Kızımın sınıfındaki sorunlu erkek öğrenci için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 38 yaşındayım evliyim 16 yaşında bir kız çocuğum var özel lisede okuyor şu an 10. sınıf benim sorunum kızımın sınıfında olan bir erkek öğrenciyle alakalı sürekli kızımı rahatsız ediyor kızım anne vuruyorum laf sokuyorum tepki gösteriyorum anlamıyor tepki göstermeyeyim umursamadığımı görüp vazgeçer diyorum onu da anlamıyor diyor bu erkek öğrenciden şikayetçi olan sadece kızım da değil arkadaşları ve öğretmenleride şikayetçi kızımın dediğine göre çocuk dersin düzenini bozuyor her dersten atılıyor öğretmenleri kızdırıyor herkesi rahatsız ediyor okula bıçak getirip yakalatmış geçen gün tekrar bıçak getirmiş kızımın kafasına top atmaya çalışıyormuş gülüyormuş yasa dışı işleri de varmış daha önce eşimle beraber okul müdürüyle konuştuk halledeceğini söyledi hatta çocukla da konuştu o ara kızımla uğraşmayı bırakmıştı şimdi tekrar başladı müdür çocuğun ailesini birden fazla kez okula çağırdığını söyledi ailesi de vallahi hocam çocuğumuz çok hareketli bizde baş edemiyoruz demişler arkadaşları da çocukla eski arkadaş sınıfı güldürüyor diye şikayetçi olmuyorlar yazılılar başlayacak kızım okula gitmek istemiyor okul değişikliği de yapamayız artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum böyle sorunlu bir öğrenciyi neden hâlâ okulda tutuyorlar onuda anlayamıyorum sizce ne yapmalıyım
Kızımın sınıfındaki sorunlu erkek öğrenci için ne yapmalıyım?