Kızım okulda rahatsız eden erkek öğrenciden dolayı okula gitmek istemiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 39 yaşındayım evliyim bir kızım var 17 yaşında özel okul 11. sınıf kızım pek konuşkan biri değil sadece 1 tane kız arkadaşı var okulda bir erkek öğrencinin laf atarak rahatsız ettiğini söyledi anne laf sokuyorum olmuyor duymazdan geliyorum olmuyor sinirlendim küfür ettim anlamıyor diyor daha öncede bir başka çocuk vardı böyle rahatsız eden kızım bir gün çok sinirlenmiş çocuğu dövmüş o günden sonra biraz daha uğraşmamaya başladı dedi çok şımarıklar arsızlar öğretmenlerde şikayetçi söz dinlemedikleri için kızım anne ben bunların şımarıklıklarını arsızlıklarını çekmek zorunda değilim sessiz olabilirim ama kendimi ezdirecek değilim diyor bazen şakalaşıyorlarmış ben anlamıyorum ki şakalaştıklarını diyor artık okula gitmek istemiyor beni okula gönderme diyor kendini yalnız hissediyor destek göremediği için ne yapmalıyım
Kızım okulda rahatsız eden erkek öğrenciden dolayı okula gitmek istemiyor ne yapmalıyım?