Kızım bu sorunlardan dolayı okula gitmek istemiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba 39 yaşındayım evliyim 16 yaşında bir kızım var 11. sınıf özel okula gidiyor sınıfımızla alakalı ciddi sorunlarımız var dönem başından beri sınıfın yarısından fazlası dersin düzenini bozuyor ders esnasında kızımı çok sabote ediyorlar kızım tam derse odaklanıyorum kağıt atıyorlar onlara rahatsız olduğumu söyledim yapmayın dedim öğretmene söyledim uyarıyor sınıfa müdür geliyor yine aynı şekilde devam ediyorlar dersi dinleyemiyorum diyor başka işlerle de uğraşıyorlar öğretmenler de artık sınıftan bıkmış durumda şikayetçiyiz demişler müdür sınıfa gelmiş 1 ders konuşma yapmış ama nafile bir günde sınıfı yakmışlar yanık kokusu geliyormuş sınıfta eşyamı bırakamıyorum çalıyorlar diyor bunları kızım anlatıyor bugün ise sınıfından biri kızımın telefonundan izinsiz 90 tane karanlık fotoğraflar ve 2 saatlik video çekmiş şarjı azalmış kızım soruyor bunu kim yaptı diye arkadaşları bilmiyoruz diyorlar kimin yaptığını bilmediğim için bir şey diyemiyorum diyor bu çocuklar ne birbirine ne öğretmenlere karşı çok saygısızlar bu okulda 3. yılımız ilk defa böyle sorunlar yaşıyoruz kızımın alanıyla aynı başka bir sınıf yok sınıf mevcudu az olduğu için sınıf bölünemiyor da kızım artık okula gitmek istemiyor çok isteksiz gidiyor hatta bir öğretmeni kızıma sen iyi misin hasta gibi görünüyorsun demiş beni bu sınıftan kurtar diyor devlet okuluna geçmek istiyor sınıfta kalırım endişesi var artık umrumda değil bu sınıfı çekmek istemiyorum diyor evladımın durumuna mı üzüleyim verdiğim paranın hakkını alamadığıma mı üzüleyim sizce ne yapmalıyım okul değişikliği yaparsak verdiğim parayı geri alabiliyor muyum
Kızım bu sorunlardan dolayı okula gitmek istemiyor ne yapmalıyım?