Kızım akran zorbalığı yüzünden okuldan soğudu ne yapmalıyım?

41 yaşındayım kızım 16 yaşında özel okulda okuyor sınıfında sorunlu bir erkek öğrenci var kızım ondan sürekli zorbalık görüyor müdürle konuşmuş geçen hafta ailesi okula gelmiş ama çocukta değişen bir şey yok kızım anlatıyor öğretmenlere karşı da çok saygısızmış dersin düzenini bozuyor her dersten atılıyor kızıma isim takmış diğer erkeklerle beraber dalga geçiyor kafama kağıt atıyor diyor aslında herkes bu çocuktan şikayetçi ama sınıf arkadaşları önceden tanıştıkları için şikayetçi olmuyorlar öğretmenlerin zaten elinden bir şey gelmiyor çocuk bir uyarı cezası bile almamış kızımın bir tane farklı sınıftan bir kız arkadaşı var onunla takılıyor sınıf arkadaşları destek olmuyor yani böyle sorunlu bir öğrenciyi hâlâ neden okulda tutuyorlar anlamıyorum ya ver parasını da gitsin işte 2 tane sınıf daha var bir tanesi dersle alakası olmayan boş beleş sınıf diğer sınıfta dersleri iyi düzeyde olan sınıf o sınıfa aldırmayı düşünüyorum ama kızım onların seviyesi benden ilerde ben o sınıfta sonuncu olurum diyor kızım artık okuldan soğudu okula gitmek istemiyor sizce bu durumda ne yapmalıyım okula gidip konuşacağım ama değişen bir şey olacağını sanmıyorum
Kızım akran zorbalığı yüzünden okuldan soğudu ne yapmalıyım?