Evliliği Ayakta tutmak için çok direndim en sonunda evi terk ettim?

5 yıl evliyim eşim uzmn çvş 5 yılda bi insanın hiç mi borcu bitmez bitmedi maaşını söylemezdi en son kavga edip pubg yatırdım oyun oynadım dedi ben sürekli gel birikim yapalım çocuğumuzun geleceği için bi ev alalım deyince ben sana hesap vermek derdi kızıma meleğime de doğru düzgün ne kıyafet aldım ne bişe yapabildim varını görmedim yoğuna hep katlandım yuvam dedim evim dedim o kadar pskolojik baskıya rağmen durdum 80 milyar maaş içinde bin TL veriyor du yetmedi bende bulaşıkcılık yaptım en son iki gün önce kavga çıkardı üstüme yürüdü bende üstüne yürüdüm bana vurunca bende ona vurdum yeter artık dedim ailesi de bana yalancısın dedi oğlum vurduysa sen naptın dedi bi kadın kocasına el kaldırır mı dedi şu an ailesi baya dolduruyo eşimi ben bi valiz kızımıda aldım çıktım geldim num değiştim ya öldülermi kaldılar mı diye ulaşmadı bile adamın namus eş çocuk umrunda değilki Allah ne verirse herşeyin hayırlısını versin bi kere yumurta pişirmiştim hamileyken tiksindim için yemem sonra zorla bunu yiyecen dedi bende yemem dedim ben tiksindim biliyorsun dedim sen erkeklik yapamazsın dedi zorla ekmeği ağzıma tıktı bende onu çıkardım tekrar zorla ekmeği ağzıma verdi egolu dik başlı bugün de darp raporunu alıcam gerisini kendi bilir

Evliliği Ayakta tutmak için çok direndim en sonunda evi terk ettim?