Aldatıldım 1 ay sonra kocamı eve kabul ettim ev bulunca maddi olarak kendini toparlayinca ayrılmak şartıyla sizce doğru mu yaptım?

Annesinin evinde rahat değildi hep kavga ediyorlardı ve maddi olarak da annesi onu sömürüyordu 2 oğlu daha var evin içinde ama nedense burada kaliyosun deyip pazar parası gelir gider ne varsa eşimden istiyormus oda madem affetmiyorsun al beni eve ev bulunca kendimi toparlayinca gideyim dedi arabasiyla kaza yapti çünkü arabası tamirde haftaya çıkacak... Bir yanımda diyo ki araba kullanabiliyorum sadece 4 5 viteste sorun yasayabiliyorum indirmede falan ugrsacagima otomatik vites aldirayim bu araba üstüme zaten onu da üstüme yaptirayim bu saatten sonra keyfini çıkarayım * aldatmasını öyle bir deri bir kemik olmuş pişman ki birdaha yapacağını sanmıyorum bu saatten sonra böyle yapayım diyo bir yanım diğer yanım ise bu zamanlara gelene kadar bu kaçıncı yapışı hadi ordan et ileride sende yaparsın Allah büyük kabul etme temelli burada yaşamasını diyo... Kararsızligim hep var zaten her konuda... Bir diğer nedenim ise 4 yaşında ki oğlumun çok etkilenmiş olması bir deri bir kemik kalması

Aldatıldım 1 ay sonra kocamı eve kabul ettim ev bulunca maddi olarak kendini toparlayinca ayrılmak şartıyla sizce doğru mu yaptım?