Aşk İlişkileri Sevdiğim adam için kocamı terk ettim, sizce doğru mu yaptım? amacimgezmekeglenmek Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sevdiğim adam için kocamı terkettim sizce doğru mu yaptım Güncellemeler+1 yıl Pişman değilim ama fikrinizi almak istiyorum Güncellemeler+1 yıl Troll evli mevli değilim aw yaşım çok küçük Sevdiğim adam için kocamı terk ettim, sizce doğru mu yaptım? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Senin tercihin bizim doğru veya yanlış dememizle doğru veya yanlış olmuyor 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yahu gece gece tıra soru sormak için başka bir şey bulamadın mı yani bunun doğru bir şey olmadığını Elbette insanlar bilir 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Kizim baskasini seviyorsan evlenmeseydinAma umarim pisman olmazsin 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. En doğrusunu yapmışsın, yenisini de başkası için terk ettin mi tamamdır. 0 0 Yorumla
onlyjacknoice Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çok iyi yapmışsın ablacım kocan bi ispatlasın bu yaptığını da boşanma davasında ne nafakanı al ne herhangi bir hak talep edebil 0 0 Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl İyiki öyle yapmışsınKocan kurtuldu senden 2 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. İki tarafında mutlu etmissin 0 0 Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle hissediyorsan iyi yaptın 0 0 Yorumla
Sidinyavrusu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Adam için iyi olmuş senden kurtulmuş 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Adam evli mi 0 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl sana brawu 0 1 Yorumla nullmosaic +1 yıl gerçek misin Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. At yalanı s…. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Senin tercihin bizim doğru veya yanlış dememizle doğru veya yanlış olmuyor
Yahu gece gece tıra soru sormak için başka bir şey bulamadın mı yani bunun doğru bir şey olmadığını Elbette insanlar bilir
Kizim baskasini seviyorsan evlenmeseydin
Ama umarim pisman olmazsin
En doğrusunu yapmışsın, yenisini de başkası için terk ettin mi tamamdır.
Çok iyi yapmışsın ablacım kocan bi ispatlasın bu yaptığını da boşanma davasında ne nafakanı al ne herhangi bir hak talep edebil
Bıktık trolünüzden
İyiki öyle yapmışsınKocan kurtuldu senden
aldatmaktansa doğru olanı yapmışsın..
Evet, adam kurtulmuş senden.
İki tarafında mutlu etmissin
Öyle hissediyorsan iyi yaptın
Adam için iyi olmuş senden kurtulmuş
Aferim iyi halt yedin
Soru trol.
Sevdigin sahisda sevgilisi icin seni terk etti
İyi yapmışsın bi adamla ömür geçer sendeeee
Doğru olan