• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Statü farklılığı ilişkiye engel midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
54
Yapay Zekaya Sor

Örneğin üniversite okumyan birisiyle çalışan mezun birisi olur mu?

Statü farklılığı ilişkiye engel midir?
Üniversite Soruları İlişki Soruları Engel Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • gökahmetoğlu07
    gökahmetoğlu07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 99%
    1 yıl

bu gibi düşünen kızların hiç biri mutlu olamaz tabi bu ve benzeri tür durumlarda elbetde istisnaları göz ardı edemeyiz.

sevgili KS canlar statü farkımızın olması bizi ölümsüz yapmaz sonuç itibariyle etden kemikden bir varlığız yani bir holdingde ceo olarak faliyet sürdürsekde yedimiğiz bir lokma ekmek ister pahalı ister ucuz farketmez ve tüm insanlar sanatcısı yönetmeni oyuncusu dr u profu rektörü hakimi savcısı her statüden herkes kız erkek farketmez hepimiz yemek yiyoruz osuruyoruz ssıçıyoruz ve seks yapıyoruz çünkü bunlar yoksa zaten canlı değiliz demektir bunların olmaması ayrıca biolojimize aykırıdır
    yani şunu söylüyorum statüyü bahane etmek bildiğin düpe düz kibirlenmektir yani sen belediye personelisin bende bilmemne holdingde yöneticiyim iyi bir konumdayım demenin değişik bir versiyonudur oysa hiç birimiz yönetici bilmemne değiliz hepimiz sadece kapitalizmin kölesiyiz hedef ne bi lokma ekmek yani ordinaryüs profesör olsakta köleyiz sıradan vatandaş olsakta köleyiz ama ordinaryüs profesör de yiyip içip ssıçıyor hatta ssıçmadan önce osuruyor ve işiyor

statüye dayalı bir yaşam biçimim olmasaydı burada olmazdım insanları aşağılamak kadar iğrenç mide bulandırıcı bir şey yok ben hem grafikerim hem fizik simülasyonu uzmanıyım hemde savunma sanayinde arge çalışmalarına birçok konuda katkıda bulunan biriyim hatta devletin üst kademelerinde şahsen bire bir tanınan biriyim üstelik içlerinde çok sayıda bakanda var eğer statü farkındanlığını bir ayrıcalık olarak görseydim burada olmazdım ama burada olmaktan mutluyum bana göre zenginide insan fakiride şayet insan olarak nitelendirilen kişiler gerçekten insani özelliklerini kaybetmediyse benim nazarımda insandır kaybettiyse o benim nazarımda hayvan bile değildir hatta ne kadar güçlü olursa olsun onu ezerim yerin dibine bişekilde sokarım kimsenin gtünü kaldırmam herkes gtünün seviyesini bilecek ama bende gtümü kaldırmam benimde gtüm seviyesini bilecek. peki nedir seviye para pul şan şöhret ya da bir güce dayalı dominant tarzmıdır tabiki hayır sadece insan olmanın erdemlerini yerine getirmektir seviye.

o yüzden bizim ülkemizde kızların en büyük hatası yok çocuk avukat hemen koşa koşa git ne var ne yoksa herşeyi ver iki ay sonra kıçına tekmeyi ye buraya gel burada KS ye sor nerde hata yaptım falan diye serzenişte bulun

hata nerde yaptın oooo oğlan avukat diyerek koşa koşa gittiğinde yaptın peki şart mıydı avukat doktor hakim savcı olması hayır kesinlikle değildi o saydığımız vasıflarda insanlsrın zaten karısı olmaz çünkü onlar çok karılı insanlar bir kişiyle yaşıyormuş gibi gözükselerde o sadece işin ev hali görünüm manipülasyonudur bu gibi adamların peşinde koşanlar kimler genelde 20 li yaş kızlar normalde o adamlar o yaş grubu kızlara göre aralarında ciddi yaş farkı olan adamlar ama adam avukat doktor hakim falan olunca kimseye danışmazlar bile birisi kapmasın ben önce davranayım diye birde diğer kızlarla yarış yaparlar oysa o yaş grubu bir başka meslek dalından başka erkek o kıza teklif etse hayırdır dayı yaşından başından utanmıyormusun torunun yaşında kıza yürümeye derler birde sapık ilan ederler oysa daha dün 56 yaşında bir doktora kendini düzdürmek için ten çorap almış altına kilot da giymemiş doktoru nasıl baştan çıkarrım hesabıyla hergün sümüğü akan bir kız olmuş oysa doktorun aletide bizimkiyle aynı hatta benimki daha büyük bukadar ama o adam doktor koskoca doktor yani statüdür ıvırdır zıvırdır boş şeylere takılarak size gerçekten sadakatle değer veren insanların kalplerini incitmeyin kalp her ne kadar etden yapılmış yumuşak olsada kırılırsa tuz buz olur sevgiyle kalın

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BozkırHukumdari
    BozkırHukumdari Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Birçok çift, eğitim veya kariyer farkına rağmen mutlu bir ilişki sürdürebiliyor. Örneğin, biri üniversite mezunu ve kariyer sahibi, diğeri ise lise mezunu ve kendi işinde çalışan bir çift düşünelim. Eğer taraflar birbirlerini olduğu gibi kabul eder, eksik noktaları büyütmek yerine destek olurlarsa, bu farklılık bir engel olmaktan çıkar. Fakat tam tersi durumda, biri diğerini sürekli yetersiz görür veya küçümserse, bu ilişkiyi yıpratabilir. Eğer iki kişi birbirine karşı sevgi, saygı ve anlayış gösteriyorsa, statü farklılıkları aşılabilir. Ancak taraflardan biri bu farklılıkları sürekli gündeme getirip üstünlük kurmaya çalışıyorsa, bu durum ilişkiyi zedeleyebilir. Ya kişilerin birbiriyle konuşmasına bağlı anlaşmasına bağlı özgüvenine bağlı

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kişinin bakış açısına bağlı zengin ya da varlıklı birisi kendi statüsünde birisini bulmak ister.

Fakir olan da kendi statüsünde birisi bakar

Okumayıp kendini geliştirip çalışan birisi okuyan birisinden daha bilgili olur genelde.

Çünkü okuyup işe girdiğinde onda sadece teorik bilgi vardır pratik o kadar yoktur oncin diploma sadece kağıt parçasından ibarettir ama okumayıp küçük yaşta hayatın zorluklarını görürsen o zaman anlarsın herseyin okumak olmadığını. Çünkü okuyupta daha iyi yerlere gelmeyen ya da gelemeyen kişiler günümüzde çok vardır ya da başka bir deyişle bir bölüm okuyup okumadığı bölümü yapan kişi çoktur hal böyle olunca napmaya okudun o bölümü..

Benim düşüncem bunlar

0
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Statü farkı, ilişkilerde sıkça karşılaşılan ve ilişkinin dinamiklerini etkileyebilen bir faktördür. Ancak bu durumun mutlaka ilişkiye engel olduğu söylenemez. İlişkinin başarısı, statü farkından ziyade, çiftin birbirine olan saygısı, anlayışı, iletişimi ve ortak değerleri gibi birçok faktöre bağlıdır.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Tabii ki olur! 😊 Geçmişte yaşanılanlar ya da statüler, bir ilişkiyi sevginin ve saygının önüne koyamaz. Aynı değerleri ve duygusal bağları paylaşabiliyorsanız, eğitim ya da meslek farkı çok da büyük bir mesele olmaz. Bazen hayatın öğrettikleri üniversiteden alınan bir dersten bile daha fazla insanı zenginleştirebilir ❤️.

İlişkide önemli olan, birbirini anlamak ve desteklemektir. Yeni yıl yaklaşırken, geçmişe ve farklılıklara değil, ileriye bakmaya odaklanmayı deneyebilirsin 🌟. 2025’in hepiniz için mutluluk dolu bir yıl olmasını dilerim! 😊🎄🧑‍🦰

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

50

Cevap

51

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

engel değildir tabi ki de

0
    0 Yorumla
  • balgöz_90
    balgöz_90 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.

Size net oluyum gördüklerim kadarıyla statü kariyer eğitim sosyal çevre meslek hepsi birer engeldir. Bunların hepsini aşabilen tek şey paradır parasızda mutlu olunur edebiyatı felsefesi sadece muhabbetten ibarettir. Sadece aşk meşk mevzuları değil paran varsa özgürsündür amiriyle memuruyla astıyla üstüylede uğraşmaz kimsenin ağız kokusunu çekmezsin.

3
    0 Yorumla
  • Lattoo544
    Lattoo544 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bu kafalar ile Türkiye bir adım ileri gidemez. Nasıl bir ülke ki Türkiye'de bir kızla konuşunca hemen işini soruyor anında. Sanki kendisi çok kariyerli varlıklı sanarsin. Quorada yabancılarla konuşuyorum kız erkek fark etmez sordukları sorular en son hangi kitabı okudun, ne tür kitap okursun, en son hangi ülkeye şehire gezmeye gittin. Yemin ederim arada dağlar kadar fark var. Bu ülke insanından bir cacık olmaz

3
    8 Yorumla
    • patdiyenicksorma
      patdiyenicksorma
      1 yıl

Kiricisin

Yorumla
    • Lattoo544
      Lattoo544
      1 yıl

@patdiyenicksorma üzgünüm gerçekler bu. Türk kızlarının vizyonu yok. Tek bildikleri iş " ne iş yapıyorsun" sanki kendisinin birikimi varlığı varda sanarsin dengini arıyor.
      Türk kızları nikah adı altında kendisini satıyor beni almak için şu kadar bilezik diye.
      Yabancılar öyle mi miss gibi her birisi. Sohbet bile ederken içi açılıyor insanın.
      Hangi kitapları okursun
      Hangi ülkeyi gezdin
      Hangi şehirleri seversin
      En son hangi kitabı okudun hangi filmleri izledin

Klasik Türk Kızı sorusu: Ne iş yapıyorsun

Yorumla
    • patdiyenicksorma
      patdiyenicksorma
      1 yıl

Anladım peki ne iş yapıyorsun

Yorumla
    • Lattoo544
      Lattoo544
      1 yıl

@patdiyenicksorma sana ne? Bu seni ne ilgilendirir? İşte " sen ne iş yapıyorsun" klasik Türk kızı sorusu.

Yorumla
    • patdiyenicksorma
      patdiyenicksorma
      1 yıl

Selam tanisalim mi ne isle mesgulsun

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

Abicim izlemişsin videolarda erkekleri gelmiş burada çok yabancıyla konuşmuşsun gibi yazıyorsun başkasının tecrübelerini yazma Türk kızlarınıda genelleme sırf kötülemek için yazıyorsun şu an sen Türk kızlarına kurban ol

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@lattoo544 anladım canım peki ne iş yapıyorsun jsjssj

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Tükendimçok2 kaldırım mühendisi

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Olur tabi. İllede okul okuması gerekmiyor. Kendini geliştirmek başka bir boyut.

Mühendis olman seni bir yere taşır ama pazarlamaz. Bunun için Dil bilmen, eğitim alman, tecrübe kazanman ve kendini sürekli geliştirmen şart.

Lise mezunu olup, ileri seviye dil bildiğinden ötürü çok iyi yerlerde olan çalışanlar var. Okuyan mühendislerden çok daha iyi kazanıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • ÇüküChan
    ÇüküChan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

1975 senesinde ünlü düşünür Cem Karaca, Tamirci Çırağı şarkısında vermiş aslında bunun cevabını.

Asırlar önce de atalardan biri 'Davul dengi dengine çalar' diye buyurmuş.

Dilerim o günlerden bu günlere çok şey değişmiştir...

2
    0 Yorumla
  • isimsizbirisii33
    isimsizbirisii33 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ben mühendisim doktor kız arkadaşım statü farkından dolayı bırakmıştı beni kimine göre engel kimine göre değildir aslında gerçekten sevene engel değil sevmeyip gitmek için bahane arayan için güzel sebeb

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Üniversite okumak çok güzel bir şey ama herkes gitmek zorunda değil ve bu o insanların cahil olduğunu göstermez. Ben sağlık sorunları yüzünden üniversiteye gidemedim ama kendimide az görmüyorum üniversiteye gidenlerden çok daha donanımlıyım kimseninde beni hor görmesine izin vermem bu yüzden.

0
    0 Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.

Normalde engel değil, önemli olan kafa yapısı ama çiftler arasındaki eğitim arasında uçurum fark olmamalı. Yani tutup da bir akademisyenin, Türkiye'nin ilk cumhurbaşkanını bilmeyen cahil bir kadınla evlenmesi saçmalık olur. Uyuşamazlar.

0
    0 Yorumla
  • AnlamınıBilmekk
    AnlamınıBilmekk Takip Et
    1 yıl

Bu ayrımcılık ülkemiz de aşırı fazlaca var. Ama şöyle de bir şey var ki insan arayanda bu orantılarda bir birine denk... Bana kalırsa kimse daha bilmeden bir şeyler istemeye başlıyor. Keza bu çocuklar da bile çok fazla görülen bir durum.

0
    0 Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Kadın ve adam kendini biliyorlarsa, kültürel olarak yakınlarsa, zevkleri, eğlence şekilleri, hayattan beklentileri de yakınsa olur. Diğer türlü erkek de statü olarak üstün olsa sorun çıkar, net!

0
    0 Yorumla
  • gika0
    gika0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Okuyup berbat işler yapan da çok, okumayıp harika yerlere gelmişler de çok. Neyse, zaten farklı statülerde iki kişinin anlaşması o kişilere bağlı, işlerine değil.

0
    0 Yorumla
  • setanalsever
    setanalsever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl

engel olan statü degil ego farki üni okuyan okudum egosu okumayan okumadım ezikligi tasiyorsa ve bunu iliski icinde hissettirirlerse birbirlerine o iliski yürümez

0
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Çalışan eleman muhtemelen daha deneyimlidir daha bilgilidir hayat okulundan mevzun olmuştur. İnsanları statü olarak değerlendirmek hiç bana göre değil bu yüzden….

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Türkiye’de böyle saçma tabular var 🤨

ben İsveçteyim burada benim genel müdürümün en yakın arkadaşı özel hastanede temizlikci. Türkiye’de bir müdürün yakın arkadaşı başka bir müdürdür. Ya da zirve tek kişiliktir der hiç arkadaşı olmaz 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Olaya karekter olarak bakiyorum. Egitim seviyeleri benzer olmadigi icin anlasmalari zor. Heleki kadin universite okumus, ama erkek okumamissa, kafa yapilari uymaz. Mutlaka bir yerde bir sorun cikar

Maddi durum farkli bir olay.

0
    0 Yorumla
  • yusuf-kenan
    yusuf-kenan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

konu kendini geliştirmeyle ilgili. tanıdığım diplomasız fakat çok okumuş biri eşini sırf cahil olduğu için terketti. eşi üni mezunuydu😂

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bence engel… o yüzden de az çok denk olmak isterim olabildiğince maddi manevi hemen hemen her konuda…

0
    0 Yorumla
  • beyzaaa21
    beyzaaa21 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    1 yıl

Statik farklılığı neden engel teşkil etsin ki karakter farklılığı engel teşkil eder yoksa karşıdaki insanı her haliyle kabul ettiysen problem yok

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Karşılıklı aşk ve güven varsa ve hayata dair vizyon uyumlu ise statü hiçbir zaman ilişkiye engel olamaz🍎💎

0
    0 Yorumla
  • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
    -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Erkek düşükse olmaz zaten ama kadın düşükse statü bakımından oluyor

1
    0 Yorumla
  • SUPLEXPOWER
    SUPLEXPOWER Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Başka ülkeleri bilemem ama bizim ülke insanının kafa yapısından dolayı maalesef engeldir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bu senin dediğin şey statü değil diploma farkı. Bu sorun olmaz ama statüye göre değişir. Bir ceo ile bir öğretmen gibi fark sorun olabilir bu biraz da kişiliğe bağlı

1
    4 Yorumla
    • ÇüküChan
      ÇüküChan
      1 yıl

Bir öğretmen olarak, bir kadın CEO ile asla olamayacağımı şu an anladım.
      Mesleğimi gömdüğünüz için teşekkürü borç bilirim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@ÇüküChan kimseyi yermek değildi amacım sadece ilk aklıma gelen meslekler onlar oldu sadece örnek. Yani bunu da şöyle düşündüm ceo yoğun olur ona yetişmek zor olabilir haliyle sizin meslek daha sakin diye. Yani mesleği değiştirebilmek mümkün örnek olarak ne koyarsanız yerine olur ☺️art niyet aramayalim

Yorumla
    • ÇüküChan
      ÇüküChan
      1 yıl

Estağfurullah, müsterih olun. Takıldım yalnızca (:

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@ÇüküChan ☺️ ben teşekkür ederim

Yorumla
  • Gulab-jamun
    Gulab-jamun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Burası Hindistan değil ki kast sistemi burada olmadığına göre engel olacağını sanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

kadın üniversite okuyup adam okumadıysa engeldir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Net engeldir. Yok sevdin mi umrunda olmaz falan filan cart curt inanmayın. Hayatın acı gerçeklerindendir bu statü, yaş, para vs hepsi birer engeldir.

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Değil gibi dursa da bi noktada çıkar.

Üniversite statü değil artık, anlayın bunu.

0
    0 Yorumla
  • Pinarkrty
    Pinarkrty Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 91%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.

İlişki içerisindeki iki kişi sorun etmiyorsa bir sorun olmamalı.

0
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya gerçekten hâlâ birilerinin derdi fizik ve statü mü?

0
    0 Yorumla
  • yasayanInsaniste
    yasayanInsaniste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bilmem ki... olur mu olmaz mı yaşamak lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kim ne derse desin, engeldir. Değil diyen kendini kandırır. Erkekler yanında ezik hissettikleri kadınlarla birlikte olamazlar, kadını her yönüyle sabote ederler. Yapılan edebiyata kanıp da sizden aşağıda bir erkeği hayatınıza almayın sakın. Seviyenizi düşürür, sizi de kendi oldukları yere çeker ve sizden her anlamda beslenirler.

1
    0 Yorumla
  • dilekdiyorlar
    dilekdiyorlar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

direkt olarak bir engel değil ama zamanla sorunlara yola açar

0
    0 Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Engel degil fakat kendimden cok yüksek statüde olan bir erkegi istemem

0
    0 Yorumla
  • Mordekaiiiii
    Mordekaiiiii Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    1 yıl

Üniversite ne gibi bir statü katıyor Allah aşkına gören de Harvard da falan okudunuz sanacak 😁

0
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Okuyan biri kendini üstün görmezse sorun olmaz okumaya kişi de kendini geliştirmişse tm sonu nikah

0
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Değildir olmamalıdır. Gerçekten sevince bunların önemi kalmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben öğretmenim. Üniversite mezunu olmayan biriyle ilişki yaşarım hatta evlenirim bile. Önemli olan karakter ve vizyon bana göre.

1
    3 Yorumla
    • benfavor
      benfavor
      1 yıl

Kuzenim beden eğitimi öğretmeni bir kadın ile evlendi kuzenim ise kuafördü ve gayet de güzel gidiyorlar bence iki tarafın kafa yapıları önemli diploma tek geçerli parite değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence de

Yorumla
    • benfavor
      benfavor
      1 yıl

Mutluluk hayat amacını anlayan kişilerle birlikte olsun daima

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Olur. Nice akademisyon prof olmuslar var ahlak, kendini yetiştirmişlik irfan olmadiktan sonra neye yarar yürüyen ansiklopediler?

0
    0 Yorumla
  • akbabagram
    akbabagram Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    1 yıl

İş başka, Aşk başka bu mantıkla üniversite mezunları üniversite mezunlarıyla evlenirken ilkokul mezunları ilkokul mezunuyla evlenip memlekete hiç bir şey katmamaya devam edecek daha fazla konuşursam siyaset yapacağım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Engeldir. Kadında duygu oluşturmak için erkeğin çok iyi para kazanmasi gerekir. Yoksa kadın ruhu o erkeğe yükselmez

0
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Iliskiden önce insanlar buna göre karar verip değerlendirmesini yapmalı. Iliskiye başlayıp bahane bulmamali

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Eşim iki üni bitirmiş ben bitirmedim
    Eşek semer meselesi kendini gelistirmen önemli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yeterince zengin olan her erkek her genç kızı elde eder gerisi palavradır.

0
    0 Yorumla
  • Zevklibiri
    Zevklibiri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Kişisel olarak bakılmalı bence okumuş okumamış olayı çok eskide kaldı ilk okul mezunu filozoflarda var lisans mezunu cahillerde

1
    0 Yorumla
  • panzerkopfwagen
    panzerkopfwagen Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.

avrupada rusyada vs bunlar gayet normal şeyler bizim ülkemizde problem gibi gözüküyor

0
    0 Yorumla
  • anill7834
    anill7834 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

Kadının bir yaş büyük olması bile engelken, bu hayli hayli engeldir

2
    0 Yorumla
  • Kedicikler63626
    Kedicikler63626 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    1 yıl

Engel olur iki taraf da komplekse girer ve zamanla kim az seviyorsa uzaklaşmaya başlar

1
    0 Yorumla
  • gelmemeyegidenkadınn
    gelmemeyegidenkadınn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    1 yıl

Evet ilerde kompleks yapar ezik hisseder çalıştırmaz kısıtlar seni

0
    0 Yorumla
  • Benüzülmemsenağlaa
    Benüzülmemsenağlaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Kültürsüz birisiyse olmaz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Üniversite okumamak kültürsüzlük müdür

Yorumla
    • Benüzülmemsenağlaa
      Benüzülmemsenağlaa
      1 yıl

Okumayıp kendini geliştirmemişse evet sorun olur

Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Issiz kadini idare etmek zor artik

0
    0 Yorumla
  • dreamprent
    dreamprent Takip Et
    1 yıl

Evet bi kız tarafından terkedildiim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Engel degil tercihtir onemli olan kendini gelistirmesi karakterinin duzgun olmasi ve cahil olmamasi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Tahsili olur parası yok dersiniz parası olur tahsili yok dersiniz

- Türk kızları

0
    1 Yorumla
    • baklavaaadilimii
      baklavaaadilimii
      1 yıl

Ayn hepimizi ayni kefeye koyun cok digru yoldasınız tebrik ediyorum

Yorumla
  • kremalıfincanbüreği
    kremalıfincanbüreği Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

Engeldir romantizme gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    1 yıl

Olur ama kıskanclığa dikkat etmeli

0
    0 Yorumla
  • birazoyleyimdir
    birazoyleyimdir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Engel değilse bile ileride engel olur

0
    1 Yorumla
    • Skol85
      Skol85
      1 yıl

@birazoyleyimdir mantığının duygularına ağır bastığı birisin. Daha az üzülürsün her zaman 👍

Yorumla
  • aysin-06
    aysin-06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 95%
    1 yıl

Kesinlikle engeldir yaşadım bunu..

0
    0 Yorumla
  • BLACKPILL
    BLACKPILL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Ben bile 27 yaşından sonra Üniversite okuyorum

0
    0 Yorumla
  • NICKkBOSS
    NICKkBOSS Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

Tercih meselesi önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Gerçek sevgi engel tanımaz

0
    0 Yorumla
  • BeyazTavşann
    BeyazTavşann Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Ufak detaylar bunlar önemsiz

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Statü farklılığı ilişkiye engel midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Statü farkı ilişkiye engel mi? 80 cevap verildi
Statü farkı ilişkiye engel mi? 67 cevap verildi
Sizce statü farkı ilişkide engel midir? 36 cevap verildi
Statü farkı olması ilişki yürütmesinde engel mi? 8 cevap verildi
Statü farkı ilişkide sorun açar mı? 9 cevap verildi
Statü farkı bir ilişkide sorun yaratır mı? 129 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨