Örneğin üniversite okumyan birisiyle çalışan mezun birisi olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbu gibi düşünen kızların hiç biri mutlu olamaz tabi bu ve benzeri tür durumlarda elbetde istisnaları göz ardı edemeyiz.
sevgili KS canlar statü farkımızın olması bizi ölümsüz yapmaz sonuç itibariyle etden kemikden bir varlığız yani bir holdingde ceo olarak faliyet sürdürsekde yedimiğiz bir lokma ekmek ister pahalı ister ucuz farketmez ve tüm insanlar sanatcısı yönetmeni oyuncusu dr u profu rektörü hakimi savcısı her statüden herkes kız erkek farketmez hepimiz yemek yiyoruz osuruyoruz ssıçıyoruz ve seks yapıyoruz çünkü bunlar yoksa zaten canlı değiliz demektir bunların olmaması ayrıca biolojimize aykırıdır
yani şunu söylüyorum statüyü bahane etmek bildiğin düpe düz kibirlenmektir yani sen belediye personelisin bende bilmemne holdingde yöneticiyim iyi bir konumdayım demenin değişik bir versiyonudur oysa hiç birimiz yönetici bilmemne değiliz hepimiz sadece kapitalizmin kölesiyiz hedef ne bi lokma ekmek yani ordinaryüs profesör olsakta köleyiz sıradan vatandaş olsakta köleyiz ama ordinaryüs profesör de yiyip içip ssıçıyor hatta ssıçmadan önce osuruyor ve işiyor
statüye dayalı bir yaşam biçimim olmasaydı burada olmazdım insanları aşağılamak kadar iğrenç mide bulandırıcı bir şey yok ben hem grafikerim hem fizik simülasyonu uzmanıyım hemde savunma sanayinde arge çalışmalarına birçok konuda katkıda bulunan biriyim hatta devletin üst kademelerinde şahsen bire bir tanınan biriyim üstelik içlerinde çok sayıda bakanda var eğer statü farkındanlığını bir ayrıcalık olarak görseydim burada olmazdım ama burada olmaktan mutluyum bana göre zenginide insan fakiride şayet insan olarak nitelendirilen kişiler gerçekten insani özelliklerini kaybetmediyse benim nazarımda insandır kaybettiyse o benim nazarımda hayvan bile değildir hatta ne kadar güçlü olursa olsun onu ezerim yerin dibine bişekilde sokarım kimsenin gtünü kaldırmam herkes gtünün seviyesini bilecek ama bende gtümü kaldırmam benimde gtüm seviyesini bilecek. peki nedir seviye para pul şan şöhret ya da bir güce dayalı dominant tarzmıdır tabiki hayır sadece insan olmanın erdemlerini yerine getirmektir seviye.
o yüzden bizim ülkemizde kızların en büyük hatası yok çocuk avukat hemen koşa koşa git ne var ne yoksa herşeyi ver iki ay sonra kıçına tekmeyi ye buraya gel burada KS ye sor nerde hata yaptım falan diye serzenişte bulun
hata nerde yaptın oooo oğlan avukat diyerek koşa koşa gittiğinde yaptın peki şart mıydı avukat doktor hakim savcı olması hayır kesinlikle değildi o saydığımız vasıflarda insanlsrın zaten karısı olmaz çünkü onlar çok karılı insanlar bir kişiyle yaşıyormuş gibi gözükselerde o sadece işin ev hali görünüm manipülasyonudur bu gibi adamların peşinde koşanlar kimler genelde 20 li yaş kızlar normalde o adamlar o yaş grubu kızlara göre aralarında ciddi yaş farkı olan adamlar ama adam avukat doktor hakim falan olunca kimseye danışmazlar bile birisi kapmasın ben önce davranayım diye birde diğer kızlarla yarış yaparlar oysa o yaş grubu bir başka meslek dalından başka erkek o kıza teklif etse hayırdır dayı yaşından başından utanmıyormusun torunun yaşında kıza yürümeye derler birde sapık ilan ederler oysa daha dün 56 yaşında bir doktora kendini düzdürmek için ten çorap almış altına kilot da giymemiş doktoru nasıl baştan çıkarrım hesabıyla hergün sümüğü akan bir kız olmuş oysa doktorun aletide bizimkiyle aynı hatta benimki daha büyük bukadar ama o adam doktor koskoca doktor yani statüdür ıvırdır zıvırdır boş şeylere takılarak size gerçekten sadakatle değer veren insanların kalplerini incitmeyin kalp her ne kadar etden yapılmış yumuşak olsada kırılırsa tuz buz olur sevgiyle kalın20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBirçok çift, eğitim veya kariyer farkına rağmen mutlu bir ilişki sürdürebiliyor. Örneğin, biri üniversite mezunu ve kariyer sahibi, diğeri ise lise mezunu ve kendi işinde çalışan bir çift düşünelim. Eğer taraflar birbirlerini olduğu gibi kabul eder, eksik noktaları büyütmek yerine destek olurlarsa, bu farklılık bir engel olmaktan çıkar. Fakat tam tersi durumda, biri diğerini sürekli yetersiz görür veya küçümserse, bu ilişkiyi yıpratabilir. Eğer iki kişi birbirine karşı sevgi, saygı ve anlayış gösteriyorsa, statü farklılıkları aşılabilir. Ancak taraflardan biri bu farklılıkları sürekli gündeme getirip üstünlük kurmaya çalışıyorsa, bu durum ilişkiyi zedeleyebilir. Ya kişilerin birbiriyle konuşmasına bağlı anlaşmasına bağlı özgüvenine bağlı
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKişinin bakış açısına bağlı zengin ya da varlıklı birisi kendi statüsünde birisini bulmak ister.
Fakir olan da kendi statüsünde birisi bakar
Okumayıp kendini geliştirip çalışan birisi okuyan birisinden daha bilgili olur genelde.
Çünkü okuyup işe girdiğinde onda sadece teorik bilgi vardır pratik o kadar yoktur oncin diploma sadece kağıt parçasından ibarettir ama okumayıp küçük yaşta hayatın zorluklarını görürsen o zaman anlarsın herseyin okumak olmadığını. Çünkü okuyupta daha iyi yerlere gelmeyen ya da gelemeyen kişiler günümüzde çok vardır ya da başka bir deyişle bir bölüm okuyup okumadığı bölümü yapan kişi çoktur hal böyle olunca napmaya okudun o bölümü..
Benim düşüncem bunlar
00 Yorumla
Statü farkı, ilişkilerde sıkça karşılaşılan ve ilişkinin dinamiklerini etkileyebilen bir faktördür. Ancak bu durumun mutlaka ilişkiye engel olduğu söylenemez. İlişkinin başarısı, statü farkından ziyade, çiftin birbirine olan saygısı, anlayışı, iletişimi ve ortak değerleri gibi birçok faktöre bağlıdır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki olur! 😊 Geçmişte yaşanılanlar ya da statüler, bir ilişkiyi sevginin ve saygının önüne koyamaz. Aynı değerleri ve duygusal bağları paylaşabiliyorsanız, eğitim ya da meslek farkı çok da büyük bir mesele olmaz. Bazen hayatın öğrettikleri üniversiteden alınan bir dersten bile daha fazla insanı zenginleştirebilir ❤️.
İlişkide önemli olan, birbirini anlamak ve desteklemektir. Yeni yıl yaklaşırken, geçmişe ve farklılıklara değil, ileriye bakmaya odaklanmayı deneyebilirsin 🌟. 2025’in hepiniz için mutluluk dolu bir yıl olmasını dilerim! 😊🎄🧑🦰10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
51Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılengel değildir tabi ki de
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Size net oluyum gördüklerim kadarıyla statü kariyer eğitim sosyal çevre meslek hepsi birer engeldir. Bunların hepsini aşabilen tek şey paradır parasızda mutlu olunur edebiyatı felsefesi sadece muhabbetten ibarettir. Sadece aşk meşk mevzuları değil paran varsa özgürsündür amiriyle memuruyla astıyla üstüylede uğraşmaz kimsenin ağız kokusunu çekmezsin.
30 YorumlaBu kafalar ile Türkiye bir adım ileri gidemez. Nasıl bir ülke ki Türkiye'de bir kızla konuşunca hemen işini soruyor anında. Sanki kendisi çok kariyerli varlıklı sanarsin. Quorada yabancılarla konuşuyorum kız erkek fark etmez sordukları sorular en son hangi kitabı okudun, ne tür kitap okursun, en son hangi ülkeye şehire gezmeye gittin. Yemin ederim arada dağlar kadar fark var. Bu ülke insanından bir cacık olmaz
38 Yorumla- 1 yıl
Kiricisin
- 1 yıl
@patdiyenicksorma üzgünüm gerçekler bu. Türk kızlarının vizyonu yok. Tek bildikleri iş " ne iş yapıyorsun" sanki kendisinin birikimi varlığı varda sanarsin dengini arıyor.
Türk kızları nikah adı altında kendisini satıyor beni almak için şu kadar bilezik diye.
Yabancılar öyle mi miss gibi her birisi. Sohbet bile ederken içi açılıyor insanın.
Hangi kitapları okursun
Hangi ülkeyi gezdin
Hangi şehirleri seversin
En son hangi kitabı okudun hangi filmleri izledin
Klasik Türk Kızı sorusu: Ne iş yapıyorsun - 1 yıl
Anladım peki ne iş yapıyorsun
- 1 yıl
@patdiyenicksorma sana ne? Bu seni ne ilgilendirir? İşte " sen ne iş yapıyorsun" klasik Türk kızı sorusu.
- 1 yıl
Selam tanisalim mi ne isle mesgulsun
- 1 yıl
@lattoo544 anladım canım peki ne iş yapıyorsun jsjssj
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabi. İllede okul okuması gerekmiyor. Kendini geliştirmek başka bir boyut.
Mühendis olman seni bir yere taşır ama pazarlamaz. Bunun için Dil bilmen, eğitim alman, tecrübe kazanman ve kendini sürekli geliştirmen şart.
Lise mezunu olup, ileri seviye dil bildiğinden ötürü çok iyi yerlerde olan çalışanlar var. Okuyan mühendislerden çok daha iyi kazanıyorlar.
00 Yorumla 1975 senesinde ünlü düşünür Cem Karaca, Tamirci Çırağı şarkısında vermiş aslında bunun cevabını.
Asırlar önce de atalardan biri 'Davul dengi dengine çalar' diye buyurmuş.
Dilerim o günlerden bu günlere çok şey değişmiştir...
20 Yorumla
1 yılBen mühendisim doktor kız arkadaşım statü farkından dolayı bırakmıştı beni kimine göre engel kimine göre değildir aslında gerçekten sevene engel değil sevmeyip gitmek için bahane arayan için güzel sebeb
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜniversite okumak çok güzel bir şey ama herkes gitmek zorunda değil ve bu o insanların cahil olduğunu göstermez. Ben sağlık sorunları yüzünden üniversiteye gidemedim ama kendimide az görmüyorum üniversiteye gidenlerden çok daha donanımlıyım kimseninde beni hor görmesine izin vermem bu yüzden.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
1 yılNormalde engel değil, önemli olan kafa yapısı ama çiftler arasındaki eğitim arasında uçurum fark olmamalı. Yani tutup da bir akademisyenin, Türkiye'nin ilk cumhurbaşkanını bilmeyen cahil bir kadınla evlenmesi saçmalık olur. Uyuşamazlar.
00 Yorumla
1 yılBu ayrımcılık ülkemiz de aşırı fazlaca var. Ama şöyle de bir şey var ki insan arayanda bu orantılarda bir birine denk... Bana kalırsa kimse daha bilmeden bir şeyler istemeye başlıyor. Keza bu çocuklar da bile çok fazla görülen bir durum.
00 Yorumla
1 yılKadın ve adam kendini biliyorlarsa, kültürel olarak yakınlarsa, zevkleri, eğlence şekilleri, hayattan beklentileri de yakınsa olur. Diğer türlü erkek de statü olarak üstün olsa sorun çıkar, net!
00 YorumlaOkuyup berbat işler yapan da çok, okumayıp harika yerlere gelmişler de çok. Neyse, zaten farklı statülerde iki kişinin anlaşması o kişilere bağlı, işlerine değil.
00 Yorumla
1 yılengel olan statü degil ego farki üni okuyan okudum egosu okumayan okumadım ezikligi tasiyorsa ve bunu iliski icinde hissettirirlerse birbirlerine o iliski yürümez
00 YorumlaÇalışan eleman muhtemelen daha deneyimlidir daha bilgilidir hayat okulundan mevzun olmuştur. İnsanları statü olarak değerlendirmek hiç bana göre değil bu yüzden….
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTürkiye’de böyle saçma tabular var 🤨
ben İsveçteyim burada benim genel müdürümün en yakın arkadaşı özel hastanede temizlikci. Türkiye’de bir müdürün yakın arkadaşı başka bir müdürdür. Ya da zirve tek kişiliktir der hiç arkadaşı olmaz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlaya karekter olarak bakiyorum. Egitim seviyeleri benzer olmadigi icin anlasmalari zor. Heleki kadin universite okumus, ama erkek okumamissa, kafa yapilari uymaz. Mutlaka bir yerde bir sorun cikar
Maddi durum farkli bir olay.
00 Yorumla
1 yılkonu kendini geliştirmeyle ilgili. tanıdığım diplomasız fakat çok okumuş biri eşini sırf cahil olduğu için terketti. eşi üni mezunuydu😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence engel… o yüzden de az çok denk olmak isterim olabildiğince maddi manevi hemen hemen her konuda…
00 YorumlaStatik farklılığı neden engel teşkil etsin ki karakter farklılığı engel teşkil eder yoksa karşıdaki insanı her haliyle kabul ettiysen problem yok
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa ve hayata dair vizyon uyumlu ise statü hiçbir zaman ilişkiye engel olamaz🍎💎
00 Yorumla
1 yılErkek düşükse olmaz zaten ama kadın düşükse statü bakımından oluyor
10 Yorumla
1 yılBaşka ülkeleri bilemem ama bizim ülke insanının kafa yapısından dolayı maalesef engeldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu senin dediğin şey statü değil diploma farkı. Bu sorun olmaz ama statüye göre değişir. Bir ceo ile bir öğretmen gibi fark sorun olabilir bu biraz da kişiliğe bağlı
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ÇüküChan kimseyi yermek değildi amacım sadece ilk aklıma gelen meslekler onlar oldu sadece örnek. Yani bunu da şöyle düşündüm ceo yoğun olur ona yetişmek zor olabilir haliyle sizin meslek daha sakin diye. Yani mesleği değiştirebilmek mümkün örnek olarak ne koyarsanız yerine olur ☺️art niyet aramayalim
Cevap sahibi1 yıl@ÇüküChan ☺️ ben teşekkür ederim
1 yılBurası Hindistan değil ki kast sistemi burada olmadığına göre engel olacağını sanmıyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılkadın üniversite okuyup adam okumadıysa engeldir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNet engeldir. Yok sevdin mi umrunda olmaz falan filan cart curt inanmayın. Hayatın acı gerçeklerindendir bu statü, yaş, para vs hepsi birer engeldir.
00 Yorumla
1 yılDeğil gibi dursa da bi noktada çıkar.
Üniversite statü değil artık, anlayın bunu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı. İlişki içerisindeki iki kişi sorun etmiyorsa bir sorun olmamalı.
00 Yorumla
1 yılKaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya gerçekten hâlâ birilerinin derdi fizik ve statü mü?
00 Yorumla
1 yılBilmem ki... olur mu olmaz mı yaşamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKim ne derse desin, engeldir. Değil diyen kendini kandırır. Erkekler yanında ezik hissettikleri kadınlarla birlikte olamazlar, kadını her yönüyle sabote ederler. Yapılan edebiyata kanıp da sizden aşağıda bir erkeği hayatınıza almayın sakın. Seviyenizi düşürür, sizi de kendi oldukları yere çeker ve sizden her anlamda beslenirler.
10 Yorumla
1 yıldirekt olarak bir engel değil ama zamanla sorunlara yola açar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEngel degil fakat kendimden cok yüksek statüde olan bir erkegi istemem
00 Yorumla
1 yılÜniversite ne gibi bir statü katıyor Allah aşkına gören de Harvard da falan okudunuz sanacak 😁
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılOkuyan biri kendini üstün görmezse sorun olmaz okumaya kişi de kendini geliştirmişse tm sonu nikah
00 Yorumla
1 yılDeğildir olmamalıdır. Gerçekten sevince bunların önemi kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen öğretmenim. Üniversite mezunu olmayan biriyle ilişki yaşarım hatta evlenirim bile. Önemli olan karakter ve vizyon bana göre.
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBence de
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur. Nice akademisyon prof olmuslar var ahlak, kendini yetiştirmişlik irfan olmadiktan sonra neye yarar yürüyen ansiklopediler?
00 Yorumla
1 yılİş başka, Aşk başka bu mantıkla üniversite mezunları üniversite mezunlarıyla evlenirken ilkokul mezunları ilkokul mezunuyla evlenip memlekete hiç bir şey katmamaya devam edecek daha fazla konuşursam siyaset yapacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEngeldir. Kadında duygu oluşturmak için erkeğin çok iyi para kazanmasi gerekir. Yoksa kadın ruhu o erkeğe yükselmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılIliskiden önce insanlar buna göre karar verip değerlendirmesini yapmalı. Iliskiye başlayıp bahane bulmamali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşim iki üni bitirmiş ben bitirmedim
Eşek semer meselesi kendini gelistirmen önemli00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYeterince zengin olan her erkek her genç kızı elde eder gerisi palavradır.
00 Yorumla
1 yılKişisel olarak bakılmalı bence okumuş okumamış olayı çok eskide kaldı ilk okul mezunu filozoflarda var lisans mezunu cahillerde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
1 yılavrupada rusyada vs bunlar gayet normal şeyler bizim ülkemizde problem gibi gözüküyor
00 Yorumla Kadının bir yaş büyük olması bile engelken, bu hayli hayli engeldir
20 Yorumla
1 yılEngel olur iki taraf da komplekse girer ve zamanla kim az seviyorsa uzaklaşmaya başlar
10 Yorumla
1 yılEvet ilerde kompleks yapar ezik hisseder çalıştırmaz kısıtlar seni
00 Yorumla
1 yılKültürsüz birisiyse olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılÜniversite okumamak kültürsüzlük müdür
- 1 yıl
Okumayıp kendini geliştirmemişse evet sorun olur
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılIssiz kadini idare etmek zor artik
00 Yorumla
1 yılEvet bi kız tarafından terkedildiim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEngel degil tercihtir onemli olan kendini gelistirmesi karakterinin duzgun olmasi ve cahil olmamasi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTahsili olur parası yok dersiniz parası olur tahsili yok dersiniz
- Türk kızları
01 Yorumla- 1 yıl
Ayn hepimizi ayni kefeye koyun cok digru yoldasınız tebrik ediyorum
1 yılEngeldir romantizme gerek yok
00 YorumlaOlur ama kıskanclığa dikkat etmeli
00 Yorumla
1 yılEngel değilse bile ileride engel olur
01 YorumlaKesinlikle engeldir yaşadım bunu..
00 YorumlaBen bile 27 yaşından sonra Üniversite okuyorum
00 YorumlaTercih meselesi önemlidir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılGerçek sevgi engel tanımaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılUfak detaylar bunlar önemsiz
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026