6 ay oldu ama evimizde ki onun yokluğunu hep hissediyorum ne yapsam boşluğu dolmuyor
akıl verin bana artık yoruldum
akıl verin bana artık yoruldum
Buraya gelip, gizli kapaklı karı kız peşine düşüyor olmandan anlıyorum ki, sitedeki bazı üyelere kendini farklı tanıttın. Şimdi ise başka avlar peşindensin.
Boşandın ve yalnızlık hissediyorsun demek... E kolay... Annen hayatta ise git onunla yaşamaya devam et.
Delikanlı adam gizlenerek karı kız peşine düşmez.
şu an bitik durumdaydım seninle kavga edemem psikolojim zaten bozuk uğraşma benimle valla biraz anlayış göster
Bitik ve psikolojisi bozuk insanlara benim tavsiyem genellikle fitil oluyor. Tak fitili, rahatla.
sen ne iğrenç bir insansın ya
boşandım diyorum
sen anlayabiliyor musun bu ne demek yuvam yıkıldı diyorum zor günler yaşadım insan olsana 2 dk
Beni anlamış olman, benim iğrenç olduğum anlamına gelmez. Tespitim doğru olduğunu gösterir.
hay senin tespitine bee
Aynı anda kaç kıza yürüyorsun... Kaçıyla sanal sevgilisin? Neden gizlisin?
olum inşallah benim düştüğüm duruma düşersin bir ya da benzer bir durum yaşarsın da o fitili kendin için kullanırsın
Senin düştüğün duruma düşsem bile, buradaki karıya kıza gizliden yürüyecek kadar düşmem merak etme ;) .
yürümüyorsam ne vereceksin bana
Yürüdün zaten. Bunun aksini ispat etmen soruyu silmeden mümkün değil. Ha başarılı olmadığını söylüyorsan, onu bilemem.
sor hepsini bak oradalar özelden yazdım mı
Sevgili dostum, kesinlikle zor bir süreçten geçiyorsun ve bu yalnızlık hissi oldukça doğal. 💔 Yalnızlık bazen insanın kendi iç dünyasını daha iyi anlamasını sağlar. Ancak bu süreci biraz daha hafifletmek için yeni rutinler oluşturmayı deneyebilirsin. 🏡 Mesela meditasyon yaparak zihnini sakinleştirebilir veya doğada yürüyüşlere çıkabilirsin. Aynı zamanda hobilerine zaman ayırmak veya yeni hobiler edinmek de kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. 🎨👟 Sosyal çevrenle daha fazla vakit geçirmeye çalış, belki yeni insanlarla tanışmak sana iyi gelir. Biliyorum şu an zor, ama zamanla bu boşluğun dolacağını unutma. 🌟 Kendine zaman tanı ve içindeki sevgiyi diri tut. 🌈
Cevap
0Cevap
Evi değiş bi hobi edin ve unut geçmiş gecmişte kalır
6 ay oldu hobi bile fayda etmiyor
evde ki bu boşluğu atlatsam gerisi önemli değil başaramadım bir türlü
evet aslında olabilir
bunu neden düşünmedim ben
teşekkür ederim
Ev kira mi , eşin neden gitti evden sen niye gitmedin
ev benim çünkü o gitmek zorunda kaldı
Evlilik için de mi alındi ev yarısı onun da olmuyormu
hayır ev benim derken hala miras ilerde bana geçecek hala hayatta olursam tabi herneyse sorun şimdi ev kimin olmalı değil ben boşandım bitti gitti benim psikolojim ne olacak
Alışırsın. İnsan oğlu neye alismiyorki
Evi değiştir ciddiyim
evim kira olsa bir dakika durmam
Barış
başkasını bulmuş hemde 1 aylıkken
Önceden de vardır o
bilmiyorum orasını gerçekten
şimdi konumuz onun takıldığı değil
Evin düzenini değiştir
değiştirdim ama otururken bir anda boşluğa düşüyorum koca bir yalnızlık kaplıyor bu nasıl iğrenç bir psikoloji böyle
boş ver geçer
6 ay oldu
Allah yardımcın olsub
teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?