Yanlızken üşenmem birileri varken kesseler canlanmam, menüm de güzeldi bugun yarın diyetisyene gidecegim diye yedim bosverin😂😂😂

Yani insan hazırlarken çok zevkle hazırlıyor ama birde yorgun olunca toplamaya üşendiği zamanlar illaki oluyor toplamak hazırlamaktan daha ağır geliyor 😂 oyuzden biraz masanın başında oturalım sonra toplarız kafasında oluyorsun 😂🙈 afiyet olsun canım çok güzel bir sofra olmuş gercekten eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Muahhhh 🥰😘😘😘❤️
hayır ben üşenmiyorum. genellikle dışarıdan söylerim ama kendim de yemek yaparım bazen o zaman da nasıl hazırladıysam aynı şekilde yemekleri atıkları çöpleri toparlarım bu konuda titiz ve temizimdir tabi ki de.. yengeç burcu olduğum için de olabilir genelde temizlik düşkünü olurlar ya da titiz olurlar. afiyet olsun ellerine sağlık.
Ellerine sağlık fotoğrafa atlayasım geldi resmen 😂
O mışk diyetisyen gece lahmacunları gömüp sabah işe geliyor karnı tok tabi az ye diyecek 🤣🤣🤣
Diyetisyen kilolu,
Cildiyeci çirkin,
Psikolog deli 🤣
Doktor da hasta slk 🤣🤣🤣
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
42Cevap
Genel olarak zaten üşengeç olduğum için yemekten sonra da ekstra bir üşengeçlik oluyor tabii ki
Ben yerim Allah arttırsın sofrayı Naciye kaldırsın.
Elini sürmez 🤣
Üşensemde benden başka yapacak kimse yok mecbur topluyoruz
Üşenirim ama mecbur toplarım yapacak bir şey yok.
Yalnız görseldeki sofra da galiba kelle paça içli köfte ve muhteşem bir salata
Ben de şimdi karalahana dolması yiyeceğim
Annem hallediyor. Yalnız kaldığımda bulaşığım pek olmuyor köfte falan kızartıp ekmek arası yapıyorum genellikle sadece tava oluyor
yemek yer yemez toplayamıyorum maalesef
yemek çok ağırlık yapıyor bir kaç dakika dinlendikten sonra sofrayı kaldırabiliyorum :)
Evet üşeniyorum akşamları ablam hazırlar biz yemek yedikten sonra ben topluyorum.😃
Yalnız yaşadigimda sırf bulaşıklarla uğraşmamak için her gün lahmacun yiyordum
Hazırlamayı seviyorum ama toplamadan nefret ediyorum senin gibi
üşensem ne olacak evin en küçüğü olarak yine bana kalacak
Bu sofrayı bana kur ben toplarım 😋afiyet olsun...
Bana kurmadığın için genelde şöyle derler "biz yedik Allah artırsın sofrayı kuran kaldırsın" 🤲😅
Şaka şaka sofra duasıydı... 😂
Hayır. Mutfağın dağınık durması benim ruhumu sıkıyor. Hemen toplamam lazım bulaşıkları.
Yemekten sonra toplamazsam asıl o zaman biraz üşenebilirim ama ortalikta yıkamadan bulasik bırakmam.
Bunu yaşamayan yoktur eminim. O mayısmislikla zor oluyor 😏
şu beyran tarifini bir bence olarak bekleriz. denemeler yapıyorum. iyi oluyor ama internette verilen tarifler antepte yediklerimle pek uyuşmuyor
Evet hem de çok hatta sofrayı kuran kaldırsın tabirinden o kadar rahatsızım ki ama gel gör ki evde benden başka sofrayı toplayacak kimsede yok
Bunlar kilo yapmaz
Eğer kilo yapıyo dersen bana yolla ben onları hapır hupur yerim ve hiçte kilo almam
Metebolizmam kurusun 😎
Sen çok güzel yemek yapıyorsun ellerine sağlık bu yemekleri yedikten sonra keyifle toplarım üşenmem kirlilikden nefret ediyorum o yüzden üsenmem
yemek hazırlarken bile bazen üşeniyorum ama bazen de o kadar çok mutlu oluyorum ki motive oluyorum resmen yemek yaparken zaten hamur işleri benden sorulur 😋😹
Sabah annem rica etti biseyler kaldır dedi yerleri bile gırgırladım 😄
Üşensem bile mutlaka bulasıkları toplatım ve yıkarım yoksa içim rahat etmez.😄
Üşeniyorum ama mecbur topluyorum evde bir katya olmadığı için bana kalıyor..
bulaşıktan o kadar çok nefret ediyorum ki bulaşık çıkmaması için yemek yemeyebilirim
Beyran çorbası mı o 🙄
Suyu sevdiğim için bulaşık yıkamasını severim
Afiyet olsun.. Bazen masa başında sohbet güzel oluyor..
Ama bu yemekler benim memleketimin yoksa sen
yemek yenirken güzeldi dimi küçük hanım afiyet olsun :) şimdi bu ne kadar doğru sen ce :)
Hayır. Meditasyon yapıyorum bulaşıkları toplarken.
Arada sırada yapmak istemediğim olur ama bulaşıkları yıkarken belim kopuyor
Ne diyetisyeni len sen zaten kuru bir şeysin 😅
arabasi mi kiz o afiyet olsun
Sofra örtüsü ile atasım geliyor bazen
Toplamaya üşeniyorum da yıkamaya değil 😂
Üşenmem. Pis durmalarını sevmiyorum
sanki kilolusun
Asla üşenmem hemen temizlerim etrafı
Evet o yüzden evlendim.
menü çok güzel canım çekti vallahaa
Arabaşııııııııııı
Aksine ben çok severim ya toplamayı