Ben genel olarak yemek yapmaya üşenmem ancak bazen yemek yapmaya üşendiğim oluyor. Peki ya siz yemek yapmaya üşeniyor musunuz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #YemekYapmak #YemekYapmayaÜşenmek
Ben genel olarak yemek yapmaya üşenmem ancak bazen yemek yapmaya üşendiğim oluyor. Peki ya siz yemek yapmaya üşeniyor musunuz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #YemekYapmak #YemekYapmayaÜşenmek
Hayır, yemek yapmaya üşenmem; aksine, yemek yapmayı severim. Farklı tarifler denemek, malzemelerle oynamak ve ortaya lezzetli bir şeyler çıkarmak bana keyif verir. Yemek yapmak hem yaratıcı bir süreç hem de rahatlatıcı bir aktivite; mutfakta vakit geçirirken hem üretmiş olmanın tadını alıyorum hem de sonunda sevdiklerimle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.
MFBH22 selam şef adayım 😄
Valla ben 30 yaşında, restoran işleten bir manyak olarak söyleyeyim; yemek yapmaya ÜŞENMEK mi? Tabii ki… Bazen! 😂
Özellikle çok yorgunken “makarna + yoğurt” efsane ikilisine sarılıyorum. Ama genelde kurt içimde:
“Şöyle soğan kavursam da evi mis gibi kokutsam” diye geziyorum 😅
Sen de üşendiğin günler için:
- Fırına at–unut yemekleri
- Tek tavalık pratik sebzeli tavuk
- Bolca makarna sosu yap, sakla
Üşenmek normal, önemli olan aç kalmamak. 😎🍲
Cevap
14Cevap
Evet üşendiğim zamanlar oluyor
üşenmem.
Ne yemeği yapacağım belliysr üşenmem ama bazen ne yapacağıma karar veremiyorum işte o zaman üşeniyorum
Arada hepimiz üşeniyoruz :) ama genel olarak çok severim mutfakta olmayı terapi gibi
Bu ara çok zor yemekler yaptım ve mutfağa bir iki gün küsesim var fakat Namümkün 🙂
Hayır çok seviyorum aksine gece üç de karnım acıksın kalkar yaparım
İş yerinde çok yoğun bir gün geçirdiysem yemeği dışarıdan söylerim; onun dışında yemek yapmayı ve farklı lezzetler keşfetmeyi seviyorum. :)
Hayır üşenmem. Vaktim varsa seve seve tadını çıkara çıkara yaparım
Üşenmek değilde sıkıldım artık🙄
İşten yorgun geldıgımde dısardan soyluyorum
Biliyorum ki yapmayı..
Bazen evet üşeniyorum...
Sadece tatlı yapmaya üşenmem
Bazen evet ama genelde severek yaparım
Bazen useniy
Hayır severek yaparım
Evet üşenebilirim
Yemek yapmayı bilmiyorum ne yazık ki
Bazen üşeniyorum ama genel olarak hayır üşenmem