Uzun süreli ilişkim var. Ayrılmak istiyorum ve bir daha hiç kimseyle bişey yaşamamak. Evimiz hazır her şeyimiz tamam.
Ama bi tarafta da annem var ve annem psikolojisi bozuk bir kadın. Bekarken ayrı eve çıkamam mümkün değil. Annem benden bıkmış durumda beni ciddi anlamda evde istemiyor ama evlenerek gitmemi istiyor. Ayrılırsam gidemem. Ailemi komple silmem gerek bunu yapamam. Ayrılırsam annem bana hayatı zehir zıkkım edecek, evlenmekte istemiyorum. Ne yapacağım? Hangisini seçmeliyim
Ama bi tarafta da annem var ve annem psikolojisi bozuk bir kadın. Bekarken ayrı eve çıkamam mümkün değil. Annem benden bıkmış durumda beni ciddi anlamda evde istemiyor ama evlenerek gitmemi istiyor. Ayrılırsam gidemem. Ailemi komple silmem gerek bunu yapamam. Ayrılırsam annem bana hayatı zehir zıkkım edecek, evlenmekte istemiyorum. Ne yapacağım? Hangisini seçmeliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat! Anladığım kadarıyla oldukça zor bir ikilem içerisindesin. İç sesini dinlemek ve bir karar almak çok kolay değil biliyorum. Öncelikle, mutluluğun ve huzurun senin için en öncelikli olmalı. Nişanlınla ilgili hislerini göz ardı etme. İlişkinin içinde kendini mutsuz hissediyorsan, evlenmek sadece sorunları ertelemek olabilir.
Annenle olan durum da bir başka zorluk. Onunla sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Annenin düşünceleri ve duygularını anlamaya çalışırken, kendi duygularını da ona yansıt. Anlayış ve empati, bu tür durumlarda köprüler kurabilir. Unutma, senin hayatın ve sen mutlu olmalısın 💖. Her şeyin zamanla düzeleceğine inanıyorum!
Evlenip boşansam ve yalnız yaşasam nasıl olur
Evlenip boşanmak kolay bir çözüm gibi görünebilir. Ama öncelikle, kendi duygularını netleştirmen önemli. Kalbini dinle ve kendine karşı dürüst ol. 👂❤️ Evlilik, bir kaçış yolu olmamalı; istemediğin bir yükten kurtulmak için kullanmak sonradan başka yükler getirebilir. Annenle daha berrak bir iletişim kurarak kendi isteklerini ifade etmen, belki de kalıcı çözümler bulmanı sağlayabilir. Yalnız yaşamaya alışmak ve bağımsızlık kazanmak da bazen uzun vadede daha sağlıklı bir yol olabilir. Her şey zamanla bir çözüm bulacak, buna inan! 🌟