Düğünüme 1 ay kala nişanlımın annesi bizi ayırdı, çok acı çekiyorum. Ne yapmam lazım?

Kadin kizinin toksikligi yuzunden bana son 5 aydir cok farkli davraniyordu. Soguktu vs.. en sonunda gelinligin cok acik diye iftira atti ve bana ve anneme kirici konustu. Tum olaylari detaylica nisanlima anlattigimda beni dinlemeden bitti ozaman dedi, buraya kadarmis falan dedi. Daha sonra dusundum dedi ve ben ayrilmak istemiyorum annemden git ozur dile ve herseyi unutalim evimizi duzelim vs dedi..

ben onu hala cok seviyorum ama cok kirginim. Annesinin tarafini tuttu ve tutmaya devam ediyor aslinda. Bana ozur dile diyor halbuki hic bir saygisizligim olmadi annesine. Kirilan, iftiraya ugrayan gunlerdir aglayan benim. Ama ozur dilemesi gereken yine benmisim. Kardesi ustelik bana kotu kelime kullandi.

ne yapcam bilmiyorum.. ona diyorum senin duzeltmen lazim ben gidip ozur dilemem. Suclu olsam tabi ki. Ama degilim. Oda benim icin yap lutfen senden daha hic bsy isstemem sadece bunu benim icin yap diyor..

sanki herseyin yukunu bana veriyor. Manipulasyon gibi hissediyorum. Sizcede seven erkek annesi bile olsa hakli ve haksiz ayirt etmezmiydi? Ona anneni sil demiyorum… sadece annesine gidip konussaydi anne haksizlik yaptin ve cok kirdin onu falan deseydi. Ben onunla evlenmek istiyorum lutfen aranizi duzeltin deseydi. Olmazmiydi?

neden benim annesi ile gidip konusmami istiyor. Anlamiyorum ve delircem.. kac gundur agliyorum… o benim ilk sevgilimdi. Gercekten cok kotuyum ve bir cikmazin icindeyim :(

Düğünüme 1 ay kala nişanlımın annesi bizi ayırdı, çok acı çekiyorum. Ne yapmam lazım?