Eşimi bırakıp Annemlere gitmeli miyim?

43 gün önce doğum yaptım. 1 aydır eşim sürekli dışarıda yani haftada 2 günü kesin var önceden de ayda bir çıkardı ama bu sıralar çok abarttı, bir derdi var ondan çıkıyorum kafa dağıtıyorum diyor ama abartmaya başladı artık, üstüne gidince de kavga ağza alınmayacak laflar vs… Zaten zor bir süreçten geçiyorum 25 kilo aldım, üstüne normal doğum yaptım acısını anlatmaya gerek yok üstüne bebeğimle uğraşıyorum psikolojim zaten kötü birde koca yok evde… Haftada 2 gün kesin yok gece 2 - 3 gelir yatar uyur 2 de kalkar kahvaltı eder çıkar vs bıktım cidden. Annemlere de gitmek istemiyorum nedense garip bir ayrılık korkusu var içimde bir yanım onu hiç görmek istemiyor nefret ediyor bir yanım ayrılıktan korkuyor ne yapacağımı bilmiyorum artık :(

Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar yani mesela bugün kafamı toplucam falan dedi tamam dedim saat 19.00 da saat gece 2 de eve zor geldi mesajlarını alıp okudum başka arkadaşını çağırmış içmeye bekar çocuk zaten hepsi bekar içtiklerinin çocuk ooo abi geç olmuş eve gitsene yazmış.. Bu düşünemiyor bunu defalarca konuştum bağırdım çağırdım olmadı, güzel dille konuştum olmadı.. Çok yoruldum artık beni istemiyor resmen ben bunu düşünürüm
Eşimi bırakıp Annemlere gitmeli miyim?