Güncellemeler
+1 yıl
Gğndel
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 27 bu arada
Annem köyde ananemle kalıyor ve iki kardeşim babamla kalıyor depremden sonra köyde babamda vardı ama merkezdeki eve gideceği zaman anneme gelme dedi istemiyorum ded annem köyde kaldı ben yeni atandım biz adıyamanlıyız bende karsa atandım yalnız yaşamak istiyorum bi yandan da kendimi kötü hissediyorum yani bi yandan gelse kardeşlerim göremeyecek annesi babası burada göremeyecek yol çok uzak napcm bi fikir verir misiniz yalnız yaşanayı isteme sebebim çok yoruldum sakin bir hayat istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Annen annanenlerin yanında mutluysa yalnız yaşa Kars merkez pek görülesi bi yer değil zaten
Mutlu değil ama benle gelse yol uzak ve yaşım 27 nereye kadar benle kalacak ayrıca annesi babası burada akrabaları burada çocukları burada gelse de bilmiyorum
Kendisi isterse teklif eder kızından çekinmez bence teklif ederse kabul et sürekli kalmaz illa ki memleketini özler döner sende o aralarda kafanı dinlersin
Ben teklif etmek istemiyorum çünkü ne yalan söyleyeyim istemiyorum yalnız sakin rahat bir hayat istiyorum yaşım 27 ama Allah katında yanlış mı bilmiyorum aynı zamanda atandığım yerde erkek arkadaşım var üç yıldır beraberiz
Karın ağrım şimdi belli oldu 🙈 dediğim gibi teklif etme o söylerse de uzak nası gidip gelcen de anlar zaten
Tamam da haksız mıyım?
Haklısın senin hayatın senin tercihin ama annen de seni 9 ay karnında taşıdı o da sakin bi hayat yaşamak isteyebilir ve tek çıkış yolu sensin
Eşşek kadar kardeşlerim var ben mi her kayıdını çekicem erkek kardeşim öğretmen İstanbul’da kız kardeşim babamla yaşamasın konteynırda kalsın baksın yeter ya bilip bilmeden edebiyat yapma
Planlamışsın herşeyi vicdanınk rahatlatmaya çalışıyon bu öfkede ondan söylediklerin annen olduğu gerçeğini değiştirmez Kars Adıyaman s daha yakın İstanbul dan elin oğlu için annene konteynır layık görüyosan o da senin karakterini gösterir
Neyi planladım kafan basmıyor mu benimde bir hayatım var ömür boyu ben mi bakacam para yollarım yardım ederim elimden geldiği kadar ne yapayım benimde bir hayatım var iyi misin nesin annemle kafa dengi değilim anlaşamıyorum o farklı ben farklıyım bir kere anne kız gibi olmadık iki yabancı gibiyim neyi bilip ona göre yorum yaoıyırsun
Kararını vermişsin bize niye soruyosun
yalniz yasa annene maddi yardimda bulun ara ara sen git ara sira o gelsin cok daha iyi
Neden peki
rutinden cikicaksiniz boyle
Nasıl
1-) senin bir isin var bir tenpon olucak
2-) annen annesiyle bir dinginlik donemi olucak
3-) para kazanicaksin bu seni mutlu edicek annene yollayacaksin o sevinecek
4 -) annen yanina gelicek sen o mutlu olucaksin
yani mevcut rutuninizden cikacaksiniz
Yalnız yaşamak daha mantıklı
Anne ve kardesleri al
İstemiyorum
Yazık..
Kız kardeşim eşlek kadar 23 yaşında babamla keyif yapacağına oda alıp bakabilir
Senin kafana yazık
O almıyor veya alamıyor. O kötü sen almıyorsan sen de kötüsün. Anne baksin büyütsün onu yanina bile alma. O anayı çok ararsın ölünce
Kardeşlerini de al yanına
Tamamda memurum bu kadar boğaza nasıl bakayım yaşım 27 yarın öbürgün evlenicem kardeşimin işi Adıyaman da
Anladım kanka annen olduğu yerde rahat mı peki
Rahat ama kendş durmuyor ananeme sataşıyo herşeye burnunu sokuyor
Kaç yaşında annen
96
Al sarıl onw
Açıklamayı yorumları değerlendir
Cevap verdim zaten
al ananı git