Bizim önceden sozluluk donemimiz oldu fakat annesinin manipuleleri yüzünden ayrildik aynı evde yasiyorduk annesiyle tekrar bana yazdı ayrıldıktan üç hafta sonra annesi öğrendi ve kesin Bi dille istemedigini soyledi bizde ayrı eve çıktık bir ay geçtikten sonra annesi kotulesmis sevgilim yanina gitti Şu an da konuşuyorlar ben tepkimi açık Bi dille koydum bilmiyorum ne yapacagimi sadece psikolojik olarak yorgunum tekrar eski olayları yaşamak istemiyorum sizce ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşin zor.. kaybetmissin... biraz daha. kullanılıp ortada kalacaksın.. sonuç belli. cunki bedavasin...
Ne alakası var eğer öyle bisey olsa neden oda ailesini karşısına alsın veya ayrı eve ciksin bütün zorluklara rağmen düzgün okumadın herhalde ayrildigimizda kendi yazıp dondu
Çünkü eskort yerine seni bedava seviyor... parası koymetli
Ya zorluklara rağmen sevdiğin ile olursun ya da ayrıl gitsin ömür boyu çekilecek dert değil
İlk ayriligimizda sevdiğimden dolayı dondum çünkü o annesi yüzünden git demişti aynı evde yaşıyorduk annesiyle şuanda onun için devam ediyorum
Çok zor bir durum Allah sabır versin gerçekten
Psikolojik olarak iyi değilim zaten ama o yanımda olucagini ısrarla söylüyor ben bu konuları surekli açarsam oda iyi hissetmeyecek ama korkum var ve bu beni yiyip bitiriyor
Bence en mantıklısı ilişkiyi bitirmek çünkü olan sana olacak yıpranır gidersin
Onsuz da yapamıyorum ki ikimiz ayrı eve çıktığımızdan beri hersey çok güzel ama ben çok takıyorum elimde olmadan
Onsuz yapamıyorum deme onsuz da olur hayat ama biraz eksik kalırsın
Iste herseyin ustesinden gelmişken vazgeçmek istemiyorum çünkü ikimiz de ailemizi bırakıp çıktık onlar da görmüş oldu zamanla da kabullenicekler mecburen yoksa bizi kaybederlet
Hayat maalesef hep iyi olmuyor mutlu yarınlar için acının içinde kavrulmak gerekiyot
Ya umarım çok mutlu olursunuz. Bu durumdan kurtulmanız ikiniz içinde iyi gelecektir yoksa çok çok yıpranırsınız
İnşallah ama eminim ya teşekkür ederim iyi hissettirdi bu arada :)
Dualarım sizinle güzel insanlar
Çok teşekkür ederimm
Rica ederim hayırlı geceler
Evlenmeden ayrı eve çıkıp da devamlılığını sağlayan görmedim.
Evlilik olucak ama ikimizde ailemizi karşımıza aldık o yüzden ayrı eve ciktik onların buzlarini eritmesini bekliyoruz yaza doğruda evlilik
Annesi o görüşecek tabii
Haklisin ona karşı değilim ama kadının hatası olmasına rağmen hep kendini haklı görüyor zaaflarimdan bir çok kez vurdu ve ustesinden gelmek zor sevgilim görüşecek ama ben uzun bir süre görmek istemiyorum
Saygını göster, hata onda kalsin
Kadin çok manipulatif ama sevgilim herseyin farkında ve bugünde soyledi herseyin farkında olduğunu bir daha tekrarlanmayacagini ama geçmişi unutamiyorum
Olur başlarda hatalar. Çok samimi olmadan gorusebilirsin
Peki ben nasıl davranmam lazim sence sevgilime karsi
Onu üzmeyecek şekilde davranabilirsin. Onun fikrini alıp
Evli değil misiniz
Sozluluk yaşadık nikahlanicagimiz dönem annesi ayırdı şuanda değiliz ama imam nikahi duruyor babasi arkamızda ama annesi inatçı oda beni savunuyor Bi yandan benim ailemle buzları eritmeye calisiyorum düşüncemiz yazın evlenmek ilk aileleri bir araya getirmeye çalışıyoruz
O zaman git yanına annesinin buzlar erişin biraz
Hemen yapamam çünkü o kadının adım atması lazım hatalı olan o ve bende hazır değilim psikolojik olarak
Him ne yapti sana tm olarak
Giyimime laf etti fakat kendisi açık mini etekler giyiniyor en büyük zaafım ailem onlardan dolayı beni Bi çok kez vurdu sevgilimi manipule etti beni başından beri hiç sevmedi zaten ağza alinmayacak kelimeler soyledi arkamdan
Ozle grlir misin
Sevgilin nerde yaşıyor
Bişey yapma
Zorrr
Benim için fazlasıyla zor evet