Merhaba arkadaşlar 🥺 sevgilimin ailesi beni istemiyorlar sevgilimde bugün bende ayrılıyordu bu sebepten sizce hakkımi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBu tür durumlar duygusal tepkileri tetikleyebilir, ancak sakin ve kontrollü bir şekilde davranmaya çalışın. Duygusal bir patlama yaşamadan önce derin bir nefes alın. Sevgilinizle açık bir iletişim kurmaya çalışın. Onun duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışın. Neden ayrılmaya karar verdiğini ve annesinin bu karara etkisinin ne olduğunu anlamaya çalışın. Sevgilinizin durumunu anlamaya çalışın ve empati gösterin. Annesinin tepkileri, aile dinamikleri ve kişisel geçmişi gibi faktörlerden kaynaklanıyor olabilir. Eğer sevgiliniz sizi neden ayrılmaya karar verdiğini açıklamıyorsa, nazikçe nedenlerini ve duygularını paylaşmasını isteyin. Kendinizi suçlamak yerine, olumlu bir yaklaşım benimseyin. Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve değerlerinizi unutmayın. Bu tür bir dönemde bir yakınınızdan veya profesyonel bir danışmandan destek almayı düşünün. Duygusal olarak desteklenmek, bu süreci daha kolay atlatmanıza yardımcı olabilir. İlişkinin sona ermesi, zamanla kabul etmek ve iyileşmek için zamana ihtiyaç duyabilir. Kendinize vakit verin ve duygusal olarak iyileşmeye çalışın. bu tür bir durumda duygusal olarak zorlayıcı olabilir ancak sakin kalmaya çalışın, açık iletişim kurun ve kendinize dikkat gösterin. Her ne olursa olsun, kendinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı önemseyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden istemediğine bağlı. Eğer çok basit saçma nedenlerden dolayı istemiyorsa sevgilin de buna rağmen ayrıldıysa tutma bence. Çünkü ya kendi düşüncesini oluşturamayan bir süt çocuğudur ki ilerde de sürekli ailesinin lafını dinler sana hayatı zindan eder ya da ailesiyle aynı şeyi düşünüyordur, bu da sana yeterince değer vermediğini ve ayrılmaya yer aradığını gösterir.
Bu önerim tabi sıkıntı karşı taraftaysa geçerli. Eğer neden seninle ilgili bir sıkıntıysa ve gerçekten sevgilini seviyorsan orta yolu bulmaya çalış derim. Biraz kendini de yargıla ve ona göre bir karar al.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu çocuk seninle bir gelecek görmüyor bence. Ayrılsan sen de daha rahat edersin.
Bizim aile de kıyafet konusunda muhafazakar yengem de antalyadan gelme. Annem sadece misafir yanında sokaktan gelir gibi giyinme diye uyarmıştı. Kıyafet konusunda anne babalar az da olsa istiyo dikkat etsin diye de erkeğin burada tavrı önemli. Seni bu şekilde beğenmişken ailem böyle istiyo gibi bahaneler yavan bence. Ha nerde ne giyineceğini bilmek önemli tabi.
+1 yılBırak ayrılsın anasının dibinden ayrılmayan erkeği anasından başka kimse sevmez. Gönül işlerinde ailenin bu işten uzak tutulmasından yanayım sonuçta kalp benim kalbim ben sevdiğim adamla hayatımı birleştirmek istersem ailemin bana saygı duymasını beklerim istememeleri benim sorunum değil Ben sadece onlardan fikir alırım lakin son kararı yine ben veririm. Bu konuyu yüzünden senden ayrılan erkeği sal gitsin.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir ihtimal yüzde bin beşyüz imkansız genele evinden de çıkartıp alsam nikahima bir bokkk diyemezler
23 Yorumla- +1 yıl
Yo ben doğruyu söylüyorum ama insanlar yapar yapar her haltı yer erkekler özellikle. Neymiş bakire olsun lan güzel kardeşim sen yapmadinmi yaptın eee hak ediyonmu ki bakire istiyon
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynısını yaşadım ama devamı gelmeyince ben ayrıldım.
Seni ön planda tutamıyorsa sende ayrıl gitsin06 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin karakter fakiri.. Ailesi için seni bırakan bir adam söz konusu ve ne yapmalıyım diye soruyor musun cidden :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ama 1 yılımı vermişim of kafam çok karsik
- +1 yıl
1 yılını verdin diye seni en ufak sorunda bırakmak isteyen biriyle olmak istemen gerçekten çok anlamlı, seni daha çok üzerler..
- +1 yıl
.( Çok haklisin
Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Annesini dinleyerek ayrılıyor idiyse ayrılacaktır uzatmalara oynuyorsundur
01 YorumlaSeni neden istemiyorlar ki kendileri çok mu mükemmelmiş?
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendine ait çizgisi olmayan birisiymiş sevgilin
Allah kurtarmış01 Yorumla Şimdi sana yanlış gelen seni üzen şeyler belki de şansındir o yüzden üzülme.
011 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılGeçerli bir sebepleri yoksa ana kuzusu demektir. Onla da ömür geçmez zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin ana kuzusu gitsin sütünü içsin çocukla sevgili olursan böyle terkedilirsin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaş önemli değil 40 yaşında olup anne sözünden çıkmayan var
Cevap sahibi+1 yılçocuğu değiştiremezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni de istemediler 5 yıldır görüşmüyorum ailesiyle nişanlıyız
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ana kuzusu. Böylesinden ne baba olur ne koca. Sen şimdi seviyorsun belli ki anlıyorum seni ama biraz zaman geçsin soğuyacaksın sen de. Haketmiyor senin sevgini.
Cevap sahibi+1 yılBahane ediyor olmasın ailesini
Cevap sahibi+1 yılKız üzülme lütfen ya valla çok güzel seven adamlar var o seni haketmiyor üzülme lütfen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhaklımı? onun erkek gibi taaa.. adamdan sayılmaz **şak.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimin anneside beni istemiyordu bekardı sonra kızından habersiz onuda ayarlamıştım 😂😂
00 YorumlaÖnce seni istemeyenin gerçekten annesi olduğuna emin olmalısın. Bunlarda bahane bitmez
13 Yorumla
+1 yılBu sebepten dolayı seni bırakıyorsa üzülme bence erkenden bittiği çok daha iyi olmuş
03 Yorumla- +1 yıl
Bahane yaratmış o zaman annesinin seni sevmemesi böyle daha iyi olmus
- +1 yıl
Evet ama ben bilmiyorum doğru mu soluyor ayrilmak için bahanemi çünkü bende. Ayrılmayı 3.4 aydir istiyormuş ama nasıl diyecgini bilemiyormus öyle soledi ya o zmn lar seni seviyorum diyordu bana gerçekleri öğrenmem bana çok koyuyor ben onu düşünüp uyuyor Ken o ayrılma planı yapiyormus.
+1 yılYani ilerde sorun olacaksa şimdiden bitmesi daha iyidir
06 Yorumla- +1 yıl
Bitmesi hayırlı olmuş ailesini ikna edemeyen savaşmayan kişi için değmez
- +1 yıl
Hata yapmışsin
- +1 yıl
Bence öldürücü darbeyi sen yap sen ayrıl
+1 yıl1- Yaşın dogru mu?
2- Fiziksel bir sorunun mu var?
3- Nasıl bir kisilige sahipsin?00 Yorumla
+1 yılHayırlısı diyecek, razı olacaksınız
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka
+1 yılO adamla evlenilmez zaten. Hiç canını sıkma
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Unutup gitmen lazim adami
02 Yorumla- +1 yıl
1 yılımı vermişim ben.( Biticek biliyorum ama ben nolucam olan bana olucak yani dün un aynısını yasiyorum şu an 9 da ara dedi dünde öyle demişti ya günü yasicam die çok korkuyorum offf dünde aradım konuştum sonra ailesi ile konuştu teleofnla ayrılma kararı aldı ya gene aynısı olursa
+1 yılBence böyle biri için üzülmeyin
01 Yorumla
+1 yılBence kendin son vermeli, yokuna bakmalısın.
01 Yorumla
+1 yılAyrılma diye yalvardın mı
011 Yorumla- +1 yıl
canım
- +1 yıl
S.. a.. l.. a.. k.. s.. ı.. n
- +1 yıl
Yenisini bulur 1 yıl çok bir şey değil seni istemiyorlarsa birşeyi zorla oldurma gerek yok
- +1 yıl
Allah kurtarsın dostum bu illetten ben yeni yeni kurtuldum
- +1 yıl
Mahvolucak bir durum yok mantığı kullanican benim gibi duygularinla değil
- +1 yıl
Geçmiş olsun ikimizede kanka
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende onu isteme. Anne lafıyla kalkıp oturuyorsaaaa😏😏😏
00 YorumlaBöyle sebep varken uzatmamak gerekiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYeni bi sevgili
00 Yorumla
+1 yılSana erkekmi kalmadı kül kedisi
04 Yorumla- +1 yıl
Olsun canim
- +1 yıl
Sana talip olabilirim
+1 yılneden seni sevmediklerine bağlı olarak değişir
04 Yorumla- +1 yıl
bu nasıl bi düşünce bence sevgilinle konuş bi yemek planlasın tanışın eğer sevgilin snei seviyorsa ve sen sevgilini seviyorsan
- +1 yıl
bu kadar kolay sevdiğinden vazgeçme sonunda ikinizde üzülürsünüz
S1ktir et gitsin @ptal olma
04 Yorumla- +1 yıl
Ama neden? Düşünsene İSTENMEDİĞİN yerde en fazla ne kadar mutlu olabilirsin? Çocuk seni umursamaktansa annesiyle konuşmaktansa direk seni yollamaya çalışmış şimdi sen ondan ne kadar memnun olabilirsin ki git hayatını düzene sok, onun sende hakkı mı var ki peşinden koşuyorsun? Kendini özgürleştir
+1 yılSen de ayrilsaydin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBırak gitsin
00 Yorumla Ağla
00 Yorumla
+1 yılGeç değil yakında ayrılır 😉
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSabret düzelir
00 Yorumla
+1 yılBen evleniyorum :)
011 Yorumla- +1 yıl
Sizin aranızda o sıkıntı
- +1 yıl
Hakkını savun seviyorsa evlensin sevmiyorsa yolunuza bakın
- +1 yıl
Herşeyin hesabını sor affetme
- +1 yıl
İşte bu afferim sana
- +1 yıl
Melisa benim seninle yaklaşık 3 4 gündür konuşmak istediğim bisey var cümleleri nasil toparlayıp konuşacağımı bilemedim ama artık daha fazla uzamadan konuşmamız lazım klişe bi söz olacak belki ama bizim birbirimize göre olmadığımızı düşünüyorum neden dersen benim düşüncem davranışlarım çok başka seninkiler gibi değil evet ilerliyoruz bi şekilde ama daha fazla ilerlerse daha çok üzüleceğiz birbirimizi kıracağız çünkü ben kendimden ödün veriyorum benliğimi kaybediyorum seni üzmek kırmak asla istemiyorum ama en basit örnek birlikte bi aktivite bile yapamıyoruz benim hayatım çok değişti ve ben dönüp baktığımda bu ben değilim onu görüyorum sende biraz düşün ne demek istediğimi anlayacaksın istersen ara verelim istersen tamamen kopalım ben her zaman bi arkadaşın olarak yanında olurum ama cidden bu ilişki uzadıkça biliyorum çok daha üzüleceğiz ben bu kararı verirken çok düşündüm cidden çok çok iyi bir insansın ama olmuyor artık kafam çok dolu hiç bir şeye vaktim kalmıyor sürekli iş güç kafam daha fazla bişey kaldırmıyor lütfen analayışlı karşıla yapamıyorum ben
- +1 yıl
Özele gell
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilimin annesi beni istemiyor, sevgilim bugün benden ayrılıyordu. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım