Sevgilimin annesi galiba beni istemiyor, ne yapmalıyım?

3 seneye yaklaşan bir ilişkim var. sevgilimle problemlerimiz çoktu ama düzelttik zamanla. Annesiyle tanıştım geçen cuma günü. Annesi beni sevdi yani gönlümden de oğlumla olmasını istediğim kişi sensin hayırlısı olsun tarzında konuştu sonrasında benim için çok dilli fevri kararlar verebilen birine benziyor demiş. Oysaki ben güler yüzlü ve soru sorulduğu kadar cevap vermiştim o masada. erkek arkadaşıma belli etmedim ama içime dert oldu acaba beni istemiyor mu diye. dün artık dayanamadım annesini aradı konferansta konuştuk. Teyze hem bana çok iyisin diyor hem de ben uyumlu olduğunuzu hissetmedim gibi şeyler diyor. bunları dedikten sonra da evlenecek sizsiniz karar sizde diyor. ben de oğlunun kafasını hatta benim de kafamı karıştırdığını söyledim bu şekilde. Teyze oğluna eş değil kendine gelin arıyor sanırım o profile uygun olmadığımı söylüyor sanırım. erkek arkadaşım ise annesine kulak asmamam gerektiğini kendisinin benim elimi tuttuğunu ve sevdiğini söyledi. Ne yapmalıyım inanın bilmiyorum içim karmançorman. Zaten böyle bir durum beklemiyordum teyze çok istekli duruyordu çünkü

Sevgilimin annesi galiba beni istemiyor, ne yapmalıyım?