Sevgilimle annesi̇ yüzünden ayrıldık, ne yapacağım?

Merhaba kız arkadaşımla baya uzun bir zamandır beraberdik ailesinden gizlice geziyordum el ele tutuşma öpme vs. hepsini yapıyorduk ama birbirimizi de deli gibi seviyorduk

bı gün annesi mesajlarımızın 3 tanesini görmüş hemen bunu gördüm kıza haber verdim yüz yüze konuştuk annene çaktırma dedim eğer öğrenirse ağzımıza sıç. r filan dedim neyse bu kızda derslerin bı tanesinde kalmış e tabi annesi de dururmu öğrenince beni hemen sosyal medyadan engelledi

ben fake bir hesap açtım kızla konuşmak için yok abi annesi bırakmıyor benim annemlede arkadaşlar 6 Şubat depremi oldu beraber 1 ay boyunca aynı yatakta yatıp kalktık neyse kadın beni her yerden engelleyince bende yüz yüze görüşmek istedim okulun önünde bekledim kız çıktı beni çağırdı bende dedim sen gel okulun güvenlikçileri kızı annesini tanıyorlardı bırakmadılar ki bı kızla konuşayım

servise bindirdiler kız ikide bir dışarıya çıkıyordu bana bakıyordu neyse gitti.

akşam bende bi daha fake bir hesap kurdum bu seferde dedim seninle konuşmak istiyorum bı baktım görüldü atmış

aradan 2 dk geçti kızın annesi ile benim annem telefonla konuşurlarken duydum kız evdeymiş annesi gilde dayılarına gitmişler mesajları silmek istedim ama artık çok geçti

aradan bir saat geçti gece 12 de kız bir hesap kurmuş bana mesaj atıyordu

seni dinlemek istemiyorum benim için bittin bay filan yazdı bende neden ben sana naptım dedim oda hemen cvp verdi seni sevmiyorum dedi bende dedimki bu sen değilsin annendir filan oda dedi annem bilmiyor arkadaşlarım beni yola koydu ardından konuştuk ve ayrıldık

aradan bir saat geçti geçmedi Snapchat ten bir yeni hesap beni ekledi bende konuştum filan

sordum beni tanıyor musun diye dedi yok sonra dedim mademki beni tanımıyorsun neden iyi geceler Allah'a emanet ol kendine çok iyi bak filan dedin diye sordum sonra bı kaç tane daha sordum ve anladım bu o kızdı sizce neden böyle yapmış olabilir bide siz benim durumunda olsaydınız ne yapardınız.

Not : benim 2 tane Snapchat hesabım vardı bı tanesini tek kız arkadaşım biliyordu bu yeni hesapta bana 2 hesabımdanda arkadaşlık isteği atmıştı.

Sevgilimle annesi̇ yüzünden ayrıldık, ne yapacağım?