Arkadaş annem ve babamı bırakıp gideyimi?

Aslında şimdi katlanım tamam müslüman lar dersiniz de... Kafam karışık hiç küfür de etmiyorum fakat benim çocukluk tan kalma travmalarım ve hasretim var.. biz bence bir aile değiliz teoride kağıtta sadece... gerçekte karışık... annemi seviyorum kırdığsa bile. Annem kuran okuyan işe gider hep fakat bazan sizi bırakaçam defolup gidip diyor oruç da tutar bukadar... Babanla nerdese hergün kavga ederler çok şey derler birbinire babamda çocukların önünde annemi kötüler... Annem bana canım der dalga geçerler benle ve okul ile ilgili çok baskı yapıyor eskiden 15 yaşında bana git köprüden atla dedi gecmesem... ya da okumasınız söyleyin defolup gidin derdi sinirlerinice... Hep sinirden böyle geçen Mayıs beni evdne atı sırf telefonunmu vemredim diye dersim var üstünde lazım diye vemrek istemedim ama annenin her dediği olması şart 9 ay taşımışım seni der zor zar tek başına büyütme kimse bakamadı sana der... :( Gerçekten okadar bağlımıyım anneme? Annem kapıdan atı git seni si.. k*sin*lerde gör dedi geçe geçe.. travmalarım var ruhsal olarak hep ailem çökertiyor sonra okul stresi... Annem kızınca dövdüğü de oldu. Babam kumar mı ne oynuyor 6 yıl çalışmadi hata ben 10 yaşımda falan paramı alırdı atardı o football makinalarına ! Herneyse babamın ailesinde kötü kimseyi tanımıyorum. Yanlız bir varlık im Allah'ın bir kulu Allah korudusa zaten ondan bu dünyada yım. Ama babam eksidne hiç yıkadığı yoktu ve birkere Kuran'da snaki adam eve bakmaya yükümlü ye öyle bir şey tok ve dedi... eskiden :( ooff durum şu.. müslüman biri şimdi nasıl oluyor? Kuran'da annenizi dinleyin babamızı fakat ben çok kırgınım ve yorgun! Evde odama çekinip ağlıyorum.. zaten anne konuştuğun tarzı sevmiyorum dedim benle deli dedi sinirlenip ayni teyzeisim onun gibi annesinin suçluyor musum -_- ya yardım edin napayım
Güncellemeler
+1 yıl
Ben gidersem günah mı? Okadar terketmek de istemiyorum annem hep snei baktım büyütü diyor benden gerçekten ne bekliyor milyonerler le mi evlenmemi :((( ooff kardeşime de üzülüyorum onlarla kalıcak
Güncellemeler
+1 yıl
Babam ne babalık görevinin yaptı ne korudu beni ne de annem le baban beraber uyuyorlar ayrı odalarda... yok baba bence yapmakla değil :(!!! Annem de kırdı beni artık bıktım ondan da içten- bir şey desem kızıp dediğimi bana karşı söylüyor... zaten ailesel bir şey yapmıyoruz hiç ama... hiç... ve oyun oynadığımız hatirlamam beraber bişey yaptığımızı..
Arkadaş annem ve babamı bırakıp gideyimi?