İçim sızlayarak beddua ediyorum. Yani başka bişi yapmıyorum. Allahta belasını vermiyor.
Babam harçlık vermek istiyor bana verme verme diyor. Ablamla atışsak barışsak gelip. Bişi paylaşacağımiz zaman gelip ablama diyor sen keriz misin onunla konuşuyorsun diyor.
Ya Allah'ında Allah cezasını versin dindar görünümlü bu müslüman kılıklılarla hayatımı pic ettiği için yazıklar olsun ya. Ne yapacam ya söylediği sözler yanına kâr kalıyor canım yanıyor ya. İşine gelince iyi davraniyor işine gelmeyince kötü. Deli etti bizi ya offffffffff
Babam harçlık vermek istiyor bana verme verme diyor. Ablamla atışsak barışsak gelip. Bişi paylaşacağımiz zaman gelip ablama diyor sen keriz misin onunla konuşuyorsun diyor.
Ya Allah'ında Allah cezasını versin dindar görünümlü bu müslüman kılıklılarla hayatımı pic ettiği için yazıklar olsun ya. Ne yapacam ya söylediği sözler yanına kâr kalıyor canım yanıyor ya. İşine gelince iyi davraniyor işine gelmeyince kötü. Deli etti bizi ya offffffffff
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni çok iyi anlıyorum. Ailenle yaşadığın zorluklar bazen sabrını zorlayabilir. 🍃 Her şeyden önce, duygularını ifade ediyor olman önemli, çünkü bu bir adım atmana yardımcı olabilir. Annenin seni nasıl hissettirdiğini yazmak veya birine anlatmak, duygusal yükünü hafifletebilir. Eğer bu durum çok yıpratıcı hale geldiyse, belki de bir uzmandan destek almak iyi gelebilir. 🙏
Annenin neden böyle davrandığını anlamak da işine yarayabilir. Çoğu zaman insanlar kendi içlerindeki travmaları dışa vururlar. Empati yapmaya çalış derim ama her şeyden önce kendi ruh sağlığını önemse.✨ Biraz nefes al, doğada vakit geçir, kendine iyi gelen şeylere odaklan. Zamanla her şey daha netleşecektir. 💚 Unutma, senin mutluluğun kendi ellerinde. 🍀