Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız?
Annemi bize hep kötüledi evimize işitme cihazı taktı kardeşleri birbirine düşürmeye caliştı gençliğinde annemi dövdürttü ve bizim özel hayatımızı herkese anlattı annemin ailesini kovdu vs. Bu sefer bana iftira attı annemi babama şikayet etti ben de üzerine yürüyüp ittim küfür ettim sizce doğru mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence uzak durmanız daha iyi olacaktır.
Uzak duruyoruz konuşmuyoruz iftira atıyor çok beddua etti bana ama bunları haketti onun yüzünden biz çocukken çok dayak yedik
Şikayet et, mahkemeye ver böyle şeyler yapmak yerine. Bir daha size yaklaşamaz.
Aileden yga verilmez ama ben çok küfür ettim ve ittim de kolundan tutup annem kriz geçirirken ama yani ne yapabilirim
Ee ses kayıt cihazı koydu diyorsun, iftira attı diyorsun bunlar hep suç. Mahkemeye versen ceza alır muhakkak.
Elbetteki ceza alır ama babamın kardesi bekar da babam da hep idare edin der asla sesini cikarmiyor sonunda psikolojimizi bozdu
Babana bakma sen, annenin psikolojisini düşün. Suclu cezasını çeksin. Yok öyle bir dünya. Herkes haddini bilsin.
Çok haklısın vallah biraz itişip kalkıştık küfür edince ama siz olsaydınız ne yapardınız vallaha
Bütün delilleri alır mahkemeye giderdim. Baban şikayet etmeni istemiyorsa anneni koruyacak. Korumuyorsq da halan cezasını mahkeme yoluyla cekecek.3 günlük dünyada kimsenin kimseye eziyet etme hakkı yok.
boş ver bir şey deme sen annenle aranı bozma yeter çatlasın o da orada :D
Annemi korumak için yaptım bu sefer namus iftirası atınca üzerıne yürüdüm ne yapabilirdim ki
iyi yapmışsın da uğraşma bence kendi konuşsun dursun sen kendini biliyorsan annen de seni biliyorsa sıkıntı yok annenle de konuş bak böyle böyle yapıyor aramızı bozmayalım falan diye
Annem inanmadı zaten ama gecmiş ve şimdiki yaptıkları yüzünden küfür ettim baya vicdan ettim ama çok kötülük yaptı
halanla konuşmayı kesmeni öneririm.
Kaç kere evden kovduk tekrar geliyor bu sefer sataşıyor kavga çıkartıyor iftira atıyor hatta evden kovunca eve geliyor tekrar yemek yiyor gidiyor
bayaa yüzsüz pişkin bi kadınmış ozaman..
bak yorumlarda birisi de demiş onun dediklerine aynen katılıyorum sonuçta elinde delillerin var git mahkemeye başvur babanı felan umursama hiç.
Anneye şikayet edilir net
Anneye şikayet edilir ama annem 18 yasinda gelin gitmis ve annemi dövdürtmüş telefonuna el koydurtmus ev yasagı koydurtmus simdi de bize sardı gecen ittim biraz vicdan ettim küfür ettim ama ne yapabilirim ki? Annemi hasta etti
Polise ver o zaman bence
Öyle de olmuyor işte sorun şu bekar 45 yaşında tüm işi gücü bizle
Şikayet et tek çare
Halaya bak istihbarat ajanı gibi 😃😃
Öyle biz evde yokken eve gizlice girip karıştırıyor
Vallane diyimki Allah yardımcınız olsun
Sağ olun ben baya bi küfür ettim ve ittim o nedenle baya bi vicdan yaptım yani başka ne yapabilirdim
Hiç bir şey için kötü olmaya değmez yarın birgün yine yüz yüze bakicaksiniz
Uzak dur
Dursak da bulaşıyor evden kovuyoruz sabah çay içmeye gelip laf sokuyor
O gelince sen çık onun bulunduğu yerden
Çıkıyoruz ama asla dilinden asla kurtulamıyoruz sinirleniyoruz karşımıza geçip taklidimizi yapıyor en sonunda ittim ors dedim yani vicdan ettim şimdi de
Az bile yapmışsın
Yani ben de öyle düşünüyorum ama babam o senin atandır diyo öyle ata olmaz olsun