Eşimin ailesi harcamalarımizi sorguluyor?

Görümcemin eşi kaza geçirdi belden aşağısı tutmuyor biz yeni evliyiz 6 ay görümcemin evinde çocuklarına baktım sonra evime geçtim sınavım vs vardı diye şimdi de kursa gidiyorum atama bekliyorum zaten çocuklara baktım diye ders çalışmadım artık görünceme haftada bir gidiyoruz onu da beğenmiyor sık gelin diyor ben kursayim gelemem diyorum eşimde işe gidiyorum yoğunum diyor ama pikniğe gidiyorsunuz dışarda çay iciyosunuz diyorlar hem zengin misiniz bu kadar diyolar bunları yapıyoruz diye hemde misafir çağırdık onlara da ikramlık yaptım diye zengin misiniz diyor harcamalarınıza dikkat edin hem dışarda pikniğe gidene kadar bize gelebilirsiniz diyor eşimde ayda bir vaktim oluyor onu da kendime ayırıyorum diyor ona işten çıkınca evine gitmeden 5 dk uğrayabilirsin diyorlar ama 5 dk oluyor iki saat zaten yalan söylüyorlar hem de istemem neden eşim sürekli evine gelmeden oraya gitsin her şeye karışıyorlar ve sürekli onlarda olmamızı istiyorlar bıktım artık ve eşimin kuzenine gittik ona da oraya gidebiliyosunuz ama diyorlar neden gitmeyelim hep görümcem de mi olacaz?

Eşimin ailesi harcamalarımizi sorguluyor?