Görümcemin eşi kaza geçirdi belden aşağısı tutmuyor biz yeni evliyiz 6 ay görümcemin evinde çocuklarına baktım sonra evime geçtim sınavım vs vardı diye şimdi de kursa gidiyorum atama bekliyorum zaten çocuklara baktım diye ders çalışmadım artık görünceme haftada bir gidiyoruz onu da beğenmiyor sık gelin diyor ben kursayim gelemem diyorum eşimde işe gidiyorum yoğunum diyor ama pikniğe gidiyorsunuz dışarda çay iciyosunuz diyorlar hem zengin misiniz bu kadar diyolar bunları yapıyoruz diye hemde misafir çağırdık onlara da ikramlık yaptım diye zengin misiniz diyor harcamalarınıza dikkat edin hem dışarda pikniğe gidene kadar bize gelebilirsiniz diyor eşimde ayda bir vaktim oluyor onu da kendime ayırıyorum diyor ona işten çıkınca evine gitmeden 5 dk uğrayabilirsin diyorlar ama 5 dk oluyor iki saat zaten yalan söylüyorlar hem de istemem neden eşim sürekli evine gelmeden oraya gitsin her şeye karışıyorlar ve sürekli onlarda olmamızı istiyorlar bıktım artık ve eşimin kuzenine gittik ona da oraya gidebiliyosunuz ama diyorlar neden gitmeyelim hep görümcem de mi olacaz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşinin ailesi cidden aşırı toksik bence onlardan uzak dur. Piknikle zenginlik ne alaka restoran bile değil ki o da zenginlik göstergesi değil.
Evet ben sürekli gitmiyoruz dediğimde de eşim niye açıklama yapiyosun dedi zaten bana ama onlarda sonra pikniğe gideceğinize bize gelin dedi eşimde ayda bir vaktim oluyor onu da kendime ayırıyorum önce can sonra canan dedi ama anlamadılar eşime Trip attılar sonra eşim tekrar konuşmaya gitti kendini açıkladı ablasına ağlamış işte biz bu durumdayız 5 dakika da olsa gel halimi hatrimi sor demis
Ablası duygu sömürüsü yapıp ağlamış
Ben uzak dursam da eşimi çağırıyorlar işim gidiyo
Abisi bekar ama hep eşimi istiyolar
Senin eşin ailesine bu kadar bağlı olduğu sürece işin yaş. Baştan evlenmeyecektin ya da eşinin ailesine sınır koyacaktin. Bu biraz kişilikle de alakalı ben senin yerinde olsam hesap falan soramazlar hiçbir şekilde ama sen yumuşak bir insansın sanırım
Ben hakkımı helal etmiyorum onlara 6 ay çocuklarına baktım kocamla birbirimizi anlayamadik 5 dk yalnız kalamadik kocamla şimdi de hep kocamı çağırıyorlar
Onların yüzünde ders de calisamadim
şu an bunları onlara söylemek istiyorum borcunuz var çay icmeyin diyorsunuz ama ders calisamadim sizin yüzünüzden demek istiyorum
Onlarla iletişimini full kes ya gerekiyorsa kocanla otur konuş ben bunların yakınında olmam de başka eve kiraya çık
Şimdi atansam memur maaşı alirfim
Evet ama o da artık zor çok çalışman lazım alan neydi?
Sosyal hizmet
Bu kadar lafa söze izin vermeyin gerekirse birdaha görüşmeyin konuşmayın ne münasebet yahu
Eşim yine de görüşüyor
Eşin görüşsün sen uzak ol
Ama eşimi hep çağırıyorlar gidiyor
Ne canım insanlar var
Biz daha 3 4 aylık evliyken çocuklarına baktım görümcemin evinde hapis kaldım resmen hiç dışarı çıkamadım sınavına bile çalışmadım çocukları da uymuyordu bı türlü kocamla da 5 dk yalnız kalamiyorduk şimdi de sürekli evlerine çağırıyorlar kocami
Neden onlara gelmenizi istiyorlar ki
Görümcemin eşinin belden aşağısı tutmuyor eşim altını temizliyor yatırıyor yürütüyor falan ya da görümcemin işleri oluyor onları yapıyor
Ya zaten kazadan önce de sürekli onlarda olmamızı istiyolardi
Evde eşimle yalnız kalmamı ya da dışarda yalnız vakit geçirmemizi istemiyorlar bence
Tamam da eşinin altını temizlemesi doğru mu görümcen yapamıyor mu
Bu kadar hayatınıza karıştırmayın sizi kıskanıyorlar gibi görünüyor
Çünkü biz yeni evliyiz daha 3 aylık evliyken görümcemin çocuklarına baktım çocuğu hastalaniyordu çocuk yanınızda yatsın diyodu görümcem
Görümcen biraz hastalıklı gibi geldi bana
Bide eşi söylüyor daha çok
Uzaklaşın bunlardan
Eşim uzaklaşmiyo
Sen uzak dur o zaman
Gidip konuşmak istedim bugün bu konuyu moralim çok bozuldu kırıldım baya benim onca yaptiklarimdan sonra konuşmasam mi
Bence hiç konuşma her türlü mağduruz moduna geçecekler hiç tartışma
Yavaş yavaş uzaklaş
Dimi doğru diyosun
Ama morelim çok bozuk
Eşim hak veriyo ablasına
Bende mi mağdura oynayayım eşime
Tartışırsan eşinle aranı açarlar seni düşman gibi gösterirler
Onları takmamayı öğrenmen gerekiyor moralini bozma hiç
Onlardan şikayetçi gibi görünme
Eşine yakın ol zaten bir günün var yoruluyorsun beraber vakit geçirelim de
Hakkımı helal etmiyorum onlara
Onların yüzünden atanamicam
O yüzden onlara da gitmek istemiyorum görüşmek istemiyorum ama niye gelmiyosun diyip duruyorlar hep bahane mi uydurayim kötü davrandıklari için gitmiyorum
Stres yapma kursuna devam et derslerine çalış
Bahane uydur her zaman telefonlarını açma onlar yorulsun sen değil
Ve bu artık çok fazla bence hep laf atiyolardi zaten eşim anlamıyordu şaka yapıyorlar diyodu en son açık açık söylediler eşim hep savunuyordu ama artık aileme anlatmak istiyorum hep laf sokuyolar yediğime içeriğime gezdiğime karışıyorlar dicen
Eşin farkına neden varmıyor
Laf sokuyolar dediğim de hep şaka yapıyorlar diyodu en son açık açık çay içmeye veya pikniğe gideceğinize bize gelin dedi ya da kuzeninin evine gitmiştik ona da gidebiliyosunuz bize gelmiyosunuz dedi hafta da bir gidiyoruz ama
Çok düşünme bu kadar bunlar sizi çok üzer
Evet çok doluyum hem borcunuz var pikniğe gitmeyin diyolar hem de onların yüzünden atanaminamicam simdi
Neden atanamayasın ki
Onların yüzünden ders çalışamadım cocukalarina baktım 6 ay