Eşim evin giderleri için kullandığımız ortak hesabımızdan ailesine alışveriş yaptı. Sizce uyarmalı mıyım?

Evet buyuk bisey degil dun iftara ailesine gittik ve ortak hesabimiz var Sadece evin giderleri icin kullandigmiz. Daha öncede ordan alisveris yaptik gittigmizde.. rakamlar buyuk drgil ama yinede hersey cok pahali malum ve ben aileme gittigimde ksndi paramla aliyorum ortak hesaptan degil baya sinir bozucu. Esimin geliride benden iyi.
Dun gittik markete iki icecek tatli vs derken 350tl alisveris yapmisiz. Dun bisey demedim ama bugun demeyi dusunuyorum haksizmiyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Söyle bisey var pinti oldygum icin degil ama bu aralar herseyin fiyati zaten cok pahali ve yeni evliyiz. Ben aileme gittigimde cekinerek aliyorum onun yaninda kendi paramla ustelik. Para konusunda tam daha oturtamadik esim daha önce Pinti geldigi icin bende rahat davranamiyorum. Ailesin giderien ben derim biseyler alalim edelim diye icimden gelerel. Buyuk 2 kardesi daha var ve dun gittigmizde Hic bisey almamislar
Eşim evin giderleri için kullandığımız ortak hesabımızdan ailesine alışveriş yaptı. Sizce uyarmalı mıyım?
Cevapla