5 aylık evliyim çok uzun süre flört ettk eşimin aileside artık evlenin diye baskı yapmaya başladı hatta kadınlar tanışmaya geldi herşeyimiz hazır evlendirelim çocukları dediler eşimde evlenelim nasıl olsa onlar yapıcak herşeyi dedi çünkü o evlenene kadar eve baktı oda karşılığını bekledi durumlrı var bu arada evleri var kira getirisi maaş ayrıca kendi işleri var durumları iyi diye anılıyolar etraf tarafından ben biraz daha bekleme taraftarıydım direnemedim güvendim bide zaten çeyiz beyaz eşyalar filan hazırdı söz oldu sözde çok şey istediğim gibi olmadı ama önemsemedim nasıl olsa kimse yok aile arasında söz o kadar bekledik evlenelim diye düşündüm sözden önce çok uygun bi ev tutmuşlardı sözün ertesi günü kira zamanı gelmiş aileme söyleyemedim bilezikleri aldılar zaten iki ince bilezik vardı o zaman nişanlıma verdim o üzülmesin diye umursamadımda bohça istemedim düğün yeri buldum yapamayız pahalı dediler nikah salonuna sığmayız dedim kayın validem sığmayan ayakta otursun dedi üzüldüm ama eşime dedimki millet eğlenicek zaten biz balayına gideriz ona mutlaka gidelim o günler bi daha gelmez sonra belediye nikah salonunda evlendik babamın tek kızıyım düğün yapmıyoruz diye üzüldü ama ben böyle istiyorum oynamayı sevmiyorum zaten dedim nikahta en önlrre kendi sülalelerini oturttular anneme babama bile yer vermemişler kenarda ayakta izledi annemle babam yakından görmek için beni o an anlayamadım bile heyecandan sonra çok üzüldüm set almadılar 10 gr bilezik takıldı nikahtan sonra kuyumcuya götürüp tarttırdık eşim bile üzüldü boş ver böyle güzel günlerimizde altınmı düşünücez dedim yatak odasını biz salonu onlar alıcaktı normalde ama yatak odasınıda biz alıcaz dediler düğünden önce zaten istediğim koltuğu almadılr daha ucuzunu aldılar diye kızmıştım babama bırak alsınlar düğün bile istemedim dedim babam yinede bize para verdi kalan şeylrri hallettik o parayla düğün zamanı geldi hala yatak odasını almadılar babama söyleyemedim nikahtan çıktık evde yatak odası olmadığı için otele gittik bu arada ailemden kimse otele gidiceğimi bilmiyodu eve gidicez dedim utandım söylemeye ananesi takı odasının önünde bekleyip benim aileme gelin çıkarsın gelinliğini otelden fazla para isticekler diye tutturmuş babam bile oradayken kayınvalideme gir altınları sen al demiş kayınvalidem ve tanımadgm hayatımda bi kere gördüğüm insanlar altın için odaya daldılar benim annem bile gelmedi içeri o gün heyecandan anlayamadım bile çıktık ordan onca sene sevgiliydik o gün eve gelmekti benim hayalim eşimde biliyodu ama otele gitmek zorunda kaldık düğünde takılanlarla ertesi gün yatak alıp geldik eve yatak odası ve diğer şeyleri bize bıraktılar babama söylicektim yatak odasını öde diye eşimle kavga ettik söylemiceksin dedi kayın validem evini baştan yeniledi biz yeni evliyken
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bir fikir verin eş ve anne babası sorunu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler