Eşim annesine benden izinsiz para harcıyor diye tartışıyoruz, tartışmakta haksız mıyım?

Mesele annesine bir şey alması ya da para vermesi değil annesi olduğu için tabii ki de hesap verme zorunluluğu yok evine bir şey alacağı zaman eşim sürekli en ufak şey de bile dikkatli harcamamız lazım kemeri sıkalım felan diyor paramız eşimle ortak kira vs verince ancak çarkı döndürüyor eşimle maaşımın büyük kısmını paylaşıyorum bana diyo ki sen bundan sonra benden bir şey talep etme istersen diyor kendin al ben engel olmuyorum ki zaten benden isteme sadece diyor. Eklemek istediğim bir durumda eşimin kardeşleri var ve en çok paraya ihtiyacı olan biziz diğerlerinin maddi durumu çok çok iyi hatta bekar kardeşi var ondan da isteyebilir eşime sen bana birşeyler al ben sana birikmiş olarak veririm daha çok işine yarar demiş ve bu kadın bana kötü davranan birisi nişandan bu tarafa altınlarimin peşinde böyle biri olduğu için de ben eşimin ona para harcadığını duyunca sinirlerim bozuldu sonuçta kocasından alabilir kayinbabamin durumu da gayet iyi ihtiyacı olan çocuğundan ne alaka istiyor ya

Eşim annesine benden izinsiz para harcıyor diye tartışıyoruz, tartışmakta haksız mıyım?