Babamın hiçbir harcamama karışmazken annem neden her harcamama burnunu sokuyor haddini bildirdim haksız mıyım?

Ben tek çocuğum evet bu yüzden oldukça rahat büyüdüm inkar etmiyorum evimizin kazancını da babam sağlıyor gerçi ben 2 yıl önce atandım ama neyse kendimi bildim bileli evet biraz fazla harcarım babam da gönlünce harcader durumunuz İyi sayılır evimiz var arabamız var. Babam çalışıyor falan bu yüzden babam elinden geldiğince her şeyi al der bana zaten ona sorarım Baba şunu istiyorum tamam al der uygunsa bu arada ben üniversiteye giderken babam kredi kartı çıkartıp verdi bana yıllardır ben de yani her zaman gerek deyince kullanırım neyse 2 yıl önce atardım demiştim tarih öğretmenliğine antalya'dayım yani pahalı bir şehir neyse zaten geçen sene annem söylerim duruyordu kartı bırak diye bu sene hanımefendi kart internete kapattırmış dediğim gibi kendisi çalışıp kazanmıyor sen ne hakla karışıyorsun dedim birbirimize girdik şubattan beri konuşmuyoruz haksız mıyım

Babamın hiçbir harcamama karışmazken annem neden her harcamama burnunu sokuyor haddini bildirdim haksız mıyım?