ABLAM BİZE ZULÜM EDİYOR. NE YAPMALIYIM?

Merhaba arkadaşlar. Artık sabrım kalmadığı için size danışmak istedim.
Lütfen yargılamayın. Çok zor durumdayım.
27 yaşındayım. Benim bir ablam bir kardeşim var. Annem vefat etti. Kardeşim okb hastası ama bana asla bir zarar vermez. Maalesef ablam da okb hastası oldu. Ya da iddiâ ediyor bilmiyorum. Ablam kardeşime ve bana aşırı derecede zulüm ediyor. Ayağına taş değse bizi suçluyor. Çözüm bulmamızı istiyor. Küfürler ediyor. Ve biz karşılık verirsek... Küfürle falan değil ha azıcık sesimizi yükseltirsek bizi gece zulüm etmekle tehdit ediyor. Gözlüğünün camı çıkıyor bize bela okuyor. Küfürler ediyor. Öyle basit şeylerden yani. Üstelik bizim hiç suçumuz yok. Kaç gün kaç gece zulüm gördük. Babam sağ. Ama ona duyuyursak bizi yine tehditlere boğuyor. Ve sadece boğmuyor. Gerçekten yapıyor. Üstelik beni aşırı kıskanıyor. Erkek arkadaşım olmasını bile kıskanıyor. Onun yüzünden birine duygularımı gösteremedim. İçimde kaldı. Birisi bana güzel bir şey söylese o kişi gidince beni yerden yere vuruyor. Kardeşime de bunlar gibi daha bir sürü şey yapıyor. Bazı ünlülere karşı takıntılı. Ve kardeşime kendi sevdiği ünlülerle ilgili hikayeler anlattırıyor. Çalış kurtul demeyin. O da yasak. Uykusuz bırakıp zulüm ediyor. Babam da bize yardım etmiyor. Tek derdi ev sahibini rahatsız etmemek. Daha niceleri var ama hepsini yazamıyorum. Lütfen yardım edin. Bir fikir verin. Ben zulüm çekmeden kardeşimi ve kendimi bundan kurtarmak istiyorum. Biz bu kızı nasıl alt ederiz.
Bana acımayın ya da kınamayın. Fikriniz varsa yazın lütfen. Allah şimdiden razı olsun.

ABLAM BİZE ZULÜM EDİYOR. NE YAPMALIYIM?