ALLAHIM ÇOK PİŞMANIM ARKADAŞLAR NE YAPABİLİRİM?

ben baya bimden bişeyler çaldım sürekli iki ay önceki peluş oyuncaklar geçen gün gittiğimde patladı tam çıkıyodum adam bu sen misin dedi kamerayı açtı gösterdi sonra kombinim falan aynı olduğu için benim olduğum ortadaydı 650 tl imiş toplam yanımda 250 vardı hepsini veremedim o kadar verdim o da ya ailen ya polis seç istediğini ödenecek o para dedi bende halamı arayacaktım arama kapat kendini yeterince küçük düşürdün zaten dedi sana bir hafta veriyorum dedi getir o parayı dedi ama param yok ve tekrar gitmekten korkuyorum çünkü önceki yaptıklarıma da kameradan bakarsa gerçekten haddi hesabı yok ama adam bana çok yumuşak konuştu gençliğini ziyan etme istesen param yok desen ben sana alırdım falan dedi krema alacaktım annem krema istemişti bütün paramı verdiğim için alamadım abiye söyledim o da gel alıyım ben dedi aynı abi parayı götürücem ama tekrar gitmeye yüzüm yok önceki kameralara bakıpta onlarda patladıysa diye gidemiyorum adam getirmezsen bir hafta içinde görüntülerle polise giderim dedi ama hiç bir bilgimi almadı benim adımı bile bilmiyor sizce bişey olur mu çok pişmanım bi daha tövbeledim lütfen bişey olur mu gitmesem cevap verin

ALLAHIM ÇOK PİŞMANIM ARKADAŞLAR NE YAPABİLİRİM?