ALLAH İÇİN BİRİ BANA AKIL VERSİN NE YAPMALIYIM?

Benim bi sevgilim var içeri girdi 4 ay onu bekledim çıktığı gün trafik kazası geçirdi komada kaldı haftalarca hastanede onu bekledim onun için o kadar fedakarlık yaptım ki onu bi gün bırakıp eve gidemedim ailemle aram bozuldu herneyse yavaş yavaş düzeliyor ama kazadan önce bi seneyi hatırlamıyo yani benide onca emeğimide hatırlamıyo sevgilisi olduğumu biliyor ama onca zamanımız çöp ve artık psikolojisi bozulduğu içinmi bilmiyorum ama genelde bana kötü davranıyor o eski ilgi alaka yok ben çok yıprandım son zamanlarda bendem telefonunu saklıyor kızları eklemiş çıkarmasını istedim senim hayatında bi kız olamaz dedim bu sana göre öyle bence öyle değil dedi telefonuda saklamasıyla artık aldattığını düşünüyorum napıcam allah için hala yanına gidiyorum ve bu zamanda ailesiyle çok içli dışlı oldum çoktan bırakırdım bu olandan somra ama ailesi var ortada benmi yanlış düşünüyorum yoksa olanlar normal mi trafik kazasından dolayı acaba ben senin yanındayım ama arkadaş olarak diye bi açıklamamı yapsam çümkü artık çok yoruldum kendimi boşa çabalamış gibi hissediyorum
ALLAH İÇİN BİRİ BANA AKIL VERSİN NE YAPMALIYIM?