3 ay

Ya ne yapmam gerekiyor duzguj cevap yazin Allah icin?

Biz 2 yıldır çıkıyoruz yeminle ters bi hareketim falan olmadı Her şeyimi haber de veriyorum rahatsız olacağı bir şey yapmadım trip atacağı

Neyse buluştuk o geldi işte izin için yanıma (askeri personel) Pazartesi ben biraz adet olmaya yakındım bu yüzden biz böyle ilişki yaşıyoruz ama ya sen beni birden bırakırsan dedim Yok öyle bir şey dedi sonra işte yaptık devam ettik düzgünce mutlu mhtlu eve geçtik yine mutluyuz cumaya kadar mutluyuz gideceği son gün Salı günü cumartesi Pazar hiç bakmıyor mesajlara bi anda oldu bu Wp'ye giriyor ama yazmıyor instaya da girmiyor akrabalarına da instadan cevap vermiyor Salı günü gideceği gündü bu haftanın salısı geçti yani Gitti çalıştığı yere Bana demişti ki Cuma perşembe çarşamba salı yanında olamasam da haftaya Salı gitmeden mutlaka seni görcem gelmedi Pazartesi salı da mesaja bakmadı ama wp'ye girdi görüldü bile atmadı Çarşamba da görmedi ama wp'ye girdi Perşembe olacak görüldü attı ama bu sefer de yazmıyor dedim akrabaların da yazmış instadan onlara da cevap vermiyor neden olabilir sevgilim biraz hayatında bi sıkıntı olunca Bana değişik davranıyor ama cumartesiden Perşembeye kadar hiç mesajlara girmeyecek ne olmuş olabilir ki yeni girdi işte bu sefer de yazmıyor anlayamadım biri vefat etse bile insan haber verir merak ediyorum çok sinirlendim ama yine de marmaraya bindim evdeyim okuldayım aşkım diye haber verdim gün içinde hiçbir mesaj yazmasa görmese bile en sonunda sabrım taştı Pazartesi falan dedim bir mesaj yazmaktan aciz misin dayanamadım valla sonra hâlâ bi tık yok yani napacağımı şaşırdım kusurum yok olmadığına da eminim ama hayatında kötü bir şey varsa da söylemesi lazım

Güncellemeler
3 ay
Engelledim aglaya aglaya
Ya ne yapmam gerekiyor duzguj cevap yazin Allah icin?