Ileri duzey #düz#tabanım. Ayakta çok duramıyorum. Yürüyünce kıramplar ağrılar giriyor ayağıma. Ve ayak baş parmagin az aşagisinda #kemik#çokmesi var gordugunuz gibi.
Ayak 2. parmağımda #şekil#bozukluğu var. Yururken çok ağrı yapıyor. Ayak tabanimdan ameliyat oldum ve ameliyat sonrası o kemik öyle kaldı. Fizik tedavi vs ne yaptıysam duzelmedi. çalışamıyorum ayagimdaki sorunlardan dolayi. Bütün gün evdeyim. Yururken ayağım inanılmaz ağrıyor. Bu hâlim ile askeri hastane elverisli verdi. Askere gidiyorum 10 gün sonra. Gidince ne olur durumum :( ?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olsanız :(
Güncellemeler
+1 yıl
Detyy
ASKERDE ne yapıcam ben. ALLAH rızası için yardımcı olur musunuz :( ?
Askeri hastane verse de askerde ortaya çıkar sorun merak etme. Bir süre sonra yürüyemezsin koşamazsın nedenini sorarlar. Orada belli olur zaten tekrar sevk ederler muhtemelen elverişsiz alırsın. Yaptığın 10,15 gün askerlikte hatıra olur sana :)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi herkes spordan muaf olursun curuk vermezler diyor
:) bir şey olmaz istirahat kartı alırsın askerlik boyunca bizdede öyle vardı düz taban. spora yürüyüşe falan katılmazdı bot giymez terlik giyerdi nöbet yazarlar sana ama
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sürekli terlikle geziyorum eğitim de yapmıyorum. Peki ne iş yapicam herkes eğitim yaparken abi
valla hafif işler verirler sana kardeş bulurlar bir şeyler merak etme sen ama ağır işlkere koşturmazlar merak etme belki seni koğuşta nöbetçi bile yaparlar
Merak etme arkadaşımdada vardı hep oturuyodu askerde alıştı durmaya artık benden hızlı koşuyo 😄 Daha iyi ayakta dura dura acı çeke çeke alışıcaksın ne güzel işte
İlk öncelikle ayağını gördüm midem bulandı teşekkür ayağını git temizle lan ! Askere düz taban olduğun için seni almayabilirler rapor alırsın veya bir tabancıya git ortopedik yaptır benimde ayağım düz tabandı düzeldi 👍
ilk hafta komutana söyle askerdeykende çürük veriyorlar bazen
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çürük alamazsın diyor herkes abi Kimisi eğitimden muaf bile etmezler belki komutana bağlı doktora bağlı diyorlar. Ben eğitimden muaf veya askerlikten muaf olamiyacaksam bu raporlar kimin için geçerli. 12 gün sonra bot baglicaz. Çok stres yapıyorum.
En İyi Cevaplar