AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Maddi olarak karşılaması lazım ama eskisi gibi sular seller olmaz herhalde
Pintiliği ve düşüncesiz olmayı bırakması gerekiyor öncelikle..
Bu arada haklısın haberin olsun
liyakata bak awk ülke resmen açık hava tımarhanesi.
sen haklısın. çalış. iyice ekomomik olarak sağlamlaş.. kocayı sepetle.
sadece maddi değil, ruhsal ve bedensel ihtiyaçlarınıda karşılayamadığına eminim
Aynen öyle simdi ne derse desin çıkmayacam işten. Evlilikte senin paran benim param olmaz ama ne yazık ki ona göre bu öyle değil.
acıma.
Tabiiki de sen haklısın. Hem çulsuz hem ski büyük. Çok antipatik
Vallaha iyi yapmışsın tekrar işe başlayarak.
Eşin bunun bilincinde değilse onun sorunu artık.
Ve sen ona hala eşim mi diyorsun😅 bu adam eş değil düşman. Ona resti çekmeyi bil
Bak bakk nasıl da akıl veriyor 🤣🤣
@AfiliYlnzlık gerçeği söylemek de suç mu? Kadın niye evlendi o zaman köle olmak evine kapatılmakn için mi? Ayrıca zaten o aklı başında biri belli ki yorumlarda kararını verdiğini söylemiş biz ne dersek diyelim ayrıca herkes benimle aynı şeyi söylemiş
Sus şeytan 🤣
Aynısını yaşadım simdi çalışıyorum boşanma aşamasindayiz
Çalıştığın için mi
@Yomeyamo o da var
Amaç ne ben anlamadım hem çalışma hem vermem eeehh
@Yomeyamo narsistlik hasta bunlar köle yerine koymaya çalışıyorlar sakın dinleme onu benim işime hiç saygı duymuyor şu an düşman olduk resmen boşayacam defolsun
Kaç yıl oldu evlenelii
@Yomeyamo 11
Baya olmuş. Musaden varsa sohbet edebilir miyiz
Yerden göğe haklısın. Çalışmıyorsan ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Karşılamiyorsa çalışmak hakkın saygı duymak zorunda
Aynen öyle
Çalış abla sonuna kadar eşinin parasina bakma ne derse desin eşin sonucta Dünya hali bosanabilirsin aldatabilkr ya da Allah korusun ölebilir sen hep kendi ayakların üstünde dur
İhtiyaçların nedir mesela temel ihtiyaçlar mı yoksa lüks şatafat için mi ihtiyaçlar listen var?
Temel ihtiyaçlar tabi ki de. Lüks şatafat için neden huzurumuzun bozulmasına izin vereyim ki. Ben sürekli onu al bunu al diyen biri de değilim maddi açıdan eşimi zora sokmam asla
Onları karşılamak zorunda saçmalamış iyice hem ben kadının gece vardiyasında çalışmasına karşıyım. Hemşire falansa bişi diyemem fakat fabrika vb güvenlik işi ise olmamalı
Havaalaninda sekreterim mecbur calisiyorum zaten isimden de memnunum. Çok şükür kendi ihtyaclarimi kendim karşılıyorum
Gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyorum haftada 2 kez gece çalıştığım oluyor. Su ana kadar bi sıkıntı yasamadim
Ofis işi sanırım rahat gibi çalışmanı istemiyorsa o zaman tam anlamıyla sorumluluk alması gerek
O sorumluluğu almadığı için çalışıyorum zaten..
Sen haklısın sakin kendini ezdirme hem seni çalıştırmıcak hemde sana para vermicek ihtiyaçlarını karşılamıcak madem öyle niye evlendi seninle
Bende bilmiyorum. Hayir bari maddi açıdan destek olmuyorsun en azından çalışıp kendim kazanıyorum kendi ihtiyaclarimi kendim karşılaşıyorum daha ne istiyor bilmiyorum
Seninle evlenirken nasıl bir kafa yaşıyordu acaba aslında evlilik güzel bir şey ne yazık ki bizim insanlarımız evliliği maf ediyorlar umarım senin hayatınıda zindan etmez ezdirme kendini
Ayrılmayı düşünüyorum ya da bi süre evden gidip kafa dinlemek istiyorum. Belki o süre zarfında o da düşünür bunları..
Evliliğin nasıl gidiyor bilmiyorum ama hemen evliliğini bitirme uzaklaş kafanı dinle
oda dinlesin kafasını baktın olmuyor karar senin.
Çalışmanı istemiyosa karşılaması gerekiyor. Ama sende bunu fırsat bilip haddinden fazla da yüklenmiyosan tabi
Fuzuli harcamalar yapıpta eşimi asla zora sokmam. Zaten sürekli onu al bunu al diyen biri değilim. Durumu da gayet iyi. Kira derdimiz bile yok ama fazlaca pinti biri
O zaman haklı olan sensin
Senin çalışman normal bir durum ama sen çalışsan da çalışmasan da gücü yettiğince senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.
Sana çalışma diyen eş senin her türlü ihtiyacını karşılamalı neticede sen onun eşisin o seni bakmak zorunda her anlamda
Eşin diye demiyorum ama herşeye karışma hakkı yok. Sen kendine çalışıyorsun o kendine ne hakla sana karışıyor ki
Sen haklısın. Erkek adam eşine çalışıyorsa bile para vermeli. Bir ihtiyacın var mı diye sormalı. Güzelce konuş. Umarım hak verir.
Karşılaması lazım bu onun görevi işte çalışmaması yanlış nerden yiyip içeceksiniz
Bir süre böyle devam et belki anlayış gösterecektir.
esin hem cimri hem bencil gecmis olsun bosan bence
Böyle olmaz ki ortayı bulun sürekli tartışma iyi değil
tabiki sacma ciddi bir konusma yaomalisin hayat senin hayatin
Öyle adamın ne kendine ne ailesine faydası olur kusura bakma
Parası olmayan adamı anası sevsin
Parasi var durumu gayet iyi ama çok pinti biri..
O zaman sktr et sana pilot mu yok
Bosanmayi düşünüyorum zaten. Bak havalar buz gibi üşüyorum kombiyi yakıyorum geri hemen kapatiyor. Kalın giy o zaman diye. Sweet giyiyorum üzerine hırka giyiniyorum o şekilde yatıyorum hala da üşüyorum. Ben böyle parasına düşkün olan adam görmedim ya
Yoook artık çok mu aradın bunu
Çok ciddiyim. Bak sana yemin ederim bi insanın ancak bu kadar iki yüzü olabilirmiş. Evlendikten sonra kendini öyle belli etti ki sevgililik donemimdeki adam gitti yerine başka biri geldi resmen. Sevgiliyken aldığı hediyeler vs hep göz boyamak için, beni elde etmek içinmiş..
Eee ne sandın gülüm bu işler böyledir elde edene kadar elde edilince kaçar tadı
Tamam bosanmayi düşünüyorum işte bende. Geçen gün ayrılmayı istediğimi söyledim de kıyameti kopardı. Bu sefer çok kararlıyim ne yaparsa yapsın bosanirim. Evi de parası da kendinin olsun işte
Bencede mantıklı olan o gelde laflıyak senle sen incinmişsin
Hangi ihtiyaçlarını karşılamıyor
Temel ihtiyaçlar..
Zaten eşime sürekli onu al bunu al diyipte onu zora sokacak biri değilim. En ufak bisey alıyorum niye aldın ne gerek vardı, bisey istiyorum ki yani asla onu maddi açıdan zora sokacak bisey değil. Alamam gerek yok diyor. Arkadaşlarla buluşacak olsam param olmuyordu. Sahsen ben erkek olsam eve bile para bırakmadan cikmam o evden. İhtiyaci olur lazim olur vs diye. Eve para bile birakmiyordu. Bende bıktım artık kendim çalışıp kendim kazanıyorum. Ihtiyaclarimi çok şükür karşılıyorum
Çok kötü ya. Çalışacam dedin mi?
Zaten çalışıyorum Şu an
İyi o zaman. Ama yinede kocalık görevlerini yerine getirmiyor sanki
Haklısın
Getirmiyor zaten. Mesela Geçen gün regl olmuştum ve cidden o kadar agri sancı çektim ki kivrandim bildiğin. Dedim hiç iyi değilim bi hastaneye gidelim belki serum iğne felan yaparlar diye. Abartma ne hastanesi, Kendi işlerini kendin yapabiliyorsun ya kendin git o zaman hastaneye de dedi. Götürmedi , Oturdum 2 saat ağladım. Hem çok ağrım vardı hem böyle yaptığı için..
Oooo nasıl koca bu
etrafında pervane olmalıydı
tkp desem
Sırf onu dinlemeyip calisiyorum diye gıcıklığına böyle yapıyor. Kendin calisiyorsan o zaman diğer işlerini de kendin halledebilirsin diyor. Mesela yine geçenlerde apartmanın en alt bodrum katinda bi kaç malzememiz var onlardan biri lazım oldu. Getirebilir misin dedim. Bana diyeceğine git al dedi. Bende gidip alırım ama orası karanlık bir yer biraz korkuyorum o yüzden alamadım. Cidden o kadar bıktım ki
detyatlı konuşalım. tkp?
Özelden konuşmuyorum teşekkür ederim
Senin durumu konuşacaktım. Kişisel soru olduğu için yazmak istemedim buradan. Ben teşekkür ederim.
sekreterlik dışında bir opsiyon varsa onu dene
İsimden memnunum
eşin değil o yüzden orta noktaya bakmak lazım
Eşim hiç çalışmamı istemiyor ki ve çalışmamı istemediği halde maddi açıdan ihtiyaclarimi karşılamıyor. Mecbur calisiyorum kendi ihtiyaclarimi karşılamak için. Ne yapayım yani, para ver diye yalvaracak değilim ya?
sana bir ek kart çıkarsın söyle sürekli para istemek zorunda kalmazsın bu şekilde
Adam o kadar pinti ki eve doğru düzgünce para bile bırakmıyor kart mı çıkaracak? Parası en ufak şeye gidecek diye korkuyor resmen. Varsa yoksa birikim yapıp arabasının modelini yukseltmek vs. Evlilikte senin paran benim param olmaz ama o hep bunu yaptı. O halde onun parası onun olsun daha istemem. Çok şükür kendi kazancım var
yanlş seçim yapmış gibi görünüyorsun
Evlenmeden önce zaten böyle olsa asla evlenmezdim. İnsanlar aynı eve girince ve evlendikten sonra kendini belli ediyor. Adamın resmen iki yüzü varmış. İkinci yüzü de evlendikten sonra ortaya çıktı maalesef
sen neden gizlisin? ama öyledir genelde eldene kadar öyle ilerler sonrasında salar
Gizli olmayı tercih ettim..
Babam olabilir mi babammm? 😄
Allah herkese keşke böyle bi baba nasip etse. Asla hakkını ödeyemem onun🫠
Bu arada ihtiyaçlarınızı karşılamama durumu çok yanlış ama nasıl yaptıgı da önemli mesela ona göre bir ihtiyacınız yoktur onun gözünde herşeyiniz tamdır o yüzden lazım olanı ben alıyorum para birakmaya ne gerek var diye düşünüyor olabilir diğer ihtimal ise istediginiz halde vermiyor ihtiyacınız oldugu halde almıyordur işte burada sorun olur bunlarida defalarca oturup konuşmak lazım bak kocacım sen benim işe gitmemi istemiyorsun ama benim bunu almam lazim yeni kıyafetler istiyorum işte ihtiyaçlarım var öyleyse sen benim için al diyerek anlayana kadar aynı konuşmayı yapmalı ailelere de lütfen bahsetmeyin çünkü ne kadar cok kisiye anlatırsak o kadar cok laf söz araya insan karışıyor daha sonra siz iyi oluyorsunuz onların kafasında eşiniz hala kötü bi profil olarak kalıyor
Yanlış bir tercihte bulunmussun keşke çıkmasaydin
Tekrardan girdim ki ise
Yani doğru olan bu senin ihtiyaçlarını karsilamiyorsa ne diye erkegim diye geziniyor öyleyse sallama sen altın bilezigine bak ve şunuda demek istiyorum bence büyük bir hata onunla evlenmiş olman
Aynen öyle. Ben de artık hiç takmıyorum. Sürekli cik işten felan diyor dinlemiyorum. Evlilikte senin paran benim param olmaz ama kendisi çok yapıyor bunu. Bende kendi paramı kazanıyorum o halde. İhtiyaçlarımı karşıla diye de yalvaracak değilim. Gider çalışırım.
Böyle olacağını bilemezdim ki. Ya insanlar cidden evlendikten sonra çok değişiyor aynı eve girince anlıyorsun. Evlenmeden önce asla böyle değildi. evlendik böyle yapmaya başladı
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı muhabbeti işte gerçek yüzünü gösterse ayakkabının altına toz yapmazsın en doğru karar onca emek vermişsin ihtiyaç duymani istiyor ama sen dik ve ayaktasin bence yetmez bu dahada yıldır sen kadinsin ya güçlüsün o sana emir kipi yapamadığı için rahatsız köle aramış kendine belli
Hani mantiken düşünürüm eşime diycem çalışma ama o zaman tüm ihtiyaçlarını mecburen yapıcam tek bir eksiği bile olamaz ben kendim için çalışma demişim sonuçta o yüzden ona eksiklik yasatamam
Aynen öyle ona boyun eğecek değilim. Yani ben onun esiyim sonucta. Sürekli onu alalım bunu alalim diye onu zora sokacak biri de degilim. Cidden o kadar pinti ki onun parası onun olsun daha asla istemem.
En doğrusu sen kazaniyorsun zırnık verme ona kaç yıldır evlisin çocuk var mı
Bence de yani çalışmamı istemeyen adam o zaman ihtiyaclarimi da karşılamali. Karsilamiyorsan neden hala işten çık ya da çalışma der bi insan anlamıyorum. Gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyoruz. Hafta da 2 kez gece çalıştığım oluyor bi sürü laf ediyor çalışma bilmem ne diye. Calismasam maddi olarak ihtiyaclarimi karşılamiyor bende mecbur çalışıyorum yani
1 yıllık evliyim çocuğum yok
Peki cidden soruyorum ayrılmayı düşündün mü yani bu kısacık sürede böyle bir adamla yaşamak zorken bir ömür nasıl geçer düşündün mü hazır çocukta yokmuş
Sayesinde düşündüm. Severek evlendik ama bunu düşündürdü bana. Evet çocukta yok. Kendisi bi de çocuk istiyor. Ben asla böyle bi adamdan çocuk yapmam. Hamile olsam çocuğum olsa mecbur işten cikicam. Maddi bi gelirim olmayacak. Ayrıca ilerde çocuğuma da düzgün bakacağını sanmıyorum. O yüzden istemiyorum
Bencede bir şekilde uzak dur o çocuk olmasın yani eşine bu şekilde davranan biri çocuğa zaten babalık yapamaz ki dahada kötü durumlara düşersin inan dilenecek boyuta bile gelirsin kendini buna sürükleme ama bu evliliği bir dusun böyle gitmez yazık etme kendine günümüz dünyasında hep bir düşünce var kızı eğit evinde otursun kocasına baksın ama kimse demiyor şu adamı bı duzeltelimde 2 kadini kurtaralım diye erkektir her şey mübah gözüyle bakılıyor ama bak o düşünce ile büyümüş bırak ailene sana bile saygısı olmayan toplum içinde kalitesiz kumaş olarak görülen biriyle evlenmişsin kendini neden dahada düşüreceksin ki sen güçlüsün o zayıf hem maddi hem manevi hemde kişilik olarak senden kat kat zayıf
Aynen öyle. Ya da insanlar kendi oğlunu düzgün yetistiremiyor bari evlendiği kız düzeltsin diye kızın başına atıyorlar. Doğru düzgünce bilinçli insan yok ya. Zaten sürekli tartışıyoruz nasıl bi evlilik bu bende anlamadım. Ayrica bende çalışıyorum ve ev işlerinin hepsine yetişemem insanım sonuçta. Kendisi bi ise bile bakmıyor. Ev işlerinden ben ne anlarım çalışma çık o zaman diyor. Ben onun kölesi değilim sonuçta. Geçen gün sadece kendi kıyafetlerimi ütüledim onun kini utulemedim diye kıyameti kopardı. Düzgün bir eş olsaydı ben seve seve ütülerdim ki çalışmadığım zaman cidden yıkayıp ütüleyip dolaba asiyordum. Ama madem evlilikte senin benim derdi olacaksa kendi kiyafetlerini de ütülesin o zaman
Aynen öyle empati kurmak yok baksana yoğun bir mesleğim var inan bazen eve gelince su içmeye üşeniyorum ki kaldı sen eve geleceksin o yorgunluk ile temizlik yemek bide bunlar dışında onun ihtiyaçlarını karsilayacaksin beyefendinin gönlü hoş olacakmış peki o bir gün gelirken çiçeği bırak bir çikolata almismi diye sorarım hatun gel kahve içelim diye kahve yaptimi yok erkek ya yapamaz hizmet bekler kusura bak ama kendimi yipratma tam bir Türk öküzü bu herif
Ne cicegi çikolatası moralimi bozmaktan başka bisey yaptığı yok. Geçen gün ya regl olmuştum ve cidden o kadar agri sancı çektim ki kivrandim bildiğin. Dedim hiç iyi değilim bi hastaneye gidelim belki serum iğne felan yaparlar diye. Abartma ne hastanesi, Kendi işlerini kendin yapabiliyorsun ya kendin git o zaman hastaneye de dedi. Oturdum 2 saat ağladım. Hem çok ağrım vardı hem böyle yaptığı için. Gerçekten keşke de evlenmeseydim
Rezil herif ya bak kadına fıtrat olarak şefkat merhamet verilmiş erkeğe güç o gücü kadını yıpratmak için kullanıyorsa hayvandan asagidir ağrın var görüyor bide üstüne böyle diyor öylemi ne insanlar var ya hayvan herif bı bak kadın ağrı içinde acı çekiyor tutup elinden gotursene sen ona bir gülüş ver o sana ömür verecekken gelinen duruma bak üzüldüm gerçekten adına üzüldüm kurtarmalisin kendini bak ciddiyim kendine bunu yapma
Ya cidden maddiyati da geçtim bari biraz merhametli olsun ağlatmasin üzmesin. O kadar bıktım ki ailemle konuşup boşanmayı düşünür oldum
Yani bencede bu kararı almalısın nereye kadar gidecek eşine hayat arkadaşına yoldasina bu kadar merhametsizlik sırf inat uğrana olacak bir şey değil bu karakter ve kişilik meselesi
Aynen öyle. Şimdi ayrılalım desem kıyameti koparacak kesin, istemeyecek. Ne tepki verir bilmiyorum ama ben daha fazla idare edemiyorum bu sekilde
İstediğini yapsın olacak iş değil çünkü artık ilerlemiyor yani ortada evlilik yok kendisine bir bakıcı köle arayisindaymis
Rica etsem özelden yazarmisin sana yolu gösteriyim birazda olsa basın agrimadan kurtulursun
Teşekkür ederim ama özelden konuşmayayım ben uygun bi şekilde ayrılacağımi belirtirim artık..
Peki öyleyse aileye bel bağlama kendine bak teksin her zamanki gibi birilerine güvenerek ilerleme bir yola niyetlendiysen o yolda devam et ve unutma ki kimse senden daha değerli değil
Çok teşekkür ederimm🥹
Ne demek rica ederim 😊gönlünüz huzur dolsun daima istediniz de yazabilirsiniz konuşmak istersiniz bunalirsiniz bazen insan ihtiyaç duyar kalabalıkta yanlizlik ceker
Tamamdırr🙏🫠😊
🙂🙂
Orada pilotlarla ilgilenirsen diye kiskanmistir
Kiskanmasi umrumda değil artik
Umrunda değilse git çalış madem para vermiyorsun çalışırım namusumuzla kazanmayalim da millet gibi bedenimizle mi millete bir şey aldiralim ya para ver ya çalışmama izin ver de geç
O kadar gıcık etti ki beni daha para felan istemem, aciklama da yapmam. Onun parası onun olsun. Evlilikte senin paran benim param olmaz ama kendisi maalesef öyle.
O zaman haklısın git istediğin gibi yaşa gerekirse bırak o pintiyide
Aynen öyle … bendimde eşim ve ailesi cimri. Ben calismyifoken hani aileme giderken ufak tefek bise almak isterdim ama halinden belliydi. Sanki benim param der gibiydi.. insan eşinden para istemeye cekinirmi? Ben çekindim… hatta okadar büyük bir hata yaptı ki yine de alttan aldım. Tartismalarimiz oldu.. sonra çalışmaya başlayınca yüzüne fırlattım ayligimi.. oda ne sacmaliyorsin dedi.. hani sen benim için para verme diye dedim 😏 maalesef nekadar diye olsa böylelerr
Aynenn. Cidden bi insan neden böyle yapar anlamiyorum. Sonuçta esiyim yani. Ben sürekli onu alalım bunu alalım diyen biri de değilim. şu an ev işlerine bile yardım etmiyor. Ben sana calisma demiştim. Ev işi felan yapamam o zaman çık işten diyor. Çalışmadığım zamanlar bütün işleri ben yapıyordum ama şu an yapamam. Geçen gün esimin ütüleri yapılacaktı yapmadım çünkü yorgundum kendisi söylene söylene yapmaya çalıştı yapamadı sonra tartıştık yine. Normalde yıkayıp utuleyip dolaba asardim ama şu an madem senin benim derdi oluyorsa kendi utusunu kendisi yapsın. Bu raddeye kendisi getirdi
@Aaassssss sen bosan kurtul
Sanki ailem onun parasını yiyecek. Tam tersi maddi ve manevi destek olmaya çalışıyorlar … kaç defa tartıştık buyüzden hatta geçen hafta …. İki üç saat ise gidiyorum diye küçümsüyor beni.. kendisi 8 saat çalışıp geliyo ama sonr ayatiyoe dinelniyor. Biz öyle değiliz anlamıyor 😏 odun
@Aaassssss bırak şunu valla ben sinir oldum bu adama burada niye evlendin ki
Sacmalamis. zaren ama bence calis
Bencede
Kadin calismali hayat bu ne olacagi belli olmaz
Aynen öyle gercekten
Esin ne is yapiyor
Öğretmen
Bence calis yaninyetmez tek. maas
sen haklısın kesinlikle
Baban konuşsun eşinle
Tabii ki sen haklısın.
Yobaz kafalı mı bu adam
Nasil karsilamiyor 🤭
Sen haklısın, eşin saçmalamış.
Sen çalışmaya devam et.
Eşinde dengesizlik problemi var..
Nerden buldun bu tipi peki?
Eşinden bosan kuzum
Ona bağlı olmani istiyor. Tabiki sen haklısın
Var öyle kanser eden tipler
Siz haklısınız, eşiniz saçmalıyor
Bu adamla evlenme diyen baban hakli
Evet saçma. Calismani engellememli.
Boşan böyle biriyle ömür mü geçer
Eşin mağarada mı doğup büyümüş
Çalış hiç arkana bakma
İkinizde haksızsınız
Benim haksız olduğum yerler ne mesela?
Yanlış değerlendiriyorsun …. burada da gaza gelip … yanlış kararlar verme olasılığın çok yüksek…
Tersten gidelim haklı olduğun yer var mı? Var ufak bir yer…. Erkek dediğin her anlamda güçlü olmalı maddi olarakta, bu hayatın gerçeği…
Konuyu algılayış, değerlendirme, ele alış, çıkardığın sonuç hepsi sağlıksız ve yanlış…. Mutlaka güvendiğin anne baba gibi birine danış….. sana hal verecek gaza geçirecek insanla olmasın… kıskanacak arkadaşlarda olmasın… mutluluğunu isteyen hayatı bilen insanlar olsun… bilmişliğine pohpoh verecek değil, acı ve objektif olabilecek kişiler
İşi bıraktığıms pişman olacaksın
Tekrardan ise girdim ki
Aynı yere mi
Evet aynı yere
Hayırlı olsun o zaman ne zamandır evlisin
1 yıllik
Teşekkür ederim
Biraz dm den konuşabilir miyiz
Yok teşekkür ederim
Lütfen sonra engellersin
İstemiyorum iyi günler
Kimmiş o müdür beni de işe alsın
Deccal mi lan bu insanlar
Eşin insan mı?
Değil bence
Kölesi olmanı istiyor sanırım
Öyle erkekmi olur mkk seni satr bu yakında
Bosanmayi düşünüyorum zaten
Yatakta nasıl gz lden cıksana bi
Özelden konuşmuyorum. Cinselligimiz yok gibi bisey
Konus hadi bir kac sey soracagım sadece
ne tür ihtiyaçların var ki karşılamıyor
Temel ihtiyaçlar..
Zaten eşime sürekli onu al bunu al diyipte onu zora sokacak biri değilim. En ufak bisey alıyorum niye aldın ne gerek vardı, bisey istiyorum ki yani asla onu maddi açıdan zora sokacak bisey değil. Alamam gerek yok diyor. Arkadaşlarla buluşacak olsam param bile olmuyordu. Bende bıktım artık kendim çalışıp kendim kazanıyorum. Ihtiyaclarimi çok şükür karşılıyorum
yani kuaför elbise iç çamaşırı gibi şeyler mi yani belki fazladan vardır giysilerin ondan dolayı olabilir
Diyelim ki fazladan var ve bi elbise daha beğendim ve almak istedim ki esimin maddi durumu da gayet iyi kira derdimiz bile yok. Yani alsa benim yüzümden batmaz herhalde dimi? Zaten gereksiz şeyler almıyorum. Neyse ya daha konuşmaya bile değmez. Kendim kazanıp kendim alıyorum. Onun parası onun olsun
canım yani maddi sorunuz yok ise alması gerekiyor ama belki oda idareli harcamayı düşünüyor olabilir ya da ileride çocuklarınız için birikim yapmak istiyor dur
Sahsen ben erkek olsam eve para bırakıp gitmeden o evden çıkmam. Belki lazım olacak bi durum olur diye. Bu idareli yaşam değil bu düşüncesizlik ve pintilik. Çocuk felan da yapmak istemiyorum zaten
o konuda sen haklısın yani benim babam bile anneme haftalık 1 bin 2 bin para verir her an bir ihtiyaç olur diye
demek ki senin ki paraya çok düşkün ya da kendisine başkasına harcıyor sana kalmıyor
Aynen öyle. Yoksa ben çalışma dediği halde niye gidip çalışayım ki. Mecbur çalıyorum çünkü maddi açıdan desteğim yok. Gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyorum haftada 2 kez gece çalıştığım oluyor. Sözlü tacize uğradığım zamanlar bile oldu ama söylemiyorum eşime. Söylesem kesin çıkarır işten bu sefer hiç çalışamam
Kendisine başkasına harcamıyor. Çok pinti biri sadece birikim yapıyor. Arabasının modelini yukseltmek için biriktiriyor. Bi araba kadar bile kıymetim yokmuş meğerse
böyle biri ile nasıl halen evli kalabiliyorsun anlamıyorum erkek evi geçindirmek ile yükümlüdür eşini çocuğunu hiç bir şeye muhtaç ettirmeli eğer ettirir ise o kadın ya boşanır ya kaçar
Boşanmayi düşünüyorum zaten. Ayrılıcam
boşanır isen tekrar evlenme derim ben bekarım tek yaşıyorum yani sultanlık bekarlık karışanım yok istediğim gibi paramı harcıyorum istediğim gibi biriktiriyorum cinsellik zaten artık istediğinde yapabiliyorsun durumda
Evet bekarken zaten çok çok rahattım. Evlendiğime pişman oldum daha da evlenmem
yalnız ailen ile de yaşama boşanır isen eğer kendine bir ev bul tek yaşa boşanınca da bu sefer aile karışır sana
Ailem öyle beni sıkan karisan biri değiller. Bekarken de öylelerdi beni hep el üstünde tuttular hala da öyleler..
evet ama şimdi adın dula çıkacak sen dul kızsın ne işin var gece vakitlerinde dışarında falan diyebilirler ya da hayatına biri girer ise adımız çıkar derler
Ben sanmıyorum ki ailem asla böyle şeyler demezler. Adım niye dula çıksın. Evlendim anlasamadim ve bosandim. Eskisi gibi bekar hayatıma donucem. Tabi psikolojik olarak hersey eskisi gibi olmayabilir ama zamanla düzelir illa ki..
yani illaki bir boşlukta olacaksın ve erkeklere kolay kolay güvenemeyeceksin mesafeli olacaksın onlara karşı belli bir süre sevemeye bileceksin
Evet o kesin zaten..
hakkında hayırlısı olsun ama en güzeli kimseye muhtaç olmadan ayaklarının üzerinde duruyor olman yani maddi anlamda buda seni herkese karşı güçlü kadın olarak hissetirir
Tesekkur ederim. Aynen oyle. şu an çok şükür isim var
peki boşanma düşüncenin paylaştın mı ailen ile ya da eşin ile
Henüz paylaşmadım yarın paylaşmayı düşünüyorum eşimle. Kesin kıyameti koparacak ve onun yüzünden benim için zor bi süreç olacak ama yapacak biseyim yok. Ona dedikten sonra da ailelere denir
peki canım maddi olarak iyi isen boşanma yani giderleri ortak karşılayın herkes kendisine göre harcamayı yapsın diye bir konuşma yapmayı denesen
Maddi açıdan şu an iyiyim kazancım bana yetiyorda artıyor bile ama konu tek maddiyatta degil. Mesela Geçen gün ya regl olmuştum ve cidden o kadar agri sancı çektim ki kivrandim bildiğin. Dedim hiç iyi değilim bi hastaneye gidelim belki serum iğne felan yaparlar diye. Abartma ne hastanesi, Kendi işlerini kendin yapabiliyorsun ya kendin git o zaman hastaneye de dedi. Oturdum 2 saat ağladım. Hem çok ağrım vardı hem böyle yaptığı için. Yani hiç anlayış yok kendisinde. Sırf calisiyorum diye kendi işini kendin hallet o zaman diyor gıcıklığına. Ev işlerine desen yardım etmiyor çalışma o zaman ben ne anlarım ev işinden diyor. E çalışmamı istemiyorsan neden boyle yapiyorsun dimi. Cidden insana kafayi yedirtir. Geçen gün sırf kıyafetlerini utulemedim diye kıyameti kopardı. O nasıl senin paran benim param diyorsa, kendi işlerini kendin hallet diyorsa o da kendi kıyafetlerini, yemeğini vs kendisi yapsın o zaman. Ben normalde herseyi dört dörtlük yapardım ev işlerini yemeğini, kıyafetlerini yıkar ütüler dolaba asardım ama hiç kıymetimi bilmedi. Şimdi calisiyorum, bazen geceden geliyorum uykusuz oluyorum uyku düzenim kalmadı doğru düzgünce o yüzden bütün ev işlerine ben yetişemiyorum. Tartismaktan da bıktım cidden.
oo sende durumlar sandığımdan kötü özür dilerim ama böyle bir adam cinsel anlamda da kötüdür bence konuşmadan dava aç derim
Aramızda cinsellige dair bisey kalmadı zaten. Hatta ben ayrı yatıyorum istemiyorum artık çok soğuttu beni kendinden
peki ne zamandan beri böyle bu durumlar ister isen d yaz
Son 6 aydır ki bu davranışları daha da arttı. 6 aydır ki ayri yatmiyoruz ama ben arada, hatta çoğu zaman ayrı yatmak istiyorum. Kendisi zorluyor beraber yatalım evliyiz biz felan diye arada bir beraber yatıyoruz. Bi de hiç bisey olmamış gibi çocuk istemesi beni aşırı sinir ediyor..
peki bu süre zarfından cinsellik nasıl yani uzaksın zorla mı oluyor
Zorla değil ama çok ısrarlıyordu bende bazen isteksiz bi şekilde yapıyordum ama artık onu da yapmıyorum. Ne zaman birlikteligimiz oldu hatırlamıyorum bile
Yapar isen dikkatli ol derim sonuçta hamile kalır isen kaza ile
Yapmam zaten. Çünkü korunmayı bıraktım şu an ilaç felan kullanmıyorum. Onunda korunmasina guvenemem. Çünkü sürekli çocuk istiyor. Gerek yok riske
Evli kaldığınız sürece sana iyi davranır sonra sevişir çocuk yapar sonra aynısı olabilir
Onun bilincinde olduğum için çocuk istemiyorum işte. Tanıyorum çünkü onu. Bende anne olmak isterdim ama maalesef hayalde kaldı hersey..
Bence sen cinselliği evligi seviyorsun ama eşinden hayır Yok
Evet ama maalesef zehir oldu hersey
Peki tatlım görücü usulü yoksa severek mi evlendin
Severek
Sevgili ike bu huylarını bilmen gerekir idi yani insan kendini belli eder
Bak sana yemin ederim bi insanın ancak bu kadar iki yüzü olabilirmiş. Evlendikten sonra kendini öyle belli etti ki sevgililik donemimdeki adam gitti yerine başka biri geldi resmen. Sevgiliyken aldığı hediyeler vs hep göz boyamak için, beni elde etmek içinmiş..
sevgili iken cinsellik oldu mu aranızda
Hayir olmadi
anladım peki eşinin ailesi ile aran nasıl
İdare eder. Ne çok iyiyiz ne çok kötüyüz
yani bence bir şans ver derim eşine son bir şans piyasa kötü yani erkeklerde 😂
Bu kaçıncı şans verisim cidden bıktım. Evde iki yabancı gibiyiz. Ayrılalım diyorum istemiyor ama ben bosanmayi düşünüyorum
istemiyor ise eğer aldatır isen o zaman boşanırsın
Yok aldatmam. Hem karakterime ters hemde suçum yokken suçlu konumuna gelmek istemem
yani öbür türlü uzun süre boşanamazsın hem hayatın hem cinselliğin heba olur
Bilmiyorum ya gerekirse ailelerle konuşurum bosanana kadar ayrı kalırım vs vs
anladım peki bu aralar cinsel arzuların ne durumda
Yani libidom düşük bu aralar
neden kadınlarda böyle oluyor sence yani uzun bir süre seks yapmasanız bile aklınıza gelmez ama biz erkeklerde tam tersi her gün arzulu ve istekliyiz
Ya bilmiyorum. Neredeyse hergun moralim bozuk, yorgun oluyorum gece gündüz çalışmak zor oluyor uyku düzenim kalmadı vs vs o yuzden belki de
tabi ki de birde bu yönü var sizin için yani seksi düşünmeye vaktin yok :) istekli olduğun zamanlar ne yapıyorsun sonuçta eşin ile de arana kötü
İstekli olduğum zamanlarda m ast yapıyorum
peki yeterli oluyor mu bu sana d**m yazar mısın
en azından her türlü sohbeti yaparız oradan
Özel olacak ama genelde ne tarz ve ne renk iç çamaşırı giyorsun
O eşi siz seçtiniz..
İnsanlar değişebiliyor. Evlenmeden önce böyle olduğunu farketsem bile isteye neden evleneyim?
Bunu eşinle konuşarak çözmen gerekecek..
Bişey sorcam ciddi misin havaalninda müdür diye
Evet ciddiyim neden?
Burdan sorabilirsin özelden konuşmuyorum
Boşanma sebebi
Bence onu boşa parasız erkek gereksiz erkektir
sen tabiki