+1 yılEşin seni sevmiyor, zulüm yöntemidir bu, kıskançlık değil hastalıkdır. Kusura bakma ama aldatıyor bile olabilir. Kendisine güveni olmayan çoğu erkek bunu yapar. Kendisinin yaptığı şeyleri senin yapmandan korkar ve kısıtlama koyarlar. Eniştem teyzemi aldatmıştı aldatmadan önce teyzemi bakkala cama çıkarmaz dı perdelerin altından güneşliği çekerdi gündüz vakti bakması yasaktı. Telefonunu kırmıştı, Şimdi düzeldi çocukları oldu affetti ayrılmadı ama akıllandı. Bence kendini savunabilecek yapıda isen arkanda ailen de varsa bunu eşinle konuş, kabul etme. Başta kabul edersen sonra asla rahat edemezsin. Adam seni kukla gibi oynatır. Eşim bana çalışmana gerek yok hayatım istersen çalışma diyor, benim bu hakkımı elimden almaya kalkma diyorum ilerde, kapı orda diyorum.
73 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bu var ya bu çok doğru. Çevremde bunun örneklerini o kadar çok gördüm ki. Karısına baskı yapan adamların çoğu kendisi nane yediği için bunu yaptığı ortaya çıktı.
En İyi Cevaplar
+1 yılPara ne yapcan, korkuyorsan bir güvensizliğin varsa tamam illeri için para biriktermelesin,. Eğer senin ihtiyaçlarını ve istediklerini almıyor o biraz tuhaf senin çalışman istemiyor normal seni kıskanıyor ve onun için evde olman daha mutlu ediyor demek ki. Eğer onu gelire zaten ancak geçen eye yetiyorsa ve senin ihtiyaçların lüks ise istememesi de gayet normal. Yani birbirinize seviyorsanız birbirimize bütün şartlar altında kabullenceksiniz, hayır efendim mutlu değil kocam sevmiyorum ve hiç bir şey beni mutlu etmiyor ve ben çalışmak istiyorum kendi param olsun özgür olsun diyorsan o zaman başka seçenekler değerlendirmesi lazım ama kimse kimsenin günahı almadan kimseye incitmeden.
20 Yorumla
Hayatının hiçbir döneminde başarı yakalayamamış bir adam belli ki. Evlenmiş sende de senden maddi üstünlüğünü gösteriyor. Bence ne olursa olsun bir kadın çalışmalı. Eşim bile olsa her gün ondan para istemek beni çok rahatsız ederdi.
3116 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı düşüncedeyim
- +1 yıl
Dinen kadinin calisması yasak
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen kac yillik evlisin
- +1 yıl
Erkek olarak erkek adam calistirmazi sacma buluyorum calismak istiyorsa niye zorla hayir calismicaksin diyeyim ki zorla guzellik olur mu hic 😒 kisacasi sacma bir savunma bu kimse kimseye muhtac olmamali ha evlisiniz paraniz ortak olabilir birlikte bisiler alabilirsiniz sen ona o sana alir ama sen calisamazsin diyipte onu ozgurlugunden mahrum birakmak bence onun iyiligini degil kotulugunu istemek olur bosa bu savunmayi kullanmayin yani
Soran+1 yılyahu kim sabahın 6 sında 7 sinde kalkmak o saatte yola düşüp işe gidip bütün gün çalışıp akşam yorgunluktan ölmeyi ister ki. Bunun yazı sıcağı var kışı soğuğu var. Ne miş özgürüm. Ekonomik özgürlük olsun diye çekiliyor o dert. para için zevk olsun diye değil. kaç kişi çok iyi şartlarda yorgunluktan gebermeden plazalar da çalışıyor. burda yorumlara bakıyorum da hatunlar sanki ceo olarak çalışıyorlar. mühim olan eşler arasında senin benim olmaması. Eğer tek bir gelir yetecek durum varsa eş paraya benim değil bizim gözüyle bakıyorsa illa çalışmak gerekmiyor bence. Bu kişiye göre değişir. Genel bir yargı olamaz bu konuda kimi ille çalışıcam der kocası para yağdırdığı halde kimi iyi tamam evde oturayım çocuğumla ilgileneyim bakıcı elinde büyümesin der. tercih meselesi. Ayrıca çalışmadan para gelebiliyor olsaydı erkekler de çalışmazdı
- +1 yıl
Para olduktan sonra kadın da çalışmak istemiyorsa çalışmayabilir. Ben para olsa da çalışırım. Hem eşimin bütün bu evi geçindirme olayını kendi başına üstlenmemesi için hem de evde oturmayı sevmediğim için. Dediğiniz gibi herkesin kendi tercihi. Kazandığımız para evindir. Eşim çalışmak zorunda da değil eğer ben yeteri kadar kazanıyorsam. Sadece bütün gün evde pineklemesi yerine kendini geliştirmeye çalışıyorsa, bir şeylerle uğraşıyorsa kabul ederim bu durumu. Erkek için de böyle olmalı. Plazalarda çalışan çok tanıdığım var bu arada. Fazla mesaiden bayılma raddesine gelen bile oldu.
- +1 yıl
Diyelim ki eşin çok iyi kazanıyor ve sende çalışmıyorsun yıllarca hiç çalışmamışsın. Tek vasfın evde oturup eşinin para vermesini beklemek olmuş. Kendini tanıtırken bile yaa ben evde eşimi bekliyorum mu diyeceksin. Sadece maddiyat değil çalışmak insana bir çok şey de katıyor bence. Hem bir gün çalışmak zorunda olduğunda bu sana hiç zor gelmeyecek..
Soran+1 yılYa çalışmayan insan illa evde pineklemek zorunda değil. insan kendini başka şekillerde de ileriye taşıyabilir. hobileri olur sanatla uğraşır spor vs vs. boş boş oturup evde koca bekleyen umutsuz ev kadını olmaktan bahsetmiyorum tabiki. ama dediğim gibi tamamen tercih meselesi. Fakat bende çalışmayı isteyenlerdenim. Bazı erkeklerin ego sorunu oluyor baskı kuruyorlar işte. en önemlisi özgürlük tabiki
Sadece kendisine muhtaç kalmanı istiyor olabilir.
360 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılAmac ne olabilir sence, kölelestirme
akli sira senin üzerinden kendini adam gibi hissedecek, sorumluluk sahibi hissedecek..
bunu ancak asagilik kompleksli ezik adamlar yapar.
1. Iki kisi calisirsa ev ekonomisi daha rahat yürür.
2. Calisirsan ihtiyaclar disindaki paran sana kalir ve istedigini yapabilirsin, hicbir seyde gözün kalmaz, aklin kalmaz, özgürce harcayabilirsin.
3. Bütün gün ev isleri yapip oturmaktansa, is ortaminda sosyallesip insan icine karisabilirsin, bu psikolojine tahmin edemeyecegin kadar iyi gelecektir.
Kendi ayaklari üzerinde durabilen, güclü bir kadin olmayi denemelisiniz artik, kocalariniz eline bakmayi birakin.
Kusura bakma ama, bu konuda beni desteklemeyen kocaya da tekmeyi basarım.11 Yorumla
Soran+1 yılBende o raddedeyim zaten.
Kadın çalışmak zorunda değildir, istegine ve kocasinin iznine baglidir. Ama kocası ona bakmak, her türlü ihtiyacını karşılamak zorundadır. Her türlü ihtiyaçtan kasit; altı ayda bir karısının kıyafet ihtiyacını görmeli yazlık ve kışlık olarak, mutfak ihtiyaçlarını yani yiyeceğini karşılamalı. Eğer durumu müsait ise karısının gönlünü hoş edecek başka istek ve ihtiyaçlarını da sağlamalı. Hem bunları sağlamıyor hem de çalışmana izin vermiyorsa sıkıntı vardır. Oturup detaylı bir şekilde konuş. Nedenini sor, çözüm odaklı olun. Isteklerini açıkça dile getir kabalasmadan ve onun öne süreceği sebepleri de dinle. Eğer konuşmaya yanaşmıyor ya da olumsuzluk çıkarıyorsa bir aile büyüğünü araya sokabilirsiniz.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılher kadın ekonomik özgürlüğünü kazanmalı bence, bu sana yaptığı bir süre sonra psikolojik eziyete dönüşür ne demek parayı ne yapacaksın böyle bir soru olabilirmi, hiçbişey olmasa kadınsal ihtiyaçların olur onlarıdamı kendisi alacakmıi ne kadar gerikafalı adamlar var hakkaten şaşırıyorum
120 Yorumla
+1 yılAyrıl ama sakın aldatma ayeıl yeter arrık esra erolda aldatma klişelini görmekten bıktım. Senden ayeılmak istiyorum de ve ayrıl eğer bu yüzden ayrılıcaksan kararının arkasında dur. Şiddet uygularsa kadın sığınma evine git ve kararının arkasında dur ama sakın aldatma sonra suçsuzken suçlu olursun.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Narsist kişilik bozukluğu. Seni kendine köle yapmaya, kendine bağlamaya, kendine muhtaç etmeye çalışıyor. Derhal harekete geçmezsen bunlar olacak. Onu kafana takmadan iş aramaya devam et. Kimse kimsenin hayatını kısıtlayamaz. Eğer devamlı onun eline bakarsan, koca ömrünü heba etmiş olursun.
50 Yorumla
+1 yılKendisine muhtaç kal diye. Üstünlük sağlamak istiyor. Yarış atı mısınız yarıştırıyor ikinizi anlamadım. Eğer para vermezse iş bakacağını söyle gerçekten çalışmanı istemiyorsa vermek zorunda kalır. Ama bir evlilik böyle nereye kadar devam eder bilemiyorum eşit olmak “eş” olmak varken üstünlük yarışı yapmak ikinize de zarar verir allah akıl fikir versin kendisine
30 Yorumlaev işi, temizlik, çocuk bakımı, yemek vb profesyonel işlerdir ama kadının görevi gibi gösterilip ücrete bağlanmaz ve buna aile ekonomisi denir :) eşiniz size maaş bağlayıp sigortanızı yapsa borç almak zorunda kalır, yani kazandığı para buna yetmez, sizin emeğiniz daha değerli. en güzeli yemek veriyorum yetmez mi diyen bu adamdan boşanıp kendinize hizmet edin, bir de iş bulun tabi ki
20 YorumlaNe demek çalışmama izin vermiyor? Her insanın çalışmaya hakkı vardır. Özellikle de böyle erkeklere taviz vermeyip onların vicdanına kalmamak için her kadın çalışmalı. Bu işi boşanmaya kadar götür. Çalışmak istiyorum de, sana engel olamaz. Nasıl kabul ettin bunu evlenirken ya?
10 Yorumla
+1 yılOrta sınıfın altında bir gelire sahip olmalı sanırım. Ve kıskanıyor. Bu ikisi birleşince sonuç bu oluyor. Burda boşan diye sallayan tipler eli boş gönlü hoş, bana o karışamaz bu dokunamaz, kendine mahkum ediyor vs. diye salayanlar boş gezenin boş kalfası olur ancak. Evliliğine sahip çık. Bunlar aşılmayacak dert sorun değil.
35 Yorumla
Soran+1 yılgeliri çok iyi standardın üstünde. ama cimri
- +1 yıl
Çok iyi ne kadar mesela?
Soran+1 yıl10 bin
- +1 yıl
Peki sen burda kocana sövdürmek için mi yazdın?
Soran+1 yılçözüm arıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer insanin özel ihtiyaci vardir. Yemek icmekmi sadece. Allah yardimcin olsun. Babamda zamaninda böyleymis.Üstelik annem calismasina ragmen maasini bile almazmis. Sonra yillar sonra alisveris hastasi oldu annem. Gerekli gereksiz almaya basladi. Hala daha öyle malesef. Esinle konus. Niye evlenmis madem. Ailesinden destek al onlarla konus degismezse.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki de maaş kartı bende herseyini ben biliyorum böyle de hiç iyi değil evin erkeği kim belli değil bende aileme yediriyorum bisey demiyor uyanık olsun istiyorum çalışmama da bisey demiyor ama calismiyorum ne gerek var yoruluyorum hemencik yemek yapıyorum yatakta mutlu ediyorum ama o beni hiç etmiyor opusmeyle boşalıyor biktim adamdan
10 YorumlaMuhtemelen sana güvenmiyor seni aldatıyor olabilir ona özel ihtiyaçlarını almasını söyle mesela iççamaşır orkit agda filan şunuda denemelisin yatakta isteklerine karşı cinsellik konusunda ambargo uygula bakalım ısrar edicekmi yatıp uyuyacakmı seni aldatıp aldatmadıgını anlıyabilirsin eger başkasıyla yapıyorsa ısrar etmicektir eger yapmıyorsa 3 5 gün sabreder bir akşam donunu monunu parçalar zorla yapmaya ugraşır.
10 YorumlaOna muhtaç olmanı istiyor. Her zaman onun yumuşak egosu altında ezil istiyor.
70 YorumlaYazık çok üzüldüm ablacım. Vallahi böyle erkekleri görünce erkekliğimden utanıyorum. Eğer ilerde böyle kalpsiz vicdansız olacaksam Allah evliliği nasip etmesin. Evlenmeden önce keşke konuşaydın be ablacım
33 Yorumla- +1 yıl
Ne diyecek ki bana para verecek misin diye kim sorar
- +1 yıl
Bana da birisi hayır dese ben de bana bakacağını düşünüyorum eğer kendiyle onun arasında seçim yapmam gerekiyorsa onu seviyorsam maddi manevi bana destek olmalı zaten
Parayı gizli biriktirip sen yaş lanın ça üstüne kadın alır. Senin zayıflamam onun işine geliyor. Madi manavi ona muhtaç olursan ileride istediğini yapar. Neler duyoruz. Adamlar annne babasını alıp tekrar evleniyor eşinin 10 yıl sonra haberi oluyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Saçma oluyor bu devirde malesef :/ mecburiyetten dolayı 2kişi çalışmak lasım vala :|
Bende hiç istemem eşim çalışsın ama tek maaşla geçinilecek işler zor bulunuyor..
Bence ona da söyle bu yazdığını, ya para ver ya çalışacam de :P10 YorumlaKadın ekonomik özgürlüğünü aldıgı zaman erkek korkar para vermemesinin nedeni dışarı fazla çıkmanı istemiyor olmasıdır diye yorumluyorum
50 Yorumla
+1 yılÇalışmanı istemiyorsa her gün belli bir para bırakır. Sana her ay başı istediğini alır o zaman eyvallah ama böyle köle gibi olmaz. Yani uygun bir dille anlat derim.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtu.be/3437azEoG24
Kocan böyle mi tam olarak? Sen de muska yaptır madem21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir istediğim derken kişisel ihtiyaçların dahil mi kıskanç olduğu ya da erkeklik gururu için çalışmana izin vermiyor olabilir para konusuna gelince bence cimri benim bir tanıdığım var böyle karısı ev eşyası falan almak istiyor ama o almıyor kişisel ihtiyaçlarını karşılıyordur umarım
10 Yorumla
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doğurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende eşimin çalışmasına izin vermiyorum gerçi zaten iş yok o da çalışmayı sevmez ayrıca bebek var nasıl çalışsın ama ihtiyaçlarını karşılıyorum her ay 300-500 kartına yüklüyorum istediği gibi alışveriş yapıyor
54 Yorumla- +1 yıl
300 500 ile bir ay kişisel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor mu ilginç
Cevap sahibi+1 yıl@Creamcaramela sadece kişisel zevkine harcıyor ayriyeten kartımı kullanıyor zaten
- +1 yıl
Kişisel zevk dediğin makyaj kıyqfet filan mı
Cevap sahibi+1 yıl@Creamcaramela yok onlarida benden harcıyor çarşıya yalnız çıkarsa işte hoşuna gittiği bişeyler olur diye
Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Ne bicim kisilerle evleniyorsunuz ben anlamiyorum ki kendisine muhtac birakiyor seni iste ustunum ben demenin yolu
44 Yorumla
+1 yılZamanında haydi kızlar okula derken gayet ciddiydik✂️
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim kocam öyle değil maaşını alıyor eve bırakıyor 100 TL alıyor cebine eve bişiy lağzım olsa işten gelirken şunu şunu al diyorum bitince tekrar 100 TL alıyor benden gizli bir şeye para harcamıyor ama ben harcasam ne yaptın demiyor çalışmamıda istiyor evde sıkılma diyor
11 Yorumla- +1 yıl
vay dusuncelı adam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüven ve zeka çok önemli ilk başta bunları umursamıyorsunuz ama sonunda biyerde patlak veriyor işte. Kendine güvenen bir erkek karısının parıldamasından rahatsızlık duymaz ama seninki duyuyor. Çünkü ezik.
20 YorumlaMaddi üstünlüğü eline almaya çalışıyor. Onun istediği şekilde yaşayacaksın onun aldıklarını yiyeceksin akşama kadar evde dizini kırıp onu bekliceksin felan.. Bence geç olmadan bu durumu değiştirmelisin
50 YorumlaRabbim biz kadınları böyle eşlerden korusun gercekden de ne duzelirler nede katlanıla bilinir insan kategorisinde ler.
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılAmacı seni ona muhtaç etmek bundan haz almak elinden ne geliyorsa yap boşan
30 Yorumla Amacını sorgulamak yerine böyle bı ruh hastası ile evli kalmamak senin için daha faydalı olacaktır
40 Yorumla
+1 yılDengesiz insan çok maalesef, tanıdığım sonunda boşanan birinde vardı bu durum. Kişinin psikolojik sorunları ve ego tatmini gibi geliyor bana.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek çalışmak ve ailesine bakmak zorunda kadının çalışması son çare senin kocada sıkıntı var ben ve erkeklerin çoğu böyledir diye tahmin ediyorum kazancımı eşime verirdim o biriktirmeyide neye ne kadar harcıyacağınıda bilir güveniyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrda bir yazım hatası olmuş yanlış anlaşılmasın ben ve birçok erkeğin kazancını eşine verdiğini tahmin ediyorum dedim
+1 yılSeni kendine bağımlı yapmaya çalışıyor. İstiyorsan çalışırsın, istediğini alırsın. Çocuk değilsin, sana karışamaz.
10 YorumlaHayatında sadece evimi var. karisininda ihtiyacı var birçok şeye. deseydin keşke yauv don alicam onuda mi senden istiyim.
10 Yorumla
+1 yılValla bilmiyorum be ablacığım Allah yardımcın olsun..
Belki korkuyodur çalışınca beni bırakır falan diye10 Yorumla
+1 yılSen neden boyle birine kendini ezdiriyorsun. Tabi en basindan boyle seyler konusulmadigi icin sende kendini ezdirmissin ona artik is isten gecmis
20 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üzerinde durabilmek için çalışmalısın... bu zamanda kimsenin kimseye faydası yok eşinde dahil...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKölelik düzeni bu, sakın boyun eğme, Türk kadınının çilesi bitmez. Daha da beğenmezler. Boşuna değil yalnızlık sultanlık...😏
20 Yorumla
+1 yılSen çalışmaya başlarsan bey efendinin gururu incinir sanırım he birde para vermemeyişi senin ona muhtaç olmanı istemesidir büyük ihtimalle. Okuduğun bir bölüm var mıydı?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin seni biliyodur azçok ne amaçla çalışmak istediğini. bunun sonu patronun istediğin hediyeleri alınca patrona kaçmak olur. kocam bana tavuk drüm almıyodu diyip dürüm alan adama kaçan kadın gibi. türk kadınları böyle genelde daha iyisini bulunca oraya.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar hastalıklı bir düşünce ya.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi o ve eksileyen 10 o... pı öyle yaptığı için dedim
Böyle düşünceye sahip olan var mı halen hem calistirmazlar hemde para vermezler
31 YorumlaSana güveni Yok her halde tipik Türk erkeği kıskançlık var ortada. Bitmedi gitti bunun gibileri
22 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİpleri eline verirsem tepeme çıkar korkusu. Bu ömür boyu böyle sürer yapacak bir şey yok.
20 Yorumla
+1 yılGit bas boşanma davasını yazık etme kendine kararlarına saygı duyan birini bul
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bu tiplere şerefsiz diyoruz. Sen ise koca diyorsun.
20 Yorumla
+1 yılBazı tipler var böyle işte. Ona muhtaç ol her şeyi ondan iste hep onun gözünün önünde ol istiyor.
20 Yorumla
+1 yılHarçlık vermesi lazım. Yaptığı yanlış. Muhabbet ile konuşup söyle.
20 Yorumlabenimde sevgilim böyle ben çalışır bakarım kafasında ben çalışmayı isterim ama
10 YorumlaBu nasıl adam senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda bence gir bir ise çalış korkma ondan
20 Yorumla
+1 yılEvin reyisi sadece kendisi olmak istiyor bütün kontrol bende olsun diyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyac listesine kisisel ihtiyaçlarını da eklemeyi dene
10 Yorumla
+1 yılbunu karsılıklı konusmayı denedın mı karsına laı 1 veya 2 veya 3 defa en az
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVe sen hala ona eşim diyorsun. E sen de haklısın. Her insan hak ettiği biçimde yönetilir.
20 Yorumla Valla onu altın bilezigini takmadan parmağına yüzük takmadan önce düşünecektin
24 Yorumla
Soran+1 yılüni mezunuyum çalıştırmıyor
+1 yılOndan izin almak zorunda değilsin. Sen kendi iradesi olan özgür bir kadınsın. Ben olsam çıkışırdım. Hem istediğinide almıyomuş. Bence seni umursamıyo ve cepte biliyo. Kendini ağırdan satmayı deneyebilirsin.
20 YorumlaAynı benim annem ve babam. Çok uzatma ayrıl derim. Çünkü bir ömür gerçekten çekilmiyor, şahidim buna. Sadece para meselesi değil, karşındakinin aslında insan olmadığını görüyorsun, birer öküz. Çocuğunda ilerde nefret edecek öyle bir babadan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen o kişinin eşin olduğuna emin msin ya da o kişi seni eşi olarak görüyor mu çünkü bu ne biçim kısıtlama
10 YorumlaCalismana izin vermemesi kiskanclik olabilir. dozunda alışverişi yapmıyor olabilirmisin vicdanen rahatsan bu ko uda eğer bence cenenle bezdir yetersizlik duygusu hissetsin valla calisturmiyosa bakıcam kardeşim net
10 Yorumla
+1 yılAdam mantıklı olanı yapıyor. Ben eşime bir kere para verdim 2 günde 1 maaşımızı yedi git borç al dedi. Ben aynı para ile birikim yapıyorum ve güzelce geçiniyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
Eşin paranoyak değilse de o güveni senin oluşturan lazım aldatılma tehlikesi sezniş gariban
Al aile büyükleri veya yaşlı komşuları yanına sorguya çekin
31 Yorumla- +1 yıl
En kızdığım olay aile büyükleri iki kişi çözmeli konuyu diğerleri kim
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım