Eşinin çalışmanı istememesinin birçok nedeni olabilir. Bazıları şunlar olabilir:
Geleneksel cinsiyet rollerine inanma: Bazı insanlar, kadınların evde kalmaları ve aileye bakmaları gerektiği konusunda geleneksel inançlara sahiptir. Bu nedenle, eşin çalışmanı istemiyor olabilir.
Kontrol etme isteği: Eşin, senin çalışmamanı istemesinin altında kontrol etme isteği de olabilir. Bu durumda, eşin senin hayatını kontrol etmek isteyebilir veya kendini daha önemli hissetmek isteyebilir.
Güvenlik kaygısı: Eşin senin çalışmanı istemiyor olabilir, çünkü işte çalışırken zarar görme veya tehlikeli durumlarla karşılaşma riski olabileceğini düşünüyor olabilir.
Aileye daha fazla zaman ayırma: Eşin senin çalışmamanı istemiyor olabilir, çünkü ailenize daha fazla zaman ayırmak istiyor olabilir.
Bu gibi durumlarda, eşinle açık ve dürüst bir şekilde konuşman, neden çalışmanı istemediğini anlamana yardımcı olabilir. Karşılıklı anlayış, saygı ve iletişim, bu tür konularda olumlu bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birincisi birkaç yıllık evliliğin üzerine taraflar arasında aşırı uyuşmalık ve şiddet oluşmadıkça boşanma planları kurulmaz, anladığım kadarıyla sizin bu konuda bir kaygınız var. Eşinize evlilik döneminiz boyunca il kkez iş hayatına atılacağınızı ve olmadığı takdirde veya hamilelik doğum ve diğer sağlık sebeplerinden dolayı işi bırakacağınızı söyleyebilirsiniz.
Erkek, hanımı çalıştığı zaman kendisinin ailesine bakamadığını düşünebilir.
Erkek çoğu anlamda kendini eksik hissedebilir.
Çevremde çalışan bayanlar var ama çoğu sıkıntıları zamanla aşmışlar.
Ben kadının çalışmasını ve kendine güvenmesini isterim. bu özgüveni ve bağları sağlamlaştırırarak bireylerin çalışma hayatlarında ne kadar zorlandıkları konusunda birbirlerine empati sağlamalarına olanak tanır.
Ev işlerini paylaşmak beraber plan kurmak etkinliklere katılmak veya sağlamak gibi faydaları olabilir.
Ekonomik açıdanda katkısını göz ardı edemeyiz.
İnsan geçmiş tecrübelerinden doğan sebeplerden dolayı bazı eylemlere meyilli olmaz.
Eşinizle bunun asıl kaynağı hakkında konuşabilirsiniz.
Pozitif bir yöntem kullanmalısınız.
Konuşmadan anlamanın ve bilinç altında yatan gerçekleri anlamanın birçok yolu var.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok az bir yıla çok fazla olumsuzluklar sığdı. Bende gördüklerimden sonra çok değiştim. Bunu fazlasıyla farkediyo. Çok fena kavgalar oldu. Yerimde hangi kadın olsa çekip giderdi ama ben ekonomik yönden hazır olmadığım için gitmedim. Kimseye yük olmak istemiyorum çünkü. Bu arada zahmet edip bu kadar uzun yüzmışsınız teşekkür ediyorum
+1 yılBağımlı hale getirmeye özgür olmanı istememeye çalışmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBundan şüpheleniyorum..
- +1 yıl
Ee mesele yok ozaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalıştırmadan korkan erkek, kadının gözünün açılmasından korkan , kendine güvenmeyen adamlar oluyor genelde..
He kendin evde daha iyi yapabilirim, ben zaten sevmiyordum çalışmayı diyeceksen kendin bilirsin , elbette bunu da tercih edebilirsin.. Hem iş hem ev çok zor oluyor zaten..
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk yazdıklarınıza katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılburada insanların sizi gaza getirmesine bakmayın. Maddi durumu çok iyi olanlar çalışmayı kendiliginden istemiyorlar.
Evine, çocuklarına, kişisel zevklerine daha fazla para kalıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılDar görüşlü birisi muhtemelen
13 Yorumla
Soran+1 yılHep yorumlarına denk geliyorum, ilk defa bir soruma yorum yaptın. Çok tatlısın, mutlu ettin☺
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılNe demek ben teşekkür ederim😊😊
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 382 cevap paylaştı. calısmanı istemiyosa seni birey olarak değil evcil hayvan gibi görğyo evde köpek besler gibi besliyo işte. devir değişti. kadınlar eskisi gibi evde durmuyıo okuyolar calısıyolar olması gerektiği gibi eğer calısmak ğstemene rağmen calıstırmıyosa korkuısu sudur onu bırakman. gözün acılır ortamlara girersin birini beğenirsin ekonomik özgürliğin olur ve ona muhtaç olmassın. erkekler grekli olmayı sever. şöyle düşün normalde tursu kavanozunu acarsın o yokken 19 lt damacan sırtlassın ama o varken hoşuna gideceği için ona yaptırırsın. calısssn da ona ihtiyacın olduğunu hissederse calıstırır
215 Yorumla- +1 yıl
Ortama girince ne olacak ne bos insablarsınız erkek adam esini calistirmaz elin adamlariyla fibgirdesir yoksa
- +1 yıl
Soran+1 yılEvcil hayvanı falan ağır oldu...
Soran+1 yıl@Kayseriaslan38 o zaman erkekler fingirdeşiyor öyle mi?
- +1 yıl
Erkekler fibgirdesse ne olur hicbisey ama kadın? Neyse benim net fikrim tartışmaya kapalı kadının yeri evi çocuklarıdır ne çalışması ne işi...
Soran+1 yılO zaman kadında fingirdeşse bir şey olmaz🖐🏻
- +1 yıl
Yohya olmazmı niye ozman o diolar kadın fingirdesince l kullanilmis oluyor maalesef
Soran+1 yılYoo kullanılmış anca bir taraf diğerinin haberi olmadan kullanırsa kullanma sayılır. Bir kadında bir erkeği kullanabilir
- +1 yıl
- +1 yıl
Erkege bir şey olmaz erkek kadın tarafından kullanılmaz kadın lekelenir erkeğe bir şey olmaz maalesef sana anlatmak zor bu durumu...
- +1 yıl
@Kayseriaslan38 Senin gibiler neden nefes alıyor ki yazık gerçekten zihniyetine tüküreyim senin.. Boşuna dememişler kişi kendisi nasılsa karşısındakini de kendi gibi sanırmış diye.. Demek ki sen milletin karısına kızına sarkıntılık edecek kadar adi bir şahıssın.
- +1 yıl
@_MelisYıldız_ alakası yokta dogruları söylemek neden battı sana
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 419 cevap paylaştı. Sen ona maddi manevi mecbur kal istiyor çalışan kadın kendini keşfeder dünyayı anlar. Eşinin sunduğu imkanlara ve fazlasına kendi ulaşır. Sosyal çevresi oluşur ve genişler. Erkeğin ona sunduğu maddi manevi ne varsa kendi elde etmeye başlar. Erkek değişmek ve gelişmek zorundadır. Bundan kaçar. Dik dur çalış
20 Yorumla
+1 yılÇalışmakla feministliğin bir alakası yok ayaklarının üstünde durmak isteyen bütün kadınlar çalışmalı bence fakat eşin çok zenginse senin calismana gerek olmayabilir o yüzden demiş olabilir ama siz yinede içinden geçeni yapın sonuçta bu sizinde hayatınız
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİste bir altın seti iste önce sonra Gucci marka kıyafetlerle donat dolabını. Calvin klein iç çamaşırları. Tommy hilfiger özellikle oradan bol bol alışveriş yap. Makyaj malzemesi olarak da kiko mac gibi markalar tavsiye ederim. Daha pahalıları da vardır.
16 Yorumla
Soran+1 yılAlmaz
Cevap sahibi+1 yılHer istediğini alırım demiş?
Soran+1 yılOhoooo anlatsam delirirsin😀böyle söylesem ne istedinde almadım? (Bir kaç bir şey almışsa o her istediğimi almış demektir) Burnundan gelsin diyede ekler
Cevap sahibi+1 yılSana yorum yapacağım başıma gelir diye korkuyorum sen anla
Soran+1 yılAnladım😒ben böyle sözleri duymaktan hoşnut muyum zannediyosun? Sence neden çalışmak istiyorum?
Cevap sahibi+1 yılHoşnut olduğunu zannetmiyorum elbet. Herkes hayatta bir şeyler ile sınav veriyor. Çalışmak istiyorsan çalış bence.
Bence çalış en azından ondan boşandığında paran vardır. Seni ezmek istediği için senin çalışmanı istemiyor. Bu arada bir işe girersen ona para veriyorum deme he sakın para biriktirip araba ya da ev al.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen villa yaptırmayı düşünüyorum😅
Tavsiyen için teşeşkkürler. Bende böyle düşünüyorum
+1 yılDaha ne istiyosun
Eşini çalıştırmak istemeyen bazi insanlarla anlasmazlik yasayip tartismasini istemeyen erkekler boyle davraniyor. Bence esini dinle. Daha mutlu olursun benden soylemesi21 Yorumla- +1 yıl
Bravo.
Kıskançlık biraz benim babam da öyle annem çalışmak istediği zaman gülüp geçiyor birde sanırım erkek gururu benim param yetmiyor mu da çalışıyor gibisinden olabilir ama amacı kötü değildir merak etme. Evde yapılan işler var onları arastirmani öneririm evde PC üzerinden iyi gelirli belki ona bir şey demez : )
21 Yorumla- +1 yıl
😁😏😁😏👍
Bence kendinden yola çıkarak erkeklere güvenmiyor olabilir, kıskançlık
Kadın halinle ne işin vae işte otur evi çekip çevir diyor olabşlir
Bazı eski kafalılar gibi kadın çalışmaz ben bakarım ben yetmiyor muyum diye düşünebilir vs vs00 Yorumla
+1 yılcalismak istemekle feminizmin alakası yok eşiniz kompleks yapıyor maaşınız ondan yüksek olursa diye korkuyor herhalde erkeklik gururuna ters veya aldatmanızdan korkuyo olabilir boyun eğmemelisiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmakla aldatmak ne alaka? Bazılarıda böyle yazmış.
- +1 yıl
Calisinca bi is yerine gidiceksiniz sonuc itibariyle ve oradaki bir erkek calisanla aranızda ne olcak bitcke eşiniz bilemeyeceği icin belki size yavsayan mı olacak olmicak mı kuruntu yapacak esiniz işte kafasında
Soran+1 yılHmmm anladım
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 420 cevap paylaştı. Aslında sana yetebiliyorsa , her istediğini sana alıyorsa ve sonra basına kalkmiyorsa, seni maddi açıdan kisitlamiyorsa çalışma diyeceğim ama sen çalışmak istiyorsan. Biraz kısıtlayıcı ve kıskanç biri.
10 YorumlaFeminizm le ne alaka 😂😂😂 üstü kapalı sana evde benim çamaşırlarımı yıka ütüle ve katlayıp dolaba koy. Akşam olunca yemeğimi pişirip önüme koy demek istemiş.
10 Yorumla
+1 yılCahil adamları seçerken aklınız nerede tanrı aşkına? Yani bu kadar dar bakış açısı bu zamanda nasıl olur anlamak mümkün değil.
17 Yorumla- +1 yıl
@seyda028 Hep aynı bahane
- +1 yıl
@seyda028 Ben hiç kimse için öyle bir şey söylemedim. Genelleme yapmaya gerek yok. Bir insanın eşinin çalışmasını isteyip istemediği evlenmeden öğrenilebilir bir olgudur. Bu kadar abartmaya ne gerek var. Yok kavun yok karpuz. :)
Soran+1 yılEvlenmeden öncede ille çalışmalısın diyodu
- +1 yıl
O zaman boşa gitsin arkadaşım, senin para kazanabilme iradeni ve hürlüğünü elinden alıp, kafese sokmak isteyen biriyle aynı hayatı paylaşma
Eve bakmak. Maddi ihtiyaçları karşılamak erkeğin VAZİFESİdir. Çok zor durumda değilse kadının çalışması gereksizdir.
113 Yorumla
Soran+1 yıl😑😑
Soran+1 yılGüvencem yok
Soran+1 yılBu ayrı bir konu. İlişkiden soğuduğumda kapıyı çarpıp gidemiyorum. Adama mecburum buda beni fazlasıyla geriyor. Özgür değilim işte birisinden bağımlıyım
Soran+1 yılFiziksel ve psikoljik şiddet, kısıtlanma, hakaret her türlü muamele gördüm. Evet soğudum. Böyle davranan adamı niye hayatımda tutmak isteyim? Bundan sonra 100 yılda insan gibi davransa sevemem
Soran+1 yılTamamda, bunun alaksı yok konuyla. Ben maddi anlamda güvencem yok diyorum
Soran+1 yılGayret edilmezse kimseye gökten para yağmaz.
- +1 yıl
Gayret etme demedim. Bak ben 36 yaşındayım. Hayatımın büyük çoğunluğu rezil halde geçti. 12 sene önceki kaybımı bu güne kıyaslarsan 3 milyonu bulur. Gayret bi yana g ö t ü m ü yırttım. Şimdi kiradayım yuvamı kuramadım. Abimin bize aldığı araba ocağıma incir ağacı dikti. HİÇ KİMSE HİÇ BİR ZAMAN güvence altında OL-MAZ.
Kadın her zaman kendi ayakları üstüne basmalı bana kalırsa çalışmalı ki aslında kendine güveni gelsin. Kendine güveni gelen kadın kocasına aşk gözleriyle bakar ama bunu çözememiş bence 👍
00 Yorumla
+1 yılKendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın yerine kendine bağımlı pasif bir kadın istiyor özgüvensiz ilkel insan modeli senin adına üzgünüm
01 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyy abla dikim atölyesinde çalışsan nolur çalışmasan nolur ordakiler ordan kurtulmaya dua ediyor bende eşine sinirlendim ilk baş haklı yani ye iç gez toz oraya gidip napacaksın rezil bı ortamı var yapma bunu kendineeee
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle dedin ya?
Soran+1 yılPsikolojimi bozdun😂😂benimde ümidim tek orasıydı
Cevap sahibi+1 yılBende mecburiyetten o tarz yerlerde çalışmam gerektiğinden tecrübem var git kendine güzel bi iş bul öyle yerlere girme sadece ufak bi dost tavsiyesi çok istiyorsan giyim üzerine satış danışmanı olabilirsin market kasiyerligide keyifli hani daha iyi işler var belkide eşin is tercihinden dolayı istemiyordur
Feminizm, eşinin kadının çalışmamasını isteyememesi, bu konuda bir engel olma hakkı olmaması demektir. Feminizm iyi bir şeydir. Feminist olun, kendi hayatınızla ilgili konularda son sözü siz söyleyin.
00 Yorumla
+1 yılYazık hayatta kendi sosyal ekonomik özgürlüğünü eline alamamış birisinin eline bakan kadın görünce üzülüyorum :(
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙁😒
+1 yılTavıra bak yaa!
Yorulmanı istemediğinden güzellikle ikna etmeye çalışsa anlayacağım ama tavırı sinir bozucu01 Yorumla
Soran+1 yılFeministlere sardı😂
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ona muhtaç kal, hakimiyet, güç her daim onda olsun istiyor.
Bir de kıskançlık var. Ya birisi karıma atlarsa diye korkuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılVe b...
Bence çalış, isterse çok zengin olsun. Sonuçta ekonomik olarak özgür olman ilerde işine yarar. Bazı erkeklerin Böyle saçma takıntıları var...
10 YorumlaSende onun almakta zorlanacag şeyler işte alamiosan bnde girin calisim beraber almış olurz dersin 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum zaten. Ya böyle yapıxada iyice sinirleniyo birazda acıyorum yetemiyo diye ne bilim...
Soran+1 yılTeşekkürler, denicem😊
+1 yılSenin çalışmak istemeni feministce bulan biri maço bile değil krodur net
02 Yorumla
Soran+1 yılO kısmı zaten komik artık
- +1 yıl
Hani seni kıskanıyor, o yüzden çalışmanı istemiyor diycem, ama feminence buluyorsa çalışmanı o da değildir nedeni
Baska ise de baslasan sonucta yine bir erkegin emrine bakican ya da onun isinde calisican
04 Yorumla
Soran+1 yılKonu ego değilki... Ona muhtaç kalmak istemiyorum
Soran+1 yılÇünkü erkek bundan hükümlü. Kadında bir gün ortada kalmamanın derdinde sadece. Bütün mesele bu
+1 yılKadınların çalışma ortamının olduğu bir iş bul ikna edersin
02 Yorumla
Soran+1 yılDikim atölyesine girmek istiyorum olmaz diyo
- +1 yıl
Onu alıp dikim atölyesine götür bahaneyle görsün
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılSömürebildiğin kadar sömüreceksin böyle adamları ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşladım yapıyorum😀
Herhalde seni düşünüyordur iyi yönden bakmaya calisirsak
10 Yorumla
+1 yılBen kadının eğer istiyorsa çalışması taraftarıyım ne olursa olsun kendi paranı harcamanın ayrıcalığı vardır. Eşinize sebebini sorun illaki aklında bir şeyler vardır gerekirse o sebepleri yok edip orta yolu bulmaya çalışın. Umarım anlaşırsınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılSebebini defalarca sordum, bir sebebi yok, ben böyle istiyorum dedi. Her şeyin bir sebebi vardır illaki dedim. Sonuna kadar direndi söylemedi defalarca sıkıştırsamda.
- +1 yıl
Ne kadar süredir evlisiniz? Aslında evlenmeden bu tür konuları konuşmanız gerekiyordu. Birbirinizin düşüncelerini öğrenmek daha iyi olurdu. Ben evli değilim ama bir yuva kolay kurulmuyor bu yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Eşinizi en iyi siz biliyorsunuz. Bir de gerçekten çalışmak istiyor musunuz? Hem ev hem iş bir arada yürütebilir misiniz? Kendinize bu soruyu sorun ve bu doğrultuda bir karar verin derim.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılSadece seni çok sevdiği ama bunu söylememek için farklı bir bahane sunma bizim genetik mirasımız
01 Yorumla
Soran+1 yılBence bu kadar masum değil🙂
+1 yılSeni düşünüyor işte kanki ben evime bakarım hatun hesabı
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmalısın bence. yarın öbür gün eşinin senden başka planları olursa ne yapacaksın?
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar çalışmasın yorulmasın kadınlar incinmesin
00 YorumlaAmacı seni baskılamak, sana sözünü geçirmek, seni ezmek, kendine kul köle yapmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de cıddı bır soru sormk ıstyrm musadenzle ; aldatck potansiyeli buluo msn yoksa esın haksz mı %100
018 Yorumla
Soran+1 yılKim de aldatma potansiyeli görüyo muyum? Anlamadım
Cevap sahibi+1 yılKendınızde
Soran+1 yılAllah korusun
Cevap sahibi+1 yılOrası oyle de kısı kendsnı tahmın edeblr. Böyle etkıleycı yakışıklı bi tip dadansa mesela
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılEtkilenirim ama eyleme geçmem kolay kolay
Cevap sahibi+1 yılBedenen ya da ruhen daha önce bir gelısme oldu mu
Soran+1 yılRuhen oldu
Cevap sahibi+1 yılNormal. Olmadı diyen durust olmaz zaten. Özellikle evlilik ya da uzun ilişkilerde. Teşekkür ederm samimi cevabınız için. Aynı samımı sekılde benım sorularmı da yorumlamanızı isterdim müsait oldukça sizn için mümkünse?
Soran+1 yılTabiiki
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim ama nasıl ıletısme geceblrm ki
Soran+1 yılBuradan sorabilirsiniz. Profiller kapalı ne de olsa..
Cevap sahibi+1 yılYaa :( uzuldum acıkcası cok
Soran+1 yılGeçer😄
Cevap sahibi+1 yılBen sansımı denıcemm
Soran+1 yılNe için?
Cevap sahibi+1 yılSoru yanıtlmk ıcndı neyse teşekkür ederım iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılİ geceler
Açlıktan ölse bile şuursuz erkek egosunu birakmayacak adamlar var:)
10 Yorumla
+1 yılKlasik türk erkeği işte sen çalışınca kendini asagilanmis hisseder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf calismamayi o kadar çok isterdim ki çok zor bir meslek yapıyorum ama eşinin amacı farklı gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun canım
Seni ondan daha üstün olabilme den korkuyor erkekler güçlü kadın sevmiyor
10 Yorumla
+1 yıleşiniz sizi gerçekten çok sevip kıskanıyor ortamlara girmenizi ve yorulmanızı istemiyor onun değerini bilin
03 Yorumla
Soran+1 yılGaliba seviyo... Bu gün alışveriş yaparken bana atlet al dedi. Tamam gidiyoruz zaten kendin alırsın dedim. Hayır sen al dedi. Ne farkedecek? ha sen almışsın ha ben almışım dediğimde, sen alınca o şey benim için aziz oluyo.. ben bayılıyorum senin bana bir şey almana dedi
- +1 yıl
ne güzel. korkacak bir şey yok yeni evliyseniz böyle düşünceler normaldir
Soran+1 yıl3 yıl 7 ay
+1 yılSana hükmetmeye çalışıyor seni hakimiyet altına almış yorumlarda adam diyen kızlarda saçmalamış
09 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻Bende böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Bak benim eşim olsa eğer çalışmak istese senin hayatın çalış derim ama onun ihtiyaçlarından hiçbir türlü kısmam derim ben sana zaten istediğin parayı veriyorum seni zorda bırakmıyorum neden çalışıyorsun eşim baktım çalışmak istiyor tamam çalış derim belki hayalinde bir meslek vardır demi ne gerek var kısıtlamaya
Soran+1 yılHiç bir türlü işine karışmamak gerekiyo. Bazı erkekler evlendiğinde mal sahiplenmişler gibi davranıyo.. sonra yasaklar geliyo😀eskiden illa çalışıcaksın derdi hatta benim yerime bana iş ayarlamaya kalkardı buda çok soğuttu kendinden beni açıkçası... Şimdi baktı ben kendime bir yol çizmeye çalışıyorum şimdi de olmaz diyo🙂
- +1 yıl
İşte özgürlüğünü kısıtlıyor benim bir arkadaş var oda öyle kadın çalışır mi diyor kadına yüz vermeyecen senia aldatır diyor kadının her dediğini yapmayacan üstüne çıkar diyor kadına sert davranıcan diyor adamla irtibatı kestim senin kocanda bu kafa yapısında birisi
Soran+1 yılAsıl kadına bunlar yapılırsa o saydıklarının hepsini teker-teker yapar👍🏻çünkü adam yerine koymaz seni. Sevgilisiymişsin gözünde bakmaz sana. Ne sana bağlı kalır, ne saygı duyar. Asıl böyle davrandığın kadına sırtını dönme.
- +1 yıl
Özelden yazarsanız konuşabilir miyiz biraz size oradan anlatıyım napmanız gerektiğini
Soran+1 yılNiye burdan söylenmiyo mu? 🙂
- +1 yıl
Söyleniyorda biraz daha detaylı uzun anlatıcam
- +1 yıl
Olursa yazın
+1 yılBıktık bu erkeklerden ya
20 YorumlaNe alaka feminenlikle çalışmanın Allahım kafayı yicem
00 Yorumla
+1 yılmaddi durumunuz iyiyse istememesi normal
01 Yorumla
Soran+1 yılİyide benim isteklerimde çok fazla hepsini karışlayamaz, ayrıca kimseye güven yok bu hayatta
+1 yılKıskanç ve sahiplenici erkek ve doğru demiş 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru mu demiş?🙂 yok artık..
+1 yılAldatma ihtimali.
016 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Öyle hocam. Ksdın çalışırsa
Soran+1 yılNasıl yani? Çalışan kadını aldatıyor diye mi kodluyorsnuz kafadan?
- +1 yıl
İhtimal artıyor. Belki kocan öyle düşünüyordur.
Soran+1 yılDüşünür o. Paranoyak olmadığı konu yok
- +1 yıl
Düşünsene sen topuklular makyaj etek.
Soran+1 yılTopuklu ve etek giymem. Tarzıma hiç uygun değil. Klasik giymeyi hiç sevmem
- +1 yıl
İşe başlada sen
Soran+1 yılYinede giymem. Mis gibi kot pantolon, spor ayakkabı dururken o ne öyle düğüne gider gibi😂
- +1 yıl
Ne iş yapacan?
Soran+1 yılBakıcam.. daha ta kadar vermedim
- +1 yıl
Spor ayakkabı kot pantolon şirketler yemez.
Soran+1 yılŞirket olması şart değil
- +1 yıl
Tamam a101 BİM şok...
Soran+1 yılYok ya
- +1 yıl
Garsonluk, tezgahtarlık?
+1 yılBol bol çocuk istiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılKendi doğuracaksa neden olmasın..
- +1 yıl
Sana doğurtacak
Soran+1 yıl🤢.
- +1 yıl
Rahat rahat seni hamile bırakacak
Soran+1 yılHadi kanka ufaktan yol al sen..
- +1 yıl
Gerçekler acıdır canım
Benim de aynı maalesef
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu katı?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe olcak klasik türk erkeği
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz de mi böylesiniz?
- +1 yıl
Hayır ben kadınların kendi ayaklarında durması tarafındayım daha sonra mutsuz olup ayrılmak istediklerinde başka seçenekleri olmuyor anlayabiliyorum onları
Soran+1 yılÇok haklısın. Zaten benim çalışmak istememde bu yüzden. Ve oda bunu tahmin ettiği için izin vermiyo
- +1 yıl
Yani durumunu bilemedigim için net bişey diyemem ama tutunacak dal arama kendi ağacını kendin dik
+1 yılKiskanmis seni
02 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda? Zaten çok kıskanç birisi
- +1 yıl
Fiziken kıskanıyor seni
Keşke bana da öyle diyen olsa, Nerde...
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılKesinlikle kabul etmemelisin..
00 YorumlaMesleğin varsa çalış
00 Yorumla
+1 yılSigortani ödesin , calisma.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz dar görüşlü bi eşin var sanırım :/
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen feminist değilsin de o özgüvensiz!
10 Yorumla
+1 yılNeden çalışmak istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılgitmenden korkuyor yani seni kaybetmekten
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyon ne güzel iste
00 Yorumla
+1 yılÜstün hissetme duygusu
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği