Eşim çalışmadığım için para vermiyor. Sürekli bunu dile getiriyor, nasıl davranmalıyım sizce?

6 aylık evliyim. Üniversite mezunuyum ama atanamadım. Özelde iş aramaya çalışıyorum. Eşimin durumu iyi olmasına rağmen çalışmam için çok baskı yapıyor. Calişmadigim için bana para falan da vermiyor. Evleneli 6 ay oldu kendime esimin parasiyla hicbisey almadim. Esimin parasi diyorum cunku surekli ben kazanıyorum benim param imaji veriyor. Cuzdanimda gerçekten 10 TL bile olmuyor. Arabamız var onu da kullanmama izin vermiyor. Bir yere gidecek olsam hep otobüsle giderim o da para verirse. Geçen gün annemlere gidicektim para birakir misin demiştim benimde param kısıtlı kendin çalış kazan diyorum sana felan dedi. Bırakmadan gitti. Parası kısıtlı değil bu arada. İşleri gayet iyi. Gidip, gelmem icin 50-100 lira vermek çok zor olmasa gerek. O gün gidemedim anneme de bi bahane uydurdum. Eşim neden böyle davranıyor bilmiyorum. Hep benim param, benim arabam vs vs diyor. Kendi paranı çalış kazan diyor. Özelde iş bulamıyorum. Markete alırlarsa orada çalışmayı düşünüyorum

Güncellemeler
1 yıl
İş buldum. Dün görüşmeye gittim. Pazartesi günü de iş başı yapıcamm
Eşim çalışmadığım için para vermiyor. Sürekli bunu dile getiriyor, nasıl davranmalıyım sizce?