• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Eşim çalışmadığım için para vermiyor. Sürekli bunu dile getiriyor, nasıl davranmalıyım sizce? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
510
Yapay Zekaya Sor
Eşim çalışmadığım için para vermiyor. Sürekli bunu dile getiriyor, nasıl davranmalıyım sizce?
Üniversite Soruları Fal Soruları İş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

104

Cevap

89

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 738 cevap paylaştı.

Baştan bitmiş bir evlilik maalesef. Evlenirken de çalışmıyorsan bunu göze almalıydı. İş de arıyormuşsun yani saçmalık

0
    0 Yorumla
  • ztrmax
    ztrmax Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmeden önce çalışma konusunu konuşunca söylemedi mi böyle

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayir hiç söylemedi. Söylese ve boyle yapacağını bilsem evlenmezdim ki zaten

Yorumla
    • ztrmax
      ztrmax
      1 yıl

Sen sormadın mı bu konuyu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sormadım çünkü kendisi zaten bana sen ne dersen o olur demişti. Bu lafları sözleri sırf göz boyayıp evlenmek içinmiş.

Yorumla
    • ztrmax
      ztrmax
      1 yıl

Madem bu kadar çalışan eş istiyordu bunu baştan söyleseymiş, keşke sende sorsaymışsın. Bu beklentisini söylemediğini yüzüne vur bari, hem bu kadar önem verdiği bir konulmuş hemde söylememiş...

Yorumla
  • Coşkunn00
    Coşkunn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 96%
    1 yıl

Öyle şey mi olur ya niye evlenmiş o zaman seninle nasıl bi düşünce ya 😡😡😡😡😡

1
    0 Yorumla
  • Ser4pyalcin
    Ser4pyalcin Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 70%
    1 yıl

Okurken bana bir inme indi abla, allah sana sabır versin

1
    0 Yorumla
  • banaordanbiolmeca
    banaordanbiolmeca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 98%
    1 yıl

boşan bu ilkokulda futbol yerine kızlarla evcilik oynayan çocuk işte

1
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 376 cevap paylaştı.

bence iş aramaktan önce sana böyle davranan adamı boşa

1
    0 Yorumla
  • Zarasufe124
    Zarasufe124 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    1 yıl

Sen çalışınca da maaşına el koyacak, istersen deneyip gör. Maddi şiddet görüyorsun. Boşanma dilekçende özellikle “maddi şiddet” diye belirt. Cimri adam duygularında da cimri olur, sana sevgisinde de cimri olur.

2
    0 Yorumla
  • Asfgfdff
    Asfgfdff Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

İnsanlar a birey olarak bakan kitle çok eşine çocuğuna bu şekilde davranan çok hıyar vard

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

o adam'dan bir bk olmaz.. ben diyenden kacacan bu hayatta.. he senden yatakta sey istiyosa sende vermiceksin, evmi temizlencek yapmicaksin, yemek mi istiyor yapma

0
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.

Adam evlilik kavramını idrak edememiş sanırım.

0
    0 Yorumla
  • Mr_Brom
    Mr_Brom Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Sende ona ozel zamanda benim bu Sana veremem dersin belki akli başına gelir

0
    0 Yorumla
  • adeen_
    adeen_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bu adama sen şimdi yemeğini yapıp kıyafetlerini mi yıkıyorsun

0
    0 Yorumla
  • andy5686
    andy5686 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 97%
    1 yıl

Yazdığın şeyler gerçekten bu şekildeyse Allah yardımcın olsun.

0
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 83%
    1 yıl

Böyle tiplerle nasıl evleniliyor ben de bunu anlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ah bacım atanamamak gerçekten üzücü bir şy, parasızlıkta öyle işsizlik daha da berbat bir şey. Umarım atanırsın. Ama devir para devri
    Empati kursana biraz eşinin yerine koy kendini, evde sürekli beslemek zordumda biri olduğunu, 1 aydan fazla dayanamzsın bu dönemlerde. AYRICA EŞİNİN DOSTU OLABİLİR. PARAYI O YİYOR OLABİLİR boşanmak için sehden jyle davranıyor olabilir. Ay ekonomik özgürlüğün yokken evlenmek nedir allah aşkına ya.

0
    0 Yorumla
  • redbulkanatlandirir
    redbulkanatlandirir Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Peki neden bu dusuncedeki bir adamla evlendin fark etmemismiydin

0
    0 Yorumla
  • Yasemin_005
    Yasemin_005 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bir erkek ne olursa olsun ailesine bakmak zorunda.. Allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 892 cevap paylaştı.

Yahu asıl çalışmayana para verilir senin kocanın devrelerde sıkıntı var herhalde

0
    0 Yorumla
  • HEFTALIT
    HEFTALIT Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Eşin seni bakmakla yükümlü olduğunu bilmiyor galiba

0
    1 Yorumla
    • HEFTALIT
      HEFTALIT
      1 yıl

Adına sevindim , fakat benim kuzenim evlilik yaptığında eşi onun herseyine el koydu yani ne kadar maaş aldığını, banka kartının şifresini bile bilmiyordu öyle diyeyim sana. İse girecek olman çok güzel umarım esin bu durumu senin aleyhine kullanarak senin kendi kazancına da el koymaz

Yorumla
  • Takipsistemit
    Takipsistemit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Sen nasıl bunla hala evli kalabiliyosun, hamile falan kalmadan boşa şunu ya.

0
    0 Yorumla
  • Snowcat
    Snowcat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Günümüz erkekleri böyle işte ise girmeden evlenmemek lazim

0
    1 Yorumla
    • cann060606
      cann060606
      1 yıl

Alakası yok tabi her insan kendine göre yorumlar ama benim durumum iyiyse tabiki çalışmasını istemem ama durumum belliyse tek başıma yetiştiremiyorsam çalışan biri olmasını isterim ama soruyu soran arkadaşın durumu çok farklı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Al sana eşitlik, sosyal medyada kadın erkek eşitliği diye bağırırsınız, madem eşitlik diyorsunuz, eşit sorumluluklara da sesinizi çıkarmayacaksınız.

0
    34 Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

Eşitlikse kadından yemek beklemeyecek kendiniz yapacaksınız yemeğinizi ütünüzü çamaşırınızı kendiniz yıkayacaksınız hergün eşitlikse madem

Yorumla
    • Çaresix
      Çaresix
      1 yıl

Kusura bakma ama bu eşitlik değil kölelik hangi erkek çalışan kadınla sorumluluk bölüşüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kalplivceld Kişisel olarak bana söylediysen, ben zaten her gün bu saydıkların ev işlerini yapıyorum. İşim gereği senin hayatında görmediğin, tadamadığın lezzette yemekler de yapıyorum..

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

Beni nerden tanıyorsunda hayatımda görmediğim lezzetleri yaptığını sanıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kalplivceld Seni tanıyorum, kendimi biliyorum. Dünyanın en iyi restoranlarında çalışmış, şu anda da avrupanın en iyi otelinin mutfağında çalışan biri olarak söylüyorum.

Yorumla
    • Çaresix
      Çaresix
      1 yıl

Sizin yorumunuz genel bir kere, hadi varsayalım siz çok beceriklisiniz hem çalışıp hem de birkaç nüfuslu bir evi temizleyip, yemeğini de yaparsınız diyelim ama soruda bahsedilen adam ve diğerleri genel olarak hiçbiri kadının yaptığını yapamaz asla

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

Beni tanıyorsun? Söyle kimmişim tanıyorsun ne iş yapıyorum ben nerede yaşıyorum nerede çalışıyorum? Söyle bakalım madem tanıyorsunda yaptığın şeyleri hayatımda görmediğini iddia ediyorsun

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

@Çaresix ya bu da sorudaki adam gibi baksana. Kadınları küçümsüyor beni tanımadan hayatimın nasıl olduğunu bilmeden bana hayatında görmediğin diye aşağılamaya çalışıyor. O küçük aşalık hayattan çıkıp adam olmaya çalıştığı belli aklı sıra beni küçümsüyor ama onun çalıştığı mekanlara yemek yemeye gidiyorum ben kendisi bir restorana tıkılıp kalmış dünyayı görmeyen kadından para bekleyen aciz biri.

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

Allah bunun gibileri kadınlardan uzak tutsun kimsenin başını yakmasınlar evlerden Irak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Çaresix Ben tek başıma yaşıyorum hem ev hem de işle ilgileniyorum. Dediğinize şu noktada katılamıyorum, birçok kadın eşitlik istiyor, ama sorumluluklara gelince işlerine gelmiyor, evet benim gibi erkeklerin sayısı az olabilir ama bu olmadığı anlamına gelmiyor, sandığınızdan çok daha fazla var ki. Benim çevremde en az 20-30 kişi sayabilirim size.

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

Aksine erkekler eşitlik diyip kadından para bekliyor ama sorumluluklara gelince ev iş çocuk bakımı yemek ütü temizlik diyince ortada yoklar onuda çalışan kadından beklerler herşeyi kadının yaptığı evlilikte kadın boşanır. Kendi kirli hemcinsin adına konuş sorumluluk almayan onlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kalplivceld "Seni tanımıyorum, kendimi biliyorum" yazacaktım, yanlış yazmışım 1 kelimeyi, cevabına gelince, %30 luk bir erkeğin onursuzluğu % 70 e mal edilemez, erkeklerin geneli böyle diye lanse etmeyin bu tip olayları. Bu tip erkekleri ben adamdan bile saymam. Savunduğumdan ötürü yazmadım cevabımı, genellediğiniz için bende genelleyip yazdım sadece. Algı yapıp adamı savunuyormuş gibi göstermeye çalışma beni.

Yorumla
    • Çaresix
      Çaresix
      1 yıl

Bakın kadınlar eskiden ve şimdi hep en çok ezilen taraftır şimdi çalışan kadınların çoğu evde de iş yapıyor sizin yaptığınız tek kişinin işiyle ailenin işi aynı değil sizin çevrenizdeki 20-30 kişi de sizin gibi sadece kendi işlerini yapıyorlarsa kusura bakmayın o çalışan kadın gibi sorumluluk almış sayılmaz kadın çalışmasa bile çocuğu olan eviyle ilgilenen kadın emin ol çoğu erkekten daha çok yoruluyor erkeklerde eskiden de şimdi de hep bir ezme potansiyeli var

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

O oran %30luk değil. Özellikle Türk erkekleri hiçte %70 ev işi yapmıyor kafadan sallama yani. Türk erkeklerinin %90ı ev işi yapmaz kadın hem çalışsın hem ev işi yapsın bekler. Genellemeden önce tamda bu adamı destekler şeklide yazmışsın ilk yorumunu şimdi haksız çıkınca sonra yapılan yorumlara dönme. Adamı destekler gibi eşitlik dersen bende genellerim algı diyor birde utanmadan git yazdığın ilk yoruma bak adamı savunuyorsun millete iftira atma algı yapıyor diye. İşine bak daha da yazma.

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

@Kalplivceld Kadınların ℅70 ide çalışmayı falan istemez durumu iyi olan erkek arayıp evlenip totosunu yaya yaya oturur sende bu konuda sallama burada, sanki geneliniz hem çalışıp hem ev işlerinin hepsini kendiniz yapıyomuş gibi. Siz erkekleri biliyorsanız bizde kadınları biliyoruz geç bu işleri yani, ayrıca şu para olayı olunca da hepiniz zenginsiniz hepiniz o lüks restorantlardan çıkmıyprsunuz zaten mk hep böyle olur🤣🤣

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

@AfiliYlnzlık emin misin kadınların çalışmak istemediğine hemen herkes bütün kadınlar ekonomik özgürlük diyor sallıyorsun bari mantıklı salla kadınların yorumunu oku. Ben daha hiç görmedim ekonomik özgürlüğe karşı olan kadın kaldı ki erkeklerde çalış paranı yiyelim diyip önünü açıyor. Ala siz erkekler işten gelince iş yapmamak için totonuzu yaya yaya oturur okuz gibi uyursunuz yemek beklersiniz. Sen kadınlarıda erkeklerinde bilmiyorsun sadece hazımsız kadından her şey bekleyen zavallı aciz birisin. Para olayına gelince seni inandırmak gibi derdim yok. Çok açsan gelde götüreyim restorana fakirin karnını doyurmak sadakadır.

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Evet eminim sen ne sallıyosun mk ya bilmesek görmesek senin palavralarına inanıcam gelmiş bana burada ki kolpa yorumları örnek gösteriyor 😂 kadinlarin geneli bekarken çalışır mecburlar çünkü ama evlenmeye gelince zengin erkek ararlar totom rahat etsin diye sen kime neyi anlatıyosun mk anca konuşmadan ibaretsiniz bu konuda, kadınlardan zerre haberin yok geneli çalışmayı falan istemiyo evlendikten sonra. Sende bunu yediremeyen acizsin işte, tamam açım gel götürsene beni restorana bakayım ne kdr paran var nereye götürebilcen Allahın lafta paralısı seni. Gel hadi fakir doyur sadaka vermiş olursun lafı da çevirme ama tamam mı hiç sanmıyorum da hadi bekliyoruö bakalım 😂😂

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

@AfiliYlnzlık ya bırak yalanı dolanı sende gerçekleri biliyorsunda kavranıyorsun burada çalışmayan kadın yok toplumda gelmiş burada bol keseden uyduruyor hayatın yalan olmuş troll 😄😄 hala uyduruk yorumlar yazmaya devam ediyor sanki etrafta zengin erkek bolluğu varda Kızlar zengin erkekle evleniyor aynen böyle man kafalı birisi görmedim 😄😄 seni kim sevmedi kim reddetti paran yok diye bilmiyorum ama kuyruk acınıda al kaybol buradan 😄😄 essek kadar adam olmuş şu sıfata tipe bak zaten bu tiple paranda yoksa sevmezler seni Kızlar zaten çalışıyor seni ne yapsın. Hiç sevilmedin diye zırlama burada aciz yaratık seni restorana yollayacağım diye bütün paramı gösterecek değilim Allah’ın fakiri 😄😄 bir porsiyon menü zıkkımlanır kalkarsın 32 yaşında okuzsun hala kadın eline bakan aciz sefil fakirsin 😄😄 bu yaşa kadar fakirsen birikim yoksa zaten sürünürsün

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Nasıl kıvırdı hemen ama aciz karakterden yoksun ucube ahaha hiç şaşırmadım klasik lafta konuşan bi gizli kezo foto yok bişey yok tipten bahseder kim bilir nasıl bişey 🤣 ben sana zenginim diye bişey mi dedim aw ahrazı o koca totondan bişeyler uyduruyosun? Kendin zenginim ayağı yapıyosun gel fakir doyurmak sevaptır dedin bende sana tamam dedim gel doyur o restoranlara götür hadi diyorum noldu? 😂😂 biliyodum böyle kıvıracağını zaten palavra bakanı hemen konuyu nasıl alakasız yerlere getiriyo bak yok tip yok bilmem ne 😂😂😂 yapamayacağın şeyleri havlama bidaha tamam mı böyle armut gibi lafı değiştirmek zorunda kalırsın sonra 😂😂

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

@AfiliYlnzlık aç davara bak para dileniyor benden sen kendin hayatındaki kadına para veriyor musunda benden para bekliyorsun kara sığır😄 bu kadar yalvarma göndeririz para gidersin restorana ne ağladın açlıktan be aciz karakter yoksunları kadının parasını yer ama kendisi bir kuruş vermez cimri köpekler atıyım önünede git bir medeniyet gör allahın krosu😄

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Ya hala nasıl kelime oyunu yapıyor bak, senin böyle yapacağını zaten biliyodum lafta atıp tutarsın anca boş boş ilk başta ne diyodu şimdi olayı kadının parasını yere çevirdi noldu mk kolpası niye kıvırıyorsun? 😂 sen söyledin bende kabul ettim işte, gelip dicem kız haklıymış demessem de ne olayım bak 🤣

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

@AfiliYlnzlık çayır sığırı seni inandırmak gibi bir gayem mi var ben kendi hayatımda zaten gidiyorum bu restoranlara herkesi kendin gibi aç köpek mi sanıyorsun senin amacını bilmiyor muyum ben at ağızlı aklı sıra yemeğe çıktım kızla hesabı ödedi date hesabı yapacak senin gibi para avcısı krolara para yedirecek göz var mı allahın denyosu sen kabul etsen ne olur etmesen ne olur ben kendi hayatımda gidip en iyi restoranlarda yiyorum kudurma burada zenginin parası züğürt fakirin çenesini yorar 😄😄

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Ahahahaha nasıl da kıvırdı ama işte dediğim noktaya geldi mk kolpası yok istediği yere gidiyormuş falan yok gel açsam doyurayım falan 😂😂😂 hem kendi söylüyo hemde beklemediği cvp gelince nasıl da dansözzzz gibi kıvırıyor hiç şaşmaz bu ya 🤣sen ne datesinden bahsediyosun kızım gel doyurayım falan diye zırladın bende tamam dedim olayı nasıl bana yıkmaya çalışıyor bak 😂😂 çok basit bişey diyorum ahraz sen teklif ettin ben kabul ettim? 😂😂

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Sana diyorum ki sözünü tutmuş olsan gelip burada da kız haklıymış sözünde durdu dicem diyorum yemin de ederim 😂

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

@AfiliYlnzlık hala uzatıyor para dileniyor allahın aç krosu 😄😄 ben söz möz vermedim fakirin karnını doyurmak sadakadır dedim sen haklı desen ne olur demesen ne olur senin gibi yaşlı fakir hıyarı yemeğe götürecek değilim atarım önüne iki kuruş gider zıkkımlanırsın😄😄

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Ahaha ya sen var ne kdr yanar döner birisin. Tamam hadi at ya at bakalım buna ne uyduracaksın bekliyorum 😂😂

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

@AfiliYlnzlık ben ne zırlayacağım sana yemek ısmarlayayım diye aç köpek fakirin karnını doyurmak sadakadır dedim senin gibi ağzı bozuk aç kopeğe yemek vermek haramdır zaten gider yoldaki dilencinin karnını doyururum allahın gundisi seni 😄😄

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Ulan bi insan bu kdr rezil göz göre göre dansöz olup söylediğini yutar ya ahaha. İlk başta restorana götüreyim dedi tamam dedim zorda kalınca ne götürcem para veririm git ye dedi ona da tamam deyince şimdi de sana niye vereyime geldi ahahha. Gördüm de bu kdr yanar döner karakterde birini daha görmedim yemin ederim bide bunu göz göre göre yapıyor rezil 🤣🤣🤣 yapamayacağı şeyin altında kaldı ya nasil da çeviriyor bak, noldu kızım atarım önüne para diyodun? 🤣🤣

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

@AfiliYlnzlık ben seni restorana götüreceğim demedim aç kopek senin gibi fakir fukaranın karnını doyurmak sadakadır dedim o kadar yalvardın ki iban atta restoran parası atayım bende profilimde paylaşırım ibana para attığımı gönder ibanı atayım aç kopek seni hayatında restoran görmemiş fakir gündi 😄 ibanı atta seni bu sitede yayın edeyim benden para aldı restorana gitti diye

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Ya zırlama hadi sen karakterli olda sözünde dur kendin dedin bunları şimdi bide kelime oyunu yapıp yok benden para aldı dicem diyor mk kolpası kendin demedin mi? Bende tamam diyorum işte hala neyi kıvırmaya çalışıyosun yani sözünün eri ol biraz tamam atıyorum iban hadi bakalım ne kdr dürüstsün 😂 kabul et geri istk yolla😀

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Sesi nasıl kesildi bak ahahahaha 🤣🤣😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@AfiliYlnzlık Aynen usta daha fazla yalanlayamadı seni :D :D

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

Senin ilk yorumunu haklı çıkardı işte dedin ya senin gitmediğin restoranlarda çalışıyorum diye bu da yalandan her yere gidiyorum ayağı yapıyor. Yok fakir seni de götüreyim diyo tamam dedim hemen bahaneler para vereyim git ye dedi tamam dedim yine kıvırdı tam dansöz yaaa 😂😂

Yorumla
    • AfiliYlnzlık
      AfiliYlnzlık
      1 yıl

@Kalplivceld nereye kaçtın kız dansöz gelsene buraya ahaha sözünün eri ol biraz zengin kız 🤣🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yaptığı ekonomik şiddet ve aile olmak da böyle bir şey değil. Kendisi resmen narsist ve baskı yapıyor. . Onunla konuş bu durumu terapi alın ya da boşan ondan

0
    1 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Sen çalışıyor musun?

Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Allah kolaylik versin.. gorucu usulu mu evlendin..

0
    0 Yorumla
  • sembernar_27
    sembernar_27 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl

yani eşin garip birisiymiş. aile kurumda parayı ben sen kazandım vs olmaz. hepinizin olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Keşke evlenmek için acele etmeseydin. Ben diyorum bir kadının mesleği olmalı ki senin durumuna düşmesin.

0
    17 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Sen ne iş yapıyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Okuyorum

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Bölüm?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tıp

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Tebrik ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

😊👍🏻

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Çalışacak mısın ilerde?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tabi ki çalışırım. Kimseye boyun eğmem ben. Ayrıca sorduğun şey kadar saçma bir soruyu çok az duymuşumdur.

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Boyun eğmek mi çalışmamak?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu devirde insan annesine babasına güvenemiyor kocasına mı güvenip tamamen teslim olacak? Kocası olmadan geçinemez bile. Kendini garantiye almak zorundaydı.

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Sorunun sahibi açısından evet ona bir şey demem ama fix böyle bakma bu konuya herkes aynı değil

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Ham yorumlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İnan hiç fark etmez. İnsan bu sağı solu belli olmuyor. Evlenirken sen çalışmasan da olur der ilk zamanlarda bebek gibi bakar ondan sonra başlar bu eve tek ben para getiriyorum sen yiyorsun diye.

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Eğer yazarsan direk ve konuşmak istersen anlatacağım çok şey var bu konu da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gerek yok vakit kaybı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çalış eşin haklı eşinin durumu iyi diye ömür boyu evde mi olcaksin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Saçmalamış kocam geve verme dokundurtma ona skflfl

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

O zaman bi an önce özelden bi iş bulup eşinin baskısından kurtulabilirsin

1
    9 Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Kolay mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kolay mı demişim ben, soran nasıl davranmalıyım demiş ben de fikrimi söyledim

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Anladım anladım bana ne kızıyorsun haklısın ama eşinden habersiz zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok ya aslında kızmadım emoji olmayınca öyle görünüyor demek ki

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Sen bana kızdın bak beni üzdün :( kalbim paramparça :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sohbetin çok güzel, ama kullanıcı adın keşke EgeliBeyfendi olsaydı 🙂

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Neden öyle olunca daha mı iyi oluyor :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet 🙂

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

T@k! b yapsana

Yorumla
  • buğlem7777
    buğlem7777 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Genelde erkekler eşleri çalışmasın ben ona bakarım kafasındalar senin eşinde bir tuhaflık ver bence yoksa erkeklere sorsan %95 eşim çalışmasın evde otursun ben ona bakarım kafasında

1
    5 Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Senin istemiyor mu

Yorumla
    • buğlem7777
      buğlem7777
      1 yıl

Alakası yok ben evli bile değilim çoğu erkeğe sorsan çalışmasın derler

Yorumla
    • siyahgokyuzu90000
      siyahgokyuzu90000
      1 yıl

Onlar eskidendi artık çalışan eş istiyorlar rahat geçinmek için ve kadına bakmak zor geldiği için

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

@siyahgokyuzu90000 sen?

Yorumla
    • siyahgokyuzu90000
      siyahgokyuzu90000
      1 yıl

Her kız kadın üyeyle tanışmaya çalışmayı bırak artık flört uygulaması değil bu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenmeden önce konuşup eğer böyle olursa en başta evlenmeyecektin işte

Açık ve net söyleseydin ona en başta. O sana bakmak istediğini yapmak ihtiyacını karşılamak para vermek zorunda

0
    1 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Sen evli misin?

Yorumla
  • Birismimi759
    Birismimi759 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Lan biz karımız çalışmasın hem ev hem çocuk zaten zor bide çalışıp yorulmasın diyoruz milletin kocasına bak. Bence sen çocuk yapmadan ayrıl abla

2
    0 Yorumla
  • Kubikubis
    Kubikubis Takip Et
    Xper 1 Yaş: 39
    1 yıl

Evde mandal sepeti yoksa bile, ekmek sepetini ver eline hadi bak işine kazandığını kendin ye de. Yolun başında Rengini göstermiş sana ilerisi kömür karası olur.

0
    0 Yorumla
  • Betstakipnesine1
    Betstakipnesine1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

İşte bu yüzden kadınların da evlenmeden önce iş bulup çalışmasi kendi ayakları üzerinde durması lazım yoksa böyle denyolarin altinda maalesef ezilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • Sılacımcanımcım
    Sılacımcanımcım Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Yarabbil alemiiiin, abla al eline oklavanı gerisi yaratıcılığına kalmış. Aynısını babam anneme yapardı o kadar gıcık ve narsist bi tutum ki beni benden alıyo

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Eşin sana neden iş bulamıyor bulsun? Güzel bir şirkete yerleştirsin kasiyer mi olacaksın?

0
    1 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Sen ne iş yapıyorsun?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Evlenmeden önce nasıldı bu adam görücü mü evlendiniz bu konular konuşulmadı mıı?

0
    3 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Sen ne iş yapıyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Zamanın_izinde yapmiyorum öğrenciyim niye

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Ne okuyorsun?

Yorumla
  • woomaaniizeer1
    woomaaniizeer1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    1 yıl

Allah yardımcın olsun üniversite mezunu olupta kocanda olsa ağzının kokusunu çekmek umarım kendin ayaklarının üstünde durduğun günler yakındır 🙏

0
    0 Yorumla
  • Burakk96y
    Burakk96y Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    1 yıl

Pardon bir şey sorcam sen bu adam hitabını kayık görmeyen kişiyle neden evlenmek zorunda hissettin?

1
    0 Yorumla
  • zeynooooooosssss
    zeynooooooosssss Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Böyle birisi ile hayat mi geçer? Boşa abla arkandayım

2
    8 Yorumla
    • maize56
      maize56
      1 yıl

Bir insana saplamanın en kolay yolu boşanmış olması ve arkasında olmaktır fjgjfj

Yorumla
    • zeynooooooosssss
      zeynooooooosssss
      1 yıl

Erkek senin anskm

Yorumla
    • maize56
      maize56
      1 yıl

Anam beni erkek doğurdu diye niye s*ikiliyor aq

Yorumla
    • zeynooooooosssss
      zeynooooooosssss
      1 yıl

Hahshshdhahhshshdhshxhdhxhsjhdhdhxshhshahsha annebin ellerinden öperim 💗

Yorumla
    • maize56
      maize56
      1 yıl

Allah razı olsun gadeşim Böyle random atarsan bende seninkini öperim ama

Yorumla
    • maize56
      maize56
      1 yıl

(Anneni değil)

Yorumla
    • zeynooooooosssss
      zeynooooooosssss
      1 yıl

güzel kardeşim

Yorumla
    • maize56
      maize56
      1 yıl

Söyle mümine kardesim

Yorumla
  • tarihiadam
    tarihiadam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

Tanımadan evleniyorsunuz yarısına gelmeden ağlıyorsunuz ana baba sözü dinlemeyen kız olursa böyle oluyor genelde sizde örneğisiniz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Abla ayrıl bu adamdan lütfen düzelmez bu daha da kötü olur babam da böyledir benim çocuk yapmadan ayrıl eş olmak ortak olmak demektir değer veren insan senin eşinin yaptığını yapmaz hatta yapmaktan utanır

0
    0 Yorumla
  • Kilic15391
    Kilic15391 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    1 yıl

Aa ne ayip ne ayip nedenini sakince bi sor bence

1
    0 Yorumla
  • Mht336317
    Mht336317 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    1 yıl

Ben olsam eşimi çalıştırmam kimseye muhtaç etmem çalışmanı istiyorsa oda onun viçdanı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Bazı kadınlar eşi çalışmaya izin vermediği için şikayetçi bazı kadınlar eşi çalıştırdığı için kadın olmak çok zor

1
    0 Yorumla
  • yorgun49
    yorgun49 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    1 yıl

Böyle hırç'leri nerden buluyorsunuz Allah aşkına eşine para vermemek nedir

1
    2 Yorumla
    • Bahtsızpiremsess
      Bahtsızpiremsess
      1 yıl

+167789

Yorumla
    • yorgun49
      yorgun49
      1 yıl

987761+

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Onunla hiç boşanmak istediğini konuştun mu ya da soğudunun farkında mı? Boşanmak istesen ayrılır kolayca vazgeçer mi senden o da artık istemiyor gibi mi?

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Birde evlenmeden önce sen ne dersen o olur demiş. Buna rağmen sana çok baskı yapıyor evlenmeden önce verdiği sözü unutmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Boşanacak mısın peki ona söyle bu durumu bakalım ne yapcak

Yorumla
  • Ceydaren
    Ceydaren Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Sen mi boşanırsın biz mi boşanalım destek olmayacaksa evlenmeyecekti beyefendi

0
    0 Yorumla
  • riko3
    riko3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

yanlış insanla olmak böyle bir şey Allâh yardımcın olsun düzeltemiyorsan uzaklaşmanı tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • GGardiyann
    GGardiyann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Ya boşan gitsin sen neyin derdini çekiyorsun?

0
    0 Yorumla
  • gece_siyahı1
    gece_siyahı1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun? Ve aldatiliyorsun üzgünüm

0
    0 Yorumla
  • ghostspirituelcramps
    ghostspirituelcramps Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

O zaman çalışmana izin verecek. Nasıl bir mantık bu

0
    0 Yorumla
  • mantisspp
    mantisspp Takip Et
    Xper 3 Yaş: 47
    1 yıl

Eşin bu davranışı ile kusurlu sayılabilir. Boşan nafakasını yersin. Yoksa zor

0
    0 Yorumla
  • melissV
    melissV Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Ablacım yol yakınken dön boşan evlilik bu senin benim mi var allah askına ya kendine eziyet etme

0
    0 Yorumla
  • İpek31x
    İpek31x Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Allah yardımcın olsun bacım sonun şu an ki durumundan da kötü olacak çalışınca da parasını alacak

0
    1 Yorumla
    • Ser4pyalcin
      Ser4pyalcin
      1 yıl

Kadının kazandığını da elinden alır, çok kritik bir hıyar vakasıyla beraber.

Yorumla
  • cann060606
    cann060606 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Bu ne vicdansızlık sana değer vermiyor resmen düşünmüyor seni

0
    0 Yorumla
  • DÜNYANINsahibi777
    DÜNYANINsahibi777 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 93%
    1 yıl

Evlenmeden önce de böyle miydi

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Değildi. Böyle olsa evlenmezdim ki

Yorumla
    • DÜNYANINsahibi777
      DÜNYANINsahibi777
      1 yıl

Allah Allah evlenmeden altın filan istediniz mi

Yorumla
    • DÜNYANINsahibi777
      DÜNYANINsahibi777
      1 yıl

Onları filan bozabilirsin açıkça konuşabilirsiniz ev kimin üstüne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nisanliyken felan kendisi bana hediye bile alıyordu. Demek ki hepsi göz boyayıp evlenmek içinmiş. Altınlarımi bozdurup araba aldı evde esimin üstüne

Yorumla
    • DÜNYANINsahibi777
      DÜNYANINsahibi777
      1 yıl

Ufff çok üzüldüm 😑hemen Bisan bence

Yorumla
  • Shinea
    Shinea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 95%
    1 yıl

Çocuk doğurup bakacak mı bunu sor

1
    0 Yorumla
  • Furkanjfk
    Furkanjfk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ben okurken cinnet geçirdim siz iyi dayanmışsınız

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

o e ye bak sen cimri.. insan sevdiğine böyle mi davranır

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Eşim çalışmadığım için para vermiyor. Sürekli bunu dile getiriyor, nasıl davranmalıyım sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşim çalışmadığım için para vermiyor. Sürekli bunu dile getiriyor, nasıl davranmalıyım? 11 cevap verildi
Eşim çalışmadığım için para vermiyor. Sürekli bunu dile getiriyor, nasıl davranmalıyım? 214 cevap verildi
Eşim hem para vermiyor hem de çalışmama karşı çıkıyor. Amacı ne? 128 cevap verildi
Eşim çalışmadığım için söyleniyor, sürekli tartışıyoruz ne yapmalıyım? 6 cevap verildi
Eşim çalışmadığım için söyleniyor, sürekli tartışıyoruz ne yapmalıyım? 14 cevap verildi
Çalışmadığım icin esim sürekli bunu dile getiriyor, para felan da vermiyor. nasıl davranmalıyım? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨