Havaalaninda sekreter olarak çalışıyordum. Eşim çalışmamı istemedi. Zor bela çıkarttı beni işten. İşten çıktım ama maddi olarak ihtiyaclarimi hiç karşılamıyor doğru düzgünce para bile bırakmıyor ve uyarmama rağmen hiçte düzelmedi. Babam havaalaninda müdür onu aradım geri beni işe aldittirdi. şu an calisiyorum ve eşimle çalıştığım için her defasında tartışıyoruz. Kim haklı bu durumda?
Maddi olarak ihtiyac derken fuzuli gereksiz şeyler değil. Zaten ona sürekli onu al bunu al diye zora sokacak biri değilim. Ayrıca esimin durumu gayet iyi ama hicbirsey almak istemiyor.
Bu soruyu yine sormuştum cevaplarınız için teşekkürler şimdide bosanmayi düşünüyorum kendisi boşanmak istemiyor. Boşanma düşünmekle hata mı yapıyorum kafam çok karışık..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAranızdaki iletişim de ilişki de sağlıklı değil üzgünüm hem senin çalışmanı istemeyip hemde böyle mağduriyet yaşatması. Bir adama yakışmaz evlenmeden önce atıp tutarlar elde ettikten sonra değişirler buna eminim çevremdeki ilişkilerden dolayı da. Yoksa bekarım yani. Şimdi senin adına üzüldüm yapman gereken burada kendi değerini bil onu düşünme o seni düşünmemiş mağdur etmiş seven bunu yapmazdı durumu da iyi diyorsun. Hislerinin sana eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum olsaydı sever sayar saygı duyar sahip çıkardı öyle işi bırak çalışma demek ile olmuyor o zaman kendisi üzerine düşen kocalığı yapacaktı. Madem ki yapmadı yapmıyor akıllanmıyor bu adamdan olmaz üzgünüm. Boşa kürek çekmiş olacaksın sana yazık işine odaklan boşanmak istiyorsan da git dava aç mahkeme kim suçlu kim suçsuz karar verecektir. Ki burada sen suçsuzsun evliliğinde sana rahat vermemiş sorunlar yapmış maddi olarak problem yaşatmış özgürlüğünü kısıtlamış çalışan birini zorla işinden alıkoymuş. boşanma gerekçesidir bunlar da lütfen hakkını ara başını eğme bir erkeğe karşı da kesinlikle.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEşin birazcık ben işimi çalıştırmam diyen tiplerden sanırım.
Bana kalırsa bir kadının her zaman için elinde maddi gücü olmalı ekonomik özgürlüğü olmalı.
Bugün çoğu kadın bu hatayı düşüyor hadi dini kökenli gelenlere anladım annenden babandan böyle görmüşsün falan.
Ama bugün bakıldığında böyle kendini geliştirmiş belli bir noktaya gelmiş kızlar da aynı şeyi söylüyor ve bu inanılmaz derecede trajikomik.
Yarın bir gün eşinden ayrılsa ortada kalacak anca vereceği nafakaya bakacak. Böyle bir durum olabilir mi ya.
Bak bana kalırsa ne yap ne et ekonomik özgürlüğünü kazan yani şimdiki işinden asla çıkma çünkü yarın kocanın eline bakarsın ve bakmışsın da bir dönem sonuç ortada00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇalışman kendine ve gelecegine yatırım açısından güzel ama evli bir kadın sekreterlik eşi kıskandıracak bir iş. Belki farklı bir işin olsaydı böyle hassas davranmazdı.
Evliliğinde tek önemli sıkıntı bu ise bence bu konuda biraz daha nitelikli iletişim kurup alternatifleri gözden geçirebilirsiniz.
Unutmayın zeka çözüm üretir, aksi durum ise hep kaos, sorun yaratır.
08 Yorumla
Soran1 yılİyi de benim kendisi zaten çalışmamı istemiyordu bende o yüzden işten çıktım ama bu sefer de maddi açıdan hiç ihtiyaclarimi karsilamadi eve para bırakıp bile gitmiyordu dışarı çıkıyorum cebimde 50 TL bile olmuyordu bende mecbur tekrardan ise girmek zorunda kaldım. Gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyorum ve bende gece gündüz çalışmaya meraklı değilim zaten. Hem kendinin yüzünden böyle oldu
Cevap sahibi1 yılTabi ki işten çıktıysanız ihtiyaçlarınızı makul seviyede karşılaşması gerekir.
Fakat burada anlamak istediğim detay, ne iş olursa olsun çalışmanıza karşı mı yoksa belli iş ortamlarında çalışmanıza onay verebilir mi?
Soran1 yılKendisi çalışmama karşı biri. Hiç bir şekilde istemiyor
Cevap sahibi1 yılSGK priminin düzenli şekilde ödeneceği kurumsal bir firmada çalışmanı mutlaka tavsiye ederim.
Çalışmayan, sigorta primi ödenmeyen kadın kocasının kölesi gibi olur.
Soran1 yılYok işten çıkmam zaten kendisini ne derse desin. Onun kölesi olamam. O bunu istiyor ama ben olamam yani
Cevap sahibi1 yılKeşke evlenmeden önce bütün bu detayları konuşup anlaşsaydınız. Bir evi dağıtmak maddi, manevî zor bir durum
Soran1 yılEvlenmeden önce ben konustuk hatta evlenmeden önce Nişanlilik donemimizde felan asla böyle biri değildi ki. Yani sanki benim sevdiğim adam gitti yerine başka bi adam geldi. Bi insanın bu kadar mı iki yüzlü olabilirmis ya. Ben bile şaşırıyorum. Belki düzelir diye bekledim ama hiçbir düzelme yok. Psikolojik olarak sıkıntılı bence. Hatta ben tedavi olmasını bile söyledim
Tabi ki de zor durum ama artık dayanamıyorum ben aynı evde yapamıyorum
Cevap sahibi1 yılPsikolojik terapiyi kabul ederse, ikiniz beraber bunu deneyin. Etmezse de araya hatırlı yakınlarını sokun. Yoksa ondan ayrilacaginiza ikna olmalı. Buna rağmen hayır diyorsa yapacak bir şey kalmaz
1 yılKendine karşı özgüveni son derece düşük ve hayatı paylaştığı insanı bu sebepten kıskanıp kısıtlayan, kendi isteklerini önceliklendiren, eşini insan değil eşya gibi gören, sorumluluklarını bilmeyen erkek modeli. Boşanmak için daha neyi bekliyorsun? Sen öldüm bittim triplerine bakma, boş atıp dolu çekmeye çalışıyor.
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ne olursa olsun bosanicam artık
- 1 yıl
Hiç vakit kaybetme. Böyle bir insanla hayat değil bir dakika bile geçmez. Kadını kısıtlayan, ekonomik özgürlüğünü elinden alan birine çok bile katlanmışsın
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEşim maasinin bir kismini daha nisanliyken bana veriyordu. Hesabin varsa oraya atmak istiyorum dedi daha evlenmeden. Ihtiyacin olur, masraflara vs harcarsin demisti.
Maasinin belirledigimiz bir kismini bana atar. Fatura, kira, market vs gibi masraflardan, kendine bir miktar ayirdiktan sonra kalani bana atar. Istedigim gibi harcarim. Hesapta vermem, sormaz da.
Kredi kartini da alirim bazen. Alacagim seyi soylerim taksitle boldureyim diye. Butceyi bildigimden cok asmamaya da calisirim.
Bunun usulu de budur bence eşler arasinda. Yani ya erkek karisina boyle para atacak ya da masraflari odeyip tum parayi kadina verip o parayi kadinin yonetmesini isteyecek. Para benim yonetimimde olsun diyen erkekte en uygunu karisina belli bir miktar para vermesidir.
Ben Şu an calismiyorum ama sonucta evde calisiyorum. Disaridan yemek soylese para, temizlikci cagirip temizletse para, ütü yaptirsa para. Yani hem ben bir noktada yaptiklarimin karsiligini aliyor gibi oluyorum hemde maddi ihtiyaclarimi karsilamak icin para oluyor elimde. Biz duzeni boyle kurduk.
Kocan madem boyle yapiyor kazandigini da verme derim. Bir de adama hem hizmet edip, calismani istemeyip hemde calisip kazanip parani yediriyorsan kusura bakma da ap*al gibi gozukursun gozume.
Ben mesela esim beni maddi anlamda zorlamadigi icin atandigimda kazandigim parayi veririm, helali hos olsun derim. Beni bu konuda hic zora sokmuyor Allah razi olsun. Yapmasi gereken de bu zaten.
Evi, esini cocuklarini gecindirmesi gereken erkekler zaten. Ama oyle erkekler var ki gorevini bilmeyen, hatununa para yedirmekten gocunan. Esimin yapmasi gerekeni sukrettiriyorlar iste boyle. Allah hesabini sorar elbet bu tiplerin. Seninki gibi bir kocaya kadin olarak ona kazancta verilmez, helali hos olsun da denmez.
16 Yorumla
Soran1 yılEvet ayni dedigin gibi olmali bencede ayrica Ben çalışıp paramı eşime vermiyorum ki. Kendi ihtiyaclarimi karsiliyorum eşim karşılamadıgi için kalan param da yine bana kalıyor. Ne artık ben onun parasını alıyorum ne de o benim. Aramızda evliliğe dair biseyde kalmadı zaten
- 1 yıl
Parayı kocan verdiğine göre patron o. İşçi ile işverenin aynı yatakta olması etik mi?
Cevap sahibi1 yıl@Frankenstein16 yemegini, suyunu veren de benim? Onu ne yapacagiz? Allah bana helal kılmis gerisi beni ilgilendirmez kardes.
Senin kafana gore kadin kendi kazandigini harcasin, erkek kendi kazandigini harcasin. Evde herkes kendi yemegini kendi yapsin yesin. Erkek kendi yapsin yesin, kadin kendi yapsin yesin.
Herkes kendi kiyafetlerini yikasin, kurumasi icin assin, utulesin.
Herkes kendi oturdugu yattigi yeri temizlesin. Madem para icin boyle dusunuyorsun diger islerde de boyle olsun. Herkes kendi ihtiyacini kendi gidersin tum sorumluluklarda. Erkekler olarak kafaniz bir maddiyatta esitlige calisiyor ama diger konulai kaciriyorsunuz. Madem is isci olmasin diyorsun, evlilikte kimse kimsenin bir donuna dahi dokunmasin. Herkes ev icinde ozerk yasayip, kendi yemek, temizlik, camasir gibi seyleri de kendi yapsin. Ev icinde para ve diger sorumluluklarda dahil kimse kimseye karismasin. Kimse kimsenin bir işini halletmesin.
Ha o zaman ev arkadasligi mi olur evlilik mi onu bilemem.- 1 yıl
@Frankenstein16 aileye işletme manyığıyla mı bakılıyormuş, enteresan!
- 1 yıl
@Mandıradükü aile bir kurum değil mi? Kurumsal bakış açısıyla bakıyorum
- 1 yıl
@Frankenstein16 aile sana yamuk yaparsa hakedişlerinden kesersin 😁
1 yılÇalışmanızı istememesi çok saçma. Hangi devirde yaşıyoruz. Kıskançlıktan sanırım. Çalışmasanızda bu kez evde otururken yine kıskanır sizi. Çok dar görüşlü maalesef. Hayır birde maddi ihtiyaçlarınızı karşılamıyor. Yani lafa gelince ağa icraata gelince değil.
Siz boşanmak isteyince yapacak birşeyi kalmaz..
113 Yorumla
Soran1 yılYa onun ki kıskançlık değil takıntı bence. Çok garip biri. Geçen gün çarşıda işlerim vardı aksam saat 9-10 gibiydi eve dönüyorum ama yemin ederim bi adam takip ediyordu izimi bi şekilde kaybettirdim bi apartmanın içine girdim o sırada da eşimi aradım olayı anlatmak istemedim çünkü anlatsam beni dışarı bile çıkarmaz artık o derece psikolojik sıkıntılı. Dedim akşam oldu korkuyorum biraz, tek gelmeyeyim sen gelip alir misin beni dedim ugrasamam ben sana gitme demedim mi, şimdi paşa paşa dön dedi telefonu yuzume kapatti. Kendim bi yandan ağlıyorum bi yandan korkuyorum. Çok berbat bi gündü benim icin ya
Yani onun ki kıskançlık felan degil takıntılı bir psikolojik sıkıntısı olan biri- 1 yıl
uğraşamam mı dedi. inanılır gibi değil. yani diyecek bir şey bulamıyorum. nerden buluyorsunuz böylelerini. Ve kıymetli de oluyor böyle.. (kelime bulamıyorum). Sadece psikolojik değil insani problemi de fazla. Ve kendi yaptığını bildiği için ne kendisine saygısı ve güveni var nede en sorumlu olduğu kişiye. Bunları söylemek istemezdim ama yazdıklarınızı okudukça ürperiyorum. Ve sizin adınıza da üzüldüm
Soran1 yılEvet gerçekten ugrasamam dedi hic umursamadi. O saatte nasil neyle gelicem hic dusunmedi bile Direkt açık acik kendi nasil geliyorsan gel dedi. Biraz bekledim apartmanda ciktim otobus duragina dogru yürüdüm ama bildiğin korkudan titriyorum. Cunku bulundugum sokakta kimse de yoktu. Otobusle geri döndüm eve. Anlamıyorum ki başıma bisey gelince mi rahat edecek cidden çok sorunlu..
- 1 yıl
Başınıza bir şey gelsede çokta umursayacağıno sanmıyorum. Onun algıları sadece paranoya düşüncelerinde harekete geçer. Valla siz yazdıkça ben okumakta zorlanıyorum, sinirimden. Bence onu çokta kafanızda sorgulamaya gerek yok. Onu demedi, bunu yapmayacaktı diye
Soran1 yılHaklısın. Umrumda olsam böyle davranmazdi zaten. Hep böyle yapıp hemde saçma sapan kıskanması gerçekten normal bi insanın yapacağı şeyler değil. Geçen günlerde ayrılalim olmuyor bizden dedim. Kıyameti kopardı resmen değiş tavırlar sergiledi, başkası mı var yoksa diye üzerime yürüdü bi sürü küfürler felan.. sırf hateketlerinden korktugum icin konuyu kapattım ama artık ne olacaksa olsun istemiyorum ben onu
- 1 yıl
tam tahmin ettiğim gibi tepki vermiş :)) başkasımı var..:))
- 1 yıl
mesaj atayım dedim profiliniz gizli
Soran1 yılTesekkur ederim ama Özelden konuşmak istemiyorum
- 1 yıl
anladım. konu ile ilgili yardımcı olabilecek birkaç ipucu filan veririm diye düşündüm
Soran1 yılBurdan konuşsakta olabilir aslinda
- 1 yıl
yani çok rahat yazamıyorum. herkes okuyor sonuçta. ama zorlamıyorum, nasıl isterseniz
Soran1 yılAnladım. Teşekkür ederim yinede🙏
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılHemen boşanmayı aklınıza getirmeyin bence ya. Konuşun konuşun gerekirse defalarca konuşun anlamıyorsa ve size hâla yardımcı olmuyorsa o zaman böyle bir şeyi düşünebilirsiniz. Fakat sizin çalışmanızı istemeyip de yardımcı olmaması da garip doğrusu. 🙄
12 Yorumla
Soran1 yılSırf maddiyat içinde boşanmıyorumki, sırf çalıyorum onun sözünü dinlemiyorum diye beni umursamiyor bile. Bak Geçen gün regl olmuştum ve cidden o kadar agri sancı çektim ki kivrandim bildiğin. Dedim hiç iyi değilim bi hastaneye gidelim belki serum iğne felan yaparlar diye. Abartma ne hastanesi, Kendi işlerini kendin yapabiliyorsun ya kendin git o zaman hastaneye de dedi. Götürmedi , Oturdum 2 saat ağladım. Hem çok ağrım vardı hem böyle yaptığı için.
Biz de evliliğe dair bisey kalmadı evde iki yabancı gibiyiz. Onunla birlikte aynı yatakta bile yatmiyorum istemiyorum çünkü. Bazen çok zorluyor beni mecbur yattığım oluyor o kadar daha ne diyim
Soran1 yılYoksa ben kaç defa konuştum ama anlamıyor iste
1 yılEğer Durumu var ise ki Maddi durumu iyi diyorsun. Bir erkeğin önceliği keşinlikle eşinin ihtiyaçları olmalıdır. Ben evli iken kendime bir şey almıyor eşime alıyordum çoğunlukla. Sana para harcamamak istemesi, hayatında başka bir kadının olabileceğinin de işareti olabilir. Bence boşanmalısın.
11 Yorumla
Soran1 yılHayatında başka bi kadının olmadığına eminim çünkü kendisi bana para harcamıyor bende mecbur ihtiyaclarjmi karşılamak için çalışıyorum. Çalıştığım için kavga ediyor benimle işten çık diye. Onu da geçtim geçen gün bosanalim dedim ben senden ölürüm de boşanmam kendimi asarim keserjm felan dedi değişik tavırlar sergiledi. Ne yapamaya çalışıyor cidden bilmiyorum
Boşanma sandığın kadar kolay bir süreç değildir ve TMK da sınırlı bir şekilde sayılmıştır bu sınırlar dışında boşanamazsiniz Boşanma sebepleri bunlardır;
I. Zina
II. Hayata kast, pek kötü veya onur kırıcı davranış
III. Suç işleme ve haysiyetsiz hayat sürme
IV. Terk
V. Akıl hastalığı
VI. Evlilik birliğinin sarsılması011 Yorumla
Soran1 yılBizde evliliğe dair bisey yok ki. Evde iki yabancı gibiyiz. Aynı yatakta bile yatmiyoruz daha ne diyim
- 1 yıl
Bilemiyorum artık anlaşmalı olarak boşanabilirsiniz şartları da şudur bir yıl evli kalmak protokolü hakim uygun bulması ve tarafların hakimin huzurunda bulunması halinde olabilir lakin boşamayacaktır seni çekişmeliye dönecek ve bir kaç yıl sürebilir dava evlilik Birliğinin temelden sarsılmasıdır kanıtlarsan boşanırsın
Soran1 yılKendisiyle bosanalim dedim asla kabul etmedi kıyameti kopardı bildiğin. Tam 1 yıl olmadı 10 ay oldu kendisinden nafaka felan hiç bir şey istemiyorum sadece bosanayim yeter
- 1 yıl
O zaman az daha bekle diyeceğim anlaşmalı icin lakin anlaşmaya yanaşmaz mecburen çekişmeliye dönecek dava iyi bi avukat bul kendine ve bu işi bitir ben kolay kolay boşanma taraftarı değilim lakin anlaşılmıyorsa bitmesi gerek sağlıklı bi iliski olmaz bu yarın bir gün çocuk olursa sağlıksız bi ortam da büyüyecek belki de siddete eğilimli olacak çocuk ondan dilekçenin güzel vs özenli bi şekilde mesele sana para vermediğini evin geçimini vs ihmal ettiğini vs kanıtlarsan hakim ikna olursa çabuk biter
Soran1 yılAnlasmaliya asla yanasmaz. Gecen gun ilk kez konusunu actim degisik hareketler sergiledi üstüme yurudu korktugum icin uzatmadim. şu an da da İspat nasıl toplayacağım bilmiyorum. Şu an Kendim çalışıp ihtiyaclarimi karsiliyorum kendisi çalışmadığım zaman ki ben yine çalışıyordum kedisini cikmami istedi işten. Kabul ettim çıktım ama bu seferde maddi açıdan destek saglamadi bi dışarı çıksam cebimde para yok, eve asla para bırakmaz maddi ihtiyaclarimi karşılamaz vs vs yani bunları nasıl ispatlayacagim bilmiyorum
Soran1 yılAnladım çok zor olacak bu süreç benim için. Teşekkür ederim🥲😕
Soran1 yılİnşallah bakalimm
Soran1 yılSagolun iyi akşamlar : )
1 yılSenin sonun bu adamla hiç hayırlı değşl o belli
Hadi çalışmanı istemez kıskanır anladım da
Sana para vermemsi ihtiyaçlarına yardım etmemesi o kötü o kesin çocuklarınıza da bakamaz
Sakın bi abdalık yapıp ta bu adamı baba edip
Ondan çocuk yapma🥲🥲00 YorumlaBoşanmayı düşünmede sonuna kadar haklısın, bu adam eş değil resmen haydut olmuş, karı koca müşterek bir hayat paylaşıyorsa alınan tüm kararlarda müşterek alınmış sayılır ve bu karara saygı duyulur
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle bende ne yapayım onu dinlemiyorum mecbur çalışmak zorundayım yoksa nasıl gecimimi sağlayacağım
1 yılYani saçmalıktan ibaret belki senin çalışmanı değilde sana olan güveni yoktur ya da çok kıskançtır bir şey yaşandı mı peki daha önce? Sana güvenmiyor büyük ihtimalle. çünkü hem çalışmanı istemiyor hemde ihtiyaçlarını karşılayamıyor yani ben empati kurduğumda eşime yeterli maddi katkıda bulunamiyorsam çalış derim yani sorun bence başka yerde olabilir iyi düşün
03 Yorumla
Soran1 yılBen onun güvenini kıracak bisey yapmadım ki. Hatta işten çık dedi onu dinledim çıktım ama hiç maddi açıdan desteği olmadı. Eve para birakmiyordu, dışarı çıkıyorum cebimde param olmuyordu bende mecbur tekrardan çalışmaya başladım. Gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyorum bende meraklı değilim gecenin ayazinda gidip çalışmaya tacize uğradığım zamanlar bile oldu ama bunların hiç birini bilmiyor tabi. Doğru düzgünce adam olup sorumluluklarını bilseydi bu raddeye gelmezdik
- 1 yıl
sen rahat ol sen mantıklı olanı yapıyorsun merak etme hem çalışma diyip hem sana destek olamıyorsa kusura bakmasın yapacak bir şey yok güzel bi şekilde konuşup doğru olanı yapın derim belki değişedebilir bu konuşmadan sonra belli olmaz ama ilk önce konuşmalısın güzel bir şekilde. Bu arada gece işe gidiyorsan neden seni bırakmıyor işe mesela onuda anlamadım
Soran1 yılBen cok konustum ama artik gerçekten o kadar biktim ki laf anlatmaktan anlamiyor kendisi. Ayrica kaç defa beni kendisinin bırakmasını söyledim. Çalışma o zaman ben mi git sana çalış diyorum dedi. Bırakmadı yani bende ne yapayım daha fazla söylemedim artık
Boşanma davalarında tam kusur sayılabilecek hallerden biri, ispat edebilirsen eğer.
Önemli olan senin eşine ne hissettiğin.
Onunla çatışırken, onu sevmeye devam edebilir misin?08 Yorumla
Soran1 yılBenim içimde ona dair bi sevgi kalmadı ki. Evde iki yabancı gibiyiz aynı bosanmayi düşünüyorum
Soran1 yılYok ben işten çıkmam. Zaten bosanmayi düşünüyorum. Geçen gün söyledim ayrılalım dedim kıyameti kopardı. Nafakasini felan hiç biseyini istemiyorum onun sadece bosanayim yeter yani
Soran1 yılİspat nasıl toplayacağım ki. Şu an Kendim çalışıp ihtiyaclarimi karsiliyorum kendisi çalışmadığım zaman ki ben yine çalışıyordum kedisini cikmami istedi işten. Kabul ettim çıktım ama bu seferde maddi açıdan destek saglamadi bi dışarı çıksam cebimde para yok, eve asla para bırakmaz maddi ihtiyaclarimi karşılamaz vs vs
- 1 yıl
Kardeşim kadından ne istiyorsun sen burdan konuşsana ne Instagramı senin sosyal medyadan haberin yok heralde kendine dikkat et çok yanlış sularda yüzüyorsun akıllı ol.
Hmm basit iş bulmasını söyle veya siz ev hanımı mısınız sigortalı işte çalışın genellikle kadınları basit mesleklerde çalıştırıyorlar sadece belli miktar imkanınız olsun sonuçta Enflasyon'un fazla olduğu bu devirde geçinebilmek için
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 713 cevap paylaştı. Boşanmayı düşündüğünü ona belirttiğim halde düzelmediyse daha düzelmez. Ama mali olarak seni desteklemiyorsa çalışmana devam edeceksin. Yapacak bir şey yok.
02 Yorumla
Soran1 yılHayir düzelmedi. Ben bosanalim dedim kıyameti kopardı evde
Gizli Üye(36-45)1 yılboşa gitisn ne cekıyorusn uc gunluk dünya insanoglu 100 yapraklı bir defterdir kımısı de 70 yapraklı sayfaları bosa karalamaya gerek yok güzel şiirler yazmak varken bak efkarlandım şimdi gelde içme
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbak ablacım bosanmayı kafam karısk demıssın ınsanlar evlenınce birbirinin satın almaz birbirinın yasam hakkında saygılı olur ozaman sana her ay 50 bın maas versın sgk nı yapsın otur evde
Soran1 yılHaklısınn:(
Cevap sahibi1 yılyani boş ver bak keyfıne kımsenın tiribini cekecek kadar zaman yok
Söylediklerinize göre bu bağnaz düşünceli adamdan boşanın. Bir avukata danışın illaki bir yolu vardır. Kimse kimsenin kölesi değil. O size otorite kurmaya çalışıyor. Hepsi bu.
10 Yorumlaihtiyaçlarını karşılaması gerek karşılamıyacaksa en baştan evlenmeyecekti. tamamen kabahat olda muhtemelen bu işin sonu boşanmaya gider
013 Yorumla
Soran1 yılHaklısın boşanmak istiyorum zaten
Soran1 yılBen zaten geçen günlerde bosanmak istediği söyledim kıyameti kopardı. Başka birisimi var yoksa diye bile sordu. Ne baskasi, anlasamiyoruz görmüyor musun dedim bir sürü küfürler etti. İş yerinden biri mi beni onlarla mi aldatiyorsun vs diye pis pis konuştu
Soran1 yılYa sevgili olarak ama cidden nisanlilik ve sevgililik donemlerinde asla böyle değildi. Resmen yerine bambaska bi adam geldi ben bile şaşırıyorum bu hallerine. Bi insan nasıl bu kadar iki yüzlü olabilir anlamış değilim. Gerçekten paranoyak olur olmadık şeyler düşünüyor. Dışarı çıksam onu aldattigimi düşünüyor ya da sanki bütün erkeklerin gözü bendeymis gibi davranıyor. Psikiyatriye gitmesini bile söyledim ben
Soran1 yıl10 aylık evliyiz 1 yıl sevgililik 1 yılda Nişanlilik donemimiz oldu
Soran1 yılTesekkut ederm ama Özelden konuşmuyorum
Soran1 yılKendisini ne yaparsa yapsın bosanicam artık. Resmen zorla tutuyor beni yanında gerçekten bıktım artik
Onun izniyle de nefes alabilir verebilirsin sonra onun izniyle tuvalete gidebilirsin kızım. Onunla evlendin o senin eşin sahibin değil, senin adına karar veremez. Hayatına sahip çık.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu soruyu burada önce görmüştüm sanki. Ama böyle soruyu burada paylaşmak doğru olmaz bence. Millet eşine burada laf etse hoşuna gideceğini sanmıyorum ayrıca boşan diyenler bile olabiliyor lütfen aldırış etme ve böyle sorular sorma
05 Yorumla
Soran1 yılBen onu artık es olarak görmüyorum ve burada kim ne diyorsa eşim olacak adama desin umrumda değil. Bosan diyenler ama ben zaten bosanicam. Kendisi sırf bana maddi açıdan da değil manevi olarakta çok yıprattı beni.
Cevap sahibi1 yılEşine laf edilmesine bişey demiceksin öyle mi peki
Soran1 yılDemicem hak ediyor
Cevap sahibi1 yılOk
Cevap sahibi1 yılAma insanlar eşine laf ederse vebali seni de bulur.
1 yılmasrafların fuzuli olsa dahi bunları sen zaten karşılıyormuşsun. kendisi seni zorla işten çıkardıysa fuzuli masraflarını dahi karşılamak zorunda. o senin kendi ayakların üstünde durmanı istemiyorsa seni çaresizleştirmeye ve onun eline muhtaç bırakmaya çalışıyor kısacası seni aciz duruma düşürüp kontrol etmeye çalışıyor. böyle bir adamla ömür geçmez.
00 Yorumla
1 yılBöyle dengesiz adamın sonu yalnızlık olmalı aslında. Sen fazla bile katlanmışsın yazık ya bu cimriler karısından esirger elaleme dağıtan tipler oluyor hep
00 YorumlaOnu al bunu al desen emin ol seni el üstünde tutar bazı insanlara karşı bencil olmak zorunda bırakıyorlar bizleri, kendilerinde bu tarz hakları nasıl görebiliyorlar
00 Yorumla
1 yılBana göre bir kadın çalışmamalı ev ile ilgilenmeli fakat belirli bir mevkiye işe sahipsen Ve eşinin onayı varsa dinen çalış senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ama bu şekilde de evlilik ilerlemez hayatın boyunca her şey hep aklında kalacak veya istediğin en ufak heves ettiğin hiçbir şeye sahip olamayacaksın bence daha fazla uzatmadan bırakmalısın
00 Yorumla
1 yılOoofff offff erkekler kadınlardan şikayetçi kadınlar erkeklerdenn
Sen kalk 4 milyar yıllık Dünya'nın en kötü zamanına denk gel10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence boşanma fikrini düşünmekle kendine büyük bir iyilik yapmış oluyorsun söyleyeceklerim bu kadar çünkü hem çalışmanı istemiyor hem de maddi olarak yanında olmuyor o yüzden doğru yoldasın bence sen sonuna kadar haklısın
10 YorumlaTam bir özgüvensiz erkek modeli, daha iyilerini bulabileceğini düşündüğü için aklınca seni kısıtlıyor. Çocuğun da yokmuş bas tekmeyi gitsin
11 Yorumla- 1 yıl
@Bellaaa_ yuva yıkma kız :))) şaka şaka sana katılıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılSakın işini bırakma benim sana tavsiyem bu olur. Sen huzurunuz kaçmasın diye onu dinleyip bunu birkere yapmışsın ama seni pişman etmiş. Öyle bir insanın insafına bırakamazsın kendini. Bir kadın için ekonomik özgürlük demek her şey demek
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 380 cevap paylaştı.
1 yılTabii ki çalışacaksın eşin ne iş yapıyor bu arada? Onun yaptığı bence ataerkil düşünceye dayalı
00 Yorumla
1 yılçalışma diyen erkek bi kadının bütün ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılayabilmeli. en doğrusunu yapıyorsun
00 Yorumla
1 yılSize değer vermeyip, üstüne bir de pişkinlik yapıyorsa boşanın. Özsaygınızı kaybetmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇalışmak özgüven için zaten gerekli, öyle düşünen biri ile nasıl yaşayabiliyorsun anlamak çok zor.
Hele bu zamanda çalışmak gerekli ayrıca gelecek için emeklilik vs. çalışmalısın.01 Yorumla
Soran1 yılBosanicam zaten
- Eğitim & Kariyer konusunda 975 cevap paylaştı.
s 1 yılHem çalışmanı istemiyor hem ihriyacını karşılamıyor hem çalışmaya başlayınca kavga çıkarıyor.. kaç kurtar kendini
00 Yorumla Madem çalışmanıza engel oluyor ozaman ihtiyaciniz olan ne varsa almak ve bakmak zorunda hanımefendi
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle değil işte. Doğru düzgünce eve para bile birakmiyordu. Bi dışarı çıksam cebimde cidden 50 lira bile olmuyordu yani bende mecbur tekrardan çalışmaya başladım şimdide çalıştıgim için tartışıyor benimle
Eğitim & Kariyer konusunda 354 cevap paylaştı. Ne kadar maaş alıyor eşin. Hem kadın çalışmak isterse çocuk olana kadar çalışması mantıklı
06 Yorumla
Soran1 yıl50-60 arası maaş aliyor ama kira masrafimiz felan yok
Soran1 yılSürekli para birikimi yapıyor. Para biriktirmekle kafayı bozmuş adam. Sırf calisiyorum diye hergun neredeyse kavga ediyoruz. Gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyorum gece gittiğim için kıyameti koparıyor evde. Artık cidden psikolojimi bozdu ya daha ben ne yapayım yani mecbur calisiyorum
Soran1 yılEvet öyle maalesef
- 1 yıl
Paracı birisi olup karisini ikinci plana atsa gece işe gitse bile sesi çikmaz siz ne yaşiyorsunuz arkadaşlar
Gizli Üye(36-45)1 yılHem kıskanıyor, hayatın dışına itiyor seni hem de ihtiyaçlarını karşılamıyor. Çok çelişkili
32 Yorumla
Soran1 yılHayatimda gördüğüm en değişik insan türü bu
Cevap sahibi1 yılEkonomik özgürlüğün olunca ya da kendi sana bu imkanı sununca senden korkuyor sebebini bilemiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışmanızı istememesinin nedeni nedir? Eğer sizi düşünüyor yorulmanızı istemiyorsa amenna fakat yine de her istediğiniz şeyi karşılamak zorunda. Eğer kıskançlıksa yine her şeyi karşılamak zorunda çünkü çalışmanızı istemeyen o. Ha karşılamıyor mı tekmeyi basarsınız hayatına devam eder!!
10 Yorumla
1 yılBoşan gitsin herkes kendi ihtiyacını kendi karşılasın
10 YorumlaÇocuğunuz yoksa durma boşa gitsin, böyle ömür mü geçermiş
10 YorumlaBence boşanma bu devirde yuva kolay kurulmuyor sana karşı iyi ve sevgi doluysa boşanmaya değmez
00 YorumlaSende ihtiyaçlarını karşılama ki biraz empati yeteneği gelişsin
00 YorumlaNe olursa olsun isinden vazgecme hayatin ne getirecegi belli olmaz
00 Yorumla
1 yılHaklısın boşan gitsin. Dengesizle vakit kaybetme
00 Yorumla
1 yılBende diyorum bu soruyu nerden hatırlıyorum 🤣🤣
Boşan gitsin bacım ya böyle hayat mı geçer?00 YorumlaSaçma. İhtiyaçlarını karşılamak çalışsan da onun görevi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKesinlikle net bir şekilde sen haklısın eşin özgüvensiz ve karı gibi hiç erkeksi değil kadına kadın gibi hissettiren biri olsa özgür bırakır ve çalışsada yine para verir
00 Yorumla
1 yılSeni yönetememekten korkuyor. Ekonomık özgürlüğünü elinden alarak seni kendisine bağımlı yapmaya çalışıyor. Yavas yavasta parasızlıga alıstırıyor çalışma yalvar diye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBende havalimanında çalışıyorum
Güzel bir işin varmış, yazık olmuş, hangi firma
Hem çıkmana hem de ihtiyaçlarını karşılamamasına01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın tekrar işe başlamakla bu arada.
Sen haklısın
Gizli Üye(30-35)1 yılNe desem boş kadınlar hep böyledir nerede aklı kıt var soruşturur bulur sonra yarın şikayet ederim akıllı adam bulsaydın yapacak birşeyin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkım valla biz evli değiliz ama sevgilim bütün ihtiyaçlarımı kendi karşılamak istiyor elbiseler dolgu vs. Senin kocan cimri anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıleşim derken? pardon ama sana para vermemesının nedenı neymis?
02 Yorumla
Soran1 yılSürekli birikim yapıyor, işi gücü para biriktirip arabasının modelini yukseltmek olmuş
Cevap sahibi1 yılÇok aradın mı bu danayı?
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlıs kişiyle evlenmişsin sen daha öncede sormuştun bunu
022 Yorumla
Soran1 yılEvet sormuştum şimdide bosanmayi düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılÇocuk yoksa düşünme bile
Soran1 yılÇocuğum yok düşünmüyorum zaten
Cevap sahibi1 yılKendine köle almıs resmen. Calısma evde otur bana kadınlık yap hepsi bu
Soran1 yılGerçekten öyle. Bende bunları kabul etmeyince istediklerini yapmayinca zoruna gitti tabi. Ise gidiyorum diye resmen hergun tartışıyoruz gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyorum gece gittiğim zaman evde kıyameti koparıyor. Mecbur calisiyorum ben daha ne yapayım yani
Cevap sahibi1 yılYani durumuda iyi olup seni parasız bırakıyosa bencil bi pislik
Soran1 yılDurumu gayet iyi. Kira derdimiz bile yok. Adam resmen kafayı para biriktirmekle arabasinin modelini yukseltmekle bozmuş. Bende meraklı değilim gece gündüz gidip çalışmaya. İş ortamında her türlü insan var gece tacize uğradığım bile oldu ama bunların hiç birinden haberi yok tabi beyefendinin. Arabası parası pulu benden daha önemli demek ki
Cevap sahibi1 yılEvet sen evdeki ihtiyaçlar için varsın. İlgisizdirde
Soran1 yılİlgili alaka hiç yok ki zaten. Bak Geçen gün regl olmuştum ve cidden o kadar agri sancı çektim ki kivrandim bildiğin. Dedim hiç iyi değilim bi hastaneye gidelim belki serum iğne felan yaparlar diye. Abartma ne hastanesi, Kendi işlerini kendin yapabiliyorsun ya kendin git o zaman hastaneye de dedi. Götürmedi , Oturdum 2 saat ağladım. Hem çok ağrım vardı hem böyle yaptığı için.
Cevap sahibi1 yılArtık ondan bişey isteme ya. Öküzün önde gideni gerçi öküzde değil adamlık yok. Uzatma maya bak
Soran1 yılYok istemiyorum zaten daha bisey. Ama garip bulduğum nokta hem böyle davranışlar sergiliyor hemde bani çocuk yapmaya zorluyor. Su sıra sürekli bunu söylemeye başladı. Gerçekten tedavi olsun yani psikolojik olarak değişik
Cevap sahibi1 yılDedim ya çocukta olacak bosanamayacaksın bunun için. Hiç değerin yok kölesin. Sakın yapma dikkat et
Soran1 yılEvet haklısın. Kendini çok akıllı sanıyor. Yok yapmam zaten. Düzgün bi ilişkimiz bile yok
Cevap sahibi1 yılAman olmasın. Artık erkekler cozuttu bu zamanki kızlar genç kadınlar çok şanssız
Soran1 yılGerçekten öyle ya. Bu zamanda evlilik asla akıl işi degilmis
Cevap sahibi1 yılHayır bak benimde kötü hatta bebde bosanıcam ama evlilik asla kötü değil. Doğru insanla olsa ahh
Soran1 yılHaklısın doğru insanla olması önemli tabi
Cevap sahibi1 yılTabi sen şimdi kurtulmaya bak. Ve sana tavsiyem evleneceksen en önce merhametli biri olmasına dikkat et. Çünkü aşk sevgi hepsi biter ama merhamet varsa kötü davranmaz kadına.
Soran1 yılEvet kesinlikle vicdan ve merhamet sahibi olması çok önemli. Bi adam da merhamet yoksa o adam benim gözüm de bi hiç yani
Cevap sahibi1 yılNe kadar üzücüde olsa bazen bu acı tecrübeleri yasamamız gerekiyor. Bunu yaşamadan ilerde doğru insanı farkedemicrktin belkide kötüleri tanıcaz ki iyinin kıymetini bilelim
Soran1 yılEvet çok haklısın. Böyle düşünmek gerek ama gerçekten 1 yıl benim için berbattı yani. İlk aylar pek sıkıntılı değildi ama sonradan cidden afedersin hayatimin içine etti. 10 kilo verdim 47,48 kiloya kadar düştüm gerçekten. Bi insanda hiç vicdan merhamet olmaz mi ya. Bak gerçekten hiç tanımadığın Bi insan bile karsinda hüngür hüngür ağlasa hastaneye götürür müsün beni dese kendin hallet isini, kendin git denmez.
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. Eğer maddi beklentim yoksa hemen aç davayı. Sürdükçe seni sömürecek manen
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kafasiz adam lar varya ya Harbiden varya ne kadar oldu evleneli?
024 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVe yas kac
Soran1 yıl1 yıl oldu 26 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılBence isine geri don o akilsiz dan da bosan yoksa bu hayat i onunla cok zor yasarsin kendine de yazik edersin
Cevap sahibi1 yılAnlatmak istersen dinlerim
Soran1 yılİşime geri döndüm zaten calisiyorum şu an ve çalıştığım için neredeyse hergun kavga ediyoruz. Sürekli çık işten felan diyor. Gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyorum gece gidince kıyameti koparıyor artık gerçekten psikolojimi bile bozdu daha ne yapayım ben. Mecbur calisiyorum
Cevap sahibi1 yılSen acilen bosan bence yoksa kendine bu hayati zehir edersin demedi deme Boyle bir akilsizla bir hayat Gecmez
Soran1 yılGeçen gün ayrılalım olmuyor bizden bosanalim dedim değişik değişik tavırlar sergiledi. Benden bosanirsan ölüm sebebim sen olursun kendimi asarım keserim felan diyor. Bende öyle kolay değil canına kıymak dedim üstüme yürüdü bosanmayacaksin diye bende korktum tamam felan dedim ama artık sabredemiyorum ne olacaksa olsun bosanicam
Cevap sahibi1 yılCok sacma sapan bir Kisilik resmen simdiye kadar Nasil dayandin acikcasi sasirdim yapman gereken bosanmak zaten bir an once bosan kendini daha fazla yipratma
Soran1 yılİlk aylar böyle değildi sonradan kendini daha iyi belli etti. Belki düzelir dedim bi kaç ay sabrettim ama olmuyor. Bosanicam artık
Cevap sahibi1 yılEn iyisini yaparsin bence de yapicak bisey yok Kendini yiyip bitirmekden se bosanman en iyisi
Soran1 yılBi de hiç birsey olmamış gibi çocuk yapmaya zorluyor beni. Hiç derdimiz tasamiz yokmus gibi şimdi bu ısrarı çıktı. Git psikiyatriye tedavi ol diyorum artik
Cevap sahibi1 yılGercekden sacmalamis yani varya iliskiniz kotuyse belki onun icin de istiyo olabilir cinsellik acisinda.
Soran1 yılİlişki denen bisey kalmadı zaten bizde. Bence bosanalim dedim ya şimdi hamile kalsam belki vazgeçer bosanamaz benden kafasinda
Cevap sahibi1 yılDaha cok bekler o kafayla akilsiz adam Harbiden varya ne zaman dir yok iliskiniz peki
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılEn son ne zaman oldu ilişkimiz hatırlamıyorum. Aynı yatakta bile yatmıyoruz. Daha doğrusu ben istemiyorum artık. Bazen zorluyor beni, sırf kavgayla gürültüyle uğraşmamak için yatıyorum işte
Cevap sahibi1 yılAnladim Oda mecburen hic bisey anlamazsin ki sende sanirim bu iliskiden istersen yaz bana?
Soran1 yılZorla yapılan sey guzel olmaz tabi. Özelden konuşmuyorum ya teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılSorun olmaz merak etme icin rahat olsun
Soran1 yılSorun olacagindan değil ama istemiyorum
Cevap sahibi1 yılPekin Sen bilirsin en azindan o an alicagin zevk e bak diyicem ama oda zor sanirim
Soran1 yılYok ya ne zevki. Zaten 1,2 defa zorla istemeyerek yaptım daha da yapmam. Cidden zorla yapınca insan kendini kullanilmis gibi hissediyor. Artık zorlasa da yapmam yani bi daha.
Cevap sahibi1 yılHaklisin cok kotu bir durum ya umarim hayatinda her sey yoluna girer
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım
1 yılkiskaniyor sanirim ama bir yere kadar ihtiyaclarini karsilamiyorsa calismak en dogal hakkin sefalet cekmek icin evlenmedin tabii ki calisacaksin böyle devam ederse bosanmayi dusun
00 YorumlaBence çalışmak insana huzur ve mutluluk verir evde boş boş oturmaktansa hem vaktinizin nasıl geçtiğinizi anlamazsınız hemde kendinizi yalnız hissetmezsiniz
00 YorumlaKim haklı bu konuda? demişsin tabikide sen haklısın abla insan hem çalışmaya izin vermeyip hemde ihtiyacını karşılamak istemezmi ya saçmalık
05 Yorumla
Soran1 yılBende anlamıyorum gerçekten
Soran1 yılEvlenmeden önce keşke gerçek yüzünü belli etseydi asla evlenmezdim. Ben bile o kadar şaşırıyorum ki sevgiliyken konuştuğum adam gitti yerine başkası geldi resmen. Bi insanın ancak bu kadar iki yüzü olabilirmiş ya
- 1 yıl
Abla ben 21 yaşındayım ama ben şuanda evlilk ten uzağım bana göre değil benim içim dışım bir abla sorana ben düşünmüyorum evlenmeyi diyorum çünkü o sorumuluğu almak istemiyorum kendimi geçindirmek daha iyi gibi geliyor bana sorumluluk geriyor beni bazıları o SORUMLULUK kısmını anlamıyorlar abla erkek ta kızda hep laylaylom yok öyle evlilikte eğer tek taraf çalışıyorsa eşine bakmak zorunda abla kadın çalışmayabilir ama erkek ev geçindirmek zorunda evlenince o yüzden zor bu zamanda güvenebilmek insanlara
Acaba bu ilişkide güven sorunu mu var onu tatmin etmeyen şey neydi veya çok kıskanç olabilir neyse ayrıl gitsin ya kıskanmış
10 Yorumla
1 yılİşte böyle durumlarda üzülen siz oluyosunuz doğru eş en önemlisi
00 YorumlaAçıkçası eşin çıkmamı sağlıyorsa her türlü tüm ihtiyaçlarını karşılamalı
#Hükümdar04 Yorumla
Soran1 yılKarsilamadigi için çalışmak zorundayım bende
Soran1 yılZaten boşanmak istedigimi söyledim. Evde kıyameti kopardı başka biri mi var iş yerinde ki adamlarla mi aldatiyorsun diye pis pis konuşup üzerime yürüdü bende korktum biraz kapattım konuyu ama artık ne olacaksa olsun bosanicam
1 yıltabiki saçma kendine güveniyorsa evlenicekti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşan gitsin onla mi uğraşacak sin hem ihtiyaçlarını karşılamıyor hem çalışma olur mu öyle şey boşan gitsin kendi hayatina bak senin kararlarina saygı duyan birisi ile birlikte ol
00 Yorumla
1 yılIṣte o yüzden evlenmeden önce 1 trilyon kez düṣünün
00 YorumlaTabiki saçma çalıştırmaya kişi ihtiyaclarini karşılaması lazim
00 Yorumla
1 yılFiravunluk yapmasın söyle ona
01 Yorumla
Soran1 yılBen kaç defa söyledim konuştum anlamadi. Bende mecbur calisiyorum
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Eşim hem çalışmamı istemiyor hem de maddi olarak ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Saçma değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler