- 1 ay
Bir kişi var öyle, evlendikten sonra oynayıp bir ton borçlanan. Karısına takılan altınları alıp bu borca yatıran. Bu bir hastalık. Tedavi olmazsa ya da akıllanmayacaksa evlenme sakın, hayatını mahvetme.
09 Yorumla- 1 ay
Bırak gitsin ya, ne uğraşıyon
- 1 ay
İyi evlen, hayatını mahvet o zaman. Seviyorsun diye böyle mi yapman lazım. Neresi mantıklı bunun?
- 1 ay
Seviyorsa tedavi olsun diyorum. Tedavi olmuyorsa, akıllanmıyorsa demek ki seni sevmiyor.
- 1 ay
Dene işte ama bu durumda asla evlenme. Bugün yapmaz, 2 ay sonra bir ton borç yapar, tüm altınların gider. Çoluğunun çocuğunun rızkı kumara gider. Oturur ağlarsın, annenin evine dönersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kumar bağımlılığı , tedavi olmasını söyle kabul etmesse evlenme. Hayat sana cehennem olur abicim
09 Yorumla- 1 ay
O kumar bagımlısı, sende ona bağımlısın. Merak etme ayrılırsan sana hiçbir şey olmaz. Kalan hayatında da mutlu olursan , doğru tercihler ile ileride ne demek istediğimi anlarsın. Unutulmayacak hiç kimse yoktur abicim. Hele hele de sana zarar verecek birisi ise kesinlikle vicdan yapmamalısın
- 1 ay
Ben olsam nolursa olsun senelerim de gitmiş olsa bırakırdım çünkü yarın bi gün evlenince de evin rızkını çoluk çocugun rızkını oyuna yatırır yol yakınken vazgeç
17 Yorumla- 1 ay
@kırmızıııı55 ha şöyle
Akıllı kızları severim
- 1 ay
Teşekkür ederim 🥰
- 1 ay
Rica ederim
Genç olsam daha çok severdim seni ama
Gece 12 itibariyle 40 oldum tatlış - 1 ay
Defet
- 1 ay
Sen şimdi bırakmazsan evlenince bırakmak zorunda kalacaksın bi ömür onu idare edemezsin ki
- 1 ay
@kırmızıııı55 ya kulak ver
- 1 ay
ee sende pişman etsene ne duruyosun 😉
08 Yorumla- 1 ay
Bir gün gerçekten terk edebileceğini hissettirerek. O seni terk edip gidemez diye düşündüğü için içine düştüğü durumdan vazgeçmek istemiyor
- 1 ay
O halde dönmesini beklemelisin
- 1 ay
Ne zaman dönüyor
- 1 ay
Sabırla bekle geldiği zaman yap hamleni
- 1 ay
Peki geldiğinde geri gitme gibi bir durumu var mı❓
Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. Vazgeç yol yakınken kumarbaz bu
015 Yorumla- 1 ay
Güvenilmez ve kumar bağımlısı yani no
00 Yorumla Düşmüşe çare yok