Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yolun açık olsun diyorum. Rahata alışkınsan gelire önem veriyorsan bu şekilde evlilik yürütemem diyorsan sen içi boş bir insansın demektir. Erkeği bollukta kadını yoklukta görmelisin demişler. Ben nişanlının yerinde olsam seninle olan tüm bağlarımı koparırım borç mu ne onu da avucuna sayar yüzüğü atar giderim. Gerçekten seven biri rahatı zoru çok düşünmez ha varlıkta ha yoklukta der seni aç bırakacak kadar zor da değil sadece sen rahatına fazla düşkün olduğun için bu durumdan muzdaripsin. Değermiş sevgiymiş senin rahatından sonra gelen şeyler demek ki statüne uygun insanlarla ilişki kurmanı tavsiye ederim ne kendini ne de nişanlım dediğin arkadaşı yorma daha fazla
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Herkesin tercih ettiği bir yaşam biçimi var. Şimdi katlanırım deyip evlenip çocuk olduktan sonra patlak vereceğine şimdiden patlak versin. İnsan ne istediğine iyi karar verip ona göre adım atmalı. İnsan için önemli olan şeyler var senin içinde rahat yaşam önemli ve bunun için seni kimsenin suçlamaya hakkı yok.
Misal bende kedi köpek düşmanı birisiyle evlenmem çünkü evimde bu canlılar olucak buda benim tercih ettiğim yaşam tarzım00 Yorumla
+1 yılKınamak ya da eleştiri yapmak bu durumda yanlış olur. Hayatında hep çok meblağ ile geçinen birinin kendine göre daha az kazanan veya daha alt durumda olması biraz sıkıntılı. Yapanlar var mı elbette ki var ama burada da anlayış durumları giriyor işte. Herkesin şartları bir olmuyor o durumlarda. Nişan öncesinde bunları hesaplamış olsaydın keşke. Madem ki böyle düşünüyorsun daha fazla mutsuz olmadan bitirin
00 Yorumla
+1 yılMaalesef çok kötü bir şey yapmışsınız. Rahata alışmışsan ne diye evlendin. Evlilikte maddiyat çok sonra gelir. Seven insan her türlü zorluğa katlanır. O koca neden sizi buldu bende anlamadım. Ben olsam boşardım böyle bir eşi. Seviyorum diyorsunuz ama tezat şeyler söylüyorsunuz. Aç değilsiniz açıkta değilsiniz. Maddiyat bulunur ama gerçek aşk zordur. Kocanızı üzmeyin lütfen. her şey para değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
+1 yılMerhaba.
Sizi yargılamak haddim değil henüz benim hikayem bitmedi fakat burada şunu iyi anlamak gerekiyor sevgiyle aşılmayacak hiçbir engel yoktur, maddiyat tabi ki önemli eve ekmek girmeyince sevgi bacadan çıkar gider ama sadece oraya odaklanmak doğru değil, el ele vererek sabırla mücadele ederek bunun üstesinden gelebilirsiniz nihayetin de kimse başarıya hızlıca ulaşmıyor zaman içerisin de oluyor bu, azimle çabayla gayretle temiz niyetli ise bu sebepten ötürü yanlış bir karar vermeyin kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
00 YorumlaRahatlığa düşkünsün diye karşındaki insanı terk etmen saçma olmuş. Sonuçta nişanlıymışsınız ve evlilik yolunda ilerliyorken parası yetmiyor diye ayrılman senin değer verdiğini göstermiyor. Değer veren insan destek olur. Asgari ücret alıyordur yetmeyeceği bellidir, o zaman sende çalışır eve destek olursun. Hayat müşterek sonuçta.
20 YorumlaAy gözüm. Baban bakmış, nişanlın bakmış, şimdi hesap tersine dönünce ben belli standartlara alıştım bunlar yoksa sende yoksun, öyle mi? Git bi iş bul çalış bakalım belki para nasıl kazanılıyor anlarsın fikrin değişir. Nişanlın olsam ayrılırdım bu hangi akla hizmet seninleyse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani maddi sorunların olduğu bi noktada ben ne desem yanlış olur. Kimileri, "neden nişanlandın o zaman" demiş. Nişanlanmak dediğimiz şey insanların evlilik önceside birbirlerini en iyi tanıdıkları dönemlerden biri değil mi sonuçta. Gelecek ile ilgili düştüğünüz kaygılar evlilikten uzaklaştırıyorsa en iyi kararı siz verirsiniz yine de biz değil.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Hayatı müşterek demişler. Bence zor zamanlarda yanında olman gerekir. Yok yalnız sevemiyorum diyorsan işler değişebilir. Zaten sana da borcu varmış eğer evlenmeden bu tarz borcun içine girdiyseniz zaten evlilik zor olabilir. Evlilik olsa da, sırf senin şu düşüncelerinden dolayı o evlilik mantıklı yürümez zaten. Kal sağlıcakla...
10 Yorumla
+1 yılAlıştığın rahatlığın altına alışmak cidden zor olabilir. Yani insan rahata çabuk alışıyor da yokluk çabuk alışılan bir şey değil.
Şimdiden bu şekilde düşünmeye başladıysan zaten sağlıklı bir evlilik yürütmen çok olacaktır.
Bu durumda üç seçenek vardır ya ben zorluğa da alışırım seninle olsun da yokluk olsun dersin. Ya her armur piş ağzıma düş diye beklemek yerine sende para kazanırsın.
ya da tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.10 Yorumlaeğer geçinemeyeceğini düşünüyorsan ayrılman daha doğru olur. evlendikten sonra çok fazla sıkıntıya girersiniz. sen ben gibi rahat büyüyenler bir yerden sonra kendi parasını kazanmaya başlıyor ve evlilik çıkıyor aklından. ben kesinlikle düşünmüyorum. sen de mutlu olmayacağın bir yuva kurma bence. 🌸
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak da çiftlerin birbirini anlaması kabul etmesi gerekir. Ben kendimden psikolojik olarak daha güçsüz biriyle olmam mesela.
Yani başarılı olması da hayatını geçireceğin insanda aranması gereken bir kriter. Fazla üzülme. Kendine dikkat et peşinde koşacak olursa da istemediğini söyle kendi hayatına odaklan.00 YorumlaHaklisin, ay sonunda bir ailenin yeterli, yetecek kadar minimum geliri olmali. Yani evleneceksiniz, balayi bitecek hayatin gercekleri karfsiniza cikacak, ondan sonra o evlilik maalesef zaten yürümez.
Artik esit haklara sahibiz, bunu nisanlinin geliri yok diye söylemiyorum, seninde yetecek kadar gelirin yok, iki tarafinda yoksa sorun.00 YorumlaMadem o kadar rahata düşünsün. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen zengin güçlü bir kadın olsaydın koca parası yemeyi hedeflemeseydin mesela. Ve para için terk etmen sevgin inandırıcı gelmedi karaktersizsin
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara kazanmak sadece erkeğe mahsus değil hanımefendi rahata alışıksan gider çalışır kazandığınıda yersin kimse sana bakmak zorunda değil kimsin sen prenses hazretleri falan mı egoya bak adamın kazandığını beğenmiyosan sen fazla fazla kazanda onada yedir biraz ne garip insanlarsınız
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Papayya0 böyle paragözlere yaranmak için adamlarda ne yapacağını şaşırıyo yazık ya ekmeğini taştan çıkaran belkide gidip çöp toplayan onun bunun pislettiği tuvaletleri temizleyen insanlar var hepsi sadece üç kuruş kazanıp eve ekmek götürmek için bunu yazan kişinin hiç çalışmadığına para kazanmanın zorluğunu bilmediğine eminim ancak yatıp yatıp yemiş bi baltaya sap olamamış
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani yarın kimin ne olacağı bilinmez eğer çalışmayan biri boş aylak gezmeyi seven biriyse evet yaptığın doğru diye biliriz lakin çalışıyor ama az kazanıyor ise bu onun rızkının bu kadar olduğunu gösterir ki bu durum da yanlış yoldasınız.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence siz hiç evlenmeyin, rahatına düşkün insan evlenmesin. Evlilik sorumluluk ve fedakarlık ister, rahat yaşam sunmaz. İlla bir çok sorunla karşılaşacaksınız, uykusuz kalacaksınız, hastane hastane gezeceksiniz. Kısacası kendinize vakit ayıramayacak duruma geleceksiniz. Bunları göz önünde bulundurun, karşınızda ki kişiyide yakmayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunları baştan düşünmen iyi olur. Mutsuz bir evliliğe adım atmandansa onun daha tutumlu birini bulması ve senin de standartlarına uygun birini bulman daha iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin kazan parayı. Elin mi gözün mü yok beynin mi yok ✔ Kolaya dağ dayanmaz. Evlenirsin 3-5 yıla o çok güvendiği güzelliğin gider... beraberinde zengin kocişkonda gider başka kadınlara ✔😜 Sanki erkek sana bakmak zorunda mı illa ki. Günümüzde kadın da çalışmalı diğer türlü zaten geçinemez kolay kolay bir aile.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey zenginlik değil sadık olmak sevmek bambaşka bisey hayatta hersey istediğin gibi gitmez bakarsın zengin koca Bi anda fakirleştiniz aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz sen rahatsın diye eline hep para geçecek değil belki Allah seni fakirlikle sınayacak sen böyle olursan hiç bir yerde gecinemezsin zaten evlenmesende olur bekar hayatı yaşa madem rahatsın boşuna bekleme zengin koca kimse sana para koklatmaz karı mı aldım ne aldım diye sayıklar
00 YorumlaMerhaba,
İyi yapmışsınız, zevkler ve renkler tartışılmaz, herkesin hayatına kimse karışamaz!00 YorumlaKendini tanıyorsun en azından. Belirli yaştan sonra oluşturduğun standartların altına inmek istemiyorsun. Bu sebeptendir ki her zaman erken evliliği savunmuşumdur. Sonra benim gibi kalıyorsun öyle.
20 Yorumla
+1 yılSana yetememesi ayrı bide borcu var. Bence iyi yapmışsın kendini tanıyorsun sonuçta her şey para değil ama çok fazlada etkisi var. Bir kere parası olmadığı için senin yanında sana göre ezik kalacak buda senin ona olan saygını azaltacak ondan sağlıklı bir evlilik olmazdı.
20 Yorumla
+1 yılBak canım evli bir birey olarak dikkate Alman gereken bi uyarım var sana sakın ola maddi durum iyi değilse evlenme isterseniz körkütük aşık olun para olmayınca sürekli tartışılıyor isyan ediliyor tartışmalar büyüyor ve sevgi bitiyor aman diyim yapma
00 YorumlaBen de rahata alışkınım da kendi paramla bunu sağlarım, karşı taraf isterse asgari ücret alsın fark etmez beni ilgilendirmez ha benden geçinmeye çalışırsa hoş olmaz ayrılırım
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen o durum olmasindan korkuyorum iste cunki benden borc aldi kendim calisiyorum
+1 yılEğer kendisi gözünde “çok başarılı bir birey değilse” hayatın boyunca ondan yapamıyacağı şeyleri beklemektense ikinizede zindan olacak bir birliktelik yerine bitir gitsin. Temelde mantıklı gidersen uzun vadede üzülmezsin, ne istediğine iyi karar ver.
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın. Şimdi evlensen de boşanırsınız zaten ne adamın hayatına sıcharsın ne çocuğunuz olmuş olur anasız babasız büyür ne de kendi hayatına sıchmış olursun. En güzeli kendinin farkına varıp başındayken bitirmek.
00 YorumlaSoruyu soran karıyı ne kadar kınasanız da, hepiniz özünüzde busunuz karılar.
Gerçeklerinizle yüzleşin..24 Yorumla- +1 yıl
Ne iğrenç bir üslup
- +1 yıl
den narda sıkıntıda geçinmek ister misin eğer darda sıkıntıda geçinmek size normal geliyorsa problemleriniz var sevgi her şeyi halletmiyor böyle biriyle evlenip birde üstüne çocuk mu getirecek
- +1 yıl
ben zaten kendi paramı kazanıyorum ama kız çalışmak istemiyor olabilir evlenince
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sen böyle düşündüğün sürece o ilişki zaten yürümez. Evlenmeden ayrıl da yazık çocukta kurtulsun. Senin için hersey maddiyat olmus
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSiz yokluğa gelemezsiniz evlendiginiz insan sizi pamuklara sarmaz sizin için maddiyat daha önemli düzeninizi bozmak istemiyorsunuz babanızın evinde oturun çocuğun başını yakmayın?
00 Yorumla
+1 yılDoğru söylemişsin ama yanlış terim kullanmissin ben bu şekilde ortaklık yurutemem demeliydin böyle evlilik olmaz zaten olursa adı evlilik değil ortaklık olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılBu eahatlıktan çok bencillik bence. Seviyorsan işini ilerletmesinde destek olabilirdin. Yeni iş birlikte arayabilirdiniz. Açıktan okuyabilirdi. Birsürü şey. Bencilsin yalnız kalmayı hakediyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
Bence de kalp kirmaya gerek yok değil mi
- +1 yıl
@handesever00 kalbi geç. BU Para yetmez demek saygızıca gerçekten. Evlilik karşılıklı sonuçta. Sen daha cok calıs daha cok kazan blrşeştirin al sana iyi maddiat
- +1 yıl
Gerçekten böyle insanlar mutlu olamaz işte. Sevgiye değer vermeyene deger verilmez denirmiș Allah ıslah etsin böylelerini
+1 yılZamanında benim durumum da iyi değildi hatta evlenmek istiyodum kızın babası caz yapmıştı o zaman sene 2015 benimde 45 milyar param vardı tam evlenmek için rahat paraydi kızın babası vermedi hırs yaptım gittim o paraya da arsa aldım kendime 45 milyara aldığım arsa 250 300 milyar şu an durumum da Allaha şükür düzeldi şimdi kimseye bakmıyorum evlenmiyorum da kendim kazanıyorum kendim yiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
ne milyarı paradan sıfır atıldığında senin altını bezliyorlardı
- +1 yıl
Ben 18 yaşımda evlenmeye karar verdim yaşla değil zekayla olgunlukla karar verdiğim bir olaydı şimdikiler 30 40 yaşında bile evlenmiyorlar o yaşta evlensen ne olacak suyun çıkmış gece gündüz çalışıp hakkimla evlenmeye çalıştım ben 45 milyar 45 bin TL den bahsediyorum 2015 de o paranın değeri vardı şimdi yok
- +1 yıl
Evlilikte para her zaman 2. ci planda önce din namaz oruç zekat bunlar var mı önceden erkeklerin dizine bakarlar di namaz kıldığı anlaşılır di şimdi sübhanekeyi bile okuyamaz hale geldik Rabbım sonumuzu hayır etsin
+1 yılİyi yapmışsın bence. En azından bu sayede seneler sonra seni haberlerde "geçim sıkıntısı yüzünden boşandığı eşi tarafından katledildi" başlığı altında izlemeyeceğiz..
00 YorumlaMerhaba efendim.
Sizin mevzu da ünlü JP Morgan şirketinin ünlü CIO su James Dimon un mektubundaki bir bayanın düşüncelerini anımsattı. :)11 Yorumla- +1 yıl
aahahah bu ne ya
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Kadınları paragöz gibi gösteriyorsunuz yaa! ben en çok ona üzülüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Öyle göstermiyor %75 şiniz öyle buna kimse inkar edemez
Mantıklı ileride daha büyük sorunlar çıkar ya maddi durumunu düzeltmeli ya da bu yolu terketmesi lazım
00 YorumlaKarakterin kadar konuşmuşsun, tebrikler. 😁 Yaradan'ın sopası yok belli olmaz. ☺️ Karşıt cins milleti işte.
00 Yorumla
+1 yılŞunu bilin ki birçok erkek kadınlara duygu sömürüsü yaparak onlardan borç alıyor ve maddi kazanç elde ediyor, istismar ediyor. Esra Erol'de görüyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bizim ne düşündüğümüzün pek bir önemi yok aslında.
Eğer yürütemeyeceğini düşünüyorsan yol yakınken dönmen ya da dönmeniz ikiniz için de daha iyi.00 Yorumla
+1 yılSen ne kadar kazanıyorsun. Ortaklaşa bir aileye girişiyonuz ya bi şeylerden feragat edeceksin ya da bir mesleğin olacak ya da baştan bitireceksin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bana göre haksızsın ama herkes herşeyi istemekte özgürdür.
Bence ayrıl çocuğa da hayatı zindan etme.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ablacığım çok özür dileyerek bir şey soracağım sana. Sen Sadrazamın Sol ta*şağı mısın acaba? Sen de çalışın birbirinize destek olun o adam seni beslemek sana para yedirmek zorunda mı değil yani
10 YorumlaSen gibilerine denk gelmekten korktugum icin alayci uzak duruyorum insanlardan , allah denk getirmesin beni soyle bi kalbi olana ya yazik
00 Yorumlaİyi yaptınız. Sizin gibi paraya düşkün birisini değil daha iyi birisini hakediyor. Allah karşısına hayırlı birisini çıkartsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmayın ama nişanlınıza " Fakat kendisi gözümde cok basarili bir birey degil. Banada borclu." Şeklinde konuşmuşsunuz. Sizin gibi düşünmeye çalışıyorum, empati yapmaya çalışıyorum ama rahata alışkınım diye de birisinin ruhunu inciteceğinizin farkında mısınız? Ayrıca ileride yuva kuracağın kişiyi borçlu olarak görmeniz beni şaşırttı. Acıma duygum konuşmuyor ayrıca sizin kararınız ve tercihleriniz sizi hayatta belli yerlere getirir. İyi geceler ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen kafanda birşeyler oturmuşsun. Birde para girince şimdiden işin içine o birliktelikten hayır gelmez...
Ne hanciyi yor ne yolcuyu.00 Yorumla
+1 yılEğer beni dinlersen davul dengi dengine çalar.
Zenginin horozu bile yumurtlar.
Ve ve ve varlık seviştirir yokluk dövüştürür00 YorumlaAga sevseydin ztn bunu sorun etmezdin ki hpsi bahane ayrılmak için seven bi ekmeğe muhtaç kalıcanı bile bilse gene severdi herşeyiniz para olmuş ama sözde seviyorsunuz o pis kalbinin ekmegini ye ve o çocugada iyilik yap ayrıl
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeseydin direkt boşan git zengin koca pul paragöz arkadaşım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılKaldirir narin mabadini calisirsin diye dusunuyorum ne dusuncem
10 Yorumla Kartlarını açık oynadığın için tebrikler bu sevgilinden ayrıldaha iyi kazanan biriyle ol
10 Yorumla
+1 yılEn azından işin başından dürüst davranmışsın, tebrik ederim. Haklısın ne denebilir ki.
00 Yorumlaİyi yaptın yoksa adamın hayatını zindan edip fakir fukara edecektin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Seviyorsan iyi günde kötü günde hep yanında olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki ilerde daha çok kazanırdı? Ya da sende çalışırdin hemen vazgeçmen olmamış bence ayrıca onu parası için değilde karakteri için falan sevseydin keşke:)) gerçi sevseydin vazgeçmezdin o da ayrı
00 YorumlaAçıklama yetersiz kalmış bence daha detaylı olabilirdi ve güzel sonuçlar elde edebilirdin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 30 yaşına gelmiş hala ne derdinde 🤢 evde kalmışsın evdeeee
00 YorumlaSen kafanda bitirmişsin yazmış çizmiş sonuca varmışsın 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki iyi yapmışsınız, o kişi sizin paranızı söğüşlemek için yanaşmış ve ömrünüzce bunun böyle olacağını düşünerek sürdürüyor.. Umarım dilediğiniz hayat arkadaşı karşınıza çıkacaktır zaman içinde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbi erkeğin en az 1 dairesi olucak zaten kirada oturan erkeklerden uzak durun
06 Yorumla- +1 yıl
Min daire fiyatı 450.000 ₺
seviim sonik konuşmayın - +1 yıl
@LazVegass61 kiralar da 3.000₺
- +1 yıl
Aynı şeyi söylüyorum bende adam kirada yaşayarak idare edebiliyor kaldı ki satın alması
Dairesi olmasını sizden daha çok istiyor erkekler
Sen takma kafana fazla - +1 yıl
@LazVegass61 lazlara kürdun deni gormus hali diyorlar
- +1 yıl
Hangi ülkede asgari ücretin ne kadar olduğunun farkında mısınız? Yani öyle herkes zengin bir aile doğmuyor kusura bakmayın öyle herkesin bir yerlere dayısı emmisi de yok aklını kullansın falan da sakın demeyin birde bu işin rızık konusu var ki oraya hiç girmiyorum bile müslüman bir ülkeyiz diye geçiniriz ama kimse zekat vermeye gelince ya da yardımcı olmaya gelince yok herkes kendi cebini düşünür olmuş tıpkı Avrupanın ve diğer Amerikasının olduğu gibi yani o yüzden bunu biraz düşünerek söylemek gerekir.
- +1 yıl
Sanada iyi koyuyorlar dewamkee
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendisine zor bakıyor sana bakamıcak gibi yol ver gitsin derim bi ömür mutsuz geciceğine
00 YorumlaNişanlına ne yap et demek yerine daha pozitif çözüm önerileri sunman gerekirdi, üstelik çok seviyorum diyorsun peki şu soruyu kendine sordun mu onun hiçbir şeyi olmasa bile çok severim?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAli gider Veli gelir. Gün gelir o konfor seni öyle bir çarpar ki. Git onunla evlen demiyorum ama biraz zora alıştır kendini
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet denedim... Şu an 1,5 yildir nisanliyiz. Son 9 ay birsey soylemedim, analiz ettim baktim neyapiyor, neyapacak diye... Yapmiyor. Parasi yetmeyince beni ariyor borc aliyorum biliyorsun diyor. Geri oder biliyorum. Ama ben baydim artik... Tak etti canima soyledim artik
Beklentin belliyse baştan ona umut vermen yanlış zaten.
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat