Kimse olmadan bütün herşeyi yapıyorum ve kız tarafı hiç bir şey yapmıyor nişan kına gecesi hiç bir şey. Yani çatal bıçak takımı vs bile yok desem doğrudur. kiz seviyor gibi gözüküyor bilmiyorum. Ama mesela bugün bileziklerini aldık 5 tane 20 gr 285.000 bin tl tuttu. Nişanı annesi evde yapalım diyor masrafa girmesin çocuk daha fazla diye. ama kız yok ev küçük arkadaşlarım görse ne der olmaz diyor yani daha uyguna yapacağımız nişanı 30 40 bin daha pahalıya yapacağız. nişanda taki seti olur onda da çok ısrar etti. ilk defa evleniyorum olmasın mı diye. ama annesi yine müdahale etti saçmalama kızım vs diye. kız bana ben en uyguna gideceğim diyor ama sizce gerçekten uyguna mi gidiyor? Annesi süt hakkı da 20 gr 1 adet daha bilezik istedi oda 57 bin tl biriktirdiğim 400 bin tl sadece altina gitti ve diğer eşyalar için daha hiç bir şey yapamıyorum şuanlık. Kız ben seni beklerim diyor ama insan sevdiğini niye zora koyar ki? Cumhuriyetleri kuyumcular bilezikler ile takas ettik nakit te lazım oldu üzerine koymak için kız hiç demedi okadar harcadın 3 4 bin ben vereyim gizliden. Bilmiyorum ama seven sevdiğini gerçekten bu duruma sokar mi annesi zorluk çıkarsa dahi bilmiyorum. bugün telefonda canım sıkıldı bukadar masrafin altından nasıl kalkacağım diye söyleyince kız bana demediğini bırakmadı ben çok mu şey istiyorum sen ne demek istiyorsun vs diye ben yanlış mı konuştum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne çok şey istiyor sanki ingiltere kraliçesi a.
kızlar bu hayal dünyasından çıksın artık. çok gereksiz buluyorum bu altın, gösterişli nişan/düğün masraflarını.
bak bunlar senin için bir işaret de olabilir. daha evlilik öncesi böyle sıkıntılar yaşıyorsunuz, evliyken olacakları düşün bi. özellikle bu ekonomide bi insanı bu kadar zora sokmak hiç doğru değil. evliliği yeniden düşün derim
Evlilik çok masraflı dedikten sonra dedi nekadar kırıcı konuşuyorsun insN öyle söyler mi. Ben napayim Ben sana yapabileceğimin en uygununu yapıyorum. Başka kız olsa daha çok bilezik ister düğün ister daha çok eşya ister daha pahalı mobilya ister ama ben sana karışmıyorum diyor ve ben suçlu oluyorum
evet evlilik çok masraflı. bunun farkında olup dile getirip destek olması gerekirdi. şu an sadece yük oluyor anlaşılan. evlenince de devam eder istekleri bitmez memnun da edemezsin
O benim telefonuma bakıyor ama benim bakmama hiç müsade etmiyor dün whatsapp da bir erkek gördüm kim diye sordum telefonu uzaklaştırdı komşunun oğlu annemi annesi aramak için çocuğun telefonunu kullanıyor dedi zaten küçük ya flan dedi ama fotoğrafta çocuk gayet büyük duruyordu öyle gecistirdi bilmiyorum altınları vermemem için Allah işaret mi gösteriyor. 3 gündür de çok kötü kabuslar görüyorum hiç görmem normalde
aklın yerinde mi senin? uzaklaş o kadından
Size bir soru daha sorabilir miyim bu konu hakkında gerçekten şu an çok önemli benim için
sor tabii
Akşam eve dönerken bi 15 dk telefonda konuştuk sonra eve geldi yemek yedi çay içti vs derken yazmadı. Bu tarz konularda anlayış gösteriyorum neyse sonra yatağa geçti bi 10 dk konuştuk güldük ettik mesajda. daha 15 dk olmadan beni okur musun dua dedi dedim ne duası ile içim daraldı. Ne oldu dedim az önce gülüyorduk içim daraldı ya ben uyucam dedi. dedim uyuma konuşalım birden böyle için daraldı diyip gidiyorsun olmuyor böyle dedim. Daha öncede uykum geldi uyucam diyip beni uyutup kendi sosyal medyada takiliyordu bunuda kendi itiraf etti. o öyle yapınca iyice sogudum. Sabah kendi mesaj attı nasılsın rüyamda seni gördüm ben soğuk cevap verince ne oldu amma abartıyorsun olayları flan dedi. dedim daha fazla gözümden dusme. Bir insanın 5 dk içinde morali bozulmaz. kusura bakma ama soğuttun diyince iyi sogursan soğu ne yapmak istiyorsan onu yap dedi
Sizce harbi ben mi sorunlu kişiyim
kaçarak uzaklaş abi
Bu bir dram