Kocamı aldatıyorum bunu kendiside gördü ama sadece ağladı ve boşanmak istemedi hala bana sarılıp beni sevdiğini söylüyor napmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba umarım hakkımızda herşeyin hayırlısı olmasını temenni ediyorum, Öncelikle şunu söylemek isterim ki Bir kadının böyle şeyler yapması beni yeterince üzüyor neden üzülüyorum biliyor musunuz? Ülkemizde öldürülen kadınlar hakarete uğrayan kadınlar sadece cinsellik için görülen kadınlar evde hizmetçilik yapması için görülen kadınlar bunun için insanlar çeşitli haklar ararken İstanbul sözleşmesi gibi sözleşmeleri iptal edildiği zaman kadınlara ayıklanırken sizler gibi değerli kadınların bu şekilde kendini kullandırması beni üzüyor. Aslında her insan maddiyat için evlilik yapar bir defa evleneceğin insanın geliri evini arabasının olup olmadığı iş durumu bunlar evlilik için önemli şeylerdir ama sadece başlı başına bunlar yetmez insan sevdiği için değer verdiği için başka insanlarla evlenir kıymet verdiği için bir hayat kurar sadece ne maddiyat için sadece ne sevgi için evlilik kurulur ikisi de birbirini tamamlar Ama siz sadece maddiyat için evlilik yapmışsınız belki birkaç defa da cinsel ilişki yaşayarak bedeninizi tatmin etmişsiniz daha sonrasında da bu ilişkiden sıkılıp size değer veren başka bir insana gitmişsiniz sizin adınıza biz sizi savunan kadınlar adına gerçekten çok üzüldüm Çünkü bu değeri hak etmiyorsunuz bir insanı Umut söylüyorsunuz ve aldatıyorsunuz aynı şeyi de siz olsaydınız nasıl olurdu kocanız sizi aldatsaydı aynı şeyleri siz yaşasaydınız sokaklara dökülüyor erkeklere kan kusuyor sunuz ama her insan hata yapar önemli olan hata yaptıktan sonra pişman olup aynı hataları yapmamak sizin için bu saatten sonra yapacağınız en doğru şey hayatınızda olan eşinizden ayrılmak olacaktır ve onların ayrılarak başta kendi karakterinizi düzeltmek ve bir insanın hayatından ve zamanından ve ömründen çalmamak gerektir umarım yaptığınız hatanın farkında olursunuz ayrılmaktan başka çareniz yok umarım bir gün akşam haberlerinde televizyonda sizi izlemek zorunda kalmam bir kadın cinayeti daha diyerek hayatta her şeyimizin düzgün sevginizin düzgün karakterinizin düzgün olması niyetiyle hayırlı akşamlar dilerim. 09 Nisan 2021 cuma saat 20.34
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle kimse sebebi ne olursa olsun aldatılmayı hak etmez. Ben böyle durumlarda hep şu sözü hatırlarım. Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Ya da gün olur devran döner siz de başkaları tarafından aldatılırsınız, o zaman eşinizin duygularını daha iyi anlarsınız. İkinci konu eşiniz sanırım psikolojik anlamda size çok bağlı. Aldatılmasına rağmen ayrılmak istememesi ve hala size bağlılık göstermesi onun zayıf karakterli ve öz güvensiz biri olduğu imajını veriyor. Siz de belli ki bu durumu bilerek ve bu lafı söylediğim için üzgünüm ama bunu kullanarak onunla evlenmişsiniz. Yapılacak şey belli aslında, ayrılacaksınız. Başka çözümü yok bu işin..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun için önüme gelen her kıza yaklaşmadım. Kendimi evleneceğim kadına saklıyorum ve senin gibi bir kaltak bulacağımı da düşünmüyorum. Evet parası için evlenin siz devam edin. Bu kadar sapıtmamalıydı Türk milleti. Sen ve senin gibi kadınlardan nefret ediyorum ve en ufak saygı belirtisi bile göstermiyorum. Derhal ayrıl, yazık olmuş adama. O da o kadar beyinsiz ve onursuz ki kendisini aldatan kadına sarılacak kadar alçalmış. Başkasının salyasını akıttığı kızın canı cehenneme. İnşallah adam gibi birini bulurum da evlenirim.
10 Yorumla
O çok sevdiğin, her şeyini uğrunda harcadığın paranın hatırına bari adamı aldatmasaydın. Köpek bile yal yediği kaba pislemez. Adamı da paralarını da rahat bırak. Nankör kadın ya. Şeyma Subaşı bile paranın hatırına eşine aldatmadı, şiddetli geçimsizliği bahane ederek ayrıldı. Adamı hem maddi hem de manevi zarara sokmaya hakkın yok!!! Esefle kınayarak görüşüne son veriyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
120Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Derhal boşanmalısın adama yazık olmuş.
01 Yorumla
+1 yılEğer sizde kesin olarak bittiyse evliliği sürdürmeniz ikinizede zarar verir. İstemese bile boşanma davasını açın. Şu an kabullenemiyor belliki ama zamanla kabullenmek zorunda kalacaktır.
Bir evliliğe mahkum kalıp yeni bir hayat kurma şansınızı ikinizinde yok etmemesi daha yerinde ve daha sağlıklı bir karar olur.30 YorumlaDetaylı açıdan bakıyorum da , nereden baksan tutarsızlıklarla dolu bir evlilik yaşıyorsunuz.
Ben para olayını anlayamıyorum , insan para için neden evlenir belki de eşin böyle birisi değilde çok sıkıcı ve tutucu birisi olacaktı. O zaman o parayı düşünüp evlendiğine lanet ederdin senin şansına böyle bir adam var ve iki konuda da adamı sömürmüş oluyorsun. Yani o da buna müsade ediyor ama senin bu durumda onun yanında kalmaman gerekiyor madem yapmışsın ve sonunda yakalanmışsın eşin kendi gururunu düşünmüyor bari bunca zaman sana yaklaşımlarına saygı göster ve sen ondan ayrıl yoksa daha fazla acı çekecek , sen onu yine aldatacaksın.20 YorumlaŞimdi yani
Sen pislik yaptın
Kocanda bunu kabul etti?
Ve daha üstüne sana yalvardı öylemi?
Sen sevmiyordun parası için evlendin
Sonra bile bile aldattın
Adamda bunu gördü ses etmedi
Ben okurken kusasım geldi
Hem senin adına hemde kocan adına.
Allah’ın tüm laneti senin gibi kadınların üzerine olsun inşaallah.
Senin gibiler yüzünden hiç bir kadına güvenip evlenmiyoruz.
Anladınmı?60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPes ucuzluğunda bu kadarı daha neler duyacagim bakalım kime uzulecegimi sapittim
Eşine mi üzülsem sana mı üzülsem bilemedim
Eşine üzülüyorum çünkü adam gerçekten sevmiş seni aldattığını gördüğü halde hâlâ daha seni bırakmıyor o anki durum kötü bir şekilde de sonuçlanabilirdi
Sana da üzülüyorum çünkü sırf parası için kendini satmışsin ucuzluğun bu kadarı
sen eşinden ayrılmak istiyorsun diye anladım ben çünkü başka zengin buldun öyle değil mi değişiklik olsun istiyorsun canın sıkıldı hep aynı adamla yat kalk parası desen var ama sana yetmiyor aç köpeğe ne Yeter
Sana tavsiyem o adamı bırak sende başka köpekle çiftleş10 Yorumla
+1 yılVallahi evliliği oyuncak etmişsiniz Allah herkesi ıslah etsin gerçekten kimseye güven de kalmıyor
Yaa zaten Allah korkusu olan bi insan böyle bi seye kalkismaz kusura bakmayın ama gerçekten nankorsunuz 😔😔😔 yazık yaa aldatılmak çok kötü bi duygu ve sen çıkmış diyorsun ki aldattım marifet mi bu Allah ıslah etsin be diyim Rabbim bizi iyilerle karsilastirsin inşallah 😔😔 böyle sizin gibi insanları tanıyınca hayattan soğuyorum 🥀🥀🥀
Kıyamet alametleri bunlar hep20 YorumlaAma ne yaptın yaa çok ayıp yaptığın ya bak sinir oldum şu an parası için evlendim nedir ya adamı neden üzüyorsun bak ağlayan adam zor bulunur ve ağlıyorsa hisleri sahte olamaz gözyaşları içten gelir sen onu haketmemişsin aldaatmakla iyi pok yemişsin afedersin de yani lütfen eşini üzme o aldattığın çok mu sanıyorsun kendine gel hemen
00 Yorumla
+1 yılKocamdan boşanmalısın. Onuru ve gururuyla oynamışsın, ileride aynısı senin de başına gelebilir.. Parası için takılacaktın madem evlenmeseydin kendisi bunu öğrendiğinde daha kötü olabilir birilerinin duygularıyla oynama alırsın sevdiğin kişiyle olmalısın kimsenin cebine bakarak hayat sürülmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Kocandan*
+1 yılAdam seni çok seviyor belli ki. Sevgiyi başka yerde arama bence. Kocan bi yere kadar dayanabilir böyle. Eğer yuvanı yıkarsan kendine de yazık edersin. Evli olduğunu bile bile seninle takılan erkeklerden hayır gelmez. Böyle kişiler yüzünden evliliğini mahvetme ve seni seven kocanı üzme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey ostada ve seni ihanete zorluyor. Sevmiyorsa erkek te kadında bunu görmeli, ayrılmayı da bilmelidir. İliskiler de her iki taraf ta bir birini ask ile sevmedikçe, seven taraf ne kadar da vazgecmese, istese bu sevmeyen icin zulüm olur. Madem hislerin, sevgin, saygın, sadakatin kalmamış ayrılmak en iyisi ve doğrusudur. Böylece sen ihanet etmekten, aldatmaktan kurtulursun, o da boşa kürek sallamaktan kurtulur. Evet bırakın ağlasın. Bitti deyin ve doğru olanı yapın.
00 Yorumla
+1 yılyapacak bir şey yok
sen onurlu olacaksan boşanacaksın adamdan
en azından bunu ona borçlusun sanki
ne dersin?10 Yorumlabide zengin yazmış pis fakir seni yelloz krı iyi oluyo onada herkes kafayı yemş mk aldat aldat bigün biri bela olsun kim vurduya git sonra Allah korusun bela bulrsun belaaa senin gibiler gazetelere haberlere çıkıyo hep aç tv izle. etik geliyo sana henrhalde kezban geri kafalı dersin şimdi çok normalya evlenmek mk tatlısı
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın yanlış ayrıl.
60 Yorumla Bu soruyu sorarken utanmıyormusun dicemde sende öyle bir yüz olduğunu sanmıyorum. Ne güzel kocamla parası için evlendim ve aldatıyorum diyo bide sonra kadın cinayetleri neden var işte bu gibiler yüzünden dua et adam seni vurmamış...
Sen kadınların yüz karasısın. Amacın adamın paralarını başka erkek sevgililerinle yemek...
Adam da adam değilmiş ne kadar da seviyor olsa biraz gurur olur at kapıya gitsin😡😡😡02 Yorumla
Soran+1 yılKimse kimsenin canını alamaz haddini bileceksin eğer kadın cinayetlerini destekliyorsan öldüren kadar sende suçlusun çiçek ağızlı
- +1 yıl
Sen ilk başka kendi kadınlığının haddini bil, birde buraya yazmış aldatıyorum diye ilan verseydin bide o zaman...
Boşanma madem bulmuşsun enayiyi ye parasını işte başka erkeklerle...
Yorumların hepsine bir bak sana bir kişi bile aferin çok iyi yapmışsın yazmışmı?
Tek anlamda suçlusun, Sen gibi insanlardan Allah bizleri korusun
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılaferin kızım maşallah sana aldattığınıda çağır kocanlagrup yaparsınız lan madem sevmiyodun adamın hayatına niye girdin şimdi hayatından çıkarsan o üzülcek çıkmazsan sen üzülceksin off ya geçmiş olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı.
+1 yılKocanın yerinde olsaydım kanıtları toplar bir dava açarım ve kıçındaki dona kadar alır seni yaptığına pişman ederdim.
20 Yorumla
+1 yılValla insanları anlamak zor o adam sana ne ah etse tutar boşan çık o adamın hayatından ne hakla bekliyorsun? Utanmadan mal paylaşımı bile istersin şimdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılParası icin evlenmişssin ve bu adamı üzmüşssün yani burda asıl önemli olan soru şu
Sen bu adamla ilişkine sağlıklı ve güzel bir şekilde devam etmek istiyormusun?00 Yorumla Allah blnı versin gercekten. Para için evlenip aldatıp boşanıp dolandırıp giden hepsinin. Para için ocak södürüyprsun günah. Paraya tapıyırsan orsp yap zaten yapmıs sın evlenme yakma insanları
00 Yorumla
+1 yılya sana söveceğim ya nasıl ahlaksızlık o adama ne olacak şimdi aldattın nasıl için el verdi o adam sana gül gibi bakıyor belli ki ve ayrıldın diyelim o adamın psikolojisi ne olacak yazık çok yazık
00 Yorumla
+1 yılBir hata yapmış ve sevmediğin biriyle evlenmişsin. Üstüne hata yapmaya da devam etmişsin. İlişkinin bu şekilde devam etmesi etik değil. Boşan ve kendin ve eşin için doğru olanı yap.
01 Yorumla- +1 yıl
Adama yazık ya. Bu şekilde bile hala seni kabul etmeyi düşünmüş. Ona da zararlı bu ilişkinin yürümesi. Sen durmazsın bu kafayla.
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kocanın kafasında , ruhunda ciddi sorunları var demektir. Yapacak bir şey yok. Böyle bir durumun affı olmaz biter, bitmeli. Ne kötü şeyler söylüyorsun.
00 YorumlaSizler niye yasiyorsunuz ya neden yani sizin gibiler yüzünden dünyada kimseye güvenemez inanamaz olduk
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hiç bir şey aldatmaya sebep değildir. bu arada da bu kadar onursuz ve gurursuz bir erkek düşünemiyorum. o boşanmıyorsa sen boşan bence durum daha da çirkinleşmeden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Boşa dememişler bu dünya iyi insanların zindanıdır diye
20 YorumlaKötü olmus eden bulur, hazirlikli ol herseye hayatta zira aynisi seninde basina gelicek
20 Yorumla
+1 yıl3şekkk kendine karakter al ve eşine sadık ol olmayacaksan evlenmeseydin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye şartlarında nikah kıymadan önce milyon kere düşünün. Sakızlaştı artık herşey
20 Yorumla
+1 yılBöylesi kokuşmuş insanlardan oldum olası nefret ettim. Sevmiyorsan niye evleniyorsun.
20 Yorumla
+1 yılO zaman daha çok kişiyle aldat ki senden yâr olunmayacagini anlasın
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılVallah kocanada yazik Sanada yazik, yanlis yoldasiniz, denginizi bulup mutlu mesut bahdiyar olun egerki geleceginizi düsünüyorsaniz.
00 Yorumlamadem aldatmanda sıkıntı yok paraları yiyip kendine bam bam çakacak adamlar bulmaya devam et ne diye soruyorsun?
00 YorumlaSoru soran arkadaşım, para sahibi olsan bile karakter sahibi olamayacaksın asla. Senin gibi insanlar yüzünden aşka inancımız kalmadı.
00 Yorumla
+1 yılAdam da değişikmiş o seni boşamaz, sen boşa onu.
Sonrada evraklarını hazırla doğru karaköy ya da esc. olarak takıl. Başkasının başını yakma00 Yorumla
+1 yılİğrenç bir insansın, bu adamlar da nasıl yanlış kadınlara kanıyor hayret.
10 Yorumla
+1 yılSeni zaten geçtim de adam da ayrı bir gurursuzmuş..
10 Yorumla
+1 yılBence ayrıl sevmiyorsan. Hem kendine zindan ediyorsu hayatı hem ona haksızlık ediyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılsenin vajina 1000 santigratta tavlanmış demir girsin, başka birşey demiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBoşanman gerek sevmediğin birisi ile olmaman gerekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. O zaman o görmeden aldat ne diyelim niyetin var zaten.
10 Yorumla
+1 yılİğrençsin sen ve senin gibi olan kadınlar
40 Yorumla
+1 yılValla ben olsam seni bi doverdim bi doverdim dünyayı çift görürdün vicdansız karı birak adamın yakasini senin gibiler yüzünden bu dünyada güven diye bişey kalmadı ayni olay basina gelsin görürüm ben seni
20 Yorumla
+1 yılKimseye bunu Yaşatmaya hakkın yok gerçekten sevmiyorsan ayrıl bir erkek kolay kolay ağlamaz ve senin için ağlıyor gerçekten seni seviyor bir daha bu böyle sevilir mısın Gerçekten bilmiyorum keşke kıymetini bilseydin
20 YorumlaUmarim kocana yaşattığın acıyı kendin de yasamadan ölmezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım seni seven birini bulmuşsun ama yanlış yoldasın 😕
00 Yorumla Bu nasıl bir duygusuzluktur duygu insanlık namına bişey yok mu arkadaş senin bünyende
00 Yorumla- 00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. E para icin yapacaksan bunu neden evleniyorsun ki? Serbest meslek olarak da devam edebilirdin?
00 YorumlaYazik la djdjdj beraber aglayin evin bi kosesini aglama duvari yapin😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılbebiş ya ikiniz içinde kötü bir durum bu neden kabullenmiyor ki çok mu değerlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli kal boşanma ve hala o kişiyle aldatabilirsin zaten bosanmak istemiyor eşin
30 Yorumlaİste gördüğümüz dibine kadar karakteriz bir insan örneği. Kendi yaptıklarını algılayamayıp hala vaktini burada insanlara danışarak vakit harcayan kaşar. İnsan artığı
11 Yorumla
+1 yılGüzel bir dille boşanmak istediğini söyle. Bunun senin için vicdani ağırlığının fazlalığını ona belirt. Ama şimdi seni de tanımıyorum. Hem para gelmeye devam etsin hem de sevdiğimle birlikte olayım bu durumda olmaz maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan seviyor bari bir halt yiyorsun eline yüzüne bulaştırma. Kocan da birşey demiyor daha ne istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılYapacak hiçbir şey yok parasını yemeye devam et sen ;)
13 YorumlaBoşan aldatmakla olmaz sonra kiminle ne yaparsan yap
00 Yorumla
+1 yılHarbiden ne kadar karaktersiz, iğrenç vicdansız insanlarsınız ya adam'a üzüldüm yeminlen az karakterin varsa ona bunu yapma 😉🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki gerçekten sevmiş ama böyle erkeklerde senin gibi motorlar denk gelir hep şansa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah iyilerle karşılaştırsın. Senin ben olmayan vicdanını varya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan duygusalmış vicdanın varsa sen ayrıl yaptığın şey çok yanlış
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamla parası için evlendim ama sevmiyorum, aldattım. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler