Nişanlım beni 2 yıldır aldatıyormuş, eşyaları almıştım haftaya nikahımız var. Ne yapmalıyım?

2 yıldır baska biriyle sevgiliymiş. Bugün adam beni her şeyi anlatti. O da bugün öğrenmiş. Aileler toplandı konuştuk herkes bir hata yapar diye kabul ettik olayı unutucaz. Ama nişanlım "evlenince de aldatırım istemiyorum" falan diyor. Annesi de "sinirden öyle diyor geçer siniri" falan dedi. Adamla birlikte olmuşlar abisi adamla konuşmuş istememis adam nişanlımı. Abisinin oyle bir şey yapması da zoruma gitti. Ne yapsam bilmiyorum. Yardım edin bana. Ònceki evliliğimde de aldatıldım. Kız benden 8 yaş küçük. Daha iyisini bulamam bu yaştan sonra. Dul niyetine evleniyorum zaten.
Bir de aldattıgı adam askermiş ben kendime yediremediğim için onu cimere şikayet ettim. Meslekten atılır mı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Üstelik kendisi 5 vakit namaz kılan birisiydi. Çok tuhaf ya boyle şeyler. Daha önceden aldatıldım diye eşime hakaret de ediyordu.4 senelik sevgili 2 senedir de nişanlıydık. Baslarda ailesi beni istememişti simdi de benimle evlensin diye zorluyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben evlenmek için işyerinin alacaklarını toplayıp ortadan kayboldum. Onun için risk aldım param yok diye. Evlenmezsem bu da boşuna gidecek.
Nişanlım beni 2 yıldır aldatıyormuş, eşyaları almıştım haftaya nikahımız var. Ne yapmalıyım?