+1 yıl
A. Nişanlanma
Madde 118- Nişanlanma, evlenme vaadiyle olur.
Nişanlanma, yasal temsilcilerinin rızası olmadıkça küçüğü veya kısıtlıyı bağlamaz.
B. Nişanlılığın hükümleri
I. Dava hakkının bulunmaması
Madde 119- Nişanlılık, evlenmeye zorlamak için dava hakkı vermez.
Evlenmeden kaçınma hâli için öngörülen cayma tazminatı veya ceza şartı dava edilemez;
ancak yapılan ödemeler de geri istenemez.
II. Nişanın bozulmasının sonuçları
1. Maddî tazminat
Madde 120- Nişanlılardan biri haklı bir sebep olmaksızın nişanı bozduğu veya nişan
taraflardan birine yükletilebilen bir sebeple bozulduğu takdirde; kusuru olan taraf, diğerine dürüstlük kuralları çerçevesinde ve evlenme amacıyla yaptığı harcamalar ve katlandığı maddî fedakârlıklar karşılığında uygun bir tazminat vermekle yükümlüdür. Aynı kural nişan giderleri hakkında da uygulanır.
Tazminat istemeye hakkı olan tarafın ana ve babası veya onlar gibi davranan kimseler de, aynı koşullar altında yaptıkları harcamalar için uygun bir tazminat isteyebilirler.
2. Manevî tazminat
Madde 121- Nişanın bozulması yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf, kusurlu olan diğer taraftan manevî tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir.
III. Hediyelerin geri verilmesi
Madde 122- Nişanlılık evlenme dışındaki bir sebeple sona ererse, nişanlıların birbirlerine veya ana ve babanın ya da onlar gibi davrananların, diğer nişanlıya vermiş oldukları alışılmışın dışındaki hediyeler, verenler tarafından geri istenebilir.
Hediye aynen veya mislen geri verilemiyorsa, sebepsiz zenginleşme hükümleri uygulanır.
IV. Zamanaşımı
Madde 123- Nişanlılığın sona ermesinden doğan dava hakları, sona ermenin üzerinden bir yıl geçmekle zamanaşımına uğrar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme artık sende. Ortada bir evlilik kalmamış. Abisi konuşmuş adamla. Adam ben istemiyorum demiş. Onlar da kız ortada kalmasın diye sana yamıyorlar. Kız ağzıyla da söylüyor gene aldatırım diye. Pişman olmamış ki. Ailesi de adımız namussuza çıkmasın biran önce elden çıkaralım diye düşündüğü için seni kandırmaya çalışıyor. Yok siniri geçince öyle demez falan. Burada temel bir mantık hatası var. Bu sinir neyin siniri? Sen aldatmışsın. Aldattığın adam seni istemiyor. Bu sinir o sinirse utanmadan nasıl olur da evleneceğin kişiye bunu söylersin. Yaş araalığın doğruysa kendi yaşına uygun kız bulursun.
00 Yorumla
kardeşim eğer gerçekten sevdiysen senin için çok zor 1 durum. Allah kimseye yaşatmasın böyle 1 olayı. bence onunla 1 hayat kurma hiç kimse yanlışlıkla aldatmaz seni. Annesine asla güvenme kendi eğitemediği kızı sana yamamaya çalışıyo. ben 1 senelik ilişkimde ayrı okulda olduğumuz için aldatılmıştım ve bu sadece konuşmak falan değildi. bildiğin ilişkiye girmişler ve benden af bekliyordu. asla karamsar olma. bu yaştan sonra bulamam deme. eğer bulamam dersen belkide evlendiğin için pişman olursun kız aldatacağını söylemiş kimseye güvenme Allah a dua et hayırlı 1 yola düşmen için
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Durum karışık. 'Üstelik kendisi 5 vakit namaz kılan birisiydi. Çok tuhaf ya boyle şeyler.' Aynen tuhaf ama sanki hep böyle tiplerden çıkıyor bu marifet... 'Daha iyisini bulamam bu yaştan sonra. Dul niyetine evleniyorum zaten'. Bu yaştan sonra derken hem 'bundan iyisi' nedir? :) 'Ama nişanlım "evlenince de aldatırım istemiyorum" falan diyor.' Pes yani annesi de sinirden diyor nedir ya siz iyi misiniz? 'Ben evlenmek için işyerinin alacaklarını toplayıp ortadan kayboldum. Onun için risk aldım param yok diye. Evlenmezsem bu da boşuna gidecek'. Yani suç işlediniz bide boşa gidecek diyor. Bu hangi film acaba?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim manyak misin akil sagligin yerinde mi iyi misin sen. 2 yil boyunca aldatılmayi nasil affedersin hadi onu gectin kiz seni yine aldatirim demis bunu nasil sindiriyorsun. Migdesiz misin sen. Kendine gel biraz birak defolsun gitsin kiminle napiyorsa yapsin.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoynuzların dal dal olmuş halâ gelmiş burda ne yapicani soruyosun yapacağın şey belli ayrılıp kendi yoluna bakmak.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle burada bir aldatılma, bir ihanet söz konusu olduğu için, kesinlikle onu tekrar geri kabul etmemeniz gerekiyor. Bir daha yapmayacağını nereden bilebilirsiniz? Geri kalan hayatınızı da sırf bu insan yüzünden mahvetmek mi istiyorsunuz?
Bu hayatta en zor telafi edilecek şey, belki de güven kırılmasıdır.
Aşağıda yazılmış mesela, "bekaret önemli değil, evlen" diye. Ben de bekâretin önemsiz olduğunu savunurum, ancak burada ince bir nokta var. Eğer sizden önceki ilişkisinde bekaretini kaybetmiş olsaydı, ama ilişkisi kesinlikle bitmiş olsaydı, o zaman ben de aynı şeyi söylerdim. Zira artık cinsellik evlilikten önce de yaşanabiliyor. (Kişiye göre değişmekle beraber...)
Ancak burda farklı bir durum söz konusu. Sizi aldatırken kaybetmiş bunu... Yani burada ön planda olan bekaret değil, ihanet.
Dolayısıyla "evi düzdüm, şimdi ayrılamam, daha iyisini bulamam da" demeyin ve AYRILIN. Ne olursa olsun, AYRILIN.
Borç bir şekilde ödenir, evinizde kendiniz de oturursunuz. Çalışıp ödenir borç dediğiniz şey. Isyerinin alacaklarıni da telafi edersiniz aynı şekilde. Yeterki pişman olduğunuzun ve geri ödeme yapabileceğinizin güvencesini verin.
Hayatınızda 50 yaşından sonra dahi gerçek aşkı bulabilirsiniz. Yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.
Ancak giden zamanın ve mahvolan hayatın telafisi yoktur. Bunu lütfen unutmayın.
Ölüm ve amansız hastalık dışında her şeye çare var şu fani dünyada...10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyin. Evlenmeye bu kadar odaklanmanız bariz yapacağınız hatayı görmenizi engelliyor. Şu an sizi bağlayan bir şey yok ama evlenince çocuklarınız olunca aynı şeyleri yaşamayı sindiremeyeceksiniz ve darmadağın bir hayatınız olacak.
Ailenin evlenmenizi isteme nedeni, arsız kızlarının başını bağlayıp başlarından savmak istemeleri. Yakmayın kendinizi!320 YorumlaDaha iyisini bulamam diye evlenmek aldatılmayı sineye çekmek. Hocam yanlış anlamazsan bir şey sorucam gurur denen bir şeyden haberin var mı? Midesizlik bu resmen. Senleyken başkasıyla birlikte olan birini, hadi onu da geçtim; 2 sene seni aptal yerine koyanı nasıl içine sindirebiliyorsun. Bu arada donunu kaybeden cimer' e yazıyor. Oradakiler önemli bir konu olmadığı sürece umursamıyorlar haberin olsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılHakkında tahkikat baslamıs bile nasıl umursamıyorlar.
Soran+1 yılHerkes atılır diyor. Şantaj yapmiş yazdım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim ben de 4 senelik sevgilim ve de 2 senelik nişanlım tarafından aldatıldım. Telefonunda edepsiz mesajlar gördüm. O gün kafamda bitirdim. Nişanı da attım. Bizim de çoğu şey hazırdı. Bilezikler gelinlik damatlık vs alınmıştı. Nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapmaz dedim. Beni aldattığı kız buranın or*uspusu. Ve ben eski nişanlımdan ayrıldıktan sonra o or*uspuyla gorusmemisler. Çünkü kızın ne olduğu belli. Kız da apar topar saf birini bulmuş evlenmişler. İyi ki de nişanı attım kafam rahat. Evlenseydim o mesajlar sürekli aklıma gelecek aramızda soğukluk olacaktı. Belki de mesajlardan hariç ilişkiye de girmişlerdir. Çünkü o mesajlardan sonra ilişkiye girmemeleri düşünülemez. Bu beni fazla ilgilendirmiyor sadece birine edepsiz mesajlar atması bile yeterli benim ondan ayrılmam için. Mide bulandırıcı bir şey. Sen bilirsin durumu evleneceksen iyice düşün derim çünkü bir ömür boyu aklina gelecek yaptığı.
İstersen mahkemeye de verebilirsin. Evlilik akdiyle Nisan yaptık her şey alındı ve beni aldattı diye. Tabi kanitinin olması gerek. Böylelikle ne taktiysan bilezik yüzük vs vs geri alabilirsin.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNikaha haftalar kala böyle birşeyi öğrenmen senin için acı bir tecrübe olmuş.
Aziz dostum.
Kız sana açık açık evlenince aldatırım gibi cümleler kurmuş senin yapman gereken kızı bir kenara bırakıp yoluna geleceğine devam etmen olacaktır.
Çünkü bugün bunları yapan yarın daha farklı şeyler ile seni rezil edebilir.
Erkeksin dayanamazsın anlık sinir ile kendini yakarsın..
Sana dost tavsiyesi herşeyi bir kenara bırakıp artık kendi geleceğin ile ilgilen aksi halde çok üzülürsün nişanlım dediğin insan yalnış insan.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. ondan iyisini bulamam ne! bu kadar mı düştün gercekten. dugune kadar bekle dugun gunu nikah masasinda onun yaptiklarini acikla millet ne halt oldugunu gorsun sakın evlenme yine aldatir yine aldatir... seninde illaki hayatina duzgun biri cikacak bu kiza bagli kalma degmez
23 Yorumla
Soran+1 yılAdam ceza alacak askeriyenin kuralları katı.
Abi , her şeyi cimere yazmak gibi bizim toplumca bir huyumuz var ama siz gerçekten yazma amacınız doğrultusunda bir cewap alabileceginize inanıyor musunuz?
Ayrıca ya ewlenseydiniz , sadakat konusunda bu rezillik tekrarlanip durmayacak miydi?
Evet gerçekten zor bir durum. Ama olayiniz yeni ve saglikli dusunmede zorluk yaşayabilirsiniz. Kendinizi sakinleştirip durumu net görmeye çalışın. Ve izleyeceğiniz yolu o şekilde belirleyin bence.15 Yorumla
Soran+1 yılCimer'den cevap gelecek. Hatta meslekten bile atılabilir o.
- +1 yıl
Evet arkadaşa katılıyorum tüm suç kızda şu an ama kondurmak istemiyorsun ister istemez bence önündekinden uzaklaşmayı dene. Adamı şikayet edince eline ne geçecek? Kızla için rahat evlenebilecek misinn?
Soran+1 yıl@minikkladyy nişanlımla yatmıs bedelini ödesin şerefsiz.
- +1 yıl
Nişanlınla zorla mı yatmış hayır? Nişanlın kuyruk sallamasa afedersin ama kimse kimseye dokunamaz bile.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı niye sikayet ettin ben ona takıldım :)
adamda bilmiyormuş ögrenince seni aramış
kaldı ki ne saçma laflar ondan ıyısını bulamam va yaşın kaç daha. Ayrıca kaç olsa ne olacak bu sebepten seni sevmeyen aldatırım diyrn birini kabul edeceksin çyle mi:))
valla ilginç12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyor ama evlenecek. Sinirden dedi galiba.
- +1 yıl
Seni. 2. sene aldatan. Birinin. Ben olsam tehdidini ddiye. Alırım :))
+1 yılyahu gercekden saf misiniz yoksa saf rolumu oynuyorsunuz? Ne demek ondan iyisini bulamam? Sen evlenip bosandigin icin boyle diyorsun ama senin böyle biseye onay vermen seni daimi mutsuz yapar zaten mutsuz oldugunuz icin bosaniyorsunuz, 2. bosanmani er ya da gec yine yapacaksin boşanma sayisimi tutacaksin? Istersen dünyalari ver karsindaki bu degeri bilip göstermedimi neyin zorlamasi? O KAPI SANA ACILMIYOR ZORLAMA !!
evlendikden sonra geri dönüş cok zor oluyor bunu biliyorsun yani sen diyorsunki mutsuz olacagim ama en azindan yalniz kalmayayim... ya böyle kafa olur mu cidden yalniz kalmamak icin belirli yastan sonra baskasini bulamam düsüncesiyle kendini niye unutuyorsun? Tekrar niye üzülecegini bile bile hatalar yapiyorsun? Deger mi?
Birak o kizi kimsenin sana bunu yasatmaya hakki yok, git kendine dogru duzgun birini bul birsuru iyi kalpli dul kadinlar var onlara es ol
senin degerini bilmeyen seni ezip gecen bir ezikle degil !20 Yorumla
+1 yılÖnce bahçivan aşçıya, aşçı uşağa, uşak çırağa, çırak bahçivan derken ortalık 56 olmuş.
Kardeşim her şeyi bırak yoluna git. Psikoloji düzelir, hayatlar düzelir ama karakter asla düzelmez. Onurlu, gururlu bir şekilde yapman gereken, olduğu gibi bırakıp s. etmen. Ne bu dünya da tek kız o ne de tek erkek sensin. Her şeyini kaybet ama onurunu asla.50 Yorumla
+1 yılBelli ki kız açık kapı ve sana kakalamaya çalışıyorlar. Benim tavsiyem yaptığın ve onun evinde olan fazla aldığın bişey yoksa peşine düşme öylece kapansın. Yok alqcagin altın falan varsa usulünce geri işte.
Ayrica aldatma olayını birebir ailesine desende inkar edebilirler , malum seni kurban gibi seçmişler.
Olmazsa polisle hallet alacagini derim ama sende büyük bir hata yapmışsın , açığa cikma durumunda var.
Eğer başını belsya almak istrmiyordan en güzel başka çözümde buna şükür deyip resmi nikah olmadina. sukreder , yoluna bakarsın.01 Yorumla- +1 yıl
Bunun irtibatı var mı bı soveyim
+1 yılBu nasıl bir şey yaa?
Kiz seni 2 yıl aldatmış ve yine yaparım diyor.
Annesi sinirden konusuyor diyor
Abisi öbür cocuga al kizi diyor ama o almiyor
Sen 1 kere evlenip boşandım onda da aldatildim başka şansım yok diye evleniyorum diyorsun.
Müge anlı programı gibi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Az bir gururlu olll.
Kadın mi yok evlenirsin. Nice bekar ya da boşanmış kadın var evlenirsin biriyle80 YorumlaSelamün aleyküm.
Şu durumda asla ama asla hiçbir şeyi kabul etmeyin.
Bunca rezalete ve zinaya rağmen, yine olabilir deniliyorsa bu durumda evlenmeniz intihardır, haberiniz olsun.
Allah her şeyin hayırlısını versin, her şey düzelir yola girer ama gurur ve onurunuzla ahlakınızı bu şekilde hiç ederseniz asla mutlu olamazsınız. Kendinize olan saygınızı ayaklarini altına almayın.20 Yorumla
+1 yılTroll herhalde. Gerçekse bir sey diyemiyorum ondan başkasını bulamam niyetiyle evleniyorum ne demek bu kadar mi eziksin ayrıca adamın sucu yok şikayet etmen de ise yaramaz sevgilinde suç aldatıcam seni istemiyorum demiş farkında mısın buna rağmen mi evet dedin önceki evliligindede bundada aldatildiysan bence kendine dön bir bak neyde hata yapıyorsun diye
20 YorumlaStatüsü ne olursa olsun bu olaydan ötürü herhangi bir şey olmaz. Kız arkadaşınız ile olan durumunuz "nişanlı" yani yasal olarak medeni bir durum değil. Örf ve adet durumlarından dolayı oluşan durumların yaptırımı vicdanıdır. İstisnai durumlarda örf ve adet durumlarının yaptırımı kanunla korunmuş olabilir. Ayrıca adamın haberi bile yokmuş -ki olsa da değişmez. Aksine karşı şikayet size açabilir ve üstelik kazanır. (İtibar zedelenmesi vb)
Dizinde düşünceniz doğru değil. Dul niyetine nedir? Bir daha bulamam nedir? Evlenmeniz durumunda kız arkadaşınız yine aldatırım demiş ötesi var mı?11 Yorumla- +1 yıl
Nişanlı olmak da aldatılan tarafı haklı çıkarır. Nişanlı olduğunu ve nişanlıyken aldatildigini kanitlayip mahkemeye verirse aldatan kız ve askeriyedeki erkeği haksız gösterebilir. Tabi askeriyeden atılır mı bilemem. Bir de askeriyedeki erkeğin , kızın nişanlı olduğunu biliyor olduğunu kanıtlaması da gerekli.
Adam zaten bilmiyormuş nişanlı olduğunuzu öğrenince anlatmış adamı şikayet ederek nereye ulaşmaya çalışıyorsun anlamadım? Siz aldatılmayı kendinize yediriyorsunuz ama bunun bir askerle olmasını mı kendinize yedirtmiyorsunuz. Herkesi kadıran kişi kadın. Bakın her şeyiniz boşa gitsin, bırakın işinizden olun, aldığınız eşyalar elinizde kalsın ama bu yüzsüzlüğü yapan biriyle evlenmeyin.
Sizin yerinizde olsam ölene kadar bekar kalırım yine de bu salakla evlenmem. Dünyada evlilikten daha önemli şeyler var.40 Yorumla
+1 yılNikah masasında herkesim önünde ne olup bittiğini açıkla rezil olsun şuursuz k*pek.
51 Yorumla
Soran+1 yılHerkes biliyor zaten benim de onun da akrabaları ögrendi. Adam duyurmuş yeteri kadar.
+1 yılBöyle kepaze rezil bir kadınla evlenmektense hayatının sonuna kadar bekar kal daha iyi. Nişanlın kişiliksizin önde gideni ama kusura bakma sende çok kişilikli bir adam değilsin, ihanetin affı olmaz bunu öğrenir öğrenmez yol verecektin. Pişmiş bir şekilde aldatırım demeye devam ediyor sizde ailecek oturup herkes hata yapar diye çözüm yolu arıyorsunuz bu hata değil bu yanlış gerçekten normal değilsiniz. Aile bağı, sadakat, gurur, şeref bunlar nerede kaldı?
30 Yorumla
+1 yılBöyle sorulara nasıl görüş sunacağımı şaşırıyorum ama kendımı tutamıyorum kardeşim nasıl bir algıda kapalılık bu algılayamıyormusun o para Eşya vs evlensende çöp olacak 😂😂 üzülemıyorum bile kızdaki rahatlık peki bana ne ben aldatcam bana ne ühühü istemıyorum aldatcam böyle dıyen bırısıne sen nasıl nışanlım dıyebılırsın neymıs abısı adamla konuşmuş abısıne alınmışmış gavatmısın kardesım sen rica edıyorum titre ve kendıne gel o kızdan sana ne koy ne kasaba olur anladın mı ay sinirlerim bozuldu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKiz seni istemiyor iste zorlama at nisani. anasinin babasinin agzina bakma. kizla evlenceksin ailesiyle degil. seni 50 kere aldatir bu
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenicez diyor, daha gecen hafta mutluydu benimle eşyaları beraber aldık.
- +1 yıl
Offf kardeşim akılsız mısın yaaa kız kendini sana kakalıyor yaa asker bile istememiş günü birlik bir kız gibi yamamış kendini hiç utanması yok bari sen de utanma varsa isteme. Yazık yaa rezilsinizyaa
Merhaba, üzücü bir hayat hikayesi ama sırf evlenmiş olmak için, veya bir şeylerden kurtulmak için, bu denli düşük birisi ile evlenirsen tabiri caizse yağmurdan kaçarken, doluya tutulursun
50 YorumlaKardeşim canım kardeşim o kadar dolmuş ki adam gizlemiş kendini neden çünkü kendine erkek diyen hergun karısını sevgilisini başkasının karısı sevgilisi ile aldatan ciğeri beş para etmez insanlar yargı dağıtacak düşün taşın hayat senin kararı sen ver ama derim ki uzat eğer sinirden söylediyse döner bu kadınla hayat geçer mi kararı sen ver çok geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılSeni yadırgamıyorum
Geniş gurursuz değilsin asla
Inanilmaz sahiplenen iç yapın var karakter tam sende iyi niyetlisin fazla fazla
Şöyle yap bu insanla devam edersen artı eksi ayrılırsa artı eksi yap. ..
Hayatın boyunca taşımak zorunda değilsin.
Para gelir gider ama hayat gelir birdaha gelmez.10 Yorumla
+1 yıl2 yıldır aldatıyor ve ruhun duymuyor senin çok ilginç
Seni anlıyorum bugüne kadar verdiklerine üzülüyorsun o kadar emek verdim şimdi hepsi bosuna mi diyorsun
Düşün ki eğer hala onunla devam edersen bundan sonra olanlarda boşuna olacak
Bence vazgeç bitir her şeyi iptal et nikahı eşyalari da sat gitsin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapacaksın mikerim böyle işi diyip yol vereceksin. Oyle aşağılık birisiyle evkenecekmisin iyle bir aileyle bağınmi olacak. Esyayi falanı filanı boşver. Yarin bu yine aldatır ya katil olursun ya da sevgilisine seni oldurtturur. Boşansan bile nafaka ödersin. Bile bile ateşe atlama derim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNamaz niyaz bakilmamali. Cia ajanları sakalı uzatıp abdestsiz namaz kılıyor gibi yapıp katliamlar yapıyorlardı.
Ailesi ısrar ediyor çünkü başka birisi istemez
Ailesi sana ittirmeye çalışıyor kızı kendine gel. Ne demek bulamazsın daha iyisini. Kazara bir de çocuğun olsa o çocuk nasıl yetişecek ya o kapasiteyi görüyo musun o kızda?
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen asker istememiş bile
+1 yılAdamın senden haberi yokmuş burada suçlu olan adam değil ayrıca öğrenince gelip sana anlatmış sende onu şikayet ederek karşılık verdiysen yazık cidden kendine yediremeyerek başkasından hıncını cikaracagina evlenme bu kadar basit
20 YorumlaDiyecek bişey bulamadım.
En iyisi sen bununla evlen ama diğer adamı da kabullen grup yaparsınız belki.
Ya da şöyle yap bu karıya pezevenglik yap hem milletin parasına göz dökeceğine karının etinden faydalanırsin.
Karı zevkine sende paraya bak pc01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Baskan namaz falan kilmasi iyi insan anlamina gelmiyir bende nikahina 1 hafta kala aldatildigimi ogrendim sen dik dur elbet herkes ektigini bicer bu dunyada sen degil seni kaybeden uzulsun ditecegim ama sen kabul etmissin ben buna hata gozuyke bakamazdim kusura bakma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. üzüldüm dostum. valla zor iş. karar senin biz ne desek boş. 2 yılda maşallah baya da olmuş. bence bir avukatla konuş. manevi tazminat davası acabilirsin. yani senin kararın tabi. değerlendir. sinirini geçirmek intikam almak için bir youtubera da verebilirsin röportaj. ya da tv ye. kız rezil olsun diye. acıkcası senin durum film seneryosu gibi. neresinde tutsan sıkıntı. ama karar verceksin bir şekilde.
00 Yorumlamanyakmısın sen kız açık açık söylüyor daka ıyısını bulamam da ne demek bırak ne halleri varsa görsünler ya evlenme o kızda kimin b*kunu yerse yesin artık boşver nasipte kısmette ne varsa onu yaşarsındaha iyisini de bulursun
10 Yorumlabırak gitsin kardeşim başka kız mı yok evlenincede aldatırım zaten demesede böyle bir şey yapmış güven tek kullanımlıktır bana göre yarın bir gün başına daha kötü şeyler gelsin istemiyorsan ne uğraşıyorsun yol ver. Senin için böylesi daha hayırlı
10 YorumlaDostum ileride kendini banka olarak kullandirmak istemiyosan ayrilmalisin. Seni sevmeyen birisi seni sadece kasa olarak gorecektir. Yazık etme kendine belliki temiz birisin, temiz olmasan 2 sene seni kandiramazdi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılhocam bence bu işin peşini bırak bak sonra çok pişman olursun sonra yine aldatırım diyen bir kişi ile ciddi düşünmek ne kadar doğru emin ol daha iyisini bulursun yarın bir gün adın çıkarsa elalemin ağzından duramazsın benden demesi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatimda illa biri olsun diyorsan evlen Ama anlatiklariniz kadariyla bu bayan rahat durmaz soyliyim size Askeriyeye sikayet etseniz ne olucakki Sizin nisanlinizda en buyuk suc Ben olsan cakarim tekmeyi kiminle olursa olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBu konu gerçek mi ya?
Aldatmak, ihanet affedilmemeli bence bilmiyorum da. Nasıl aile olarak umursamayacaksınız bu durumu? Hadi biriniz sindirdi, biriniz çıkıp demiyor mu ihanet affedilmez falan diye? Trollse komik değil. Gerçekse de.10 Yorumla
+1 yılGöz göre göre aldatılmak istiyorsan durma evlen, evlendiğinde acaba beni aldatmış mıdır bugünde diyerek beyninizin içini yemek istiyosunuz sanırım karar sizin ama sırf evlenemicem diye hayatınıza aldığınız insana dikkat edin derim🤷🏻♀️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Niye atılsın meslekten yediremiyorsan evlenme baştan böyle rezillik çıktıysa evlensen başkasından hamile de kalır bu az mantıklı olun ya bu ne saçmalık
20 Yorumla
+1 yılYa abi manyak mısınız kadın aldatmış seni bir de arsızca yine aldatıcam diyor sende saf gibi kabul edeceksen kusura bakma bu saatten sonra kimse kadına kötü dememz sana enayi der
20 Yorumla
+1 yılbaşlığı gördüğümde seni kız sandım, bir kızın bunu yapması çok iğrenç. Ama evlenme onunla. Zaten bir insan 'evlenince de aldatırım istemiyorum' diyen biriyle nasıl evlenir?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım senin kaygıların eşyanın boşa gitmesi yok kimseyi bulamam falan boş !
ileride uçurum var ve sen orya doğru son sürat gidiyorsun. sana ağzıyla aldatacağım diyenden hayır gelmez !
ileride bunalıma girer kafana sıkarsın kurşunu lütfen sakin kafayla düşün ve bir anda bitir.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılAilece oturup kızın seni aldatmasını kabul mü ettiniz? Nasıl bir aile yapınız var anlamadım. Kapıdan içeri sokmamanız lazımdı.
30 Yorumla
+1 yılBence at nişanı. Bir gün seni de yasak aşk cinayeti işleyen koca olarak Müge Anlıda görmek istemem 👍🏻
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz şaka mısınız yoksa, gerçekten bu kadar saf mısınız?
Kardeşim kadın açık açık ne olduğunu söylemiş size, ne diye evlenmek için diretiyorsunuz? Evlenince de aldatılmak için falan mı?
Bence aklınızı başınıza alın. Evet, insan hata yapar. Yapmaz değil ama iki yıl boyunca hiç mi sızlamadı vicdanı!!
Bence evlenmeyin.10 YorumlaAdam yüz kızartıcı suç işlemiş oda askeriyeden ihraç sebebi ancak henüz evli değilsiniz resmi birşey yok kız ise diğer elemanın tarafınız tutar yani işin daha çok bka sarar ama çocuk yine zarar görür
11 Yorumla- +1 yıl
Nişanlı olmak da aldatılan tarafı haklı çıkarır. Nişanlı olduğunu ve nişanlıyken aldatildigini kanitlayip mahkemeye verirse aldatan kız ve askeriyedeki erkeği haksız gösterebilir. Tabi askeriyeden atılır mı bilemem. Bir de askeriyedeki erkeğin , kızın nişanlı olduğunu biliyor olduğunu kanıtlaması da gerekli.
+1 yılSiz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya?
Aşk-ı Memnu’ya senaryo mu yazmaya niyet ettin arkadaşım?
Bütün bu olanlara eyvallah diyorsan sorun sende
#Vesselam10 Yorumla
+1 yılAğa çok genissin ya. Affettik filan ne aldatan insan herzaman aldatır. Paylaşmayı gözüm kesiyorsa evlen. Ama şahsi tercihim. Mal para yerine gelir. Yol ver gitsin. Kalsın ortada
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle üzüldüm böyle bir durum yaşamana. Aldatan biri affedince tekrar aldatıyor yol yakınken geri dön. Çünkü affettiğinde ona aldatması icin" al sana ikinci şans" iması veriyosun...
11 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeyle geldim 😂 . Aldattığı için ayrıca başka şeylerden dolayı da ailesi sana yamamaya çalışıyor benim sezgim bu yönde. Bulmuşlar saf inanan adamı kandır anam kandır
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Cimer için konuşmam gerekirse şikayet ettiğin istek kabul edilirse bir ihtimal o adamın görev yeri değişir ya da 2 tane yazılı tutanağı varsa bununla beraber 3 olur ve askeriyeden ihraç edilir. Konu olarak da söylemem gerekirse emin ol yılan olan birisiyle evlenmek istemessin evlendikten sonra ilerde seni neler bekliyor bilemessin yatağında başka bir erkek görürsen şaşırma kardeşim ayrıyeten iş yerinin paralarını çalmışsın bence o paraların sahiplerinin ahını çekiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar aptal olunmaz be abi. Bir gerçekten boşanmış biriyle evlenmek var birde senin dul olarak saydığın ve utanmadan yüzüne karşı evlensekte aldatırım diyen biri var. Seni bilmem ama bekar ölmeyi o kadına tercih ederim ben.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Herkes hata yapar diye bir şey yok bunun hatası olabilir mi? Aldatma abi aldatma yenilir yutulur cinsten değil, 1 gün bile kabul edilmez. Bu hata değildir bile bile yalandır. Yol yakınken dön, eşya tekrar alınır, borçlar ödenir ama ömrünü hiç bir şeyle tekrar alamazsın.
Allah kimseye yaşatmasın bana böyle bir şey olsa, tüm kanuni haklarımı kullanırım. Süründürürüm, ben hiç dokunmam bırakırım sürünsün layık olduğu hayatı yaşasın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tamamen bakmışsın arkadaş tövbe et dur de kendine.. Ahlaklı bir yaşam sürmeye çalış o kızı da sal gitsin malı mülkü düşünme.. Evlenirsin bir de çocuk yaparsın kız başkasına gider daha perişan olursun
20 YorumlaAilesi kızı sana kakalamaya calışıyo resmen bence uzak dur evlenme evlendikten sonra basina daha buyuk isler acar bu kız bak baskasindan cocuk bile yapabilir ve yillarca o cocuga babalik yapmak zorunda kalabilirsin iyi dusun
20 Yorumlamanyak mısın kardes git agırlıgını koy. Ben olsam rezil ederim o kızı s*kerler öyle işi kahbelik yapmadan düşünseymış bide evleneceksiniz yani
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sende baya genişmişsin
4519 Yorumla- +1 yıl
Kız geniş aile ondan geniş.. Neresinden tutsan pislik akıyor
- +1 yıl
Ahhahahs baya güldüm buna @MimariuS2
- +1 yıl
Güncellemesi ayrı ironik.. Sanırım sk kafalı bizi trolleme peşinde
- +1 yıl
Hemde ne geniş
Tam bir edepsiz - +1 yıl
@Coronyus efendim?
- +1 yıl
@Coronyus haha, sk kafalı çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha iyisini bulamam derken 😱 sen buna iyi mi diyorsun yani iyilik kriterlerini bir gözden geçer bence hiç mi haysiyetiniz yok sizin kardeşim ya🙄
50 YorumlaNe kadar zavallı görüyorsan kendini aşağılık faiseyle evlenmeye mecbur hissediyorsun. Kendini layık gördüğün şeylere bak. Haketmissin gerçi bu kafayla ve daha çok sey hakediyosun
30 YorumlaKızı sana kakalamaya çalışıyorlar işte aklını kullan uzak dur o kızdan
30 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat