Eşim bekarlıktan kalan borçlar için düğün altınlarını benden habersiz bozdurmuş? 2yıllık evliyiz kandırıldım? ne yapmalıyım?

Merhaba, 3 yıllık beraberlik ve 1 yıllık evliyiz. Eşim düğünde takılan altınları daha 2. ayımızda bozdurup borçlarını ödediğini ve hiç bir birikimimizin kalmadığını itiraf etti. Daha önce de belli aralıklarla benim banka hesaplarımdan gizlice kredi çektiğini yakalamıştım. o zaman da tartıştık ama sonra zor durumdayım dedği için affetmiştim. ona başka borç var mı diye sorduğumda yok demişti. bu kredi olaylarına akrabaları da karıştırdı. annemin ihtiyacı var diye çektirdiği kredi de kendi borcu içinmiş. senetle borç almış birinden tehdit ediyordu ne yapacağımı bilemedim seni de üzmek istemedğim için yaptı diyor. ama beni bu şekilde çok yıprattı. hiç bir güvenim kalmadı. bana herşeyi yerine koyacağını söylüyor ama çok yorgunum. ne yapacağımı bilemez haldeyim. kimseye de analatamıyorum. ne yapmam lazım

Güncellemeler
1 yıl
kardeşimden borç alacakmış bi de , çevreye olan borçları kapatmak için. ya kardeşime ödemezse ya bu da yalansa , ne yapacağımı şaşırdım
Eşim bekarlıktan kalan borçlar için düğün altınlarını benden habersiz bozdurmuş? 2yıllık evliyiz kandırıldım? ne yapmalıyım?