15 tane 22 gram burma bileziklerim vardi, trabzon setim, zincirlerim.
hepsini kumarda yemisti o zamanlarda telefon almisti bana, ilk defa kocaman buket cicekle eve gelmisti tabi paralar ordan cikmis sonradan cikmisti ortaya o zamanlar gecti affetmistim ailesi falan sen kocanin yaninda dur bidaha olmicak falan dediler esimde oyle , ailem gel dedi gitmedim
Şu an iyi aramiz ama o yaptiklari aklima gelince uzuluyorum agliyorum ustunden zaman gecsede aklima geliyor. Neyapmaliyim gitmemekle hatami ettim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHata etttin ettin de ayrilmakla değil altınları kocana vererek hata ettin? Ne dedi de aldı hepsini. Birde bacım bak ben bekarım hiçbir kıza böyle bir şey yapmadım ama sana tavsiyem gün gelir seni kandırmaya çalışır sakın barışma derim o kumarı bende oynadım 3 sene neler verdim neler ama hala oynuyorum çok zor aile desteği psikologlar arkadaşlar sayesinde bıraktım onda bile ara ara tekliyor o yüzden barışma kendine yeni bir hayat kur. Kimse kolay kolay bırakamaz eroin bağımlısından beterdir demedi deme. Bilen bilir
07 Yorumla
Soran+1 yılben vermedim evde kasada duruyordu yerini o biliyordu aklimin ucundan gecmediki kocam yani guveniyordum, ben okula giderken almis birer birer bozdurup oynamis surekli.. ama artik oynamiyor 1 sene oldu bidaha yaparsa beni kaybetcek zaten biliyor bunu
- +1 yıl
Bak esindir tamam ama güvenme 320.000 eksiye düştüm 1.5 sene oynamadım gene başladım kumara başlayan adam artık ömür boyu onlynsr ben elbette mutlu olmanızı isterim tamam barış ama zamanla oynar ki hep yanında msn telefondan oynar tüm bilgileri siler gelir yanına bamka hesaplarına bkyrsn daha hiç kullanmadığı banka kartı açar. Kumar oynayan dan hepsic beklenir gülüm inan mutululgunu isterim kocası olmak zornama boyle olacağına olmasın gene blrsn kan bağımız yok ben Allah rızası için uyardım ustumebl dusenic yaptım gerisi sana kalmis. alkol ya da eroin tedavisi gördü desen barış derdim hem ona motive olur hemde aileniz kurtulur diye ama kumar sıkıntı bu yüzden dyrm Allah seni cennetlik etmisv bacım cgerisi sende
Soran+1 yılhaklisin tesekkur ederim bukadzr dusundugun icin zaten benim adima hesap acip oynamisti simdi butun hesaplari bende gelenleri falan herseyi goruyorum nezamanli suphe duysam biseyler çevirdiğini anliyorum zaten , kumarida oyle bulmustum oynadigini sonra altinlarimi farkettim.. bi kac yil cocuk yapmicam bakcam onu denemek istiyorum aslinda ne yapabilirim sence? eline para gecse buyuk miktar oynarli aceba bilmiyorm
- +1 yıl
Oynar gülüm bak bu illeti polisler bile oynuyor senin ki kumarbaz olmuş yalnız bende öyleydim ama ben 320 içeri girince para kaybedecegime bari içtiyim dedim belli bir süre içtim bacım sonra 2 MT düştüm ayağımı kırdım 4 ay yuruyemedim sonra bak tam 8 ay geçmişti hala oynamak istiyordum psikolg tuttum olmadi ama artık oynmyrm demeyi çok isterdim ama atıyorum haftada 2.5 4 bin bazen 5 bin içeri giriyorum bazen 10 bin kara ama kara geçsem ne yazar bereketini görmedim daha eve ekmek yoğurtta alnmz o paraya gülüm bak dedgim gibi seni tanımam etmem içimde bir fesatlık olamaz sana karşı ama kumarbazi iyi bilirim senin ki para buldukca gene oynar bence boşanma davası ac ve nafaka taelp etme ki sana bulsmasin belki çok seviyorsun ama o yolunu seçmiş çocuğunu düşünüyorsan bunu yaparsın yaşın kac bilmiyorum ama gençsin galiba eblenirsin genen emin ol talibin çok çıkar biz yaşında annemin sayısını everdik. Dediğim gibi belki çok seviyorsun ama o yolunu seçmiş emin ol seni sevip sevmedigni bile bilmiyordudr kafasından kartlar sayılar donuyordur sen beni takip isteğimi kabul et mesaj at ilk mesaji ben 3 XP olmadigin için mesaj atamyrm daha detaylı bilgi verecegim sana ki doğru kararlar ver herhangi bir sapıklık ya da başka bir şey yaparsın derdim o değil lldetaylar anlaticm dinlemek kstemeeSen cen bilirsin ama emin ol işine cokcyaryck
- +1 yıl
Yanlış anlaşıldm galibab niyetlm size bazı taktikler vermekti alma neyse bildiğini yap mutsuzluk içinde yaşayacak ve cocumanda vuracak ben dglm sensinm kib
Soran+1 yılama esim bi kez yapti bunu simdi oynasa bi sene boyunca yine oynardi yani bilmiyorum duzelmeye calistigina eminim
- +1 yıl
Hadi inşallah siz inanmak istiyorsunuz cinkuyseviyorsinuz ben dış gozden baktığım içi manntigim ve yasnmslik oldugucl icin daha msntikli knsyrmn tamam deneyin sonucu görün
En İyi Cevaplar
+1 yılBak öncelikle ailen dahi kimsenin dolduruşuna gelme. Kumar kötü bir illet insana her türlü hatayı yaptırır. Eğer o hatayı tekrar etmediyse ve ailenizin huzuru yerindeyse geçmişi hemen unutmalısın. Mal mülk yerine gelir. Hata yapmış gibi hissetme farzet ayrılmış olsaydın altınların yerine gelecek miydi? Yuvanı dağıtmakla kalacaktın. Dediğim gibi eşin hatasını anladıysa bunu aklından silip at boş ver. Yuvayı dağıtmak kolaydır peki ya yuva kurmak?
08 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama yolun basindayken bunlari yasamama ailem goz yummadi gel dediler gorsun hatasini bilsin dediler ben yinede esimin yaninda kaldim, daha cok simardi Şu an aslinda aramiz iyi 1 sene olcak yinede aklima geliyor oynamiyor 1 senedir birsey yapmadi bilmiyorum yinede korkuyorm
- +1 yıl
Yok yok sen öyle düşünme kardeşim. Her insan hata yapar. Önemli olan hatayı anlayıp tekrarlanmaması. Ailenin arkanda durması güzel fakat bu yaklaşım yanlış bence. Ailen bunu söylemek yerine eşini alıp karşılarına konuşmaları senin sahipsiz olmadığını arkanda durduklarını gösterir zaten.
Soran+1 yıloyle yaptilar zaten arkamda durdular ailem yanliz olmadigimi hissetirdi ben onlarla gurur duydum, kaynanam benden bile suphe etmisti altinlarimin yok olusundan
- +1 yıl
Yani kaynananın yaptığı yanlış fakat kimse kendi evladına leke kondurmak istemez. Empati yapınca sonuçta sende yenisin tam olarak seni tanımadığı için senden şüphe etmesi hata da olsa normal. o utanç ona yetmiştir.
Soran+1 yılayrica ben yemis olsam yerim benim altinlarim neden sakliyayim , yanlis bana gore ama annem cok emindi ben anneme kac kez kizdim suclama esimi diye , esimin yaninda anneme kizdim esim hala itiraf etmemisti gercekten unuttu o ogunleri ama benim hala aklimda maalesef
- +1 yıl
Birde bu konularda bence en doğrusu kişi kendi kararını vermelidir. İki tarafta ailesini işin içine sokmamalı hata yapacaksan da bu senin hatan olsun. Sonuçta o senin yuvan. Bence hata yapmamışsın kafaya takma hatta mümkünse kafandan sil yoksa mutluluğuna engel olur. Umarım mutlu bir hayat yaşar bunu unutursunuz
- +1 yıl
Tabiki sen haklısın ama haberlerde ne gelinleri duyuyoruz eşin de ilk başta itiraf etmediği için yanlış düşünmüş kaynanan.
Soran+1 yıltamam tesekkurler
+1 yılEşine güvenini kırdığını, onları tekrar alıp yerine koymasını söyleyebilirsin. Ben her zaman yanında oldum seni affettim ama şimdi düşününce üzülüyorum de. Açık açık konuşmalısın tek sorununuz buysa boşanmayı düşünme. Ama bu da bir yalan sonuçta başka yalanlar da söyleyebilecek birisi o zaman onu düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılalcam diyor hepsini yerine koycam
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m +1 yılBen bir insanın değişebileceğini düşünmedipim için en başta kumar oynayan biri olduğunu biliyorsan evlenmemeliydin, eğrr bir kez oynadıysa affetmemeliydin diyorum. Ama bekara bunları sallamak kolay. Asıl karar vermesi gereken sensin. Hiç evlenmedim hiç boşanmadım. Yıkıcılığını bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyordum basta ama Şu an oynamiyor onu biliyorm sadece kendi icimde kendimi iyi hissetmiyorm
- +1 yıl
O insanlar hasta oluyorlar. Fırsatını bulduğunda tekrar oynayacaktır. Yanılmayı çok istediğimi bilmeni isterim. İyi geceler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
+1 yılYargıtay 3. Hukuk Dairesi tarafından 2015/17598 E., 2016/11288 K. sayı numarası ile verilmiş olan kararda: "Yerleşmiş Yargıtay kararlarında da belirtildiği gibi, evlilik sırasında kadına takılan ziynet eşyaları kim tarafından alınmış olursa olsun ona bağışlanmış sayılır, ona iadesi gerekir.
Boşanırsan istersin11 Yorumla
Soran+1 yılturkiyede yasamiyorum maalesef
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu aralar çok duyuyorum bu meseleyi. Hatta daha bugün konu açtım: Slot oyunları neden bu kadar çok yayıldı?
İşin sonu kötü kardeşim. Kumar bağımlılığı varsa tıbbi yardım alması gerekir. Öyle ha deyince geçmez bu bağımlılık.
08 Yorumla
Soran+1 yılaslinda bi bagimliligi yok, gaza geldi almis yemis tek tek sonra onu kaybedince. geri kazanmak icin tekrar tekrar oynamis taki hepsini kaybedene kadar
- +1 yıl
Zaten buna bağımlılık deniyor. Eşiniz bir bağımlı.
Soran+1 yılbagimli degil bagimli olsa bu zamana kadar yine oynardi diye dusunuyorm
- +1 yıl
Bu işler öyle kolay değil. Birkaç kez oynayıp da sonradan oynama güdüsü duyuyorsa ya bağımlıdır ya da olacaktır.
Soran+1 yıloldurmicam eyer oynarsa bu kez affetmicegimi biliyor, aslinda denemek istiyorum onu ya eline dogru duzgun parada gecmedi nasil oynicak napsam
- +1 yıl
Kumar öyle bir illettir ki adamın yuvasını yıkar.
https://www.youtube.com/watch?v=KVj_iTxrP3s
Soran+1 yılizlemek istemiyorum zaten moralm bozuk, bi kez yapti 1 senedir rahat duruyor umarim boyle kalir
- +1 yıl
Hayatınız kayar. Kumar rezilliğin ta kendisi. İçki bağımlılığı hiçbir şey bunun yanında. Bir gecede ne mallar mülkler gider.
+1 yılBence hata yaptın eğer o altınları yerine koyacak ise sorun yok ama o altınları yerine koysun direk tekmeyi bas
02 Yorumla
Soran+1 yılkoyana kadar o
- +1 yıl
Yerine koysun vur tekmeyi
kumar bir bağımlılık emin ol tekrar yapar. o altınları tekrar alması için söz verdirt. ve birikim yaparken falan sakın söyleme ona yer parayı.
03 Yorumla
Soran+1 yılcok pisman oldu, yurtdisinda yasiyorum burada bagimli olanlar oynamamasi icin ozel bi kagit imzaliyosun pasportunla birlikte devlete gonderiyoruz bidaha oyniyamiyor giris yapamiyor hicbirsekilde , kendi istedi bidaha yapmaz gibime geliyor
Soran+1 yılinsallah canim ya
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar şeyi kumarda kaybedecek kadar şuursuz bir yaşam formunu nasıl seversin ki bundan sonra? Nasıl güvenilir ki bir daha.
03 Yorumla- +1 yıl
Hem kumar olduğu kesin mi? Başka şeyler çeviriyor olmasın.
- +1 yıl
Boşanırsan sağlam avukat bul. Tüm o şeyleri işte. Nefes aldırma şuursuza. Kendi düşen ağlamaz. Beynine sktğmn enbessili
Soran+1 yılustunden bir zaman gecti affettim geri alcam hepsini diyor ve ben yurtdisinda yasadigim icin burada nasiil ilerliyor onu bilmiyorum surec
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaten onları eşinin ailesi takmadı mı sanki kazanıp kendisi aldı altınlarım diyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir esim takti
- Aile & Toplum konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılAranız iyiyse değer veriyorsa artık geriye dönüp bakmamak gerekir. Büyük hata yapmış ama mutluysan dert etme
00 Yorumla
+1 yıl
Aradan 1 buçuk sene geçmiş affedemeyeceğin şeyi kabul etme ya da ikide bir hatırlayıp ilişkiyi de kendini de zedeleme bence00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHata yaptın gitmemekle aileni dinleyecektin kumar oynayan adam karısını ortaya koyar en sonunda
02 Yorumla
Soran+1 yılhatasinin farkinda ozamandan beri bise olmadi cok sukur ise gidip geliyor kendi isinin sahibi oldu insallah yapmaz
- +1 yıl
Kumarı bırakamaz insan kolay kolay eninde sonunda başlar kumar başka bir şeydir.
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatinin en mukemmel kararini vermissin devam etmekle dige rkumar oynadigindada evin barkin gider muhtemelen
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılO yaptıklarını hiç unutmazsın bu bir ve kumarı bırakmaz bu iki
04 Yorumla
Soran+1 yılbirakti simdilik , calisiyor yogun baya
- +1 yıl
Diye umut ediyorum
Soran+1 yılyinede bilmiyorum kafam cok karisik
- +1 yıl
aynen kimi duysam bu illeti bırakamıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenzer bir durumu bende yaşadım ayrılmadım genel olarak mutluyuz ama her aklıma gelmesinde içten içe sinir krizi geçiriyorum
113 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende oyle , sence biraktimi tamamen?
Cevap sahibi+1 yılKumar değildi bizimki götürmüş babasına vermiş onlar harcamış yemiş yaptıracağız geri vereceğiz dediler ilk öğrendiğim zaman ama şimdi hiç lafını açan yok yani gitti hepside aynı benimde 15 tane bileziğim 20 tane çeyreğim dolar falan vardı hepsi gitti utanmadan yemişler
Cevap sahibi+1 yılŞimdi 5 TL 10 TL demiyorum elime ne geçerse gizlice biriktiriyorum eşimin bile haberi olmuyor 2 tane çeyrek yaptım koydum kenara bi tek ben biliyorum
- +1 yıl
Gizlice biriktirmekte yanlış. Ama eşınin yaptıği tamamen yanlış. O kadar para yani nasil alamiyor annesinden babasindan? Şu an o bilezikler en az 500 bin ederdi. Kocanin kafasi yok. Annaci babaci hele esinden gizli yapan insanla geri devam etmende ayri sacma
Cevap sahibi+1 yıl@LordVoldemord neden gizli biriktirmem yanlış ki ben elime geçen parayı çar çur etmiyorum ee şimdi bu altınları eşime söylesem en ufak darlıkta hemen onları isteyecek veya babası para istediğinde bunları verecek haberi olmaması çok daha iyi olursa biriktirmeme imkan yok kesin harcar bu benim için bir güvence her şeyi geçtim eğer ki elimiz daralirsa eşimde zorda kalırsa o zaman çıkartırım veririm tabi ki de ama birikim yapmayi bilen birisi değil babası istediği zaman elinde avucunda ne varsa bulup buluşturup veriyor mecburen söylemeden biriktirmem lazım
- +1 yıl
Boyle erkekle evlenmen hataymış. Ilerde anlayacaksin beni
Cevap sahibi+1 yıl@LordVoldemord aklı başına geldi sayılır ama onca altın gittikten sonra geldi o zamanlar sesim cikmiyordu yeniydim şimdi eskisi kadar isteyemiyorlar hesabı ele alıyorum yavaş yavaş :))
- +1 yıl
:)) ileride beni hTirla ;)
Soran+1 yılnekadar zamandir evlisin?
nekadar ayipmis onun yaptigida hadi kocan yapmis benimkide oyle ama annesi babasi neden kabul edip harcamislar ya rezil haram et , esim alcak sozde hepsini hangi birini alcaksa bilmiyorum ayrica gizli biriktirmeli bi kadin bende biriktiriyorum gizlice esimin haberi yok
Cevap sahibi+1 yılBencede kenarda az da olsa güvence olması lazım haberleri olursa hemen ona da göz dikerler annesi babası bizim üzerimizden geçiniyorlar zaten resmen her ay düzenli para gönderir bazenleri biriktirdiğini gönderir öyle yani çok sinir bozucu yiyici insanlar
Cevap sahibi+1 yıl3 sene olmadı daha
Soran+1 yılseninde cok olmamis ya
Cevap sahibi+1 yılEvet çok olmadığı için boyleler zamanla duzelirler umarım
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOylelerini cok sevdiniz, kolesi oldunuz. Biz ne yaptık da yaranamadık size anlamadim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOooo hata tabi kumar hastalık seni bile gözden çıkarır
00 Yorumla
+1 yılYok artık, bence yuvanı kurtarman güzel ama giden de çok fazla
00 Yorumla
+1 yılKumar bazı adamlar evli olursan hayatını bitirir zaten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Takıları dava dilekçesine ekle onlar senin hakkın bunu ödemek zorunda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak benim etrafımda çok kumarbaz var illegal ortamlara çok girer çıkarım hatta kumarda oynarım kumarı bırakmadıysa senin sonu kötü olur
08 Yorumla
Soran+1 yılo son oldu devam etmedi
Cevap sahibi+1 yılDevam etmediyse sorun yok ama boşuna azar dahi atsa ayrı l
Soran+1 yılarada tartisiyoruz ama bu konu yuzunden degil tabi acmiyorum konuyu ben
Cevap sahibi+1 yılArada tartışmalar olur ama kumar oynuyorsa alkole devam ediyorsa bu ilişki çok sağlıklı gitmez ne alaka deme asla demem bana ne kıskanç adamlar gördüm kumar yüzünden karısını paylaşan... Bir seçim yapmışsın kalarak hata mı ettim iyi mi yaptım diye düşünmek yerine ilişkin düzeltmeye bak
Soran+1 yılbilmiyorum bekliyorum ne olup bitcekse olur
Cevap sahibi+1 yılBu düşüncede olma bu düşünce senin hataya götür ür hata yapmana neden olur
Soran+1 yılneyapcagimi bilmiyorum oyuzden bu dusuncedeyim
Cevap sahibi+1 yılBöyle yapmada. Senin anlatman lazım senin için dolu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKumari birakip aldiklari yerine koyamiyorsa hadi gule güle de
07 Yorumla
Soran+1 yılkoycam diyorda nasil koycak zor yani
Cevap sahibi+1 yılEk iş yapsin travestilik falan orasini sen dusunme bedavaya affetmişsin ama oda adim atsin göstersin biraz çaba
Soran+1 yılalcagini soyluyor hepsini daha bisey yok ortada , annesi ve babasi almaya kalkcakti cunku benim esim tek erkek cocuk annesi babasi hemen yetisiyor herseye bende kendi sorumlulugu oldugu icin onlarin almasini istemedim.. yinede trabzon setini aldilar gerisini esime biraktilar
Cevap sahibi+1 yılBence ortaya bir kumbara koy ve orada biriken birseyler görmek istiyorum de
Soran+1 yılolabilir yapabilirim, birlikte alcaz diyor ben calistigim parayla alcakmisim oda evin faturasi falan ama o altinlar evlenmeden once alindi annemin aldiklarida var tuvalet tzmizledi milletn bkunu temizledi oyle aldi bana o altinlari zoruma gidiyor ya
Cevap sahibi+1 yılHaklisin ne diyim. Anaciginin emekleri varsa zaten birakma pesini surekli baski yap. Kumbarayi gozune sok
Soran+1 yılslk gibi baskida yapmak istemiyorum , mecbur alcak hepsini
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Geçmişi düşünürsen mutlu olamazsın, geleceğe bak ümidini yitirme.
02 Yorumla
Soran+1 yılbidaha yapmaz umarim
+1 yılAyril Abla hadi ordan baskasiyla evlensin kumar oynasin Ayril sonra da onu evden kov Nereye giderse gitsin sakin acima
00 Yorumla
+1 yılBence sen soğumuşsun ondan sevmiyosun da sevmediğin için aklına gelip üzülüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bazen sorunlar yasiyoruz ama sevmiyorum diyemem
- +1 yıl
Sorunlar her evlilikte olur soğuklukta olur tabi ama sosyal medya soğukluğu daha da arttırır bence tabi
Soran+1 yılo neden
- +1 yıl
Sosyal medyada Akıl veren çok olduğu için örnekler çok olduğu için
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kumar kötü bir alışkanlık ikincisi olursa kesinlikle affetme
015 Yorumla
Soran+1 yılhayir oda biliyor affetmicegimi , annesi babasida ayni seyi soylediler busefer bende tutmicam seni dedi, babasi yalvardi bana kizim birakma diye ama ben sevdigimden kaldim maalesef
Cevap sahibi+1 yılYani evlilikte boşan demekte bazen çözüm olmuyor maalesef çok farklı bir kurum evlilik vede herkese kendi pencerenden baktığın için yanılma ihtimalin çok yüksek ne diyeceğimi bilemedim
Soran+1 yılpencere falan yok bu olayda esim aldi altinlarimi bozdurdu kumarda harcadi , bende affettim
Cevap sahibi+1 yılYok yok senin için demedim dışarıdan olaya bakan kişiler için kullandım ben onu şimdi eşini tanıyan sensin onunla aynı evi paylaşıyorsun huyunu suyunu bilirsin dışardan bakan insanlar kolayca akıl verir bu benim içinde geçerli ne yaşadığını ancak sen bilirsin o evde ne olup bitiyor hepsini sen biliyorsun dışardan yorum yapmak kolay iyice düşün taşın
Soran+1 yılhaklisin ama aradan 1 yil gectikten sonra ayrilik karari almakta sanki ayrilmak için bahanelere siginmisim gibi bisey olucak
Cevap sahibi+1 yılYani muhtemelen eşin öyle düşünecek çocukların falan da var mı acaba bir ikincisi ne karar alırsan al arkasında durman gerek bunun farkında olarak düşün sadece bu olaya özgü bakma eşinle diğer alanlarda nasılsınız bunları da düşün Oluru var mı yok mu enine uzununa düşün ayrıca şunu da bil sorunsuz evlilik yok
Soran+1 yılevet herseyi olcup bictigim icin bazen tartismalar yasadigimizda beni cok kiriyor ve oyuzden bunu affetmeye degermiydi diye dusunerek o yaptigi hatayi hatirliyorum, kendime kziiyorum. Cocugum yok istemiyorumda
Cevap sahibi+1 yılAh işte keşke hepimiz kıymetimizi bilene denk gelsek ama maalesef hayat toz pembe değil yollar dikenli üzülüyoruz hep ufak tefek sorunlar çözülürde bazen insanlarda bir yılgınlık ve bıkkınlık oluşuyor ve evlilik sadece kağıt üstünde kalıyor ay içim daraldı
Soran+1 yılhahaha aynen oyle boş ver tamam tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek aslında içim daraldı derken sohbetiniz sıktı anlamında demek istemedim umarım öyle anlamamışsınıızdır benzer şeyler yaşadığım için öyle yazmıştım
Soran+1 yılyok ya benimde daraldi zaten evlilik iste yoruyor insani herturlu
Cevap sahibi+1 yılYani özgürlük gibisi yok ama evlenmeden önce bilemiyor insan evlenmek için can atıyor oysa evlenenlerin yüzde 80 90 mutsuz gerçekten mutlu olan varsa da helal olsun hiç hayal ettiğim gibi çıkmadı
Soran+1 yılaynen valla , siz kac yildir evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılBen 7 yıllık evliyim
Cevap sahibi+1 yılSorunlar sıkıntılar bitmiyor
Ayrılmak la en doğru kararı verdin
01 Yorumla
Soran+1 yılhenuz ayrilmadim, aradan 1 yil gecti nerdeyse iyi aramiz
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl😂 kumarbaz bir eşin olduğunu yeni anlaman üzücü
01 Yorumla
Soran+1 yılyeni derken daha 2 yil oldu hatta olmadi
+1 yılçok doğru bir karar vermişsin ayrılık en dogrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılama uzerinden kac ay gecti bilmiyorm ozamandan bu yana elini surmedi
- +1 yıl
hakkında hayırlısı diyelim
+1 yılBoşan seni yokuşa surer
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cidden nasıl yaptı bunu ya
00 Yorumla
+1 yılAilem gel dedi gitmedim
Hayatının hatası00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce biliyor muydum bu huyunu
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir tabikide
Cevap sahibi+1 yılTedavi olmadan bırakmaz. Giden yerine sana yenilerini alsın
Soran+1 yılalcak mecbur
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki şu an sana ilgisi nasıl
037 Yorumla
Soran+1 yılhic bisey yapmamis gibi davraniyor , ozamanlarda guven sorunu yasiyordum bana kizmisti yanimda olmicaksan ben nasil toparlaniyim gbi , ben zaten ailem cagirdigi halde gitmedim esimin yaninda kaldim onunla bile yetinemedi
Cevap sahibi+1 yılAilen nerede yaşıyor sen nerede
Soran+1 yıluzak degiliz
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsan eğer
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bende evliyim ne yazık ki çıkmazda olduğum şeyler var
Soran+1 yılne gibi cikmazda , erkekler ayrilamaz sanmiyorum cikmazda oldugnu
Cevap sahibi+1 yılİşte mesele de bu benden yana sıkıntı yok ama çok farklı ya neden erkekler ayrılamaz?
Cevap sahibi+1 yılÇıkayım mı gizliden !
Soran+1 yılayrilamazlar cunku ekmek elden su golden, yedekte sevgili olmadigi surece veya aldatilmadigi surece ayrilabilceklerini dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılValla ben herşeyi kendim yapıyorum tanımadan yorum yapma bence ❤️
Cevap sahibi+1 yılPardon empji yanlış oldu
Soran+1 yılgizli olma sebebin ne?
Cevap sahibi+1 yılBilmem genel olarak öyleyim çıktım şimdi
Soran+1 yılbilmiyorum bana sey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılNey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılyazmicam abi
Cevap sahibi+1 yılEe tamam bunu söylesen yeter niye tribe giriyorsun
Soran+1 yılsevdigim kiz bana abi deyince😂
Cevap sahibi+1 yılYok be alınmam öyle şeylere canın sağ olsun senim kötü bir niyetim yok ki
Cevap sahibi+1 yılKaradenizlimisin sen bu inat ne 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır trip atıp yapmaması gereken benim normalde sen neden yazmıyorsun
Soran+1 yıltanimadigim abiye neyin tribini yapim , karandenizli degilimmm
Cevap sahibi+1 yılAbi mi
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yıl5 yaşa abi mi aşk olsun be
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun dakikalar geçtikçe merak ediyorum seni 😂
Soran+1 yılask falan olmasin , fazla merak iyi degildirrr
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 peki anlıyorum seni o zaman müsaade bana
Soran+1 yılpeki iyi gunlerrr
Cevap sahibi+1 yılSizede mutlu akşamlar
Cevap sahibi+1 yılAnonim de olsan sohbetin keyifli idi konuşmak isterdim burada ergen dolu biraz fakat kararına saygım sonsuz
Soran+1 yılonce evlilikle alakali cikmazdayim diyosun simdi sohbet etmek icin diyosun
Cevap sahibi+1 yılMuhabbetin sardı dedim dikkat edersen 😊
Soran+1 yılfarkettimde yinede bu o dedigini degistirmiyor
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum 🙏
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi nasıl peki
Senin içinde şüphe var mı?02 Yorumla
Soran+1 yılyaptigina dair yok ama degerimi bildigini dusunmuyorum diyim kisaca
- +1 yıl
Anladım
Bu konuyu konuşmak ister misin?
Bende değer bilinmedim de
Gizli Üye(30-35)+1 yılkumarbaz kumarbazdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin para sevdası ne zaman bitecek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıltekrar yapacak
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene oldu akillandi gibi yaparsa busefer beni gercekten kaybetcek
Kesinlikle hata yapmışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılbk vardi zaten
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen boşan
06 Yorumla
Soran+1 yıloynamiyor , o zamandan sonra oynamadi
- +1 yıl
Siz bosanmayı ne zannediyorsunuz
Soran+1 yılnasil? bosan diyen sensin
- +1 yıl
Ciddiyemi aldın. 😂 Hani varya burada öyle yazan den ge sizler.
Soran+1 yılne alakasi var evet ciddiye aldim yazdigini cunku ciddi bi soru sordum ayrica sen bosan dedin diye bosanma karari alcak degilim.
- +1 yıl
Ha onu diyom bende
Ayrıl abla canına yazık
00 YorumlaKocanın ben..
00 Yorumla
+1 yılEtmedin
00 Yorumla
+1 yılHer saniye aleyhine işliyor.
00 YorumlaEvet öyle yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDogru yaptın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp etmiş
00 Yorumla
+1 yılEvet hata
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 2 yıldır evliyiz, 6. ayda eşim altınlarımı bozdurup kumar oynamış. Ayrılmamakla hata mı yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler