Eşim yani kocam 2. defa aldattı herşeyi gözlerimle gördüm, yalvardı kimse duymasın seni seviyorum, senden olmam dedi. Kimse duymasın rezil etme beni dedi. Bende bitirme gözüyle gördüğüm için ailesinden tut herkes ögrendi. 1 çocuğum var. Bu zaman kadar onun için çabaladım. Artık yoruldum çocuk için her defasında beni kimle aldatacak diye kendimi bitirmek istemiyorum. Pişman olucak mı be mumla arcakmı. Bu şekilde boşanan bir insan karısını eski hayatını özlermi, benim vicdanım rahat herşeyi denedim onun düzelsin diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır pişman olmaz, bir kez yapan bin defa daha yapar, zaten artık yorulmuşsun bence de çekme artık bu hayatı mecbur değilsin, nişan bitsin gitsin herkes yoluna, yeterince rezil olmuş zaten herkese de öğrenen öğrenmiş, duyanlar duymuştur, bu saatten sonra pişman olsa ne yapacaksın sanki affetsen yine yapar aynısını, en iyisi boşanın siz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok yoruldum artık onu yük etmek yerine ipini salmayı seçtim ne hali varsa görsün ben bıraktıktan sonra kim kimi aldatmış kimi aldatmamış umrumda olmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk defa aldatmış sen şans vermişsin anlaşılan ikinci defa aldatılmışssın
çocuk için kusura bakmada kendi hayatını mahvetmen anlamsız boşansanız bile çocuğunun hala babası olacak
Ancak sürekli birilerine bakan onlarla olan birisi kusura bakma ama var olan hayatını hiç sevmiyordur o yüzden başka bir arayış içindedir seni arayacağını sanmıyorum ha çaptan düşerse ne bileyim bir hastalık filan geçirir işleri kötüye gider artık kadınlar ona bakmazsa belki gelir kapına özledim diye
Ama bana göre artık bu adamı asla hayatına almamalısın.. kendi ayakların üzerinde durmalısın22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Çok haklısınız zaten sevseydi o gözler birine bile bakmaya utanırdı
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım adı üstünde boşanma sadece evlilik bitmiyor onunla ilgili her şey bitiyor şimdiden aşk acısına başlamışsın yok pişman oldum yok beni arasın bırak nerde surterde sürsün ki seni falan da aramaz en fazla 50 yaşını geçince eğer hala bir kadınla yetinmeyi ogrenemediyse arar seni o da aile hayatı istediği için ki muhtemelen çoktan birini bulmuş ve evlenmiş olur o adamı ve onunla ilgili herşeyi boşa tatlım artık umrunda olmasın köşene geçip pişman olmasını beklersen sen beklemekten curursun o da gezip tozmaktan gençleşir
00 Yorumla
Size en büyük tavsiyem vazgeçin onu düşünmekten.. Önünüze, hayatınıza bakmalısınız.. Sizi özlemesi, araması, pişman olmasi artık önemsiz olmalı düşünmeyin bunu kendinize yük etmeyin.. Sorumlu olduğunuz bir evladınız var, bu saatten sonra tek odaklanacaginiz şey ayaklarınızın üzerinde durup kimselere muhtaç olmadan hayatınıza devam etmek olmalı.. Bol şans diliyorum, geçmiş olsun..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
64Cevap
u +1 yılİki kez aldatan biri, birinci seferden sonra pişman olmadıysa, hadi ikinci seferden sonra da pişman olduğunu göremediysen, asla pişman olmaz. Sadakatsiz insan sadakatsizdir. Değişir mi? Değişmez. Boşanma kararından geri dönme, belki değişir diye kendi Zamanını heba etme. Tek derdi “aman kimse duymasın” olan bir Eşin var. Kendine bunun yapılmasına izin verme.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle teşekkür ederim güzel yorumun için herkelimesine çok haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Her insan ikinci şansı hak eder sizde o hakkı vermişsiniz. Kararınız doğru o pişman olur mu bilemem ama siz olmazsınız.
Kabullendikce devam edecek etmese bile siz kendinizle sürekli mücadele edeceksiniz acaba nerede ne yapıyor diye.
Hayat kısa mutlu olmak dizinde hakkınız21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle canım benim teşekkür ederim🙏
Pişman olacak adam aynı hatayı defalarca kez tekrarlamaz. Başlarda yokluğun biraz koyar tabi ama sonra yine ortamlara akar. Senin eşin adam gibi adam olsaydı ve seni gerçekten sevseydi asla aldatmazdı. Artık bunu bi aklına sok. Belki yokluğuma dayanamaz düzelir diye de umutlanma. Çünkü insanlar asla değişmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın neden sadık kadına bunu yaparlar ki allahından buldun inşllh
- +1 yıl
Çok amin..
Seni defalarca aldatan adam. Sadece boşanıp rezil olmamak adına duygusal sömürü yapıyor. Ama sen kendini böyle bir adamdan kurtardıktan sonra onun pişman olup olmayacağını düşünmen bile saçma olur. İllaki pişman olacaktır ama bunun sana bir faydası olmayacak. Sonuç itibari ile sen de artık hem yorulmus hem de soğumuşsun
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yoruldum ve bıraktım
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Çok zor bir karar çocuğun olduğu için iyi düşünmelisin benim gördüğüm birkaç örnek var affeden kadınlar hayatı boyunca eşine şüpheli bakıyorlar eşini adım adım takibe alan arkadaşlarının eşlerine arayıp dün senin eşin neredeydi benimkiyle beraber miydi gibi saçma sapan takiplere giriyorlar.
Erkekler pişman olur o kesin ama pişmanlıkları kısa sürer gelip geçiçidir. Pişman olsada gene yapacağından geri kalmaz
Hakkında hayırlısı diyorum12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bu şüpheyle ömrüm geçmez geçemez diye bırakmak tek çarem
+1 yılAldatmanın hatası telafisi olmaz pişmanlığı da bi kez yapan 2de 3 de yapar bence kendinizi yıpratmaya gerek yok bosayin gitsin değerinizi bilmeyen için bu çaba yeter bence şans adama verilir karaktersize degil
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapan uslanmaz
Bir erkek olarak söylüyorum. Yakalansam. Yuvam yıkılmasın diye bir daha yapmam. Ama yuvamın yıkılmasını göze alırsam 2 3 4 diye giderim. Seninki demekki ayran gönüllü. Bence boşan. Bu şüphe adamı yer bitirir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayran gönüllüydü ve kendi elleriyle bitirdi yıktı artık
+1 yılBencede boşanman senin en iyisi olacaktır Çünkü aldatmak güveni sarsar ve bir ilişkinin temeli saygı ve sevgi oluşturur ilişki temelli bir kere değil 2 kere kırılmış benim nacizane düşüncem ayrıl yani boşa
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşllh 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBugüne kadar i, hanet ettikten ve ayrıldıktan sonra pişman olmayan hiç kimseyle karşılaşmadım. Tabiki pişman olacak, eski kurulu düzenini ve huzurunu arayacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok beni beni kaybetti. Haram tatlıydı. Şimdi bende haramım ona
- +1 yıl
O sebeple tatlı olacaksınız ve peşinize geri dönüşü olacak.
Bence rezil olmak istemiyor gözlerinle gördüysen zor be kizim artik kendin icin cabala artik boşver bence bide her defasinda beni kimle aldaticak diyorsan barişirsan yine aldatir bence o seni kaybeder
14 Yorumla
Soran+1 yılRezil oldu herkes duydu zatten bundan sonraki gidişat ne onu bilemiyorum
Soran+1 yılailesinden ve kendi ailemde komşulara varana kadar duyuldu. Kendisi rezil olmuşum diyor. Ben hep kötülüyordu gerçekler ortaya çıktı sonuna kadar ben haklıyım 3. Defada yapar her gördüğüne aşık olan cinsten
Kiloduna boxerına kadar al, hatta nafakayla organlarını bile al. Aldatan aldatır. Seni özler tabi ama ne bilim ya ben olsam boşardım, boşamadan önce de ağzını burnunu kırardım (karım beni aldatsa demiyom, kadın olsam ve kocam aldatsa döverdim, sonra pıçaklardım)
14 Yorumla
Soran+1 yılAlıcam bedeli neyse herşeyi yapcam ama kendim için değil o masum evladım için
Soran+1 yılAlmazdım ne yapcam çocuk dogurmadan o evden çıktım diye şükür ederdim. Ama iyiki var evlat çok güzel birşey çocuğum erkek ona kadına saygıyı ve ihanet etmemeyi öğreticem babasına değil benim huyuma çeksin inşllh
+1 yılPeki seni neden aldattı, kendinde bir eksik aradınmı yani onu sen itmiş olabilirmisin öz eleştirini yaptınmı
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet buldum benlik birşey yok kendisi bu tarz şeylere düşkün ve düşkünlüğüde başına bela oldu yuvasını kendi elleriyle yıktı. Benlik hava hoş vicdanım rahat çocuğuma gelince ona iyi bir anne olmaya devam edicem
- +1 yıl
En iyisini yarsın
- +1 yıl
Yaparsın
Soran+1 yılİnşllh kardeş
- +1 yıl
İnşallah kardeşim
+1 yılIlk aldatmasından sonra evli kalman hata senin. Pişman olmasını beklemen de deli saçması aklın yerinde mi senin?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için babasız büyümesin
Bi kere olmayan diğerlerinde neden pişman olsun boşa gitsin hayatına bak
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle canım bende öyle yapticm
+1 yılBoşan. Rezil et. Çocuğuna da anlat nasıl bir pisliğini.
23 Yorumla
Soran+1 yılOda farkında baba bile demiyor
- +1 yıl
Hayatına devam et kardeş Güzel günler seninle olsun.
Soran+1 yılAmin inşallah tek istediğim artık mutlu olmak🙏
+1 yılSizin ilişkinizi sen bitirmissin adam rezil olmuş zaten devam edersen sen rezil olursun... ama bi daha evlenmen çok zor kendi ayakların üstünde durabileceksen iyi tabi... nafaka da alırsın... ama başkasıyla evlilik yapazmazsın çünkü nafaka kesilir iliski yaşarsın özgürce ama istediğinle...
01 Yorumla- +1 yıl
Merak ettiğim esin seni neden aldattı.. cinsellik icin sanirim soğuk birimidin veya çok mu sınır koyuyorsun adama... duygusal olsa bi kere yani bi kişiyle olur...
Olabilir, olmayabilir, bundan öncesi kendi ve çocuğunun ruh sağlığı bence 😌
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle canm 🙏
+1 yılBu ikinci ise boşver , hoş gerçi ben birincisi yol verirdim amma ne
14 Yorumla
Soran+1 yıl@Sudesaban haha ben aldatsam taşlanırdım kadın yapınca namussuzluk erkek yapsa namuslu olunur hoş öyle bir nefise sahibimki çok şükür ben değil kendi yaptı reziliğini
Soran+1 yıl@Sudesaban yok aldatmadım ve hiç düşünmedim
+1 yılErkeğin akli başına biraz geç gelir ama bi gelir sker atar yoklugun
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani daha açsan
- +1 yıl
Senin değerini 3-6 ay sonra anliycak ve neler kaybettiğine O kadar pişman olucak ki merak etme
Soran+1 yılYa inşallh allahtan en büyük duam bu öyle pişman olsun son nefesini vereceği zaman bile adımı sayıklasın, o kadar çektirdik rabbim yanına bırakmasın
- +1 yıl
Çekmeseydin sende ama neyse ya
Soran+1 yılHaklısın ama evladım için çektim neyse.
- +1 yıl
Çocuğu unuttum pardon çekmekle iyi yapmışsınız hatta kaldıysa birazda ben de cekiyim:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah işleyip samimi ve işten tövbe ettiyse, Rabbim tüm tövbeleri bağışlayandır..
Sizde bağışlayın, özrünü kabul edin, yücelik gösterin.
Bu hatasını da asla yüzüne vurmayın.
Ama gerile gerile ve yaptığı şeyden pişmanlık duymuyorsa, o iflah olmaz..00 Yorumla
+1 yılS*ktirsin gitsin ablam. Sen çocuğunla git düzenini kur. Bırak mumu isterse stadyum lambası ile arasın sen yine ona yüz verme. İleride pişman olursun.
10 Yorumla
+1 yılHata bi kere olursa hatadır 2. Olursa 3. De mutlaka olur. Pişman da olmaz. İşine gelir. Rahat rahat yapar artık yapacağını
10 YorumlaBöyle adam mı olur be. İyi yapıyorsun boşanmakla. Pişman olup olmaması önemli değil bence. Ayran gönüllünün teki ne hali varsa görsün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim burada yorum yapan çoğu kişinin yaşı 18 den küçük ve senin yaşadıklarını anlayacak yaşta değiller. Konuşmalarınızdan imanlı biri olduğunuz belli oluyor. Madem böyle bir karar almışsınız Allah hakkınızda hayırlısını versin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Aldatma problemi dışında genel olarak mutlu ve memnun bir hayatınız varsa başlarda çok pişman olacaktır. Sonrasında pişman olup olmaması yaşayacağı ilişkilere bağlı. Her başarısız ilişkisinden sonra büyük ihtimalle aklına sen geleceksin.
10 YorumlaHelal kız iyi yapmışsın. Bırak onu düşünmeyi de önüne bak şimdi.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle boşan. Pişman olsa bile affetme. Aldatmanın affı olmaz.
10 YorumlaUcuncu defa boynuzlanmadigin icin mi lisman olacaksin.
10 Yorumla
+1 yılO 1. Kez yaptıktan sonra ayrılmayıp birdaha yapmasına izin vermen bile aptallık DJKDBJSJD kendine o kadar az mı değer veriyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için bir şansı verdim onun için değil ki
+1 yılBunu soruyorsan onu kafanda bitirmemişsin demekki hep pişman olurlar boşver önüne bak
10 Yorumla
+1 yılYsni artık olan olmuş bundan sonrası kendi düşünmesi gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılİhanete uğrarsanız bu sizin suçunuz değildir.
Fakat ikinci defa aldatmasına izin verirseniz bu onun suçu olmaktan çıkar.20 Yorumla
+1 yılİstersen belden aşağın olmasın aldatamaz evlilikte iyi gün de kötü dediyse.. Biz de böyle diğer yavşkları bilemem...
Hak kiminse o alsın yürüsün ve sen haklısın...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 kez aldatmışsa ne kadar pişman olursa olsun onu hiç takma, senin sevgini hatta saygını dahi haketmiyor
10 YorumlaAdam seni sevseydi böyle yapmazdı değişmez bundan sonra bırak gitsin bence 😀
12 Yorumla
Soran+1 yıl😊Aynen öyle kardeş umarım ben hem mutlu olurum ve oda kudurur
+1 yılpişman olur mu bilinmez ama ikinci kez aldatıyorsa demekki pişman olmamış devamı da gelecek
boşanman senin için en iyisi bence10 Yorumla
+1 yılSebebini araştırın ıllaki bi sebeb vardır çözmeye çalışın tavsiyem
12 Yorumla
Soran+1 yılSebep var her gördüğüne kapılıyor böyle bir insanla nasıl devam edeyim, ailesi ona diyor herkes senin karın gibi eşi olsun ister senin yaptığın şerefsizlik dediler
- +1 yıl
Ben de yedim o bolları zamanında şimdi köpek gnu pişmanım yuvanız yıkılsın istemem
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Pişman olması hiç bir şeyi değiştirmez
Üstelik 2. Kez aldattı diyorsunuz siz kendinize bunu nasıl yaptınız? İlk aldatmasına göz yumabildiniz 😳00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. 2 kez boynuz yemişsin hala pişman olur mu diye merak ediyorsun olsa ne olmasa ne
hayatına bak asla affetme00 Yorumla
+1 yılPişman olmaz
Öyle olsa ne ilki ne ikincisi olurdu
Boşa gitsin00 Yorumla
+1 yılOnu bilmem ama...
İlk aldatmasinda affettiğin için senin pişman olman gerekir.00 Yorumla
+1 yılBazısı verilen şans i kötüye kullanmak ta usta böyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver gerekeni yap gerisini düşünme bu saatten sonra çocuğunu düşün gerisi teferruattir takilma
11 Yorumla- +1 yıl
Ve şunu eklemek isterim aldatmanın arkasına sığınılacak hiçbir bahanesi olamaz bana göre aldatmanın her türlüsü bir karaktersizlik oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBosan gitsin asla pişman olmazsin
14 Yorumla
Soran+1 yılBana sen pişman olucak sın dedi neye pişman olcam onun gibiler dışarda çok. Ben sadık olsun istedim ama olmadı inşallh o çok pişman olur
- +1 yıl
Mutlaka pişman olacak senden sonra bulduğu da onu altatir etme bulma dünyası derler canım senin için rahat olsun
Soran+1 yılİnşallh ya çok iyi insanlara denk geldim anlayışınız için herkese teşşekür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim güzellik 😘
+1 yılElinden geleni yapmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılVicdanım rahat elimden gelenin en fazlasını bile yaptım. Ama yok huylu huyundan vazgeçmiyor.
+1 yılYazlık üzüldüm senin için blrde cocuk var
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama malesef hep hem sinsim tarafından aldatılıyorum.
- +1 yıl
Kac yaşin sın kac yıllık evli sin
+1 yılÇok üzüldüm. Keşke kıymetini bilseymiş
18 Yorumla
Soran+1 yılHerkes üzüldü ama kimse benim kadar üzülmez eşimin ailesi bile ağladı. Ben yanlış yapmadım hep sadıktım aldatsa bile intikama dönüştürüp aldatmadım. Sadakati olan ben sadakatsiz olan oydu
- +1 yıl
Ne bekler ki bir erkek?
Bsşkasında olsn sende de var.
Keşke yapmasaydı.
Soran+1 yılBende onu soruyorum güzelik fizik ev kadınlığım çocuklarıma evime herşeyim gıpteyle bakılır bir ordu misafirlere yemekler yapardım eşime anlayışlıydım ilkinde aldatırken sıkıyordum beni sıkıyorsun rahat bırak dedi bu defa anlayışlı olmayı böyle denedim anlayışlı oldum ama sonuç yine aldatıldım
- +1 yıl
Daha ne yapsın ki bir kadın?
Yemeği iyi, yatağı iyi, sosyalliği iyi...
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim ama kişi şerefsiz olunca karşısındakini gözü görmez oluyor
- +1 yıl
:( :(
Dahq iyilerle karşılaşırsın umarım
Soran+1 yılİnşllh 🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏iyi insan
+1 yılOnun derdi insanlara rezil olurum aldattığım duyulursa düşüncesi pişman olsa da olmasa da umursama senin duygularını değil insanların ne diyeceğini düşünüyosa böyle bir durumda sen de o pişma olcakmış olmamış takma.
00 Yorumla
+1 yılAdamla yatamıyorsan boşan, ama o seni aldatanla sevişebiliyorsan boşanma.
10 YorumlaKapının önüne koy dürzüyü ömrün boyunca hep boynuzlanırsın donunu Bile al
10 Yorumla
+1 yılEşin aldatmamıştır sen yetersiz kalmışsindir
Sende olan beklentileri görmeyince
Dışardan biri isteklerini karşılarsa tabiki dışarıya yumulur.
Kendi eksiğini araştır05 Yorumla
Soran+1 yılBenim eksikliğim yok çok şükür Vellakin, ki yetersizdir kalsam bana bunu söyleyin düzeltmek için elimden gelenide yapacağımı bilir. Ama her gördüğüne karısını aldatacaksa ben buna adam demem piçlik derim
- +1 yıl
Bi söz vardır eskilerden
Uyurken karının yanında çıplak yatması lazım erkek
Yatarken kadın kocasının yanında her gün aletiyle oynaması lazım
Nu güzel emin ol
Soran+1 yılMahrem şeyler orda kalır dediğim gibi beni kaybetti.
- +1 yıl
Yanlış yapma iyi düşün o on7n serefsizligi
- +1 yıl
Yüzüne söyle önce her ne yapacaksan. Bütün hatalarını söyle ya da küçük bir göz dağı ver
+1 yılPişman olacak bisey yok, ayrıl kurtul. Kafanda sürekli şimdi beni aldatıyor mu düşünceleri ile mutlu olamazsın, düzgün bir birey de yetişmez o ailede. Kendine yepyeni bir sayfa aç mis gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep sana mi yuklensin cocuk arada sen dinlen diye kucuk bi kacamak yapmis
00 Yorumla
+1 yılBosanma onun yerine cezalandir 🙂
13 Yorumla
Soran+1 yılİlk aldatmada yaptım burnunda getirdim ama nafile konu kapanınca yeni konu açmakta üstüne yok
- +1 yıl
Anliyom
- +1 yıl
Sizinle konusmak isterim mesejda eger isterseniz tabi
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yani 2. Kez olmuşsa ve kesinse qyrıl
20 YorumlaSize tavsiyem bosanmamaniz cunki o sizi aldattiysa bide herkes duydu dediniz bu rezillik ona yeter ona bir sans dahs verin
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkes duydu diye daha üste çıkmaya çalışıyor herkes duydu diye çabalaması durdu😊
Soran+1 yılİlk aldatmasında söyledim ama evladın hatrı için 2. Defa yaptı
+1 yılSence pişman olur mu? Bir kez yapan daha çok yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen onu boşamana bak. Senden sonrasını önemseme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. pişman olmazlar öyle kişiler boşver
10 Yorumla
+1 yılAferin sana iyi etmişsin beter olsun
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri