Nisanlım haftasonu yakin arkadaslariyla onlardan birinin ailesine ait yazlığa gitmisti. Arkadaşlarından biri dayanamayip dun anlattı bana bunu. Yazlikta iyi bilinen bir adam. varmıs baya avcı yani. Adam 40 yasinda ama drdiklerime gore cok yakisikliymis. nisanlim 25 yasinda. Ve nisanlim yanasmis adama. O gece adamla gitmis ve 3-4 saat gelmemis. sabahta olanlari arkadaslarina anlatmis utanmadan. Ben simdi nisani atacagim ama anneme babama ne diye attım diyecegim? Qnnem bulmustu onu. ve cok seviyordu kendisini. Annem rahatsiz zaten duyarsa kahrolur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyrılacaksın bu durumda yapacak başka bir şey yok ama ben olsam ayrılmadan önce karşıma çeker konuşurum neden yaptın diye çünkü merak ederim ona karşı ne eksikliğim oldu da bana bunu yaşattın diye..
13 Yorumla- +1 yıl
Karakterinde var olan karşısındakinin eksiğine fazlasına bakmaz. Aldatan insan zaten ilkel duygularına yenik düşen kişidir.
- +1 yıl
Maalesef.
- +1 yıl
aldatmanın eksikliği olmaz biladerim aldatmak bir kişilik bozukluğu ruh hastalığı ve ömür boyu sürecek bir eylem..
En İyi Cevaplar
+1 yılkız tam bi o.. puymuş eğer doğruysa ama şöyle bir durumda var onun arkadasları onun hakkında iftirada atıyor olabilir bence sevgilini karsına al filan gün filan saat nerdeydin diye gözlerinin içine bakıp sor gözler yalan söylemez.. sonrası ise belli yolu ver ailene bir süre alıstıra alıstıra ilişkiyi bitirceğini söyle sonra gerçeği açıkla
22 Yorumla
Soran+1 yılYa aslinda o arkadasi cok duzgun biri onu da cok sever ama cok utanarak anlatti kotu hissetti ispiyonculuk. gibi dusundu. Ama yine de haklisin emin olmak lazim
- +1 yıl
valla kardeşim ben evlenmeye korkuyorum açıkçası çünkü evlendiğinde tüm kanunlar kadınların tarafını seçiyor erkek elindeki herseyini kadına bırakıp gidiyor (çünkü erkek vermezse devlet vermek zorunda ) buda bizi yönetenlerin utanması gereken birsey.. o yüzden 100 kere düşün 1000 kere sorgula evlenirken hayatım mahvoldu dediğin gün stres kahır senin ömrünüde bitirir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatan yine aldatır nişanlın nefsine sahip çıkmamış affedersen yine yapar annene anlaşamadık birtakım olaylardan dolayı diyebilirsin
20 Yorumla
+1 yılSiz 45 yaşında mısınız? Profilinizde öyle yazıyor da.
113 Yorumla
Soran+1 yılHayir 26 yasindayim aslinda. Oraya rastgele girmistim
- +1 yıl
Lütfen kusura bakmayın ben de üzülerek soruyorum ama... Böyle kadın tipleri kendilerini az çok belli ederler kaşları gözleri ortamlarda ayrı ayrı oynar hiç farketmediniz mi yoksa görmezden mi geldiniz çünkü mutlaka bir belirti oluyor en basitinden karşı cinsleri ile bile cilveli cilveli konuşuyorlar sürekli heyecanlı haller tavırlar dikkat çekmeye çalışmalar vs
Soran+1 yılhic dikkat etmedim bunlara ama bi kere benim. bi arkadasimla konjsma sekli hic hosuma gitmemisti. daha yeni ben tanistirmistim ama arkadasimla benden daha samimi oldu garip espiriler yapti falan. Zoruma gitmisti ama ustune gitmedim acmadim konuyu.
- +1 yıl
İşte belirtiyi vermiş aslında ama bir şey söyleyeyim mi kurtulmuşsun ondan.
- +1 yıl
Tabii olay doğru ise sana bunu diyen kızın sen de gözü yoktur değil mi yani sevgiline iftira atıyor olamaz?
Soran+1 yılİftira atacak biri degil. Yine de nisanlimla konusup emin olacagim
- +1 yıl
Aslında konuşmadan önce şöyle bir şey yapabilirsiniz. Call Recorder diye bir program var size bunu söyleyen arkadaşına o programı indirmesini söyleyin. İndirip programı kurduktan sonra kız arkadaşınızı arasın bir şekilde konuyu o geceye getirip hiç kınamıyormuş gibi ağzından laf alsın o program konuşmaları kaydediyor. Ancak bu şekilde doğruyu söyleyip söylemediğinden emin olabilirsiniz. Whatsappta yazışıp ekran görüntüsü de alabilir ama biliyorsunuz artık sahte whatsapp yazışmaları yapan programlar bile var o yüzden dediğim yol en garanti yöntem. Whatsappta durduk yere de ses kaydı atmaz belki sevgiliniz o yüzden o arkadaştan rica edin bunu.
Soran+1 yılBu arkadas aguvrnmemis gibi olacagim birqz cekinirkm bunu soylemeye. Ama en mantikli yol bu gibi. Kendi agzindan da duymam lazim duygusuzca mi anlatiyor yoksa pisman mi onu merak ettim. Diyerek ikna ederim arkadasini. Oyle cok ayip olmaz ona
- +1 yıl
Güvenmemiş gibi gözükürsen gözük en azından yalan söylüyorsa hemen kanıp inanan saf biri gizi gözükmezsin o duruma düşmezsin. sonuçta ortada senin bir ilişkin var zaten iyi bir insansa empati kurup seni anlaması lazım ben olsam yapardım doğruyu söylediğime ikna etmek için. Zaten mırın kırın ederse bir tuhaflık vardır.
- +1 yıl
Bu arada programa bulamadım indiremedim veya kızı aradıktan sonra olmadı kaydetmedi gibi vs bahane uydurabilir eğer aynı yerdeyseniz buluşun senin yanında arayıp dinletsin.
- +1 yıl
Tekrar buluşup aradığınızda da çok konuşamadım birileri geldi sormak istediklerim var vs deyip tekrardan konuyu başka şekilde açsın.
Soran+1 yılAnladim. Cok haklisin nisanlimla da dogru duzgun gorusemiyorum sindiremedim olayi. Ama cozmem lazim
- +1 yıl
Evet kesinlikle bu dediklerimi yaparsanız gerçek yüzde yüz ortaya çıkar öbür türlü nişanlınız yalanlar söyleyip bir de o arkadaşınızı yalancı durumuna düşürebilir insanlar belli olmuyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYapman gereken oldukça net.. Hayatından çıkartacaksın ve ailene de durumu olduğu gibi izah edeceksin..
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle eğer çekici kızların istedigi biriysen nişanlına iftira atıyor olabilirler. Sonuçta tek kız orada değildi neden o?
İyice öğrenmelisin çünkü bu önemli bir şey düğüne de az kalmış. Gerçek ise eğer annen her ne kadar sevse de ona uygun bir dille gerçeği söylemelisin.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen gerçekten de bu konuda hassas birisiyse, sözde nişanlın olacak bu kişiyle yüz yüze gel, ayrılık kararını açıkla, bu durum konusunda uzlaşın, rolünüzü oynayın.
Annenin durumu olmasa derdim ki, şeffaf biçimde olanı biteni açıklayın, burada sizlik hiçbir durum yok, tamamen sözde nişanlınızın karaktersizliği, Allah yukarıda, sınırdan dönmüşsün.10 Yorumla tabii ki ayrıl hâlâ düşünüyor musun? ne annesi ne babası oğlum kendinde misin? boynuz kulağı çoktan geçmiş sen ne diyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrilacagim taniki ama ailelere bu u soyleyemem yerin dibine girerim
+1 yılyalan olmadığı ne malum gözünle görmeden inanma demek ki güvenmiyon başkasına inanıyon
18 Yorumla- +1 yıl
gözüyle gördü mü
- +1 yıl
kulaktan dolma bilgiler
- +1 yıl
bu işler belli olmaz en yakının bile kazık atabilir
Soran+1 yılYa aslinda yalan olma ihtimaline neler vermezdim biliyor musun? Zaten kendisi kabul etmeden ayrilmam. Bir kisinin lafiyla 4 yillik iliskimi bitirmem. Ama yuzde 95 gercek bi olay sadece sorup tam emin olmaktan korkuyorum su anda. Ailelere bunu ben aciklayamam yerin dibine girerim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu uygun bir dille ailene açıklayacaksın senin utanmanı gerektirecek hiçbir şey yok Çünkü hatayı sana karşı yanlışı yapar nişanlın onun utanıp üzülmesi sizin yüzünüze bakmaması gerekiyor
10 Yorumla Herşeyi açıkla
Rezil olsun
Ailesine de anlat
Rezil olsun
Sen haklısın
Hatasının bedelini ödesin
Aldattığı adam evli ya da sevgilisi varsa ona anlat10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir nedenden sorun bul ayrıl bir şey olmaz dünyanın sonu mu ya annen de sonradan duysa daha kötü olur
20 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra bosanmana daha çok üzülür annen.. ve kimse üzülecek diye hayatını riske atma..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kaç yaşındasın? Baya yaş farkı var sanki
11 Yorumla
Soran+1 yılBen 26 yasindayim buraya olanı girmedim sadece..
+1 yılNe malum bunun yaşandıgı ve sana anlatan kişinin aslında iftira atmadığı. Belkide bunu anlatan kızın sende gözü var.
21 Yorumla
Soran+1 yılOyle biri degil emin olmama ragmen mutlaka nisanlimdan da duymaliyim. Ondan sonra bitirecegim. Emin olmadan degil Nisan atmak ima bile edemem.
+1 yılAldattı de 40 yaşında herifle aldatmış beni direkt söyle hatta kızın ailesine de söyle rezil olsun.
20 Yorumla
+1 yılAnnen öyle ya da böyle öğrecek, her türlü üzülecek.
Sakin bir dille söyle, seni kötü bileceklerine onu kötü bilsinler.
Ayrıca Allah'ın sevgili kulumuşsun düğünden önce her şey ortaya çıkmış, bir şükür namazı kıl...30 Yorumla
+1 yılSorduğun sorunun cevabını bilmiyorsan gerçekten sizde bir sıkıntı var
10 Yorumla
+1 yılBeni sevmiyormus dersin annen de normal karşılar. Senlik bir durum yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldattığını söyleme bence anlaşamadık lütfen anlayış gösterin diyebilirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Annenin sevip sevmemesi bir şeyi değiştirmez uygun bir dille anlatmalısın bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEbeveynlerinize uygun şekilde meseleyi anlatıp ayrılmanız lazım
10 Yorumla
+1 yılTabiiki ayrılacaksın. Allaha havale et. Etme bulma dünyası. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz
10 Yorumla
+1 yılSoğudum diyin bir bahane bulun yani böyle insanla ömür geçmez.
10 Yorumla
+1 yılNeyse onu anlat. Burada utanmasi gereken ya da strese girecek kisi sen degilsin. Yasattigini yasamadan olmez diye düşünüyorum. Gecmis olsun. Aldatmanin izahi olamaz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDerhal ayrıl ve herkese anlat bu durumu. Sosyal medya da dahil her yerde ismini, soyadını, ev ve telefon numarasını, adresini ve daha ne varsa özel bilgilerini yay.
00 Yorumla
+1 yılAçıkça söyle hatta git o kızın anasına babasına da söyle kardeşim. Allah karşına helal süt emmiş kız çıkarsın inşallah. Söyleyecek çok fazla şey var ama bununla yetinmek istiyorum. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılAyrilacaksin kardesim, bunu ön gorebilir miydin yoksa ani mi oldu?
11 Yorumla
Soran+1 yılAslinda asla yapmaz diyemezdim. Ama yapacagina ihtimal. vermemistim. sonucta evlenecegi biri var beni seviyor gibiydi
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bu kaynanalar nerde işe yaramaz kız var onu seviyolar
20 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun valla sıkıntılı bir durumda bu durumu bende yaşadım kimseye anlatamıyorsun ilişkini bitiriyorsun sebep de uyduruyorsun...
00 Yorumla
+1 yılBence dua et ki düğünden önce görmüşsün böyle bişeyi iş işten geçtikten sonra anlayıp pişman olmak da vardı
30 YorumlaBence annene deki bazi hareketleri hosuma gitmiyor konustuk kendi aramizda anlasamadigimizi farkettik ayrilma karari aldik senide uzmek hic istemiyorum ama hayirlisi buymus
Falannn filann..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldattigini soyleme ailene anlasamadik bitiriyoruz bu konuda daha fazla da konusmak istemiyoruz de
11 Yorumla- +1 yıl
türkiyedeki aileler sığır anlasamıyoruzda desen orta yolu bulup evlatlarının basını yakmaya calısıyolar
+1 yılBir kez yapanın bir daha yapmama garantisi yok. Aranızda duygusal bir bağ olsa da yol yakınken ayrıl derim. Tabi karar sizin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu dogruysa :)
o adamla nisanlinin o ilk gecesi olamaz :)
ya da bu durum hikaye
00 Yorumla
+1 yılhakkin da hayirlisi ama neler olmus ne biliyirusn merak etim de guzlisn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence adamla konuş ya ne arkadaşından ne de nişanlından doğru laf alıp güvenemezsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda cok haklisin gercegi ogrenmesi zor bir olay. Ama adamla konusmayi da gururuma yediremem simdi dusununce zor geldi. Nisanlima guzel bi dille soracagim eger itiraf ederse olayı yahmadan ayrilma sozu verecegim.
Cevap sahibi+1 yılBirine sordurabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Sen şimdi buradakiler affet derse af mi edeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki cok seviyorum ama bu olaydan sonra devam edemem. Sadece anneme falan ne diyecegim o ayarladi cok mahcup olur üzülür cok hevesle hazirlik yapti. Ona ne diyecegim nasil anlatilir bu o yastaki bi kadina.
Bana göre değil, kafama göre değil de yalan söylemekten iyidir yoksa daha çok çorba olur Allah sana yardım etsin anamıza şifa versin
10 YorumlaŞimdi sana saçma gelebilir annen tatlı herhangi bir şey yedir domapin seviyesi yükselsin normal bir ses tonu ile kadına durumu anlat ve nişanı
10 YorumlaYolun başında bunu yapıyosa evlenince sen işi gidersin o bütün mahalleyi ortak yapar sana 🤣🤣🤣🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılBak canım ozaman terkettip gideceksin onu yeni sayfa acacaksun kendine
22 Yorumla- +1 yıl
Unutmak istiyorum işte zorunda burada
- +1 yıl
O kişi bilmiyorum hoslandıgımı
Kötü olmuş ya nasıl surdurebilirsin ki bir kere aldatan yine aldatabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka hiç kendini üzme ayrılırsın biter. Ama ettiğini bulsun diyorsan o iş bende adını ver yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrol yapacak konu mu bu başına gelirse görürsün
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır degil. Haklisin tam bi sacmalik zaten. Ama. gercek
+1 yılSaçma sapan sorularda bugün
10 Yorumla
+1 yılİyi olmuş hep siz mi aldatacaksınız?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGözünle görmediğin hiç bir şeye inanma.
10 Yorumla
+1 yılAva giden avlanır.
10 Yorumlaİlişkilere bak. Kadinlar erkeklerden beter oldu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hamile kaldıysa
11 Yorumla
+1 yılBu kadınlar kapatılsın aga
11 Yorumla- +1 yıl
Sen şimdi o kıza sktri çekiyorsun bu kadar basit
+1 yılacik ve netim onunla iliski yasa ve ifsa et
10 YorumlaFilm sahnesi gibi geldi ama🙄
10 Yorumla
+1 yılAyril
15 Yorumla- +1 yıl
Ay yok ayrilma
- +1 yıl
İlk bir sor kıza doğrumudur nedir diye sana kim anlattiysa ayrılmanızo da istiyor olabilir
Soran+1 yılEvet teyid almadan olmaz tabiki. Zaten olmussa asla devam edemem. Ben detay girmedim ama arkadaslarina anlatmis bide marifetmis gibi em cok o icime oturdu. Nasil biri bunu arkadaslarina anlatir ki?
- +1 yıl
Bence arkadaşları kıskanıyor olabilir ayrılmanız için iftira atmış olabilir bence inanma.
Soran+1 yılArkadaslarini uzun suredir taniyorum aslinda oyle insanlar degiller. Ve anlatirken cok ezilip. buzuldu arkadasini satmayi hic istemiyordu ama bana da acimis baya. Evleneceksiniz sakasi yok o yuzden anlatmak zorundaydim dedi. Yine de emin olacagim kendi agzindan da mutlaka duymam lazim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkça söyle böyle insanlar rezil olmalı
10 Yorumla
+1 yılOnun yaptıklarını bir bir anlat annene
10 Yorumla
+1 yılSana yakışanı yap.
00 Yorumla
+1 yılDur bakalım belki iftira atıyordur? İyice araştır!
00 Yorumla
+1 yılayrıl kardeşim zahmet olmazsa ya sdjfkgdgf
10 Yorumla
+1 yılBence sen de aldatmissindir
10 Yorumla
+1 yılYalan dir belki bitirme hemen
10 Yorumla
+1 yılKafasını kır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaş hatun bildiğin grup yapmış
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)