Çok ağır şeyler yaşadım bir değil iki dğeil ben sakin bir kızım ama sese ve ışığa hassastım ve denk geldiğim insanlar da buna anlayışlı değildi kibarca söylüyordum ama hemen varoşça kavga çıkarıyorlardı o iğrenç yerden kurtulmak için 23 yaşına kadar el ele bile tutuşmamış kapalı namazlı makyaj bile yapmayan ben birinin masaj teklifini kabul ettim ama şeyine olmaması şartıyla o da bu şartı kıyafet üstünden kalçama dokunmak şartıyla kabul etti, gittim masaj yaptım o da kıyafet üstünden kalçama dokundu masajdan önce 700 tl vermişti bi işe yaramaz ama ayda 5 kere buluşsam iğrenç kuldan iğrenç kızlarla kalmaktan gece uyuyamayan kurutulurdum ama bu ikinci buluşmada biraz hoşlandığım için kıyafet üstünden her yerimi eledi ama hiç soyunmadım saçımı bile görmedi soyun dedi soyunmauxğım için ben ihtiyacım olduğu için bu kadar bana ağır bi şeyi kabul etmeme rağmen para vermedi beni kovdu hem ilk kez elenmişim hem de taksiyle gel parasını ben veririm diyip taksi parasını bile vermeyecek bi ezik tarafından hem de para da alamamışım bedavaya gitmek iğrenç bi his isterse kocam olsun ben değerliyim. Yurda gidince kimseye anlatamadım yemekhanede kediden korktuğum için yanıma bi kız geldi onunla biraz tanıştık beni tanımıyor zararı olmaz diye bu içimi yakan derdimi ona anlatmak istedim bugün çok kötü bir şey yaşadım dinlemek ister misin özel ama dedim evwt dedi ama özel dedim evwt dedi kendi de açık memesi açık bi kızdı anlattım boş ver falan diye teselli verdi yarım saat benle sohbet etti böyle özel bi şeyi bana anlattığın için çok teşekkür ederim dedi 2 ay sonra müdüre binbir iftira atarak söylemiş 10 arkadaşına benim hakkımda esc iddiasıyla dilekçe verdirmiş daha saçını bile bi erkeğin görmediği kıza memesi açık gezen kızlar esc yurdumuzda kalmasını istemiyoruz diye dilekçe vermiş ve orası Antalya müdür ise annemi arayıp söylemiş. Bi de o sıra kaç kez oda değiştirdim 4. odam ise en değişik insanların olduğu odaydı kızların hepsi de çirkindi ben güzel bulunurum benimle uğraşıyorlardı aralık ayında cam açıyorlardı hem de 10 saat dursun diyordum o bile yetmiyordu onlara sabah ben uyurken de açmak istiyorlardı açtırmıyorum diye o geldiğinden beri odamız kokuyo duş almıyo kokuyo demişler böyle dedikodu iftiralar dönmüş hakkımda hem oda arkadaşları tarafından hem o Esc iftirası atan tarafından. Daha bi önceki gün duş almıştım kıza ben titizlik hastasıyım dediğimde titiz misin o zaman duş alabilirsin dedi bu iğrenç söz aklımdan çıkmıyor, daha dün duş aldım dedi dün mü hmm diyip güldü ben de ipek gibi saçlarım var herkes hayran kalıyo dedim ipek gibi o yüzden gözümü alıyo yağdan parlıyo dedi ve ben daha bi önceki gün duş almıştım nasıl saçım yağdan patlayabilir delircem kendi duş alalı günler olmuştu üstelik kış aylarında 3-4 gine bir duş almak idealdır hepimiz de öyle alıyorduk odada
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar suçsuz yere kötü şeyler yaşadım bu durumda bana kötü yorum yapan kim varsa inşallah yaşadığım tüm kötü şeylerin kat kat kötüsünü yaşar. Fesat kötü niyetli insanlar yazmasın o durumda değilim tamamen mazlum durumdayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer