Daha yeni demin aynaya bakınca fark ettim... İlk defadır morartı oldu göz altlarımda. Çok hafif belli oluyor. Ne yaparsam iyi gelir?#Lena #Gözaltımorluk
Son zamanlarda ağlamaktan ve halsizlikten göz altlarım morarmış. Morluklar nasıl geçer?
Ablacığım ağlamak ve benzeri şekilde kendine acı çektirmek sana bir fayda getirmez. Çektiğin zorluklara karşı pes etmenin sonucunda ağlarsın ve kısa süreli rahatlama yaşarsın. Uzun vadede o sorunu ortadan kaldırmadığın için acı çekmeye devam edersin. Madem ki göz altı morluklarının sebebi ağlaman vb. Şeyler bunları yapmayı bırakacaksın. Zamanla da geçecektir. Hem bir şikayetine çare arayıp hem de şikayetçi olduğun şeye devam edersen faydalı bir sonuç alabileceğini zannetmiyorum.
Hızlı bir şekilde geçmesini istiyorsan Soğuk kompres uygulamalısın. Kan damarlarını daraltmaya yardımcı olur. Ek olarak uyku süreni biraz daha arttırabilirsin.