Aile & Toplum Erkekler regl olsaydı, bu dönemlerinde kadınlar erkekleri çeker miydi 🤔? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Erkekler regl olsaydı, bu dönemlerinde kadınlar erkekleri çeker miydi 🤔? Erkekler regl olsaydı, bu dönemlerinde kadınlar erkekleri çeker miydi 🤔? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. çekerlerdi evet 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,2b cevap paylaştı. Reglini de çekerim tribini de çekerim Derdini de çekerim nazını da çekerim Bir de sabır çekerim çok lazm olacak 1 2 Yorumla Catutigernos 1 yıl ne çektin be :o Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Sorma ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bazı erkekler regli olurlar bilmeyen varsa arastirabilirler. Aynı şekilde onlarda gergin olurlar . Bence onlar varsa eşlerine sormak alzim cekebiliyorlar dimi. açıkçası eşimi seviyorsam çekerdim. ama. sevmiuorsam çokta tin olurdu. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben çekmezdim çünkü regl olduğumda kimse beni çekmedi çok şey istedim sanki sarılsa yeterdi yani 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Regl olmuyormuymuşuz :/ 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl Oluyormuymuşsun :D Yorumla
Dilarayalcin Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Ben valla hepsine razıyım yeter ki bizim çektiğimiz ağrının birazını da onlar tatsın ve hâlimizi anlasınlar. 1 0 Yorumla
1imeral Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl erkeklerin aksine çekerdik 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl birbirinizi regl döneminde çekemiyorsunuz bizi hiç çekemezdiniz 🤣 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. sanmıyorumkadınlar çok acımasız : ) 1 1 Yorumla Melina_341 1 yıl 😅😂😂😂😂 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben sevgilimi çekerdim gerisini bilmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çekerlerdi evet
Reglini de çekerim tribini de çekerim
Derdini de çekerim nazını da çekerim
Bir de sabır çekerim çok lazm olacak
ne çektin be :o
Sorma ya
Bazı erkekler regli olurlar bilmeyen varsa arastirabilirler. Aynı şekilde onlarda gergin olurlar . Bence onlar varsa eşlerine sormak alzim cekebiliyorlar dimi. açıkçası eşimi seviyorsam çekerdim. ama. sevmiuorsam çokta tin olurdu.
Ben çekmezdim çünkü regl olduğumda kimse beni çekmedi çok şey istedim sanki sarılsa yeterdi yani
Regl olmuyormuymuşuz :/
Oluyormuymuşsun :D
Ben valla hepsine razıyım yeter ki bizim çektiğimiz ağrının birazını da onlar tatsın ve hâlimizi anlasınlar.
erkeklerin aksine çekerdik
birbirinizi regl döneminde çekemiyorsunuz bizi hiç çekemezdiniz 🤣
sanmıyorum
kadınlar çok acımasız : )
😅😂😂😂😂
Ben sevgilimi çekerdim gerisini bilmem
Hiç kimseyi çekecek sabır kalmadı bende